Help!! logged_in()

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Product Developer

Functieomschrijving Als senior Product Developer ben je verantwoordelijk voor bestaande mobiliteitsproducten en de ontwikkeling van nieuwe mobiliteitsconcepten. Met behulp van diverse klantonderzoeken, klantsessies en salesmeetings zorg je ervoor dat je de veranderende mobiliteitsbehoeften in de markt kent. Hier speel je op in door innovatieve, flexibele, efficiënte en duurzame vervoersoplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren en uiteindelijk samen met Sales en Marketing collega’s in de markt te zetten. Je initieert en neemt deel aan (internationale en afdeling overschrijdende) projecten, vaak in de rol van projectleider. In die rol bewaak je de voortgang, coördineer je de activiteiten en zorg je voor

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie Als Senior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in ons Research & development team. Ons team bestaat uit 17 collega’s! Wij zijn momenteel druk bezig met het opzetten van een geheel nieuwe architectuur voor een nieuw product. Hierbij maken wij o.a. gebruik van VS2022 en .NET 6.0. Jouw functie is dan ook voornamelijk backend georiënteerd bij ons. Aangezien wij meetapparatuur ontwikkelen voor de chemische industrie is het ook erg belangrijk om kwalitatief hoogwaardige software te ontwikkelen voor de besturing hiervan. Verder ben jij verantwoordelijk voor het designen, implementeren en testen van nieuwe features. Ook zorg jij voor toekomstbestendige

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

App Developer

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Dat is de impact die jij kan hebben als App Developer bij VGZ. Wil jij een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt? Bekijk dan de vacature. Uit onderzoek van Computable is VGZ verkozen tot ‘beste niet-ICT werkgever voor ICT’ers van Nederland’ Hoe ook jij het verschil maakt Als App developer werk jij aan het belangrijkste communicatiekanaal van VGZ, namelijk de App! Als App developer bij VGZ maak je onderdeel uit van een van onze App-teams. Met een goede mix van kennis en ervaring zet je

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Moek moekert

moek moekert

06/03/2015 15:36:01
Quote Anchor link
goedemiddag, ik heb het probleem dat mijn site niet helemaal wilt werken,
graag zou ik willen weten of 1 van jullie een oplossing heeft?

dit is de error:

Fatal error: Call to undefined function logged_in() in D:\xampp\htdocs\damama_db\includes\aside.php on line 4

die wordt veroorzaakt in dit script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php

    if(logged_in() === true){
    include 'includes/widgets/loggedin.php';
     }
else {    
     include 'includes/widgets/login.php';
     }

     include 'includes/widgets/user_count.php';

?>


als iemand iets weet, hartelijk dank!
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 21:19:33
 
- SanThe -

- SanThe -

06/03/2015 15:42:58
Quote Anchor link
De function logged_in() bestaat blijkbaar niet.
 
- Mark -

- Mark -

06/03/2015 15:43:25
Quote Anchor link
De functie logged_in() bestaat niet volgens de foutmelding.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

06/03/2015 15:44:35
Quote Anchor link
Waar wordt de functie logged_in() gedefinieerd?

In een van je php-bestanden staat: function logged_in() { ... }.

Je kunt een functie niet aanroepen voordat deze gedefinieerd is, daarom krijg je de melding dat deze niet bekend is.

Als de functie in een include zit, moet je dit bestand eerst includen, dan kun je de functie gebruiken. Niet andersom :).
 
Mathieu Posthumus

Mathieu Posthumus

06/03/2015 15:49:10
Quote Anchor link
Heb je de pagina geinclude in deze pagina?
Gebruik
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
include 'pagina_waar_functie_in_gedeclareerd_is.php';
?>
 
Moek moekert

moek moekert

06/03/2015 15:49:56
Quote Anchor link
oke bedankt, is er een manier waarop ik kort deze functie alsnog kan aanduiden?

Toevoeging op 06/03/2015 15:50:24:

Mathieu Posthumus op 06/03/2015 15:49:10:
Heb je de pagina geinclude in deze pagina?
Gebruik
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
include 'pagina_waar_functie_in_gedeclareerd_is.php';
?>





Toevoeging op 06/03/2015 15:51:57:

Ik heb het nogmaals na gekeken, en er is inderdaad nergens sprake van een andere logged_in(), kan ik die pagina alsnog creeëren?
 
- SanThe -

- SanThe -

06/03/2015 15:53:01
Quote Anchor link
Heb je die function wel?
Zo ja, waar staat ie?
 
Moek moekert

moek moekert

06/03/2015 15:59:13
Quote Anchor link
https://www.dropbox.com/s/tpuvfng3hku9fs6/damama_db.rar?dl=0

mocht je de tijd ervoor willen nemen, hier is wat ik allemaal tot nu toe heb

alvast bedankt!
 
- SanThe -

- SanThe -

06/03/2015 16:01:36
Quote Anchor link
Nee, dank je.
Dat laat ik aan jou.
 
Moek moekert

moek moekert

06/03/2015 16:03:04
Quote Anchor link
maar die Logged_in() functie kan ik nergens meer vinden, dus is het mogelijk een bestand aan te maken voor die functie?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/03/2015 16:06:56
Quote Anchor link
Ja, maar je moet wel weten wat die functie doet.
 
- Mark -

- Mark -

06/03/2015 16:08:01
Quote Anchor link
Dan zul je alsnog moeten weten wat logged_in() doet en aangezien het een eigen gemaakte functie is kunnen we je dat niet zo zeggen. Gezien de benamingen van je bestanden gok ik dat die functie in het volgende bestand staat: includes/widgets/login.php
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

06/03/2015 16:16:53
Quote Anchor link
De functie logged_in() zit in core/functions/users.php

Dus zorg dat je die ergens include.

Dit had je zelf ook eenvoudig kunnen vinden naar mijn mening.
 
Moek moekert

moek moekert

06/03/2015 16:17:49
Quote Anchor link
ik heb hem toch gevonden,

in dit stukje script:

function logged_in() {
return (isset($_SESSION['user_id'])) ? true : false;

}
 
Mathieu Posthumus

Mathieu Posthumus

06/03/2015 16:18:38
Quote Anchor link
Welke code editor gebruik je?

Toevoeging op 06/03/2015 16:19:45:

include de pagina waar die functie instaat!
 
Moek moekert

moek moekert

06/03/2015 16:29:27
Quote Anchor link
ik gebruik notepad++, ik zal hem even includen. :)
 
Mathieu Posthumus

Mathieu Posthumus

06/03/2015 16:42:32
Quote Anchor link
@moek, Asjeblieft stop gebruik te maken van notepad++.
PHPStorm of Netbeans zijn hele goede.
Link PHP Storm: https://www.jetbrains.com/phpstorm/
Link Netbeans : https://netbeans.org/downloads/

Kijk maar eff wat je het leukste lijkt!
 
Moek moekert

moek moekert

06/03/2015 16:59:08
Quote Anchor link
bedankt!
 
Pipo Clown

Pipo Clown

08/03/2015 01:07:19
Quote Anchor link
Mathieu Posthumus op 06/03/2015 16:42:32:
@moek, Asjeblieft stop gebruik te maken van notepad++.


Heb ik iets gemist ?
Ik gebruik notepad++ al 10 jaar naar volle tevredenheid. Hebben ze daar opeens een virus in gestopt of zo dat we daar onmiddelijk mee moeten stoppen ?
Is het werkelijk zo gigantisch schadelijk ?
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

08/03/2015 01:38:06
Quote Anchor link
Nee hoor, tis maar net wat je gebruikt van een editor.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/03/2015 13:00:29
Quote Anchor link
Niks mis met Notepad+, en het diverse plugins is het best wel goed uit te breiden. Ideaal voor beginners.

Mensen die veel ontwikkelen en meer uit hun editor willen halen (versioning beheer, PHPDOC etc..) kunnen zich beter richten op PHPStorm of Netbeans. Als we hier over willen discussiëren kunnen we net zo goed een nieuw topic daarover starten.
Gewijzigd op 08/03/2015 13:01:40 door - Ariën -
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.