Help plz!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

PHP Developer - medior functie

Functieomschrijving Ben jij innovatief en wil jij je kennis graag delen met jouw nieuwe collega's? Lees dan snel verder! Voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Roosendaal zoeken wij een Symfony developer. Of je nou junior, medior of senior bent, je krijgt hier alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen loopbaan te ontwikkelen. Je gaat je hier bezig houden met en inspelen op de actualiteiten van jouw vakgebied. Techstack: Symfony, PHP, mySQL. Kennis van Svelte is helemaal mooi meegenomen. Bedrijfsprofiel Al sinds '99 is dit webbureau actief. De kernwaarden binnen het bedrijf zijn integer, dienstbaar en deskundig. Je komt

Bekijk vacature »

Senior Applicatie ontwikkelaar Java

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving We verwachten van je,

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij komt te werken in ons webdevelopment team, wat bestaat uit 8 ervaren collega’s. Hiernaast hebben wij nog een team van 2 ontwikkelaars die aan native applicaties werken. Bij ons zijn er korte lijntjes en er hangt een gezellige informele werksfeer. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je aan geweldige applicaties zult gaan werken! Wij willen als organisatie niet te groot worden, we willen gewoon toffe dingen maken. Onze techstack bestaat momenteel uit: PHP, Laravel, Javascript, Typescript, Git, MySQL, Java, Kotlin, Xamarin. Samen met ons ga jij zorgen dat we puik werk leveren! Waarbij je bij elke fase in

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

Account Developer

Voor Bol.com zijn wij per direct op zoek naar een Account Developer voor 32-40 uur per week op het kantoor in Utrecht. Wil jij een directe bijdrage leveren door partners van de juiste data-inzichten te voorzien en via campagnes op nieuwe platformkansen en features te wijzen? Ben jij analytisch sterk en kun jij dit vertalen naar plannen en inspirerende gesprekken? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou Salaris van €2400 - €2600 obv 40 uur Minimaal 6 maanden Werklocatie is Utrecht Werken bij bol.com wie ben jij Jij bent commercieel gedreven en weet altijd aan de juiste knoppen te

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

Database ontwikkelaar

Functieomschrijving Wil jij aan gave logistieke softwareprojecten werken en bij een uniek softwarebedrijf in de regio van Tilburg? Wacht niet langer en reageer snel op deze vacature. Als Database ontwikkelaar ga je aan de slag het schrijven van stored procedures en verder uitbouwen van de SQL database. Je werkt in een database team, met allemaal mensen die energie krijgen van software en techniek. Verder krijg je als taak: Optimaliseren en uitbouwen van de MS SQL databases die gebruikt worden; Optimaliseren van query's, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden; Je werkt met de technieken T-SQL of PL/SQL; Bij interesse kan je

Bekijk vacature »

08/09/2004 20:19:00
Quote Anchor link
ik wil info uit de database halen doormiddel van een url, als ik bv één pagina wil hebben die automatisch een gevraagde image laat zien uit de database zoals: "index.php?img=2"

kan iemand mij hiermee helpen...??
 
PHP hulp

PHP hulp

13/05/2024 08:25:21
 
Steff   an

Steff an

08/09/2004 20:22:00
Quote Anchor link
afbeeldeing moet je niet uit een database halen, een database is niet voor binare data.
Gewijzigd op 08/09/2004 20:35:00 door Steff an
 

08/09/2004 20:25:00
Quote Anchor link
Quote:
afbeeldeing moet je niet uit een database halen, een database is niet binare data.


nee ik bedoel maar iets, een img src bv
 
Steff   an

Steff an

08/09/2004 20:31:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
if(isSet($_GET['pagina']))
{

         $pagina=$_GET['pagina'];
}

else
{
        $pagina=1;
}

$query=("Select * from pagina where paginaid=".$pagina." ") or die (mysql_error());
?>



zoiets kan volgens mij
Gewijzigd op 08/09/2004 20:32:00 door Steff an
 
Mitch X

Mitch X

08/09/2004 20:33:00
Quote Anchor link
Quote:
afbeeldeing moet je niet uit een database halen, een database is niet binare data.


Zoek eens op BLOB :)
Kan dus zeker wel!
 
Steff   an

Steff an

08/09/2004 20:35:00
Quote Anchor link
ja, maar dat is slecht voor je database. Als je heel veel bezoekers hebt, raakt je database snel overbelast.
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

08/09/2004 20:36:00
Quote Anchor link
Quote:
Zoek eens op BLOB :)
Kan dus zeker wel!
Je haalt de woorden uit m'n mond...

Quote:
ja, maar dat is slecht voor je database. Als je heel veel bezoekers hebt, raakt je database snel overbelast.
Ja, maar dat zei je net helemaal niet.. ;)

Elwin
 

08/09/2004 20:39:00
Quote Anchor link
hij doet het niet helemal hoor
 

08/09/2004 20:43:00
Quote Anchor link
kijk ik heb zo'n ding, maar dit is nie goed...


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<? function selecteer(){
$select = "SELECT * FROM something ORDER BY id DESC";
$obj = mysql_query($select) or die($MySQLError.mysql_error());
return $obj; } ?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<? $res = selecteer(); while($row = mysql_fetch_object($res)) {
echo "$row->id"; } ?>
 

08/09/2004 20:46:00
Quote Anchor link
hij laat zo alleen alle id's zien...
ik wil dus dat ie id's laat zien op aanvraag van een bep url die ook nog ens uit de db is gehaald bv,

<a href="http://blabla.com/?id=
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? $id ?>
">pfff</a>
 
Ano Niem

Ano Niem

08/09/2004 20:56:00
Quote Anchor link
Je moet die data ook niet in een table hebben staan waar veel andere info staat.
Maar data in je database kan wel handig zijn bij bijvoorbeeld een anti-leech systeem.

Terug naar 1e post:
maak gewoon een tabel aan bijv:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
CREATE TABLE plaatjes (
id int(2) unsigned NOT NULL auto_increment PRIMARY KEY,
link varchar(50)
) TYPE = MYISAM;

en dan het scriptje:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?
if(!$_GET['img'])
{

echo "<img src='link_naar_default.plaatje'>";
}

else
{
$sql = "SELECT `link` FROM `plaatjes` WHERE `id` = ". $_GET['img'] ." LIMIT 1";
$obj = mysql_fetch_object(mysql_query($sql));
echo "<img src='". $obj->link ."'>";
}
?>


Hier kan je vast wel wat mee ;)
 

08/09/2004 21:08:00
Quote Anchor link
en hoe ziet de url eruit...? want ik doe net
index.php?img=1 (ja ik heb een link in de db staan) en dan krijg ik dit te zien:

Warning: mysql_fetch_object(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/lynkonl/public_html/atlas/m_img.php on line 9
 

08/09/2004 21:14:00
Quote Anchor link
och....ik zie het probleem al....


no db connection open :P:P:P:P:P:P:P:P:P


lekker slim :P
 

08/09/2004 21:16:00
Quote Anchor link
jah, hij doet het al, hey bedankt :) (y)
 
Ano Niem

Ano Niem

08/09/2004 21:41:00
Quote Anchor link
hmmz...
script is niet veilig :s

k ben er net (en terecht) op gewezen dat een script van me wat ik had gepost niet waterdicht was.
Dus daarom wou ik nog ff eraan toevoegen dat het geheel op eigen risico is.

je zou er een controle in kunnen maken met bijv. is_integer(), daarmee controleer je of $_GET['img'] een integer is en anders laat je het script stoppen.

meer info: http://www.phpfreakz.nl/artikelen.php?aid=106

Mvg Sickness
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.