Header already sent

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back end developer Python, PHP

Functie Jij als full stack ontwikkelaar zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar een PO en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult voornamelijk (lees 75%) werken aan de roostersoftware. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere flexwerkers ingezet kan worden. Verder willen ze financiële koppelingen gaan maken

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer React Sportsoftw

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van onze stack; Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »

Medior/senior Fullstack developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Senior java ontwikkelaar integratie

Functieomschrijving Voor de gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior java ontwikkelaar integratie. Taken Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft zelfstandig clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deployments naar productie. Het Integratieteam bouwt componenten (Endpoints) op de ESB.

Bekijk vacature »

Junior/medior PHP developer Onderwijssector

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als SQL database developer? Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Wil jij werken voor een groeiende werkgever in regio Breda waar jij de ruimte en tijd krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van logistieke processen; Je gaat projecten vanaf het begin tot het

Bekijk vacature »
Don Pironet

Don Pironet

04/06/2011 14:42:03
Quote Anchor link
Hoi,

Ik blijf een probleem hebben met mijn php code die een warning blijft geven.
Ik heb alles al opgezocht, witruimte weggelaten, <head></head> in de config bestanden weggelaten en nog steeds deze warning waardoor het niet werkt.

Offline werkt alles perfect wat ik dus niet begrijp als deze online staat dat hij het niet doet?

Hierbij de 2 errors:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/home/deb2dsf3/domains/dd.be/public_html/ddfsn/config.php:4) in /usr/home/dedfs13/domains/dd.be/public_html/dfdsn/processlogin.php on line 21

config.php:

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<body>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
$lolocation
= 'index.php'  ;
$error = '<p>Foutmelding: u moet <a href="'.$lolocation.'">aangemeldt</a> zijn om deze pagina te kunnen bekijken.</p>';
$error2 = '<p>U heeft niet alle velden ingevuld, registreer opnieuw <a href="'.$lolocation.'">hier</a>.</p>';
$error3 = '<p>De gebruikersnaam bestaat al, registreer opnieuw <a href="'.$lolocation.'">hier</a>.</p>';
$error4 = '<p>De wachtwoorden/mails zijn niet gelijk, registreer opnieuw <a href="'.$lolocation.'">hier</a>.</p>';
$error5 = '<p>Het is geen geldig e-mailadres, registreer opnieuw <a href="'.$lolocation.'">hier</a>.</p>';
$host="localhost"; // Host name
$username="root"; // Mysql username
$password="root"; // Mysql password
$db_name="project"; // Database name
$tbl_name="members"; // Table name
$friends="friends";  // Friend table
$pm ="pm";    //pm table
$post ="posts";
$replies = "replies";

//database connecteren en selecteren
mysql_connect("$host", "$username", "$password")or die("Kan geen verbinding maken.");
mysql_select_db("$db_name")or die("Kan de database niet selecteren.");
?>

</body>
</html>

processlogin.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?php
session_start();
include('config.php');

//logout
unset($_GET['logout']);

//haal de username en password uit de database en tel de rijen
$wachtwoord = $_POST['password'];
$wachtwoord = mysql_real_escape_string($wachtwoord);
$wachtwoord = md5($wachtwoord);
$sql="SELECT * FROM $tbl_name WHERE username='".mysql_real_escape_string($_POST['username'])."' and password='".$wachtwoord." '";

$result=mysql_query($sql);
$count=mysql_num_rows($result);


//als er 1 rij is dan maken we een sessie aan
if($count == 1){
    $_SESSION['loggedin'] = $_POST['username'];
    header('Location: profiel.php?user=' . $_SESSION['loggedin']);
    }

    else
    {
    echo $error;
    }

?>


en bij het uitloggen geeft hij deze

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/home/ddfs13/domains/dd.be/public_html/don/config.php:4) in /usr/home/debfsd3/domains/dd.be/public_html/ddfsn/check.php on line 14

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/home/desdf/domains/dd.be/public_html/dfsn/config.php:4) in /usr/home/debdsf3/domains/dd.be/public_html/sdfsd/check.php on line 27

waarbij check.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<?php
//start sessie
session_start();

//gebruik de config file
include('config.php');


$sql = "SELECT username FROM $tbl_name WHERE username='".mysql_real_escape_string($_GET["user"])."'";
$result = mysql_query($sql);
$count = mysql_num_rows($result);

if($count == 0 && isset($_SESSION["loggedin"]))
    header('Location: profiel.php?user=' . $_SESSION['loggedin']);

//Als het inloggen mislukt toon de foutboodschap
if(!isset($_SESSION['loggedin'] ))
{

    echo $error;
    exit;
}


//Verwijder de sessie wanneer wordt uitgelogt
if(isset($_GET['logout'])){
    session_unset();
    session_destroy();
    header('Location: '.$lolocation);
}


?>


Ik snap het probleem niet, kan ik geen header gebruiken in de if testen en dat probleem met processlogin snap ik helemaal niet.

Mvg,
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 11:09:17
 
Jorg Heesbeen

Jorg Heesbeen

04/06/2011 14:55:09
Quote Anchor link
Ja mag geen echo voor een header plaatsen, om de error weg te krijgen kun je ob_start(); doen, maar dat is niet echt de nette manier.
 
Joris van Rijn

Joris van Rijn

04/06/2011 14:55:46
Quote Anchor link
Altijd eerst even google raadplegen.
 
Don Pironet

Don Pironet

04/06/2011 16:34:52
Quote Anchor link
Joris van Rijn op 04/06/2011 14:55:46:
Altijd eerst even google raadplegen.


Ik heb google al geraadpleegd. Daarom dat ik nu pas een post doe. Dat van OB heb ik ook gelezen en dat lost het probleem eigelijk niet op. Het geeft de warning niet meer maar het lost niets op. Ik zou graag willen weten waarom het nu plotseling online niet gaat en offline wel.
 
Kees Schepers

kees Schepers

04/06/2011 16:55:28
Quote Anchor link
Waarom heeft je config.php uberhaubt html tag en body e.d. lijkt me niet nodig voor een config.php en bovendien is dat ook het probleem wat die errors veroorzaakt.
 
Wouter J

Wouter J

04/06/2011 16:57:22
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.