Help!! logged_in()

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »

NodeJS developer

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden, maar hiernaast doe je onderzoek naar de inzet van nieuwe technieken, tools of bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Qua technische kennis zoeken ze iemand die goed op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, daar zij nu ontwikkelen op NodeJs back-end,

Bekijk vacature »

Back end developer Digital Agency

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Experienced Lead Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Delft Vacature ID: 13301 Introductie We are seeking a Lead Java Developer for our team in the area of Delft. You will develop an application used exclusively by the engineers and geologists for site characterizations, which imports raw field and laboratory measurements for further processing, integration, ground modelling, and geotechnical analysis and reporting. The client/server application is entirely written in Java, and the server is hosted in the Amazon cloud, utilizing frameworks such as Spring and Hibernate, and connected to an MS SQL Server RDS instance. There is a trend towards using more

Bekijk vacature »

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie Als Senior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in ons Research & development team. Ons team bestaat uit 17 collega’s! Wij zijn momenteel druk bezig met het opzetten van een geheel nieuwe architectuur voor een nieuw product. Hierbij maken wij o.a. gebruik van VS2022 en .NET 6.0. Jouw functie is dan ook voornamelijk backend georiënteerd bij ons. Aangezien wij meetapparatuur ontwikkelen voor de chemische industrie is het ook erg belangrijk om kwalitatief hoogwaardige software te ontwikkelen voor de besturing hiervan. Verder ben jij verantwoordelijk voor het designen, implementeren en testen van nieuwe features. Ook zorg jij voor toekomstbestendige

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Moek moekert

moek moekert

06/03/2015 15:36:01
Quote Anchor link
goedemiddag, ik heb het probleem dat mijn site niet helemaal wilt werken,
graag zou ik willen weten of 1 van jullie een oplossing heeft?

dit is de error:

Fatal error: Call to undefined function logged_in() in D:\xampp\htdocs\damama_db\includes\aside.php on line 4

die wordt veroorzaakt in dit script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php

    if(logged_in() === true){
    include 'includes/widgets/loggedin.php';
     }
else {    
     include 'includes/widgets/login.php';
     }

     include 'includes/widgets/user_count.php';

?>


als iemand iets weet, hartelijk dank!
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 13:58:38
 
- SanThe -

- SanThe -

06/03/2015 15:42:58
Quote Anchor link
De function logged_in() bestaat blijkbaar niet.
 
- Mark -

- Mark -

06/03/2015 15:43:25
Quote Anchor link
De functie logged_in() bestaat niet volgens de foutmelding.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

06/03/2015 15:44:35
Quote Anchor link
Waar wordt de functie logged_in() gedefinieerd?

In een van je php-bestanden staat: function logged_in() { ... }.

Je kunt een functie niet aanroepen voordat deze gedefinieerd is, daarom krijg je de melding dat deze niet bekend is.

Als de functie in een include zit, moet je dit bestand eerst includen, dan kun je de functie gebruiken. Niet andersom :).
 
Mathieu Posthumus

Mathieu Posthumus

06/03/2015 15:49:10
Quote Anchor link
Heb je de pagina geinclude in deze pagina?
Gebruik
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
include 'pagina_waar_functie_in_gedeclareerd_is.php';
?>
 
Moek moekert

moek moekert

06/03/2015 15:49:56
Quote Anchor link
oke bedankt, is er een manier waarop ik kort deze functie alsnog kan aanduiden?

Toevoeging op 06/03/2015 15:50:24:

Mathieu Posthumus op 06/03/2015 15:49:10:
Heb je de pagina geinclude in deze pagina?
Gebruik
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
include 'pagina_waar_functie_in_gedeclareerd_is.php';
?>





Toevoeging op 06/03/2015 15:51:57:

Ik heb het nogmaals na gekeken, en er is inderdaad nergens sprake van een andere logged_in(), kan ik die pagina alsnog creeëren?
 
- SanThe -

- SanThe -

06/03/2015 15:53:01
Quote Anchor link
Heb je die function wel?
Zo ja, waar staat ie?
 
Moek moekert

moek moekert

06/03/2015 15:59:13
Quote Anchor link
https://www.dropbox.com/s/tpuvfng3hku9fs6/damama_db.rar?dl=0

mocht je de tijd ervoor willen nemen, hier is wat ik allemaal tot nu toe heb

alvast bedankt!
 
- SanThe -

- SanThe -

06/03/2015 16:01:36
Quote Anchor link
Nee, dank je.
Dat laat ik aan jou.
 
Moek moekert

moek moekert

06/03/2015 16:03:04
Quote Anchor link
maar die Logged_in() functie kan ik nergens meer vinden, dus is het mogelijk een bestand aan te maken voor die functie?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/03/2015 16:06:56
Quote Anchor link
Ja, maar je moet wel weten wat die functie doet.
 
- Mark -

- Mark -

06/03/2015 16:08:01
Quote Anchor link
Dan zul je alsnog moeten weten wat logged_in() doet en aangezien het een eigen gemaakte functie is kunnen we je dat niet zo zeggen. Gezien de benamingen van je bestanden gok ik dat die functie in het volgende bestand staat: includes/widgets/login.php
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

06/03/2015 16:16:53
Quote Anchor link
De functie logged_in() zit in core/functions/users.php

Dus zorg dat je die ergens include.

Dit had je zelf ook eenvoudig kunnen vinden naar mijn mening.
 
Moek moekert

moek moekert

06/03/2015 16:17:49
Quote Anchor link
ik heb hem toch gevonden,

in dit stukje script:

function logged_in() {
return (isset($_SESSION['user_id'])) ? true : false;

}
 
Mathieu Posthumus

Mathieu Posthumus

06/03/2015 16:18:38
Quote Anchor link
Welke code editor gebruik je?

Toevoeging op 06/03/2015 16:19:45:

include de pagina waar die functie instaat!
 
Moek moekert

moek moekert

06/03/2015 16:29:27
Quote Anchor link
ik gebruik notepad++, ik zal hem even includen. :)
 
Mathieu Posthumus

Mathieu Posthumus

06/03/2015 16:42:32
Quote Anchor link
@moek, Asjeblieft stop gebruik te maken van notepad++.
PHPStorm of Netbeans zijn hele goede.
Link PHP Storm: https://www.jetbrains.com/phpstorm/
Link Netbeans : https://netbeans.org/downloads/

Kijk maar eff wat je het leukste lijkt!
 
Moek moekert

moek moekert

06/03/2015 16:59:08
Quote Anchor link
bedankt!
 
Pipo Clown

Pipo Clown

08/03/2015 01:07:19
Quote Anchor link
Mathieu Posthumus op 06/03/2015 16:42:32:
@moek, Asjeblieft stop gebruik te maken van notepad++.


Heb ik iets gemist ?
Ik gebruik notepad++ al 10 jaar naar volle tevredenheid. Hebben ze daar opeens een virus in gestopt of zo dat we daar onmiddelijk mee moeten stoppen ?
Is het werkelijk zo gigantisch schadelijk ?
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

08/03/2015 01:38:06
Quote Anchor link
Nee hoor, tis maar net wat je gebruikt van een editor.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/03/2015 13:00:29
Quote Anchor link
Niks mis met Notepad+, en het diverse plugins is het best wel goed uit te breiden. Ideaal voor beginners.

Mensen die veel ontwikkelen en meer uit hun editor willen halen (versioning beheer, PHPDOC etc..) kunnen zich beter richten op PHPStorm of Netbeans. Als we hier over willen discussiëren kunnen we net zo goed een nieuw topic daarover starten.
Gewijzigd op 08/03/2015 13:01:40 door - Ariën -
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.