[Help] Website

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Back end Node.js developer

Functie Het ontwikkelteam bestaat momenteel uit 5 (back-end) Developers, 2 systeembeheerders, 1 DevOps engineer, 1 Tech Lead en 2 Scrum Masters. Samen wordt er doorontwikkeld aan twee SaaS-platformen die in een hoog tempo doorontwikkeld moeten worden. Omdat innovatie een belangrijk speerpunt binnen de organisatie is, wordt er ook continu naar snellere en slimmere oplossingen te bedenken en realiseren. Als Back-end Developer hou jij je dagelijks bezig met vraagstukken zoals: API-development, high volume datastromen, het ontwikkelen van Bots aan de hand van A.I. Daarnaast denk en werk jij mee aan de onlineapplicaties voor klanten. Er wordt zelfstandig en in teamverband gewerkt

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Senior PHP developer/ Software Architect

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

PHP Developer

Als PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen pure PHP code schrijven. Samenwerken met de klantreiziger om onze klanten

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer werk jij samen in een multidisciplinair ontwikkel team met 1-2 Senior .NET developers, twee front-end developers, Data Scientists en één UX designer. Als team werken jullie aan het ontwikkelen van een Cloud based applicatie en aan het stabieler maken van deze applicatie. Ook unit testing gaat erg belangrijk worden in jouw nieuwe functie. Samen met de Senior .NET ontwikkelaar wordt jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de API. Jullie werken met veel data en incidenteel komen er ook data vraagstukken en zullen er wat queries gedraaid moeten worden. Dit betekend dat jij veel gaat werken met

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Jens van loocke

jens van loocke

31/07/2010 18:05:42
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben nieuw hier en heb een vraag over mijn website.
Dit is mijn eerste website dat ik aan het maken ben maar
heb wat tips nodig wat ik nog zou kunnen veranderen
en of het niet zeer slecht is heh.

endan nog een vraag is : als je naar auto.html gaat dan zie je een
option box met een search button is dat dan met php dat ik dat moet doen?
als ik naar golf bijvoorbeeld zoek mogen enkel de golf wagens tevoorschijn komen

hopelijk krijg ik wat hulp

http://chrisjte.oni.cc
bedankt.
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 14:18:22
 
- SanThe -

- SanThe -

31/07/2010 18:12:36
Quote Anchor link
Ik vind het véél te donker.
 

31/07/2010 18:17:53
Quote Anchor link
Visitekaartje als logo is kut.
Site is donker.
Naam van auto's is geen goede kleur, slecht contrast.
Footer is veel te hoog.
Overzicht van auto's is niet echt geweldig.
En ja, dat zoeken is handig om het met php te doen.
 
Michael -

Michael -

31/07/2010 18:19:21
Quote Anchor link
Ik vind 't ook te donker.
Als je die auto's in een database hebt staan, kun je die selectbox inderdaad met php doen.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
if(isset($_POST['automerk']))
{

mysql_query('SELECT automerk,kleur,prijs FROM autos WHERE automerk = "'.mysql_real_escape_string($_POST['automerk']).'"');
//error afhandeling
//kijken of er iets is gevonden
//tonen

}
else
{
//alles laten zien
}
?>
Gewijzigd op 31/07/2010 18:19:44 door Michael -
 
Niek s

niek s

31/07/2010 18:54:32
Quote Anchor link
Ik vind het niet "te" donker, maar een verkeerde kleur combinatie.
Allereerst is rood op zwart eigenlijk "not done". Erg slecht te lezen, en niet alleen voor slechtziende of kleurenblinde mensen.
Wellicht een wat lichtere letterkleur gebruiken.

En verder: Het logo. Haal het weg.. Asjeblieft :( Die is wel echt lelijk...

Oh, en Auto's schrijf je niet met een dubbele quote :P
 
Milo S

Milo S

31/07/2010 19:34:10
Quote Anchor link
- Logo:
Maak daar gewoon tekst van of zet een echt net logo neer niet het visite kaartje.
- Lettertyp:
Zorg voor duidelijk leesbare letters en kleur.
- Footer
Maak hem zo dat hij standaard aan de onderkant staat dit is wat lastiger als je denkt maar het lukt denk wel.

Menu kan van mijn part uit de footer zoveel content heb je niet, maak anders een knop naar boven maar 2 keer het menu vind ik zonde en lelijk. Verder kan je naar mijn idee de website beter helemaal php maken, alleen html is lastig, met php kan je include gebruiken etc.
 
Jens van loocke

jens van loocke

31/07/2010 19:40:24
Quote Anchor link
Ik heb het naar auto's vervangen nu :p
en heb de site nu wat lichter gemaakt
en de logo is verwijdert..

heb je nog tips over de design of wat nog beter kan en ben al een tijdje aan het denken voor
de table met de autos in php te doen via mysql database dan zodat je Select * from tblAuto
maar het probleem is in html kan je ze allemaal netjes in table per 5 naast elkaar zetten en dan eronder ook 5 autos"s enzoverder maar kweetnie hoe je dit zou kunnen doen via php .. als je dan select * from tblAuto doet denk ik dat alle informatie gewoon onder elkaar komt.
 

31/07/2010 19:42:32
Quote Anchor link
Hoe je de data opvraagt heeft niks te maken met hoe je het laat zien.
 
Milo S

Milo S

31/07/2010 19:57:47
Quote Anchor link
Ik heb even snel wat dingen aangepast naar hoe ik het zou doen, kijk maar wat je er mee doet ;)
http://www.party-vision.nl/vanLoocke.png
 

31/07/2010 20:03:15
Quote Anchor link
Bij jouw ziet het er net uit alsof dat menu niet gebruikt mag worden.
 
- SanThe -

- SanThe -

31/07/2010 20:06:35
Quote Anchor link
Foute DNS.
 

31/07/2010 20:08:22
Quote Anchor link
SanThe Nvt op 31/07/2010 20:06:35:
Foute DNS.


Gratis kut host.
 
Jens van loocke

jens van loocke

31/07/2010 20:10:36
Quote Anchor link
is nog maar mijn eerste website en het is maar proberen
dus tips zijn welkom :)

van Milo S ziet het er goed uit dan ? :)

bedankt.

en waarom is het alsof de menu niet gebruikt mag worden ? :p
ze staan toch heel bovenaan
 

31/07/2010 20:12:50
Quote Anchor link
Jens van loocke op 31/07/2010 20:10:36:
is nog maar mijn eerste website en het is maar proberen
dus tips zijn welkom :)

van Milo S ziet het er goed uit dan ? :)

bedankt.

en waarom is het alsof de menu niet gebruikt mag worden ? :p
ze staan toch heel bovenaan


Omdat die ook al zo ontzettend donker is.
 
Jens van loocke

jens van loocke

31/07/2010 20:24:03
Quote Anchor link
zal ik aanpassen
en wat zou nog aangepast moeten worden als je het nu ziet?

Toevoeging op 31/07/2010 21:13:20:

Ik heb nu de kleuren aangepast
en de buttons bovenaan zijn nu duidelijker hoop ik

zijn er nog tips en voor de autolijst , dit vind ik zelf niet zo goed
maar weet niet goed hoe ik het zou doen

bedankt
 
Victor Php

Victor Php

31/07/2010 21:31:23
Quote Anchor link
Ten eerste zou ik op de homepage van het woord 'auto' een link maken.
Ik weet ook niet waarom, maar ik klik er automatisch op ;-)

Op de autolijst pagina zit de tekst tegen de rand aan. Is ook niet zo mooi.

En Karl zegt:
En ja, dat zoeken is handig om het met php te doen.
 
Jens van loocke

jens van loocke

01/08/2010 00:44:57
Quote Anchor link
ja de auto.html is nog niet goed
maar heb geen idee hoe ik het zou doen :)

thanks
enja auto heeft nu een link :p
en bij het zoeken van de auto bij auto.html
ik weet niet juist hoe het te combineren met php en mysql om het in een table te krijgen zoals nu het geval is in html.
als je gegevens gaat opvragen van mijn database dan zullen alle gegevens onder elkaar komen zonder design dacht ik : select * from tblauto where automerk="golf"

endan zullen alle gegevens onder elkaar komen maar weet niet hoe dit in een tabel automatisch te doen
en bij auto.html weet niet juist hoe ik de design zou aanpakken.

alvast bedankt
 
Michael -

Michael -

01/08/2010 04:40:58
Quote Anchor link
Jens van loocke op 01/08/2010 00:44:57:
ik weet niet juist hoe het te combineren met php en mysql om het in een table te krijgen zoals nu het geval is in html.
als je gegevens gaat opvragen van mijn database dan zullen alle gegevens onder elkaar komen zonder design dacht ik : select * from tblauto where automerk="golf"

endan zullen alle gegevens onder elkaar komen maar weet niet hoe dit in een tabel automatisch te doen

Gebruik in ieder geval geen * maar typ gewoon alle velden die je echt nodig hebt. Ook al heb je ze allemaal nodig dan kun je ze beter alsnog allemaal typen want dat is sneller en makkelijker ivm foutmeldingen dan *.

Ik had je al een voorbeeldje gegeven, maar misschien kan je hier meer mee dan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<?php
$sql
= "SELECT automerk,kleur,prijs FROM tblauto";
$sql .= " WHERE automerk = '".mysql_real_escape_string($_POST['automerk'])."'";
$res = mysql_query($sql);
if($res)
{

    if(mysql_num_rows($res) >= 1)
    {

        echo '<table>
        <tr>
        <td>Automerk</td>
        <td>Kleur</td>
        <td>Prijs</td>
        </tr>'
;
        while($rij = mysql_fetch_assoc($res))
        {

            echo '<tr>
            <td>'
.$rij['automerk'].'</td>
            <td>'
.$rij['kleur'].'</td>
            <td>'
.$rij['prijs'].'</td>
            </tr>'
;
        }

        echo '</table>';
    }

    else
        echo 'Niks gevonden';
}

else
    echo 'Foutmelding';
?>
Gewijzigd op 01/08/2010 04:42:03 door Michael -
 
Victor Php

Victor Php

01/08/2010 10:38:49
Quote Anchor link
En gebruik .htaccess
Ziet er mooier uit dan .html

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
RewriteEngine On
RewriteRule ^auto$ auto.html


En dan toepassen op alle pagina's :)
 
Jens van loocke

jens van loocke

01/08/2010 10:56:40
Quote Anchor link
sorry heb geen ervaring met .htaccess hoe moet je dit dan doen?

een file met de naam .htaccess maken en daarin die code en gwn in je map steken van de website?

thanks
 
Lars Groot

Lars Groot

01/08/2010 12:19:28
Quote Anchor link
Karl, ik ben jou echt stront zat.

Je zeikt alleen maar over andere websites, terwijl jij volgens mij ook geen kwaliteit neer zet.

Ik vind de site nog een beetje te leeg...
Verder is de stijl wel redelijk mooi ;)

Succes,

Lars
Gewijzigd op 01/08/2010 12:19:44 door Lars Groot
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.