[Help] Website

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior PHP developer met ambities tot Software Arc

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Programmeren van zelflerende robots Werken op kantoor en testen in de bedrijfshal Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en je mag werken naar eigen inzicht De organisatie Hier ga je aan de slag Een bedrijf dat innovatieve robottoepassingen ontwerpt en bouwt voor onder andere de staal industrie, energie- bouw- en agrarische sector. De robots die vaak in combinatie met diverse randapparatuur geleverd worden vormen een totaaloplossing voor de klant. Dit zijn klanten over de hele wereld, van België en Duitsland tot China, India, maar ook in Nederland. Projecten waar momenteel aan wordt

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Full-stack developer

Als Full-stack developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Samen met je SCRUM team werk je aan zowel de front- als de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en echt het verschil te kunnen maken. Ons ontwikkelteam bestaat uit ruim 40 ontwikkelaars, testers, scrum

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Jens van loocke

jens van loocke

31/07/2010 18:05:42
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben nieuw hier en heb een vraag over mijn website.
Dit is mijn eerste website dat ik aan het maken ben maar
heb wat tips nodig wat ik nog zou kunnen veranderen
en of het niet zeer slecht is heh.

endan nog een vraag is : als je naar auto.html gaat dan zie je een
option box met een search button is dat dan met php dat ik dat moet doen?
als ik naar golf bijvoorbeeld zoek mogen enkel de golf wagens tevoorschijn komen

hopelijk krijg ik wat hulp

http://chrisjte.oni.cc
bedankt.
 
PHP hulp

PHP hulp

27/07/2024 04:25:13
 
- SanThe -

- SanThe -

31/07/2010 18:12:36
Quote Anchor link
Ik vind het véél te donker.
 

31/07/2010 18:17:53
Quote Anchor link
Visitekaartje als logo is kut.
Site is donker.
Naam van auto's is geen goede kleur, slecht contrast.
Footer is veel te hoog.
Overzicht van auto's is niet echt geweldig.
En ja, dat zoeken is handig om het met php te doen.
 
Michael -

Michael -

31/07/2010 18:19:21
Quote Anchor link
Ik vind 't ook te donker.
Als je die auto's in een database hebt staan, kun je die selectbox inderdaad met php doen.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
if(isset($_POST['automerk']))
{

mysql_query('SELECT automerk,kleur,prijs FROM autos WHERE automerk = "'.mysql_real_escape_string($_POST['automerk']).'"');
//error afhandeling
//kijken of er iets is gevonden
//tonen

}
else
{
//alles laten zien
}
?>
Gewijzigd op 31/07/2010 18:19:44 door Michael -
 
Niek s

niek s

31/07/2010 18:54:32
Quote Anchor link
Ik vind het niet "te" donker, maar een verkeerde kleur combinatie.
Allereerst is rood op zwart eigenlijk "not done". Erg slecht te lezen, en niet alleen voor slechtziende of kleurenblinde mensen.
Wellicht een wat lichtere letterkleur gebruiken.

En verder: Het logo. Haal het weg.. Asjeblieft :( Die is wel echt lelijk...

Oh, en Auto's schrijf je niet met een dubbele quote :P
 
Milo S

Milo S

31/07/2010 19:34:10
Quote Anchor link
- Logo:
Maak daar gewoon tekst van of zet een echt net logo neer niet het visite kaartje.
- Lettertyp:
Zorg voor duidelijk leesbare letters en kleur.
- Footer
Maak hem zo dat hij standaard aan de onderkant staat dit is wat lastiger als je denkt maar het lukt denk wel.

Menu kan van mijn part uit de footer zoveel content heb je niet, maak anders een knop naar boven maar 2 keer het menu vind ik zonde en lelijk. Verder kan je naar mijn idee de website beter helemaal php maken, alleen html is lastig, met php kan je include gebruiken etc.
 
Jens van loocke

jens van loocke

31/07/2010 19:40:24
Quote Anchor link
Ik heb het naar auto's vervangen nu :p
en heb de site nu wat lichter gemaakt
en de logo is verwijdert..

heb je nog tips over de design of wat nog beter kan en ben al een tijdje aan het denken voor
de table met de autos in php te doen via mysql database dan zodat je Select * from tblAuto
maar het probleem is in html kan je ze allemaal netjes in table per 5 naast elkaar zetten en dan eronder ook 5 autos"s enzoverder maar kweetnie hoe je dit zou kunnen doen via php .. als je dan select * from tblAuto doet denk ik dat alle informatie gewoon onder elkaar komt.
 

31/07/2010 19:42:32
Quote Anchor link
Hoe je de data opvraagt heeft niks te maken met hoe je het laat zien.
 
Milo S

Milo S

31/07/2010 19:57:47
Quote Anchor link
Ik heb even snel wat dingen aangepast naar hoe ik het zou doen, kijk maar wat je er mee doet ;)
http://www.party-vision.nl/vanLoocke.png
 

31/07/2010 20:03:15
Quote Anchor link
Bij jouw ziet het er net uit alsof dat menu niet gebruikt mag worden.
 
- SanThe -

- SanThe -

31/07/2010 20:06:35
Quote Anchor link
Foute DNS.
 

31/07/2010 20:08:22
Quote Anchor link
SanThe Nvt op 31/07/2010 20:06:35:
Foute DNS.


Gratis kut host.
 
Jens van loocke

jens van loocke

31/07/2010 20:10:36
Quote Anchor link
is nog maar mijn eerste website en het is maar proberen
dus tips zijn welkom :)

van Milo S ziet het er goed uit dan ? :)

bedankt.

en waarom is het alsof de menu niet gebruikt mag worden ? :p
ze staan toch heel bovenaan
 

31/07/2010 20:12:50
Quote Anchor link
Jens van loocke op 31/07/2010 20:10:36:
is nog maar mijn eerste website en het is maar proberen
dus tips zijn welkom :)

van Milo S ziet het er goed uit dan ? :)

bedankt.

en waarom is het alsof de menu niet gebruikt mag worden ? :p
ze staan toch heel bovenaan


Omdat die ook al zo ontzettend donker is.
 
Jens van loocke

jens van loocke

31/07/2010 20:24:03
Quote Anchor link
zal ik aanpassen
en wat zou nog aangepast moeten worden als je het nu ziet?

Toevoeging op 31/07/2010 21:13:20:

Ik heb nu de kleuren aangepast
en de buttons bovenaan zijn nu duidelijker hoop ik

zijn er nog tips en voor de autolijst , dit vind ik zelf niet zo goed
maar weet niet goed hoe ik het zou doen

bedankt
 
Victor Php

Victor Php

31/07/2010 21:31:23
Quote Anchor link
Ten eerste zou ik op de homepage van het woord 'auto' een link maken.
Ik weet ook niet waarom, maar ik klik er automatisch op ;-)

Op de autolijst pagina zit de tekst tegen de rand aan. Is ook niet zo mooi.

En Karl zegt:
En ja, dat zoeken is handig om het met php te doen.
 
Jens van loocke

jens van loocke

01/08/2010 00:44:57
Quote Anchor link
ja de auto.html is nog niet goed
maar heb geen idee hoe ik het zou doen :)

thanks
enja auto heeft nu een link :p
en bij het zoeken van de auto bij auto.html
ik weet niet juist hoe het te combineren met php en mysql om het in een table te krijgen zoals nu het geval is in html.
als je gegevens gaat opvragen van mijn database dan zullen alle gegevens onder elkaar komen zonder design dacht ik : select * from tblauto where automerk="golf"

endan zullen alle gegevens onder elkaar komen maar weet niet hoe dit in een tabel automatisch te doen
en bij auto.html weet niet juist hoe ik de design zou aanpakken.

alvast bedankt
 
Michael -

Michael -

01/08/2010 04:40:58
Quote Anchor link
Jens van loocke op 01/08/2010 00:44:57:
ik weet niet juist hoe het te combineren met php en mysql om het in een table te krijgen zoals nu het geval is in html.
als je gegevens gaat opvragen van mijn database dan zullen alle gegevens onder elkaar komen zonder design dacht ik : select * from tblauto where automerk="golf"

endan zullen alle gegevens onder elkaar komen maar weet niet hoe dit in een tabel automatisch te doen

Gebruik in ieder geval geen * maar typ gewoon alle velden die je echt nodig hebt. Ook al heb je ze allemaal nodig dan kun je ze beter alsnog allemaal typen want dat is sneller en makkelijker ivm foutmeldingen dan *.

Ik had je al een voorbeeldje gegeven, maar misschien kan je hier meer mee dan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<?php
$sql
= "SELECT automerk,kleur,prijs FROM tblauto";
$sql .= " WHERE automerk = '".mysql_real_escape_string($_POST['automerk'])."'";
$res = mysql_query($sql);
if($res)
{

    if(mysql_num_rows($res) >= 1)
    {

        echo '<table>
        <tr>
        <td>Automerk</td>
        <td>Kleur</td>
        <td>Prijs</td>
        </tr>'
;
        while($rij = mysql_fetch_assoc($res))
        {

            echo '<tr>
            <td>'
.$rij['automerk'].'</td>
            <td>'
.$rij['kleur'].'</td>
            <td>'
.$rij['prijs'].'</td>
            </tr>'
;
        }

        echo '</table>';
    }

    else
        echo 'Niks gevonden';
}

else
    echo 'Foutmelding';
?>
Gewijzigd op 01/08/2010 04:42:03 door Michael -
 
Victor Php

Victor Php

01/08/2010 10:38:49
Quote Anchor link
En gebruik .htaccess
Ziet er mooier uit dan .html

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
RewriteEngine On
RewriteRule ^auto$ auto.html


En dan toepassen op alle pagina's :)
 
Jens van loocke

jens van loocke

01/08/2010 10:56:40
Quote Anchor link
sorry heb geen ervaring met .htaccess hoe moet je dit dan doen?

een file met de naam .htaccess maken en daarin die code en gwn in je map steken van de website?

thanks
 
Lars Groot

Lars Groot

01/08/2010 12:19:28
Quote Anchor link
Karl, ik ben jou echt stront zat.

Je zeikt alleen maar over andere websites, terwijl jij volgens mij ook geen kwaliteit neer zet.

Ik vind de site nog een beetje te leeg...
Verder is de stijl wel redelijk mooi ;)

Succes,

Lars
Gewijzigd op 01/08/2010 12:19:44 door Lars Groot
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.