Header Clickable

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

IoT Developer

Ben jij innovatief, heb jij passie voor energie en ben je data gedreven? Bouw dan mee aan IoT binnen Bredenoord. Samen met een gedreven team werk jij aan mooie technische en innovatieve oplossingen. Wat houdt de functie van IoT Developer in? Binnen Bredenoord zijn wij momenteel volop in ontwikkeling met ons IoT platform. Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een IoT Developer. Je zal in projectverband meehelpen met het implementeren van IoT vraagstukken binnen Bredenoord. Als IoT Developer op onze R&D-afdeling word je verantwoordelijk voor het verder inrichten en beheren van ons nieuwe IoT platform. Dat

Bekijk vacature »

Java Programmeur

Functie Heb jij altijd al samen willen werken met ervaren java ontwikkelaars dan hebben wij hier de ultieme kans voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving van Naaldwijk zijn wij op zoek naar uitbreiding van het vaste ontwikkel team. Je zult je hier voornamelijk bezig gaan houden met; Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren, hier wordt je diep in betrokken; Samen met consultants sluit je aan bij gesprekken met klanten, voor alle projecten; Je schakelt veel met consultants, wat is de behoefte van de klant? Hoe kan je hierop integreren?; Het framework moet naar de Cloud gebracht worden, je wordt betrokken bij

Bekijk vacature »

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »

Als Lead PHP developer bijdragen aan het onderwijs

Functie Als Lead PHP developer zet je samen met het team en de andere lead developers de technische lijnen uit als het gaat om het ontwikkelen van de applicaties en bepaal je samen met de PO waar elke sprint aan gewerkt zal worden. Je kunt op basis van een user story een goede aanpak formuleren en een planning opstellen, en andere hierin meenemen. Wanneer je team code schrijft verwacht je degelijke oplossingen, bij voorkeur gebruik makend van Domain Driven Design. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you start in a driven and diverse development team. Your team consists of 16 IT professionals, including 7 software engineers. Because your new employer is internationally active, there are also international IT professionals working in the IT department. As a result, the official language is English. As a team you are responsible for a new Cloud Native product. This product runs entirely in Azure with a Progress Database and various Azure Functions. In addition, this product has a JS front-end, a REST API system and a layer in C # .NET. The idea is therefore

Bekijk vacature »

Front-end developer (Angular)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »
Erik Jonge

Erik Jonge

20/03/2017 13:38:00
Quote Anchor link
Beste Forumleden,

Allereerst zal ik me even kort voorstellen. Ik ben Erik, nieuw op dit forum. Ik doe het beheer van de website www.lightningleiden.nl
Deze wordpress site draait op thema Rookie.

Nu wil ik graag de header clickable maken, zodat wanneer je op de banner klikt op de homepage uit komt.

Wie kan me helpen?

Via appearance-editor-header.php krijg ik het volgende scherm.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?php
/**
 * The header for our theme.
 *
 * Displays all of the <head> section and everything up till <div id="content">
 *
 * @package Rookie
 */

?>
<!DOCTYPE html>
<html <?php language_attributes(); ?>>
<head>
<meta charset="<?php bloginfo( 'charset' ); ?>">
<meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1">
<link rel="profile" href="http://gmpg.org/xfn/11">
<link rel="pingback" href="<?php bloginfo( 'pingback_url' ); ?>">
<?php wp_head(); ?>
</head>

<body <?php body_class(); ?>>
<div class="sp-header"><?php do_action( 'sportspress_header' ) ; ?></div>
<div id="page" class="hfeed site">
    <a class="skip-link screen-reader-text" href="#content"><?php _e( 'Skip to content', 'rookie' ); ?></a>

    <header id="masthead" class="site-header" role="banner">
        <?php rookie_header_area(); ?>
    </header><!-- #masthead -->

    <div id="content" class="site-content">
        <?php do_action( 'rookie_before_template' ); ?>

- Ariën -:
Gelieve in het vervolg bij code de [code][/code]-tags gebruiken.
Hier kan je meer lezen over de mogelijke opmaakcodes.
Alvast bedankt!
Gewijzigd op 20/03/2017 14:12:07 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 18:25:56
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/03/2017 14:23:09
Quote Anchor link
Je kan op lijn 25 gebruik maken van een <a href="/">...</a> waar je rookie_header_area() functie tussen staat.
Ik raad wel aan om een child-theme te maken bovenop je Rookie-theme. Zo voorkom je dat bij een update van de theme jouw wijziging weer wordt teruggedraaid.
Gewijzigd op 20/03/2017 14:23:26 door - Ariën -
 
Erik Jonge

Erik Jonge

20/03/2017 15:39:02
Quote Anchor link
Beste Arien,

Bedankt voor de tip en het opschonen van de post.

Zou je iets specifieker kunnen zijn?
- Moet ik regel 25 vervangen?
- Op de puntjes moet http://www.etc.nl komen te staan?

Alvast bedankt voor de hulp
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/03/2017 15:45:55
Quote Anchor link
Je bent bekend met de werking van een <a href="">-element?
 
Erik Jonge

Erik Jonge

20/03/2017 21:29:19
Quote Anchor link
Nee helaas niet, uiteraard leer in het graag
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/03/2017 21:34:46
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="/"><?php rookie_header_area(); ?></a>


Ik zou toch maar even verdiepen in wat je precies doet, en hoe HTML werkt.
Je wilt nu iets aanpassen waar je geen weet van hebt, en dat is erg hoog gegrepen.
Zie ook het verhaal over de child-theme. Want misschien is je wijziging straks weer terug gedraaid.

En wat heeft www.etc.nl ermee te maken, die je net noemde?
Gewijzigd op 20/03/2017 21:35:29 door - Ariën -
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

20/03/2017 22:30:04
Quote Anchor link
>> En wat heeft www.etc.nl ermee te maken

Dat zal wel de URL naar de homepage zijn ...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/03/2017 22:37:01
Quote Anchor link
Ik zie geen relevantie met een ledenvergadering van een sport en een tekstschrijvers bureau ;-)
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

20/03/2017 22:44:43
Quote Anchor link
Natuurlijk wel, om de notulen wat op te fleuren :-)
 
Erik Jonge

Erik Jonge

22/03/2017 13:33:00
Quote Anchor link
Ben van Velzen op 20/03/2017 22:44:43:
Natuurlijk wel, om de notulen wat op te fleuren :-)


Hahaha, altijd goed. Over het algemeen zijn het niet de meest drukbezochte evenementen.

Op de puntjes moest inderdaad www.lightningleiden.nl staan.

Ik denk dat ik het maar even laat voor wat het is. Ik had het verzoek gekregen vanuit de marketing zijde om de header clickable te maken, vandaar het verzoek.

Inmiddels de header weer aangepast naar een wedstrijd, mocht je het een keertje leuk vinden om te komen in Leiden, zijn jullie uiteraard welkom:)


Toevoeging op 22/03/2017 13:54:49:

Aanvullend, ik heb de code ingevoerd en het werkt, het enige is dat er verschil komt in de menubalk. De homebutton blijft in het midden staan en de rest zakt een regel.
 
Marlies Maalderink

Marlies Maalderink

22/03/2017 14:49:37
Quote Anchor link
Ik zou het ook niet op die manier oplossen.

Wat je wilt is dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="http://www.lightningleiden.nl"><img class="site-banner-image" src="http://www.lightningleiden.nl/wp-content/uploads/cropped-Game-Day-2017-Lightning-Spijkenisse-Scouts-Banner.gif" alt="American Football Club Lightning Leiden"></a>


Maar

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php rookie_header_area(); ?>


Bestaat uit veel meer code dan alleen de banner, het hele menu valt eronder. Dit is een theme dingetje en is denk ik niet makkelijk op te lossen tenzij er in je wordpress admin area bij theme options een mogelijkheid zit om een link aan de banner te koppelen. Je zou dan moeten zoeken onder thema's -> customizer.


Toevoeging op 22/03/2017 15:09:39:

Overigens als je het echt graag wilt en je ziet het niet zitten om een child theme aan te maken, probeer dit eens:

open template-tags.php in de map inc in je theme folder en zoek op regel 68 dit stukje code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<div class="site-banner">
     <img class="site-banner-image" src="<?php header_image(); ?>" alt="<?php bloginfo( 'description' ); ?>">
</div><!-- .site-banner -->

Verander dit in:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<div class="site-banner">
     <a href="<?php echo esc_url( home_url( '/' ) ); ?>"><img class="site-banner-image" src="<?php header_image(); ?>" alt="<?php bloginfo( 'description' ); ?>"></a>
</div><!-- .site-banner -->


Dat zou moeten werken... Nu mag je alleen nooit meer je theme updaten want dan is het weer weg.
Gewijzigd op 22/03/2017 15:10:22 door Marlies Maalderink
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.