headers already sent

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

JAVA Programmeur

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving We zoeken per direct enthousiaste software engineers die ons team komen versterken.We werken in DevOps teams met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Er wordt nauw samengewerkt met ons Business analyse team (BAT), met onze uitvoerende medewerkers en met de DevOps teams onderling binnen het domein. Het liefst hebben we veel en vaak interactie met onze interne en externe eindgebruikers om zo de juiste dingen te maken. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving. Achtergrond opdracht De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Voor een bedrijf in Den Bosch zoek ik een PHP Developer, die al wat werkervaring heeft. Jij gaat aan de slag met de verdere professionalisering van de interne applicaties en software. In de functie ga je verder: Verdere ontwikkeling eigen CRM systeem, vooral middels PHP; Bouwen van verschillende API's & koppelingen; Meedenken om de software/applicaties te verbeteren/optimaliseren; Aan de slag met de interne tooling. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er werken ruim 70 medewerkers, verdeeld over verschillende afdelingen. De afdeling Development bestaat uit vijf collega's, onder

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »
Jeroen kolkman

jeroen kolkman

17/07/2010 00:45:56
Quote Anchor link
Hallo,
ik weet dat deze vraag vast vaker gesteld is en ik heb ALLE pagina's al bekeken op whitespace voor EN na de open en closing tag van php maar kan niks vinden.
de error melding is alsvolgd:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at controvi.com/public_html/mu/index.php:11) in controvi.com/public_html/mu/layoutpart/content/logout.php on line 21


en dit is de code van logout.php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
include_once('content_abstract_class.php');
class LogOut extends ContentInformation
{
    function
content()
    {
    
        if($_SESSION['loggedIn'] == true)
        {

            session_destroy();
            header('location: index.php?id=Home');
        }
else
        {
            return 'U bent al uitgelogd';
        }
    }
}

?>

als iemand mij kan helpen zou dat fijn zijn. akvast bedankt
Gewijzigd op 17/07/2010 00:48:02 door Jeroen kolkman
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 05:37:01
 
Jeroen kolkman

jeroen kolkman

17/07/2010 00:46:45
Quote Anchor link
sorry foutje :P
Gewijzigd op 17/07/2010 00:48:24 door jeroen kolkman
 
- SanThe -

- SanThe -

17/07/2010 00:56:08
Quote Anchor link
De fout wijst naar index.php regel 11.
 
Jeroen kolkman

jeroen kolkman

17/07/2010 01:01:30
Quote Anchor link
ja ok maar mijn index is dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
include_once('layoutpart/headpart_class.php');
include_once('layoutpart/bodypart_class.php');
$headPart = new HeadPart();
$bodyPart = new BodyPart();
?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN"
"http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" >
<head>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php //call function to create head information
            $headPart->buildTitle('Controvi.com');
            $headPart->buildCss();
            echo $headPart->render();
        ?>

</head>
<body>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
            //call function to create complete body.
            $bodyPart->buildBody();
            echo $bodyPart->render();
        ?>

</body>
</html>

en mijn head gedeelte word hier gemaakt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?php
include_once('render_class.php');
include_once('bodypart_class.php');
class HeadPart extends BodyPart
{
    private $headContent;
    
    function
buildTitle($title)
    {

        $conten      = '<title>';
        $content .= $title;
        $content .= '</title>';
        $content .= '<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html;charset=utf-8" />';
        $this->headContent = $content;
    }
    function
buildCss()
    {

        $cssLink = '<link rel="stylesheet" type="text/css" href="./css/main.css" />';
        $content = $cssLink;
        $this->headContent .= $cssLink;
    }
    
    function
render()
    {

        return $this->headContent;
    }
}

?>


en aangezien ik al wel gehoord heb dat je de headers niet mag neerzetten na de html (of zoiets) maar dit wel werkt lokaal (ontwikkel omgeving ) maar niet op mijn gebruikers omgeving, wil ik wel eens weten wat er nou aan de hand is.
 
Jeroen kolkman

jeroen kolkman

17/07/2010 01:08:22
Quote Anchor link
hallo allemaal.

Ik heb het probleem helemaal opgelost :)

ik heb de index nu als volgt gemaakt omdat wat ik al zei over de de header voor de html plaatsen .

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<?php
include_once('layoutpart/headpart_class.php');
include_once('layoutpart/bodypart_class.php');
$headPart = new HeadPart();
$bodyPart = new BodyPart();

$content = '<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN"
"http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" >
    <head>'
;
         //call function to create head information
            $headPart->buildTitle('Controvi.com');
            $headPart->buildCss();
            $content .= $headPart->render();
        
    $content .= '</head>
    <body>'
    ;
        
            //call function to create complete body.
            $bodyPart->buildBody();
            $content .= $bodyPart->render();
            
    $content .= '</body>
</html>'
;
    
    echo $content;
 
- SanThe -

- SanThe -

17/07/2010 01:08:48
Quote Anchor link
Na regel 6 in index.php komt output, dus elke header() die daarna wordt aangeroepen gaat fout.

Niet meer nodig zie ik.
Gewijzigd op 17/07/2010 01:10:16 door - SanThe -
 
Jeroen kolkman

jeroen kolkman

17/07/2010 01:09:16
Quote Anchor link
hallo allemaal.

Ik heb het probleem helemaal opgelost :)

ik heb de index nu als volgt gemaakt omdat wat ik al zei over de de header voor de html plaatsen .
$content .= '</head>
<body>' ;

//call function to create complete body.
$bodyPart->buildBody();
$content .= $bodyPart->render();

$content .= '</body>
</html>';

echo $content;

Nou in ieder geval bedankt en deze mag gesloten worden.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
include_once('layoutpart/headpart_class.php');
include_once('layoutpart/bodypart_class.php');
$headPart = new HeadPart();
$bodyPart = new BodyPart();

$content = '<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN"
"http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" >
    <head>'
;
         //call function to create head information
            $headPart->buildTitle('Controvi.com');
            $headPart->buildCss();
            $content .= $headPart->render();
Gewijzigd op 17/07/2010 01:11:25 door jeroen kolkman
 
Jeroen kolkman

jeroen kolkman

17/07/2010 01:11:59
Quote Anchor link
in ieder geval mag dit gesloten worden en sorry voor de rare post trouwens. ben niet helemaal wakker volgens mij XD
Gewijzigd op 17/07/2010 01:12:34 door jeroen kolkman
 
Joren de Wit

Joren de Wit

17/07/2010 11:22:05
Quote Anchor link
We sluiten in principe topics niet zomaar, anderen hebben mogelijk nog wat aan je antwoord of hebben misschien een vraag die in het verlengde van dit probleem ligt :-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.