Header already sent

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Backend Developer Integraties API HBO REST

Samengevat: Deze werkgever is een IT-consultancy. Wil jij werken als Backend Developer Integraties? Heb jij kennis van gangbare berichtformaten? Vaste baan: Backend Developer Integraties API HBO €3.100 - €4.400 Zij bieden innovatieve oplossingen die bedrijven efficiënter en wendbaarder maken, waardoor onze klanten zich net zo snel kunnen ontwikkelen als de business van hen vraagt. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »
Don Pironet

Don Pironet

04/06/2011 14:42:03
Quote Anchor link
Hoi,

Ik blijf een probleem hebben met mijn php code die een warning blijft geven.
Ik heb alles al opgezocht, witruimte weggelaten, <head></head> in de config bestanden weggelaten en nog steeds deze warning waardoor het niet werkt.

Offline werkt alles perfect wat ik dus niet begrijp als deze online staat dat hij het niet doet?

Hierbij de 2 errors:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/home/deb2dsf3/domains/dd.be/public_html/ddfsn/config.php:4) in /usr/home/dedfs13/domains/dd.be/public_html/dfdsn/processlogin.php on line 21

config.php:

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<body>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
$lolocation
= 'index.php'  ;
$error = '<p>Foutmelding: u moet <a href="'.$lolocation.'">aangemeldt</a> zijn om deze pagina te kunnen bekijken.</p>';
$error2 = '<p>U heeft niet alle velden ingevuld, registreer opnieuw <a href="'.$lolocation.'">hier</a>.</p>';
$error3 = '<p>De gebruikersnaam bestaat al, registreer opnieuw <a href="'.$lolocation.'">hier</a>.</p>';
$error4 = '<p>De wachtwoorden/mails zijn niet gelijk, registreer opnieuw <a href="'.$lolocation.'">hier</a>.</p>';
$error5 = '<p>Het is geen geldig e-mailadres, registreer opnieuw <a href="'.$lolocation.'">hier</a>.</p>';
$host="localhost"; // Host name
$username="root"; // Mysql username
$password="root"; // Mysql password
$db_name="project"; // Database name
$tbl_name="members"; // Table name
$friends="friends";  // Friend table
$pm ="pm";    //pm table
$post ="posts";
$replies = "replies";

//database connecteren en selecteren
mysql_connect("$host", "$username", "$password")or die("Kan geen verbinding maken.");
mysql_select_db("$db_name")or die("Kan de database niet selecteren.");
?>

</body>
</html>

processlogin.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?php
session_start();
include('config.php');

//logout
unset($_GET['logout']);

//haal de username en password uit de database en tel de rijen
$wachtwoord = $_POST['password'];
$wachtwoord = mysql_real_escape_string($wachtwoord);
$wachtwoord = md5($wachtwoord);
$sql="SELECT * FROM $tbl_name WHERE username='".mysql_real_escape_string($_POST['username'])."' and password='".$wachtwoord." '";

$result=mysql_query($sql);
$count=mysql_num_rows($result);


//als er 1 rij is dan maken we een sessie aan
if($count == 1){
    $_SESSION['loggedin'] = $_POST['username'];
    header('Location: profiel.php?user=' . $_SESSION['loggedin']);
    }

    else
    {
    echo $error;
    }

?>


en bij het uitloggen geeft hij deze

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/home/ddfs13/domains/dd.be/public_html/don/config.php:4) in /usr/home/debfsd3/domains/dd.be/public_html/ddfsn/check.php on line 14

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/home/desdf/domains/dd.be/public_html/dfsn/config.php:4) in /usr/home/debdsf3/domains/dd.be/public_html/sdfsd/check.php on line 27

waarbij check.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<?php
//start sessie
session_start();

//gebruik de config file
include('config.php');


$sql = "SELECT username FROM $tbl_name WHERE username='".mysql_real_escape_string($_GET["user"])."'";
$result = mysql_query($sql);
$count = mysql_num_rows($result);

if($count == 0 && isset($_SESSION["loggedin"]))
    header('Location: profiel.php?user=' . $_SESSION['loggedin']);

//Als het inloggen mislukt toon de foutboodschap
if(!isset($_SESSION['loggedin'] ))
{

    echo $error;
    exit;
}


//Verwijder de sessie wanneer wordt uitgelogt
if(isset($_GET['logout'])){
    session_unset();
    session_destroy();
    header('Location: '.$lolocation);
}


?>


Ik snap het probleem niet, kan ik geen header gebruiken in de if testen en dat probleem met processlogin snap ik helemaal niet.

Mvg,
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 17:33:32
 
Jorg Heesbeen

Jorg Heesbeen

04/06/2011 14:55:09
Quote Anchor link
Ja mag geen echo voor een header plaatsen, om de error weg te krijgen kun je ob_start(); doen, maar dat is niet echt de nette manier.
 
Joris van Rijn

Joris van Rijn

04/06/2011 14:55:46
Quote Anchor link
Altijd eerst even google raadplegen.
 
Don Pironet

Don Pironet

04/06/2011 16:34:52
Quote Anchor link
Joris van Rijn op 04/06/2011 14:55:46:
Altijd eerst even google raadplegen.


Ik heb google al geraadpleegd. Daarom dat ik nu pas een post doe. Dat van OB heb ik ook gelezen en dat lost het probleem eigelijk niet op. Het geeft de warning niet meer maar het lost niets op. Ik zou graag willen weten waarom het nu plotseling online niet gaat en offline wel.
 
Kees Schepers

kees Schepers

04/06/2011 16:55:28
Quote Anchor link
Waarom heeft je config.php uberhaubt html tag en body e.d. lijkt me niet nodig voor een config.php en bovendien is dat ook het probleem wat die errors veroorzaakt.
 
Wouter J

Wouter J

04/06/2011 16:57:22
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.