header('Location: url') werkt niet maar headers nog niet verzonden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel/Vue.js)

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

Python Developer

Dit ga je doen Als Python Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van Stuurprogramma's in Python zodat er verbindingen kunnen worden gelegd tussen besturingssystemen en (AV) hardware; Het testen en debuggen van Stuurprorgamma's; Het communiceren met noodzakelijke partijen in gevallen waar extra technische details nodig zijn om een Stuurprogramma te ontwikkelen of problemen op te lossen; Het maken van de nodige technische documentatie (in het Engels); Het participeren in een Scrum/Agile omgeving. Hier ga je werken Deze internationale organisatie is wereldwijd een succesvol producent en leverancier van professionele AV hard- en software. Klanten gebruiken de producten o.a. voor het

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer gezocht!

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het devlopmenttean. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met de

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »
Pepijn de vos

pepijn de vos

16/10/2008 21:34:00
Quote Anchor link
ik heb deze code op een site staan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
header('Location: ' . $ideal->getBankUrl());
$content .= '<a href="' . $ideal->getBankUrl() . '">ga naar bank</a>';
?>


de header doet niks, ik zie gewoon die link, en dan gebeurd er niks.(link later toegevoeg als debug)
ik heb error reporting aan staan, en dit is echt niet de klassieke 'warning: headers could not be sent: output started at /bla/bla.php on line 123'(uit mijn hoofd)

de header werkt gewoon niet, en als ik de link aan klik kom ik alsnog uit waar ik heen moest.
getest in safari en firefox, geen browser dingetje dus...

kan iemand hier iets me?
moet ik nog meer code plaatsten?
dit geheel zit in een wordpress plugin en maakt gebruik van de mollie api.
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 11:37:41
 
Kristoff

kristoff

16/10/2008 21:36:00
Quote Anchor link
als je de fout output started krijgt dan is het een teken dat je reeds iets hebt afgedrukt voor je header.
Je kan header alleen gebruiken en als je nog niets geecho't hebt als je html in php gebruikt hebt of je nog geen html voor je php hebt staan.


edit woeps verkeerd gelezen. sorry voor de reactie. ik dacht dat je de fout wel kreeg.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door kristoff
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

16/10/2008 22:09:00
Quote Anchor link
plaats helemaal bovenaan in je script dit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php ob_start(); ?>
is en onderaan dit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php ob_end_flush(); ?>
eens, probeer dan nog is.
 

16/10/2008 22:12:00
Quote Anchor link
Paradox&#8482; schreef op 16.10.2008 22:09:
plaats helemaal bovenaan in je script dit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php ob_start(); ?>
is en onderaan dit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php ob_end_flush(); ?>
eens, probeer dan nog is.

Ieuw, ieuw, ieuw.
Dit:
Afbeelding
is ob. Ob_* hoef je eigenlijk nergens op een website te gebruiken (uitzonderingen daargelaten).

Zet eens
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
ini_set('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL);
?>

helemaal bovenaan.
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

16/10/2008 22:16:00
Quote Anchor link
Karl schreef op 16.10.2008 22:12:
Paradox&#8482; schreef op 16.10.2008 22:09:
plaats helemaal bovenaan in je script dit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php ob_start(); ?>
is en onderaan dit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php ob_end_flush(); ?>
eens, probeer dan nog is.

Ieuw, ieuw, ieuw.
Dit:
Afbeelding
is ob. Ob_* hoef je eigenlijk nergens op een website te gebruiken (uitzonderingen daargelaten).

Zet eens
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
ini_set('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL);
?>

helemaal bovenaan.



:/ bij mij werkt het dan toch tenminste?
Wat is er zo mis met "ob" ?
 

16/10/2008 22:24:00
Quote Anchor link
Paradox&#8482; schreef op 16.10.2008 22:16:
Karl schreef op 16.10.2008 22:12:
Paradox&#8482; schreef op 16.10.2008 22:09:
plaats helemaal bovenaan in je script dit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php ob_start(); ?>
is en onderaan dit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php ob_end_flush(); ?>
eens, probeer dan nog is.

Ieuw, ieuw, ieuw.
Dit:
Afbeelding
is ob. Ob_* hoef je eigenlijk nergens op een website te gebruiken (uitzonderingen daargelaten).

Zet eens
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
ini_set('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL);
?>

helemaal bovenaan.



:/ bij mij werkt het dan toch tenminste?
Wat is er zo mis met "ob" ?

Omdat je het probleem omzeilt, als je een headers allready sent foutmelding krijgt, dan moet je zorgen dat er geen content boven de headers staat.
 
Pepijn de vos

pepijn de vos

17/10/2008 16:36:00
Quote Anchor link
jongens, ik zeg toch dat ik die error wel krijg als ik er een echo voor zet, maar zo niet.

ik krijg dus GEEN ERROR en ik heb GEEN OUPUT voor die header toch WERKT het NIET.

de periode dat ik dat soort fouten niet snapte ben ik nou toch wel voorbij...

ob_start gebruik ik voor functies die niet van mij zijn waarvan ik de output niet in de browser wil hebben maar in een var of database.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door pepijn de vos
 
- SanThe -

- SanThe -

17/10/2008 16:55:00
Quote Anchor link
Zit de juiste waarde wel in $ideal->getBankUrl()?

En wat gebeurt er als je die waarde even letterlijk neerzet?
header('Location: hierdusdewaardetypen'); .
 
Pepijn de vos

pepijn de vos

17/10/2008 17:14:00
Quote Anchor link
ik zeg ook al dat als ik daarna diezelfde waarde in een <a> zet dat hij wel werkt, dus met de link is niks mis, maar ik zal het eens proberen als je daar blij van word.
 
PHP Newbie

PHP Newbie

17/10/2008 17:27:00
Quote Anchor link
pepijn de vos schreef op 17.10.2008 17:14:
ik zeg ook al dat als ik daarna diezelfde waarde in een <a> zet dat hij wel werkt, dus met de link is niks mis, maar ik zal het eens proberen als je daar blij van word.


Volgens mij zit jij met een probleem, proberen wij je te helpen. Je hoeft ons dus niet blij te maken hoor.

Ik denk dat je toch wat meer code prijs zult moeten geven. Echo anders die link even.
 
Pepijn de vos

pepijn de vos

18/10/2008 13:00:00
Quote Anchor link
tuurlijk php newbie, ik bedoelde dat ik niet helemaal geloofde dat dat het zou zijn.

ik heb gekeken wat er in die link staat:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="https://ideal.abnamro.nl/nl/ideal/identification.do?randomizedstring=12345678901trxid=12345678901234">ga naar bank</a>

maar dan een ander getal... dat is elke keer anders!

ik heb ook geprobeerd om gewoon http://www.google.nl in de redirect te typen, werkte niet.

en ik heb geprobeerd om urlencode op die functie te doen, maar toen deed de link het ook niet meer... met htmlentities deed de link het nog wel, maar de header nog steeds niet.

ik wil best wat code geven, maar ik heb geen idee waar het zit, en dus ook niet wat relevant is, en ik kan moeilijk heel wordpress hier gaan posten.
wat ik wel nog even kan doen is mijn plugin op een andere (versie van) wordpress zetten, misschien zit er ergens een bugje dat hij de header sloopt ofzo?

oja, dit stond er nog op de php site:
Quote:
The second special case is the "Location:" header. Not only does it send this header back to the browser, but it also returns a REDIRECT (302) status code to the browser unless some 3xx status code has already been set.
 
Leroy Boerefijn

Leroy Boerefijn

18/10/2008 15:53:00
Quote Anchor link
pepijn de vos schreef op 18.10.2008 13:00:
oja, dit stond er nog op de php site:
Quote:
The second special case is the "Location:" header. Not only does it send this header back to the browser, but it also returns a REDIRECT (302) status code to the browser unless some 3xx status code has already been set.


misschien wordt er ergens anders al geredirect oid...
 
Pepijn de vos

pepijn de vos

18/10/2008 17:25:00
Quote Anchor link
als er ergens anders al geredirect word zou ik die link toch niet zien?
maar in mijn plugin doe ik verder niks met de header, dus moet het iets met wordpress zijn, ik ga eens testen of het met een andere installatie wel werkt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.