headers already sent

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

Senior Full Stack developer

Bedrijfsomschrijving tbd Functieomschrijving Full Stack Java Development bij Randstad Groep Nederland (HQ) Er is een vacature in het Corporate Client Solutions (CCS) team. Dit team is met een ander team net begonnen aan het project ‘Grip op Inhuur’. Het doel van dit project is de tevredenheid van onze leveranciers te verhogen en de efficiëntie van onze administratie te verbeteren. Onderdeel daarvan is een ‘Mijn-omgeving’ voor ZZP’ers en leveranciers. Naast dit nieuwe project werkt het team ook aan het onderhoud en verbeteren van een digitaal vacature management systeem waarmee dagelijks vele vacatures worden voorzien. Het team ontwikkelt zo veel mogelijk zelf

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Ervaren Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als ervaren developer zul je hiernaast ook andere developers assisteren en waar nodig de leiding nemen in het project.

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functie omschrijving Als Back-end Developer heb je de eer om als eerste interne developer bij deze organisatie te beginnen. Op dit moment zijn er externe developers, maar daar wil de organisatie verandering in brengen. Op termijn moet de gehele afdeling uit intern personeel bestaan. Je kan je voorstellen dat de eerste interne developer ook de nodige kennis mee moet brengen. Dat klopt. Je gaat je namelijk aan het begin bekommeren over de externe developers en uiteindelijk over je interne collega's. Verder ga je het volgende doen: Het bedenken, beheren en onderhouden van webportalen, API-koppelingen en applicaties; Je bedenkt en werkt

Bekijk vacature »

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer - remote werken

Functie Als Front-end (Angular) developer ga je aan de slag met het uitbouwen van hun webapplicatie, als één van de front-end experts ga je samen met collega’s in een devops team werken aan een nieuw front-end voor hun calculatie oplossing. Binnen de calculatiesoftware kunnen meerdere professionals tegelijk samenwerken, 3D calculaties uitvoeren en ook inzien met de benodigde specifieke details. Deze software wordt veel ingezet om projectbeschrijvingen en kosten in kaart te brengen, en tijdens de uitvoering te bewaken. Maar hiernaast liggen er in de toekomst veel meer plannen op het gebied van front-end in de andere applicaties. Genoeg te doen

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »
Jeroen kolkman

jeroen kolkman

17/07/2010 00:45:56
Quote Anchor link
Hallo,
ik weet dat deze vraag vast vaker gesteld is en ik heb ALLE pagina's al bekeken op whitespace voor EN na de open en closing tag van php maar kan niks vinden.
de error melding is alsvolgd:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at controvi.com/public_html/mu/index.php:11) in controvi.com/public_html/mu/layoutpart/content/logout.php on line 21


en dit is de code van logout.php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
include_once('content_abstract_class.php');
class LogOut extends ContentInformation
{
    function
content()
    {
    
        if($_SESSION['loggedIn'] == true)
        {

            session_destroy();
            header('location: index.php?id=Home');
        }
else
        {
            return 'U bent al uitgelogd';
        }
    }
}

?>

als iemand mij kan helpen zou dat fijn zijn. akvast bedankt
Gewijzigd op 17/07/2010 00:48:02 door Jeroen kolkman
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 09:56:58
 
Jeroen kolkman

jeroen kolkman

17/07/2010 00:46:45
Quote Anchor link
sorry foutje :P
Gewijzigd op 17/07/2010 00:48:24 door jeroen kolkman
 
- SanThe -

- SanThe -

17/07/2010 00:56:08
Quote Anchor link
De fout wijst naar index.php regel 11.
 
Jeroen kolkman

jeroen kolkman

17/07/2010 01:01:30
Quote Anchor link
ja ok maar mijn index is dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
include_once('layoutpart/headpart_class.php');
include_once('layoutpart/bodypart_class.php');
$headPart = new HeadPart();
$bodyPart = new BodyPart();
?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN"
"http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" >
<head>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php //call function to create head information
            $headPart->buildTitle('Controvi.com');
            $headPart->buildCss();
            echo $headPart->render();
        ?>

</head>
<body>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
            //call function to create complete body.
            $bodyPart->buildBody();
            echo $bodyPart->render();
        ?>

</body>
</html>

en mijn head gedeelte word hier gemaakt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?php
include_once('render_class.php');
include_once('bodypart_class.php');
class HeadPart extends BodyPart
{
    private $headContent;
    
    function
buildTitle($title)
    {

        $conten      = '<title>';
        $content .= $title;
        $content .= '</title>';
        $content .= '<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html;charset=utf-8" />';
        $this->headContent = $content;
    }
    function
buildCss()
    {

        $cssLink = '<link rel="stylesheet" type="text/css" href="./css/main.css" />';
        $content = $cssLink;
        $this->headContent .= $cssLink;
    }
    
    function
render()
    {

        return $this->headContent;
    }
}

?>


en aangezien ik al wel gehoord heb dat je de headers niet mag neerzetten na de html (of zoiets) maar dit wel werkt lokaal (ontwikkel omgeving ) maar niet op mijn gebruikers omgeving, wil ik wel eens weten wat er nou aan de hand is.
 
Jeroen kolkman

jeroen kolkman

17/07/2010 01:08:22
Quote Anchor link
hallo allemaal.

Ik heb het probleem helemaal opgelost :)

ik heb de index nu als volgt gemaakt omdat wat ik al zei over de de header voor de html plaatsen .

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<?php
include_once('layoutpart/headpart_class.php');
include_once('layoutpart/bodypart_class.php');
$headPart = new HeadPart();
$bodyPart = new BodyPart();

$content = '<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN"
"http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" >
    <head>'
;
         //call function to create head information
            $headPart->buildTitle('Controvi.com');
            $headPart->buildCss();
            $content .= $headPart->render();
        
    $content .= '</head>
    <body>'
    ;
        
            //call function to create complete body.
            $bodyPart->buildBody();
            $content .= $bodyPart->render();
            
    $content .= '</body>
</html>'
;
    
    echo $content;
 
- SanThe -

- SanThe -

17/07/2010 01:08:48
Quote Anchor link
Na regel 6 in index.php komt output, dus elke header() die daarna wordt aangeroepen gaat fout.

Niet meer nodig zie ik.
Gewijzigd op 17/07/2010 01:10:16 door - SanThe -
 
Jeroen kolkman

jeroen kolkman

17/07/2010 01:09:16
Quote Anchor link
hallo allemaal.

Ik heb het probleem helemaal opgelost :)

ik heb de index nu als volgt gemaakt omdat wat ik al zei over de de header voor de html plaatsen .
$content .= '</head>
<body>' ;

//call function to create complete body.
$bodyPart->buildBody();
$content .= $bodyPart->render();

$content .= '</body>
</html>';

echo $content;

Nou in ieder geval bedankt en deze mag gesloten worden.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
include_once('layoutpart/headpart_class.php');
include_once('layoutpart/bodypart_class.php');
$headPart = new HeadPart();
$bodyPart = new BodyPart();

$content = '<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN"
"http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" >
    <head>'
;
         //call function to create head information
            $headPart->buildTitle('Controvi.com');
            $headPart->buildCss();
            $content .= $headPart->render();
Gewijzigd op 17/07/2010 01:11:25 door jeroen kolkman
 
Jeroen kolkman

jeroen kolkman

17/07/2010 01:11:59
Quote Anchor link
in ieder geval mag dit gesloten worden en sorry voor de rare post trouwens. ben niet helemaal wakker volgens mij XD
Gewijzigd op 17/07/2010 01:12:34 door jeroen kolkman
 
Joren de Wit

Joren de Wit

17/07/2010 11:22:05
Quote Anchor link
We sluiten in principe topics niet zomaar, anderen hebben mogelijk nog wat aan je antwoord of hebben misschien een vraag die in het verlengde van dit probleem ligt :-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.