header already sent probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

IoT Developer

Ben jij innovatief, heb jij passie voor energie en ben je data gedreven? Bouw dan mee aan IoT binnen Bredenoord. Samen met een gedreven team werk jij aan mooie technische en innovatieve oplossingen. Wat houdt de functie van IoT Developer in? Binnen Bredenoord zijn wij momenteel volop in ontwikkeling met ons IoT platform. Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een IoT Developer. Je zal in projectverband meehelpen met het implementeren van IoT vraagstukken binnen Bredenoord. Als IoT Developer op onze R&D-afdeling word je verantwoordelijk voor het verder inrichten en beheren van ons nieuwe IoT platform. Dat

Bekijk vacature »

Senior Java Developer

Als Senior Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en

Bekijk vacature »

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

Backend Developer PHP Laravel SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Backend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf, in de regio Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een ervaren Backend Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

Front-end Developer - React - Data Driven

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een snelgroeiende organisatie die een data-driven inspectieapp op de markt hebben gebracht die nu al een aantal jaar door verschillende organisaties wereldwijd gebruikt wordt. Er zijn zo'n 6 mensen werkzaam bij dit bedrijf en ze zijn nu vooral op zoek naar een sterke front-end developer die wil gaan werken aan nieuwbouw applicaties en de uitbouw van de huidige applicaties. De reden dat ze zoeken is omdat er veel werk op komst is en ze hier de juiste capaciteit voor willen hebben. Er heerst hier een hele prettige sfeer waarin respect en eerlijke communicatie belangrijk is. Ook

Bekijk vacature »

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »

PHP Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor een organisatie in de regio Utrecht die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

Java Programmeur

Functie Heb jij altijd al samen willen werken met ervaren java ontwikkelaars dan hebben wij hier de ultieme kans voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving van Naaldwijk zijn wij op zoek naar uitbreiding van het vaste ontwikkel team. Je zult je hier voornamelijk bezig gaan houden met; Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren, hier wordt je diep in betrokken; Samen met consultants sluit je aan bij gesprekken met klanten, voor alle projecten; Je schakelt veel met consultants, wat is de behoefte van de klant? Hoe kan je hierop integreren?; Het framework moet naar de Cloud gebracht worden, je wordt betrokken bij

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel/Vue.js)

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »
Dries d

dries d

27/04/2013 16:32:55
Quote Anchor link
op mijn website krijg ik op enkele plaatsen volgende fouten

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/****/domains/****.com/public_html/includes/style_top.php:3) in /home/****/domains/****.com/public_html/search.php on line 115

of

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/****/domains/****.com/public_html/includes/bbcode_parser.php:1) in /home/****/domains/****.com/public_html/s-t_a-f_f-_-o-n_l-y/staff_brain_file.php on line 2


is er iemand die me hiermee kan helpen aub
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 20:56:55
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

27/04/2013 16:45:31
Quote Anchor link
Kan je eens het stukje code laten zien?
 
Dries d

dries d

27/04/2013 16:50:42
Quote Anchor link
tuurlijk hier de search

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
<?php

/* ------------includes-------------- */
include ('./includes/connections.php');
include ('./includes/brain_file.php');
include ('./includes/style_top.php');
/* ------------includes-------------- */
echo "<center><main>Search</main><hr width = '75%'>
      <table width = '75%' class = 'rounded'>
      <tr><td align = 'center'>"
;
if (!$_POST['srch'])
{

    echo "Search by name
          <form action='search.php' method='post'>
          <input type='hidden' name='type' value='username'>
          <input type='text' name='name' size='20'><br/>
          <input type='submit' name = 'srch' value='Search'>
      </form>
      Search by player ID
      <form action='search.php' method='post'>
        <input type='hidden' name='type' value='id'>
        <input type='text' name='userid' size='20'><br/>
        <input type='submit' name = 'srch' value='Search'>
      </form>"
;
}

else
{

    if ($_POST['type'] == "username")
    {

        if ($_POST['name'] == "" || $_POST['name'] == " ")
        {

            echo "Error, Invalid username.";
        }

        else
        {
            $_POST['name'] = "%" . $_POST['name'] . "%";
            $q_ry = array();
            $q_ry = "SELECT `playerid`,`playername`,`my_gender`,`my_level`,`laston`
              FROM `members`
              WHERE `playername` LIKE '"
. mysql_real_escape_string($_POST['name']) . "'
              || `player_login_name` LIKE '"
. mysql_real_escape_string($_POST['name']) . "'
              LIMIT 0 , 30"
;
            $displayem = array();
            $displayem = mysql_query($q_ry);
            if (!mysql_num_rows($displayem))
            {

                echo "No users were found.";
            }

            else
            {
                echo "<table width = '100%'>
             <tr bgcolor = '#E3E3E3'>
             <td align = 'center' colspan = '4'>"
. mysql_num_rows($displayem) . " players found!<br/>
             There is a limit of 30 users found.</td>
             </tr>
             <tr bgcolor = '#999999' style = 'font-weight:800;'>
             <td align = 'left'></td>
             <td align = 'left'>User</td>
             <td align = 'left'>Gender</td>
             <td align = 'left'>Level</td>
             </tr>"
;
                $d = array();
                $i = 0;
                while ($d = mysql_fetch_array($displayem))
                {

                    $i++;
                    if ($i % 2)
                    {

                        $color = "#e3e3e3";
                    }

                    else
                    {
                        $color = "#D8D8D8";
                    }

                    echo "<tr bgcolor = $color>
                    <td align = 'center' width = '1%'>"
;
                    if ($d['laston'] >= time() - 15 * 60)
                    {

                        echo "<img src='images/online.png' title='Online'/> ";
                    }

                    else
                    {
                        echo "<img src='images/offline.png' title='Offline'/> ";
                    }

                    echo "</td>
                    <td align = 'left'>
                    <a href='profile.php?XID="
. $d['playerid'] . "'>" . htmlentities($d['playername']) . "</a>[" . $d['playerid'] . "]
                    </td>
                    <td align = 'center'>
                    "
. $d['my_gender'] . "
                    </td>
                    <td align = 'center' width = '1%'>
                    <a href='newspaper.php?page=hof&type=level'>"
. $d['my_level'] . "</a>
                    </td>"
;
                }

                echo "</table>";
            }
        }
    }

    else if ($_POST['type'] == "id")
    {

        $_POST['userid'] = abs(intval($_POST['userid']));
        if (!$_POST['userid'])
        {

            echo "Error, Invalid userid.";
        }

        else
        {
            $q_ry = array();
            $q_ry = "SELECT `playerid`
                     FROM `members`
                     WHERE `playerid` = '"
. mysql_real_escape_string($_POST['userid']) . "'
              LIMIT 1"
;
            $displayem = array();
            $displayem = mysql_query($q_ry);
            if (!mysql_num_rows($displayem))
            {

                echo "User not found.";
            }

            else
            {
                header('location:profile.php?XID=' . $_POST['userid'] . '');
            }
        }
    }

    else
    {
        echo "Error, Invalid search!";
    }
}

echo "</td></tr></table><hr width = '75%'>&gt;<a href=\"javascript:history.back()\">Back</a><hr width = '75%'>";
include ('./includes/style_bottom.php');
?>


Heb de irrelevante code weggehaald. Graag volgende keer alleen de relevante code plaatsen![/modedit]
Gewijzigd op 27/04/2013 17:26:02 door Nick Dijkstra
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

27/04/2013 16:54:04
 
Dries d

dries d

27/04/2013 16:56:25
Quote Anchor link
heb ik reeds gedaan maar kom er nog niet uit

in ieder geval ik zal het nog eventjes bekijken.
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

27/04/2013 17:01:16
Quote Anchor link
Er mag geen enkele output boven de header staan. Dus geen tekst en zelfs geen spaties.
 
Dries d

dries d

27/04/2013 17:05:07
Quote Anchor link
ik heb lijn 111 en lijn 115 verwisseld in de search

nu krijg ik geen foutmelding enkel de tekst user not found
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

27/04/2013 17:15:53
Quote Anchor link
Dries d op 27/04/2013 17:05:07:
ik heb lijn 111 en lijn 115 verwisseld in de search

nu krijg ik geen foutmelding enkel de tekst user not found


Bovenaan je script echo je ook nog een tabel.
En je style_top.php staat ook allemaal boven de header.
Gewijzigd op 27/04/2013 17:24:38 door Nick Dijkstra
 
Dries d

dries d

27/04/2013 17:23:27
Quote Anchor link
ok

maar ik krijg user not found terwijl het wel zou moeten lukken
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

27/04/2013 17:25:02
Quote Anchor link
Dries d op 27/04/2013 17:23:27:
ok

maar ik krijg user not found terwijl het wel zou moeten lukken


Ja, dat komt dan omdat je het net hebt omgedraaid.
Zie mijn vorige post

Toevoeging op 27/04/2013 17:35:47:

Nog even wat tips:

regel 31 - kan worden:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
if (trim($_POST['name']) == '')
?>

- Beter in je queries OR gebruiken ipv ||
- Gebruik geen backticks (`) in je queries
- Gebruik mysql_fetch_assoc ipv mysql_fetch_array
- Gebruik ' voor php en " voor html, dus:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo '<div class="test">Test</div>';
?>

- Gebruik geen inline CSS
Gewijzigd op 27/04/2013 17:36:05 door Nick Dijkstra
 
Dries d

dries d

27/04/2013 17:37:08
Quote Anchor link
sorry ik begrijp het echt niet
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

27/04/2013 17:44:18
Quote Anchor link
Wat begrijp je precies niet?
 
Dries d

dries d

27/04/2013 18:13:29
Quote Anchor link
ik begrijp niet wat ik moet aanpassen om het script werkende te krijgen .

ik heb trouwens ook hetzelfde probleem op een andere plaats terwijl in dat script geen header('location staat
 
Jason  van der Zeeuw

Jason van der Zeeuw

27/04/2013 19:45:44
Quote Anchor link
Krijg je in dat andere script dan een melding met headers already sent?
Gewijzigd op 27/04/2013 19:46:00 door Jason van der Zeeuw
 
Dries d

dries d

27/04/2013 19:49:12
Quote Anchor link
dan krijg ik dit

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at**********


ik ken mensen met hetzelfde script en die hebben deze errors niet

zou dit aan mijn hosting kunnen liggen (versio) ook gebruiken zij cpanel en ik directadmin
Gewijzigd op 27/04/2013 19:53:45 door dries d
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

27/04/2013 19:58:54
Quote Anchor link
Die hebben waarschijnlijk de display_errors uit staan, en dan worden de errors niet weer gegeven
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.