Header() werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Java developer

Als Senior Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende best-gecertificeerde Java community. Deze bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Aval en de Nationale Politie. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript Developer Webapplicaties

Bedrijfsomschrijving Voor deze organisatie ben ik op zoek naar een getalenteerde Fullstack JavaScript Developer. Ze is een snelgroeiend software development agency dat zich richt op het ontwikkelen van moderne webapplicaties en complexe systemen voor haar klanten. Ze is gevestigd onder de rook van Utrecht en heeft als doel om tot de top van de Nederlandse agencies te behoren. Deze organisatie maakt softwareoplossingen voor verschillende soorten bedrijven. Innovatie staat hoog in het vaandel en je zult dus met nieuwe technieken aan de slag gaan. Ze hebben klanten in vele branches zitten, zoals retail, finance, gezondheid en onderwijs. De diverse klanten zorgen

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer wordt jij onderdeel van ons ICT team. In dit multidisciplinaire team ben jij samen met onze senior .NET ontwikkelaar en medior .NET ontwikkelaar verantwoordelijk voor ons ERP systeem. In dit systeem (Navision) ga jij leren ontwikkelen. Wij bieden jou dan ook een gedegen opleiding aan, samen met de ondersteuning van onze Senior .NET developer. Daarnaast ga jij aan de slag met ons portaal geschreven in Sharepoint. Verder ben jij verantwoordelijk voor EDI verkeer en het ontwikkelen binnen het ERP systeem en andere toepassingen en rapportages. Van jou wordt verwacht dat jij het proces goed leert kennen

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel/Vue.js)

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

.NET Developer Azure

Dit ga je doen Het ontwerpen en bouwen van diverse applicaties (C#, ASP.NET, MVC); Het ontwikkelen van Webservices (WCF); Het meewerken aan de transitie naar Azure; Het samenwerken met collega's binnen een Scrumteam en meedenken over de User Stories; Het bouwen van unittesten; Meedenken over nieuwe tooling, ontwikkelingen en technologieën in de markt. Hier ga je werken Je komt te werken bij een organisatie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van verschillende portalen. Deze portalen worden gebruikt door diverse partijen en jouw taak is om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneren. Je wordt onderdeel van een Scrumteam en werkt

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer C# ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen. Ben jij een ervaren Full Stack .NET Developer? Heb je ervaring met C# en ASP.NET? Vaste baan: .Net Developer C# ASP.NET HBO €3.300 - €4.500 Deze werkgever is een snel groeiende onderneming gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen, IoT (Internet of Things). Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wil jij bij de top specialisten horen? Ben jij op zoek naar een

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Yoram

Yoram

31/01/2009 21:31:00
Quote Anchor link
Beste mensen!

Ik heb een problemen als ik een gastenboek berichtje wil plaatsen..
hij word gecontroleert om het een of ander, als hij dan naar het gastenboek word verzonden moet hij een header () refresh maken. maar dat werkt in IE en FF niet.. ook werkt de gewonen header(Location) werkt niet..

dit is me code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<?php
if(isset($_POST['Post'])) {
 $IP = mysql_real_escape_string($_SERVER['REMOTE_ADDR']);
 $date = mysql_real_escape_string(date("d-m-Y h:i"));
 $name = mysql_real_escape_string($_POST['Name']);
 $mail = mysql_real_escape_string($_POST['Email']);
 $message = mysql_real_escape_string(trim(htmlentities($_POST['Message'])));
 
 if(empty($_POST['Message'])) {
  echo "
   <script language='javascript'>
    alert(\"You cant post anything, because you didnt typ a message\");
   </script>
  "
;
 }
elseif(empty($_POST['Name'])) {
       echo "<script language='javascript'>
    alert(\"You didnt entered a name. please enter a name\");
   </script>"
;
 }
else {
  $Toevoegen = "INSERT INTO Questbook (Message, Mail, Date, Name) VALUE ('".$message."', '".$mail."', '".$date."', '".$name."')";
  $toegevoegd = mysql_query($Toevoegen) or die (mysql_error());    
  if($toegevoegd) {
      header("Location: yorsha.nl/NLD/index.php?page=Questbook");
    echo "<script language='javascript'>
    alert(\"You post it succesfull.\");
   </script>"
;
  }
    else {
    echo "<script language='javascript'>
    alert(\"You try to post something but it failed.\");
   </script>"
;
  }
 }    
}

?>


Hoe krijg ik die header nu aan de praat op een of andere manier..

bedankt alvast
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 10:20:19
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

31/01/2009 22:02:00
Quote Anchor link
Staat dit bovenaan je code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors",1);
?>
 
- SanThe -

- SanThe -

31/01/2009 22:10:00
Quote Anchor link
Er mag geen enkele output zijn vóór header(). En ik zie een echo, dat werkt dus niet.
 
Yoram

Yoram

31/01/2009 22:15:00
Quote Anchor link
ik krijg deze error:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/vhosts/yorsha.nl/httpdocs/NLD/index.php:24) in /home/vhosts/yorsha.nl/httpdocs/NLD/index.php on line 178

Dus dat wil zeggen dat ik ALLE! echo's VOOR de header er uit moet gooien??? wat voor een oplossing kan ik hier het beste gebruiken??
Denk dan gewoon alles in een apart script laten toevoegen ofniet?
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

31/01/2009 22:15:00
Quote Anchor link
Dit is nog niet zo lang hoor, maar een url bevat tegenwoordig ook http://.

Edit: en godverdomme PHP leren, SanThe's berichten lezen en HET STAAT HIER ZELF IN HET FAQ.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Onbekend Onbekend
 
Yoram

Yoram

31/01/2009 22:18:00
Quote Anchor link
@Tommy ik hebt ook geprobeert met een http:// er voor gezet alleen dat wilt ook niet werken.
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

31/01/2009 22:18:00
Quote Anchor link
Dat was maar een tip, maar LEES de errors die je krijgt nou eens, dan kom je al verder.
 
Yoram

Yoram

31/01/2009 22:24:00
Quote Anchor link
jaah als ik dat doe, en het advies van SanThe opvolg.. zou ik ALLE echo's uit me script halen, dan kan ik net zo goed een apart toevoeg script maken?

want dit is me error:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/vhosts/yorsha.nl/httpdocs/NLD/index.php:24) in /home/vhosts/yorsha.nl/httpdocs/NLD/index.php on line 178

zal eens even verder knutselen.

eventuele ideen hoor ik graag :)
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

31/01/2009 23:16:00
Quote Anchor link
Niet alle errors. Je moet ook logica hebben voor PHP :)

En wtf bedoel je met een apart script toevoegen?
 
Mitch

Mitch

31/01/2009 23:34:00
Quote Anchor link
Gebruik dit?:P

echo "<meta http-equiv='refresh' content='0; url=index.php'>";
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

31/01/2009 23:43:00
Quote Anchor link
Mitch schreef op 31.01.2009 23:34:
Gebruik dit?:P

echo "<meta http-equiv='refresh' content='0; url=index.php'>";


Das gewoon een meta refresh, dat wil de TS dus niet ;)
 
- SanThe -

- SanThe -

01/02/2009 02:10:00
Quote Anchor link
Goed opbouwen.

if(...)
{
$var = ....
}
else
{
$var = .....
}
.....
header(....)
echo $var
 
Emmanuel Delay

Emmanuel Delay

01/02/2009 06:44:00
Quote Anchor link
Is hier eigenlijk geen plekje met frequently asked questions?

(EDIT: Ik bedoel i.v.m. dit soort vragen, er is wel een FAQ i.v.m. het gebruik van dit forum.)

Dit soort dingen moeten we om de haverklap opnieuw uitleggen. Soms heeft een mens al eens wat minder zin om dat voor de honderdste keer uit te leggen.

Juist al aan de titel denk ik onmiddellijk: "Header() werkt wel!". Gewoon geen output sturen...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Emmanuel Delay
 
Eddy E

Eddy E

01/02/2009 08:37:00
Quote Anchor link
Yoram schreef op 31.01.2009 22:24:
jaah als ik dat doe, en het advies van SanThe opvolg.. zou ik ALLE echo's uit me script halen, dan kan ik net zo goed een apart toevoeg script maken?


Ja... dat is inderdaad het enige juiste wat je kan doen.
Alle echo's van daarvoor weghalen.
Is even wat werk: maar dat moet maar.

Een huizenbouwer begint ook niet met dak.... en komt er later achter dat er nog een fundering onder de muren moet....
Dat doe jij hier ook: je trekt eerst de muren op en de vlag hangt al uit, omdat het hoogste punt bereikt is..... en dan moet de fundering (correct php + foutafhandeling) er nog in...
 
TJVB tvb

TJVB tvb

01/02/2009 10:37:00
Quote Anchor link
PHP scripts kun je (zoals hier gebeurt) heel onlogisch opbouwen, maar dan krijg je dit soort problemen.

Het is net als met een presentatie houden. Je zorgt eerst dat iedereen in de goede ruimte is zodat je alles kunt laten zien en begint dan pas te vertellen. Hier ben je begonnen met vertellen om dan halverwege nog naar de goede ruimte te gaan zodat ze de dia's kunnen zien.

Een php script heeft global de volgende opbouw
* afhandelen logica voor het script
* headers versturen (cookies,sessies,gewone headers ...)
* output geven
 
Frank -

Frank -

01/02/2009 10:45:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
 $date
= mysql_real_escape_string(date("d-m-Y h:i"));
?>

Heeft al iemand je gezegd dat je jouw $date géén datum met tijd bevat? Hier staat een waardeloze string waar je verder niets meer mee kunt.

Wanneer jij een datum met tijd in de database wilt opslaan, dan moet je (in MySQL) een kolom van het type DATETIME gebruiken. En die eist het ISO-formaat yyyy-mm-dd hh:mm:ss.

Verder is het 100x eenvoudiger om voor het vullen van de datumtijd, gewoon de SQL-functie NOW() te gebruiken.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
INSERT INTO
  tabelnaam (
    datumtijdveld
  )
VALUES (
  NOW()
);

Daar komt geen letter PHP-code aan te pas en je krijgt een prachtige en vooral geldigde datum met tijd in je database. Je kunt nu ineens gaan sorteren, rekenen en vergelijken met datums en tijden, dat is met jouw "oplossing" onmogelijk.
 
Yoram

Yoram

01/02/2009 12:46:00
Quote Anchor link
@Emmanuel Delay: Ik had al gezocht naar een eerder topic over dit eventuele probleem maar kan ik niet vinden!

@Tommy:
Ik bedoel daar mee van als je form begin de action naar het toevoegings script ;) sorry voor de slechte uitleg.

@TJVB: wat zou dan volgens jou de logische oplossing/volgorde hiervoor zijn?
ik bedoel Je moet eerst dingen checken voor dat iets gaat opslaan.

Ik heb nu het opslaan van dat bericht in een apart php bestandje gezet en dat werkt goed nu wil ik hem nog goed in me hoofd script zetten.
(heb de hele website in een switch gemaakt(verstandig??))
 
Emmanuel Delay

Emmanuel Delay

01/02/2009 17:36:00
Quote Anchor link
Niets persoonlijk hoor. Het is gewoon zo'n veel voorkomend probleem.
Telkens opnieuw moeten we dat uitleggen.

Kijk, je ziet toch waar het probleem zit, ja?
Ofwel stuur je een html pagina naar de gebruiker, ofwel handel je af wat je moet afhandelen en spring je met header dan weg.

Je snapt dat het zinloos is eerst een halve pagina naar de gebruiker te sturen om dan een halve microseconde later die pagina weer te verlaten en weg te springen.

Nog voor je 1 karakter naar de gebruiker stuurt, moet jij - de webmaster - al weten of je al dan niet header nodig zult hebben.

Dat doe je door een grote accolade rond je file te zetten.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
if ( ... ) //hier controleer je dus of er redenen zijn om header te gebruiken
{
  // afhandeling MySQL, cookies, ...

header('location: ...');
}

else
{
echo 'pas vanaf hier en niet eerder begin je output naar de gebruiker te sturen';
}

?>
 
Yoram

Yoram

01/02/2009 19:27:00
Quote Anchor link
Ik heb er nu dit v an gemaakt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<?php
if(isset($_POST['Post'])) {
   $IP = mysql_real_escape_string($_SERVER['REMOTE_ADDR']);
   $name = mysql_real_escape_string(trim($_POST['Name']));
   $mail = mysql_real_escape_string(trim($_POST['Email']));
   $message = mysql_real_escape_string(trim(htmlentities($_POST['Message'])));
  
      if(!empty($_POST['Name'])) {
       if(!empty($_POST['Message'])) {
        $Toevoegen = "INSERT INTO Questbook (Message, Mail, Name, Date) VALUE ('".$message."', '".$mail."', '".$name."', NOW())";
        $toegevoegd = mysql_query($Toevoegen) or die (mysql_error());
         if(isset($toegevoegd)) {
             header("Location: index.php?page=Questbook&Quest=1");
         }
else {
             echo "Het toevoegen is mislukt";
         }
       }
else {
           echo "<script language='javascript'>
           alert('je bent vergeten een bericht in te vullen')
           </script>"
;
       }
      }
else {
          echo "Je moet nog een naam invullen";
      }
  }

?>


klopt hier al meer van?? maar hij werkt nog steeds niet zelfs niet op deze manier.. dan denk ik dat ik me script opnieuw moet maken.

Toch bedankt voor de reacties en tips :D het helpt wel :) snap er telkens meer van
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Yoram
 
- SanThe -

- SanThe -

01/02/2009 20:01:00
Quote Anchor link
Dit is al een aardige verbetering.

if(isset($toegevoegd)) {
Moet worden
if($toegevoegd) {
 
Wilco

Wilco

01/02/2009 20:05:00
Quote Anchor link
ik weet dat dit eigenlijk niet mag in de php maar als je bovenaan je pagina
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
ob_start();
?>

zet en onder aan je pagina
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
ob_end_flush();
?>


dan ben je ervan af.. oke ik weet het, het mag officieel niet, maar je hoeft nu niet je hele script aan te passen.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.