Help plz!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Java Developer

Dit ga je doen Full stack web- en appdevelopment; Vertalen van de functionele wensen naar de technische specificaties; Sturing geven aan/klank board zijn voor de software teams; Trainen van de software teams; Sparren met klanten; Meedenken over architectuur. Hier ga je werken De organisatie is een bureau welke websites en mobiele applicaties bouwt voor verschillende toonaangevende organisaties. Hierbij richten zij zich voornamelijk op de sectoren leisure, overheid en zorg. De sfeer intern kenmerkt zich door informaliteit, gezelligheid en ambitie. Ze werken dag in dag uit samen om mooie producten op te leveren voor hun klanten. Op dit moment zijn er

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste software programmeur met PHP/Symfony ervaring. Een gedreven persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel professionele als persoonlijke groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Testen en door ontwikkelen van software; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

Node.js developer looking for a challenging consul

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

08/09/2004 20:19:00
Quote Anchor link
ik wil info uit de database halen doormiddel van een url, als ik bv één pagina wil hebben die automatisch een gevraagde image laat zien uit de database zoals: "index.php?img=2"

kan iemand mij hiermee helpen...??
 
PHP hulp

PHP hulp

13/05/2024 09:58:20
 
Steff   an

Steff an

08/09/2004 20:22:00
Quote Anchor link
afbeeldeing moet je niet uit een database halen, een database is niet voor binare data.
Gewijzigd op 08/09/2004 20:35:00 door Steff an
 

08/09/2004 20:25:00
Quote Anchor link
Quote:
afbeeldeing moet je niet uit een database halen, een database is niet binare data.


nee ik bedoel maar iets, een img src bv
 
Steff   an

Steff an

08/09/2004 20:31:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
if(isSet($_GET['pagina']))
{

         $pagina=$_GET['pagina'];
}

else
{
        $pagina=1;
}

$query=("Select * from pagina where paginaid=".$pagina." ") or die (mysql_error());
?>



zoiets kan volgens mij
Gewijzigd op 08/09/2004 20:32:00 door Steff an
 
Mitch X

Mitch X

08/09/2004 20:33:00
Quote Anchor link
Quote:
afbeeldeing moet je niet uit een database halen, een database is niet binare data.


Zoek eens op BLOB :)
Kan dus zeker wel!
 
Steff   an

Steff an

08/09/2004 20:35:00
Quote Anchor link
ja, maar dat is slecht voor je database. Als je heel veel bezoekers hebt, raakt je database snel overbelast.
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

08/09/2004 20:36:00
Quote Anchor link
Quote:
Zoek eens op BLOB :)
Kan dus zeker wel!
Je haalt de woorden uit m'n mond...

Quote:
ja, maar dat is slecht voor je database. Als je heel veel bezoekers hebt, raakt je database snel overbelast.
Ja, maar dat zei je net helemaal niet.. ;)

Elwin
 

08/09/2004 20:39:00
Quote Anchor link
hij doet het niet helemal hoor
 

08/09/2004 20:43:00
Quote Anchor link
kijk ik heb zo'n ding, maar dit is nie goed...


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<? function selecteer(){
$select = "SELECT * FROM something ORDER BY id DESC";
$obj = mysql_query($select) or die($MySQLError.mysql_error());
return $obj; } ?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<? $res = selecteer(); while($row = mysql_fetch_object($res)) {
echo "$row->id"; } ?>
 

08/09/2004 20:46:00
Quote Anchor link
hij laat zo alleen alle id's zien...
ik wil dus dat ie id's laat zien op aanvraag van een bep url die ook nog ens uit de db is gehaald bv,

<a href="http://blabla.com/?id=
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? $id ?>
">pfff</a>
 
Ano Niem

Ano Niem

08/09/2004 20:56:00
Quote Anchor link
Je moet die data ook niet in een table hebben staan waar veel andere info staat.
Maar data in je database kan wel handig zijn bij bijvoorbeeld een anti-leech systeem.

Terug naar 1e post:
maak gewoon een tabel aan bijv:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
CREATE TABLE plaatjes (
id int(2) unsigned NOT NULL auto_increment PRIMARY KEY,
link varchar(50)
) TYPE = MYISAM;

en dan het scriptje:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?
if(!$_GET['img'])
{

echo "<img src='link_naar_default.plaatje'>";
}

else
{
$sql = "SELECT `link` FROM `plaatjes` WHERE `id` = ". $_GET['img'] ." LIMIT 1";
$obj = mysql_fetch_object(mysql_query($sql));
echo "<img src='". $obj->link ."'>";
}
?>


Hier kan je vast wel wat mee ;)
 

08/09/2004 21:08:00
Quote Anchor link
en hoe ziet de url eruit...? want ik doe net
index.php?img=1 (ja ik heb een link in de db staan) en dan krijg ik dit te zien:

Warning: mysql_fetch_object(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/lynkonl/public_html/atlas/m_img.php on line 9
 

08/09/2004 21:14:00
Quote Anchor link
och....ik zie het probleem al....


no db connection open :P:P:P:P:P:P:P:P:P


lekker slim :P
 

08/09/2004 21:16:00
Quote Anchor link
jah, hij doet het al, hey bedankt :) (y)
 
Ano Niem

Ano Niem

08/09/2004 21:41:00
Quote Anchor link
hmmz...
script is niet veilig :s

k ben er net (en terecht) op gewezen dat een script van me wat ik had gepost niet waterdicht was.
Dus daarom wou ik nog ff eraan toevoegen dat het geheel op eigen risico is.

je zou er een controle in kunnen maken met bijv. is_integer(), daarmee controleer je of $_GET['img'] een integer is en anders laat je het script stoppen.

meer info: http://www.phpfreakz.nl/artikelen.php?aid=106

Mvg Sickness
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.