header refresh

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Senior Full Stack developer

Bedrijfsomschrijving tbd Functieomschrijving Full Stack Java Development bij Randstad Groep Nederland (HQ) Er is een vacature in het Corporate Client Solutions (CCS) team. Dit team is met een ander team net begonnen aan het project ‘Grip op Inhuur’. Het doel van dit project is de tevredenheid van onze leveranciers te verhogen en de efficiëntie van onze administratie te verbeteren. Onderdeel daarvan is een ‘Mijn-omgeving’ voor ZZP’ers en leveranciers. Naast dit nieuwe project werkt het team ook aan het onderhoud en verbeteren van een digitaal vacature management systeem waarmee dagelijks vele vacatures worden voorzien. Het team ontwikkelt zo veel mogelijk zelf

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

(Junior) PHP Ontwikkelaar bij een retail bedrijf i

Bedrijfsomschrijving Ben jij een ervaren PHP ontwikkelaar met een passie voor retail en ICT? Wil jij werken in een team dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van uitdagende applicaties voor een groot retailbedrijf in Delft? Dan zijn zij op zoek naar jou! Functieomschrijving Als PHP Ontwikkelaar werk je in een team aan de ontwikkeling van applicaties die door de gehele organisatie worden gebruikt. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, testen en implementeren van deze applicaties. Je werkt hierbij nauw samen met andere ontwikkelaars, projectmanagers en stakeholders binnen de organisatie. Je taken bestaan onder andere uit: Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer werk jij samen in een multidisciplinair ontwikkel team met 1-2 Senior .NET developers, twee front-end developers, Data Scientists en één UX designer. Als team werken jullie aan het ontwikkelen van een Cloud based applicatie en aan het stabieler maken van deze applicatie. Ook unit testing gaat erg belangrijk worden in jouw nieuwe functie. Samen met de Senior .NET ontwikkelaar wordt jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de API. Jullie werken met veel data en incidenteel komen er ook data vraagstukken en zullen er wat queries gedraaid moeten worden. Dit betekend dat jij veel gaat werken met

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »
Delano

delano

12/04/2008 17:33:00
Quote Anchor link
Hoi, onderstaande heb ik in een php formulier staan, maar naar 4 sec gaat ie niet naar de andere site toe.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
header( 'refresh: 4; url=/informulier.php' );
exit
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 14:39:34
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

12/04/2008 17:34:00
Quote Anchor link
Dat komt omdat het:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
header("refresh: 4; url: /informulier.php");
?>

is.
 
Superwauwie

superwauwie

12/04/2008 17:42:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
header("Refresh: 4; URL= /infoformulier.php");
?>

kan volgens mij ook hoor (gebruik ik zelf namelijk).
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door superwauwie
 
GaMer B

GaMer B

12/04/2008 17:45:00
Quote Anchor link
Je kunt inderdaad gewoon dit doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
header("Refresh: 4; url= /informulier.php");
 
Delano

delano

12/04/2008 17:54:00
Quote Anchor link
Hallo all,

Bedankt voor jullie snelle reacties, heb nu onderstaande code alleen in een php bestand staan, maar na 4 sec gebeurt er niets?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
header("Refresh: 4; url=http://www.knmi.nl");

?>
 

12/04/2008 20:58:00
Quote Anchor link
Werkt dit wel:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
header("Location: http://www.example.com/"); /* Redirect browser */

/* Make sure that code below does not get executed when we redirect. */

exit;
?>

Is rechtstreeks uit php.net gehaalt. Lees ook dit comment effe, je moet altijd exit na een redirect header doen.
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

12/04/2008 22:08:00
Quote Anchor link
In de comment staat niet dat het altijd moet hoor. Maar dat het beter/makkelijker is als de refresh na een error komt, aangezien je de rest van je script daardoor niet meer laat uitladen.

Probeer anders dit eens:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
// Dit zet je bovenaan de root pagina. (dus de pagina waar het echt mee begint, dus de pagina die in je browser url staat)
ini_set('display_errors',1);
error_reporting(E_ALL);
?>


Nu zal hij naar alle waarschijnlijkheid aangeven wat er mis gaat. Ik vermoed namelijk dat er al headers verzonden zijn.
 
Delano

delano

12/04/2008 22:10:00
Quote Anchor link
Sorry, ik denk dat de server niets meer laat zien, heb onderstaande code in een php bestand geplaatst en geupload, maar als ik de code opvraag laat ie een blanco pagina zien?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?PHP
echo "test";
?>
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

12/04/2008 22:17:00
Quote Anchor link
Staat er wel iets in de broncode? Als je daar de PHP code ziet staan ondersteunt je server (op het moment) geen PHP.
 
Delano

delano

12/04/2008 22:27:00
Quote Anchor link
Goedenavond Willemjan,

Bedankt voor je reactie. onderstaande code werkt wel en laat ie dan ook goed zien.

<form name="form" method="post" action="/contactform/contactscript.php">
<table width="400" border="0" cellspacing="2" cellpadding="2">
<tr>
<td width="200" valign="top" align="right">Your Name: </td>
<td width="200" valign="top" align="left">
<input type="text" name="name" size="25" maxlength="200" />
</td>
</tr><tr>
<td width="200" valign="top" align="right">Your Email: </td>
<td width="200" valign="top" align="left">
<input type="text" name="email" size="25" maxlength="100" />
</td>
</tr><tr>
<td width="200" valign="top" align="right">Your Comments: </td>
<td width="200" valign="top" align="left">
<textarea name="msg" cols="25" rows="4"></textarea>
</td>
</tr><tr>
<td width="200" valign="top"> </td>
<td width="200" valign="top" align="left">
<input type="reset" name="Reset" value="Reset" />
<input type="submit" name="Submit" value="Submit" />
</td>
</tr>
</table>
</form>
 
Delano

delano

12/04/2008 22:49:00
Quote Anchor link
Willemjan, het werkt nu, server doet het weer, sorry!
gr,
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

12/04/2008 22:50:00
Quote Anchor link
Ik bedoelde eigenlijk of je de php code in je broncode zag (van de echo), maar het werkt weer, dus maakt niet uit ;) Waarschijnlijk een apache restart oid.
 

12/04/2008 22:58:00
Quote Anchor link
WillemJan Zijderveld schreef op 12.04.2008 22:08:
In de comment staat niet dat het altijd moet hoor. Maar dat het beter/makkelijker is als de refresh na een error komt, aangezien je de rest van je script daardoor niet meer laat uitladen.

Toch is het best practice, je doet een redirect, waarom moet de zooi d'r onder dan nog worden uitgevoerd? En dus kan er wat gebeuren wat er helemaal niet zou moeten gebeuren...
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

12/04/2008 23:01:00
Quote Anchor link
Het ging me enkel om de manier waarop je het zei, ik bouw mijn code over het algemeen namelijk zo op dat er überhaupt niks meer valt uit te voeren als ik een header uitvoer.
 

12/04/2008 23:12:00
Quote Anchor link
WillemJan Zijderveld schreef op 12.04.2008 23:01:
Het ging me enkel om de manier waarop je het zei, ik bouw mijn code over het algemeen namelijk zo op dat er überhaupt niks meer valt uit te voeren als ik een header uitvoer.

Mjah, ik dacht dat die comment wel voldoende was. Maar iig, niet iedereen bouwt zo z'n code op hé. (Ik gebruik eigenlijk nooit location.)
 
Robert Deiman

Robert Deiman

13/04/2008 09:24:00
Quote Anchor link
@WillemJan en Jeej

Wanneer je de header refresh uitvoert op een pagina, zorg dan dat dit het eerste is wat er in je code gebeurt. (je kan nog wel een sessie setten en ook wat php controles loslaten, maar output VOOR je refresh is uit den boze)

Wanneer je na 4 seconden wil dat de pagina wordt doorgestuurd, dan is het wel zo netjes om een melding te geven. Dus er valt wel wat uit te voeren als je de header uitvoert. Ook verder PHP gebruik maakt niet uit, de pagina wordt gewoon geladen en na zoveel seconden doorgelinkt.

Het ligt geheel aan de opbouw van je code of het goed gaat, bij een goede opbouw is er niets aan de hand.
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

13/04/2008 09:44:00
Quote Anchor link
Exit en die() en al dat soort lelijke functies zijn niet nodig zolang je netjes script. Netjes scripten is o.a. wat Robert hierboven vertelt. Ook als je iets in een if loop hebt zitten, en je wilt daarna niets meer weergeven: script netjes, zet de rest in een else {} ;-).

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
// Fout:
if(isset($_SESSION['user'])) {
  echo "Welkom ".$_SESSION['user'];
  exit;
}
else {
  echo "Welkom gast!<br />";
}

echo "<a href='?p=inloggen'>Log in</a>";
// Goed:
if(isset($_SESSION['user'])) {
  echo "Welkom ".$_SESSION['user'];
}
else {
  echo "Welkom gast!<br />";
  echo "<a href='?p=inloggen'>Log in</a>";
}

?>


Exit zorgt ervoor dat de pagina direct stopt met laden. HTML wat onder het script zit, wordt dus niet meer weergegeven: lelijk!!!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jesper Diovo
 
Robert Deiman

Robert Deiman

13/04/2008 10:21:00
Quote Anchor link
Voorbeeld met Header refresh
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
session_start();
//set error reporting on
ini_set('display_errors',1);
error_reporting(E_ALL);
//check
if(!isset($_SESSION['loggedin'])){
    //refresh
    header("Refresh: 4; url=login.php");
    echo 'U bent niet ingelogd. U wordt doorgestuurd naar de loginpagina';
    }

else{
    //hier rest van de html code indien nodig
    }
?>

Dit zal keurig de opgegeven tekst na de header refresh laten zien, en je ook na 4 seconden verder sturen naar de opgegeven pagina. Een goede opbouw van je code is de oplossing voor je header problemen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.