Header Clickable

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back end developer Onderwijssoftware

Functie Als back end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van hoogwaardige

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

.NET Developer C#

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken Als C# .NET Developer wordt je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor belangrijkste product van deze organisatie. Dit product is een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Er

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Jij komt te werken in een team van 5 developers. het product is continue in beweging. Nieuwe en bestaande klanten vragen om vaak nieuwe features. Hierin ben jij zeer belangrijk om te zorgen dat de functionaliteiten goed opgezet worden op technisch vlak. Designs krijg je aangeleverd van een externe partij zodat jij je primair kan focussen op de techniek! Je hebt daarbij alle vrijheid om je eigen creativiteit toe te passen en mee te denken over de gebruikte technieken. Het gezamenlijke doel is een product dat functioneel zeer gebruiksvriendelijk is en het bedrijfsproces van de gebruikers versneld en kwalitatief

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »

Laravel developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Ontwikkelen in Blazor; Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie. Hier ga je werken Binnen deze organisatie werken duizenden mensen binnen allerlei verschillende disciplines. Tevens hebben zij veel specialiteiten in huis, waaronder ook .Net Developers. Ter uitbreiding van een nieuw team en ter ondersteuning van het project zijn ze opzoek naar een nieuwe collega voor het team. Als C#.NET Developer zal jij je

Bekijk vacature »

Medior/Senior Front-end Developers gezocht (Utrech

Functie Het team bestaat uit 10+ gespecialiseerde (veel senior) front-end ontwikkelaars en ontwerpers die werken aan projecten voor klanten van verschillende groottes (kan twee jaar bezig zijn met 1 klant). Je helpt klanten met ingewikkelde front-end vraagstukken, hierbij kun je denken aan: UX/UI design, CI/CD, architectuur en integratie met back-end systemen. De werkzaamheden verricht je op locatie bij de klant, dit is vaak in de Randstad. De organisatiestructuur is plat en er heerst een informele sfeer, zo kun je met vragen dus terecht bij de directie. Er wordt veel nadruk gelegd op het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling door middel van

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Je komt in een DevOps-cultuur te werken waarbij je met je team werkt aan de front-end van diverse brand websites; Het ontwerpen van functionele en grafische ontwerpen die worden geïmplementeerd; Draagt zorg voor het maken van analyses; Je werkt nauw met je collega’s samen en geeft elkaar feedback en suggesties waar nodig; Het uitwerken van vraagstukken die afkomstig zijn van verschillende klanten; Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt

Bekijk vacature »

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »
Erik Jonge

Erik Jonge

20/03/2017 13:38:00
Quote Anchor link
Beste Forumleden,

Allereerst zal ik me even kort voorstellen. Ik ben Erik, nieuw op dit forum. Ik doe het beheer van de website www.lightningleiden.nl
Deze wordpress site draait op thema Rookie.

Nu wil ik graag de header clickable maken, zodat wanneer je op de banner klikt op de homepage uit komt.

Wie kan me helpen?

Via appearance-editor-header.php krijg ik het volgende scherm.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?php
/**
 * The header for our theme.
 *
 * Displays all of the <head> section and everything up till <div id="content">
 *
 * @package Rookie
 */

?>
<!DOCTYPE html>
<html <?php language_attributes(); ?>>
<head>
<meta charset="<?php bloginfo( 'charset' ); ?>">
<meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1">
<link rel="profile" href="http://gmpg.org/xfn/11">
<link rel="pingback" href="<?php bloginfo( 'pingback_url' ); ?>">
<?php wp_head(); ?>
</head>

<body <?php body_class(); ?>>
<div class="sp-header"><?php do_action( 'sportspress_header' ) ; ?></div>
<div id="page" class="hfeed site">
    <a class="skip-link screen-reader-text" href="#content"><?php _e( 'Skip to content', 'rookie' ); ?></a>

    <header id="masthead" class="site-header" role="banner">
        <?php rookie_header_area(); ?>
    </header><!-- #masthead -->

    <div id="content" class="site-content">
        <?php do_action( 'rookie_before_template' ); ?>

- Ariën -:
Gelieve in het vervolg bij code de [code][/code]-tags gebruiken.
Hier kan je meer lezen over de mogelijke opmaakcodes.
Alvast bedankt!
Gewijzigd op 20/03/2017 14:12:07 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 08:03:03
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/03/2017 14:23:09
Quote Anchor link
Je kan op lijn 25 gebruik maken van een <a href="/">...</a> waar je rookie_header_area() functie tussen staat.
Ik raad wel aan om een child-theme te maken bovenop je Rookie-theme. Zo voorkom je dat bij een update van de theme jouw wijziging weer wordt teruggedraaid.
Gewijzigd op 20/03/2017 14:23:26 door - Ariën -
 
Erik Jonge

Erik Jonge

20/03/2017 15:39:02
Quote Anchor link
Beste Arien,

Bedankt voor de tip en het opschonen van de post.

Zou je iets specifieker kunnen zijn?
- Moet ik regel 25 vervangen?
- Op de puntjes moet http://www.etc.nl komen te staan?

Alvast bedankt voor de hulp
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/03/2017 15:45:55
Quote Anchor link
Je bent bekend met de werking van een <a href="">-element?
 
Erik Jonge

Erik Jonge

20/03/2017 21:29:19
Quote Anchor link
Nee helaas niet, uiteraard leer in het graag
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/03/2017 21:34:46
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="/"><?php rookie_header_area(); ?></a>


Ik zou toch maar even verdiepen in wat je precies doet, en hoe HTML werkt.
Je wilt nu iets aanpassen waar je geen weet van hebt, en dat is erg hoog gegrepen.
Zie ook het verhaal over de child-theme. Want misschien is je wijziging straks weer terug gedraaid.

En wat heeft www.etc.nl ermee te maken, die je net noemde?
Gewijzigd op 20/03/2017 21:35:29 door - Ariën -
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

20/03/2017 22:30:04
Quote Anchor link
>> En wat heeft www.etc.nl ermee te maken

Dat zal wel de URL naar de homepage zijn ...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/03/2017 22:37:01
Quote Anchor link
Ik zie geen relevantie met een ledenvergadering van een sport en een tekstschrijvers bureau ;-)
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

20/03/2017 22:44:43
Quote Anchor link
Natuurlijk wel, om de notulen wat op te fleuren :-)
 
Erik Jonge

Erik Jonge

22/03/2017 13:33:00
Quote Anchor link
Ben van Velzen op 20/03/2017 22:44:43:
Natuurlijk wel, om de notulen wat op te fleuren :-)


Hahaha, altijd goed. Over het algemeen zijn het niet de meest drukbezochte evenementen.

Op de puntjes moest inderdaad www.lightningleiden.nl staan.

Ik denk dat ik het maar even laat voor wat het is. Ik had het verzoek gekregen vanuit de marketing zijde om de header clickable te maken, vandaar het verzoek.

Inmiddels de header weer aangepast naar een wedstrijd, mocht je het een keertje leuk vinden om te komen in Leiden, zijn jullie uiteraard welkom:)


Toevoeging op 22/03/2017 13:54:49:

Aanvullend, ik heb de code ingevoerd en het werkt, het enige is dat er verschil komt in de menubalk. De homebutton blijft in het midden staan en de rest zakt een regel.
 
Marlies Maalderink

Marlies Maalderink

22/03/2017 14:49:37
Quote Anchor link
Ik zou het ook niet op die manier oplossen.

Wat je wilt is dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="http://www.lightningleiden.nl"><img class="site-banner-image" src="http://www.lightningleiden.nl/wp-content/uploads/cropped-Game-Day-2017-Lightning-Spijkenisse-Scouts-Banner.gif" alt="American Football Club Lightning Leiden"></a>


Maar

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php rookie_header_area(); ?>


Bestaat uit veel meer code dan alleen de banner, het hele menu valt eronder. Dit is een theme dingetje en is denk ik niet makkelijk op te lossen tenzij er in je wordpress admin area bij theme options een mogelijkheid zit om een link aan de banner te koppelen. Je zou dan moeten zoeken onder thema's -> customizer.


Toevoeging op 22/03/2017 15:09:39:

Overigens als je het echt graag wilt en je ziet het niet zitten om een child theme aan te maken, probeer dit eens:

open template-tags.php in de map inc in je theme folder en zoek op regel 68 dit stukje code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<div class="site-banner">
     <img class="site-banner-image" src="<?php header_image(); ?>" alt="<?php bloginfo( 'description' ); ?>">
</div><!-- .site-banner -->

Verander dit in:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<div class="site-banner">
     <a href="<?php echo esc_url( home_url( '/' ) ); ?>"><img class="site-banner-image" src="<?php header_image(); ?>" alt="<?php bloginfo( 'description' ); ?>"></a>
</div><!-- .site-banner -->


Dat zou moeten werken... Nu mag je alleen nooit meer je theme updaten want dan is het weer weg.
Gewijzigd op 22/03/2017 15:10:22 door Marlies Maalderink
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.