[Help] Website

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Rotterdam! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Medior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging graag met

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

PHP Developer

Als PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen pure PHP code schrijven. Samenwerken met de klantreiziger om onze klanten

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »

Milo S

Milo S

01/08/2010 12:27:18
Quote Anchor link
Kom op jongens laten we het gezellig houden...

De site ziet er inderdaad nog een beetje leeg uit maar volgens mij is hij nog meer bezig met de lay-out niet waar?
Ik ben aan het kijken of we nog wat aan je html en css kunnen bijschaven zodat het er nog beter uit gaat zien al bespeur ik hier en daar steeds wel kleine verbeteringen..

Gr, milo
 
PHP hulp

PHP hulp

27/07/2024 12:30:58
 
Jens van loocke

jens van loocke

01/08/2010 12:35:01
Quote Anchor link
Bedankt voor de reactie lars

ik zal er aan werken om meer dingen erop te zetten :)
 
Milo S

Milo S

01/08/2010 12:36:52
Quote Anchor link
Ik zal eerst zorgen dat je lay-out helemaal perfect is voor je er allemaal content ingooit want er zijn nog wel schoonheidsfoutjes te ontdekken.
Zodra ik klaar ben laat ik het je zien ;).
 
Jens van loocke

jens van loocke

01/08/2010 12:45:58
Quote Anchor link
ok , bedankt milo!
 
Lars Groot

Lars Groot

01/08/2010 12:58:16
Quote Anchor link
Is hij wel valid?
http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fchrisjte.oni.cc%2F&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&group=0

Helaas niet...
Probeer dat iig nog even te realiseren.
Dan werkt het in de meeste internet browser (*kuch* IE *kuch*)

Lars
 
Jens van loocke

jens van loocke

01/08/2010 13:12:26
Quote Anchor link
ok zal ik doen lars

maar snap sommige niet zoals <li> en <br> wat er mis aan is :)
want de li tags zitten wel tussen de ul tag en wat er mis is aan de br tags zie ik ook niet :)

thanks
 
Jordy nvt

Jordy nvt

01/08/2010 14:04:36
Quote Anchor link
Als je XHTML gebruikt (wat jij dus doet) moet je even <br> vervangen door <br />. (met spatie tussen de r en de /)
Gewijzigd op 01/08/2010 14:04:56 door Jordy nvt
 
Jens van loocke

jens van loocke

01/08/2010 14:18:13
Quote Anchor link
Ja heb nu alles verandert naar <br /> maar krijg nu een error dat dit ook niet juist is heh :)

http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fchrisjte.oni.cc%2F&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&group=0&user-agent=W3C_Validator%2F1.1

thanks
 
Jordy nvt

Jordy nvt

01/08/2010 15:16:25
Quote Anchor link
Zet die <br /> eens voor de <ul> tag?

En:
Regel 94: Er staat </noscript> terwijl je deze nergens hebt geopend.
Regel 95 t/m 97: Wat is het nut van twee verschillende divs in 1?
Regel 96: Wat is leftmargin / topmargin / etc.? Moet je daar niet wat anders voor gebruiken?
 
Jens van loocke

jens van loocke

01/08/2010 15:28:35
Quote Anchor link
7 fouten zijn nu weg :p

maar van die <ul> tag heb ik veel fouten en weet niet wat ze bedoelen,
en van die </nocscipt> tag vind ik zelf nergens in mijn code

thx
 

01/08/2010 15:33:05
Quote Anchor link
wtf is <ul /> voor onzin?
Leer eerst hoe en wat voordat je het toepast.
En vanaf die </noscript> komt reclame fouten.
 
Jens van loocke

jens van loocke

01/08/2010 15:54:01
Quote Anchor link
Karl Karl op 01/08/2010 15:33:05:
wtf is <ul /> voor onzin?
Leer eerst hoe en wat voordat je het toepast.
En vanaf die </noscript> komt reclame fouten.


dat brengt onderaan home enz naast elkaar moest je het niet weten
en die </noscript> is ja van die gratis webhost, maar
deze website is voor optetesten , ik koop wel later een webhost wanneer
hij af is..

Toevoeging op 01/08/2010 15:59:54:

Milo S op 01/08/2010 12:27:18:
Kom op jongens laten we het gezellig houden...

De site ziet er inderdaad nog een beetje leeg uit maar volgens mij is hij nog meer bezig met de lay-out niet waar?
Ik ben aan het kijken of we nog wat aan je html en css kunnen bijschaven zodat het er nog beter uit gaat zien al bespeur ik hier en daar steeds wel kleine verbeteringen..

Gr, milo


en ja ik ben nog niet bezig met het opvullen van de site, ik ben nu bezig met de layout , ben ook nog niet echt lang bezig eraan.
Gewijzigd op 01/08/2010 15:57:09 door jens van loocke
 

01/08/2010 16:08:48
Quote Anchor link
Jens van loocke op 01/08/2010 15:54:01:
Karl Karl op 01/08/2010 15:33:05:
wtf is <ul /> voor onzin?
Leer eerst hoe en wat voordat je het toepast.
En vanaf die </noscript> komt reclame fouten.


dat brengt onderaan home enz naast elkaar moest je het niet weten


Ik weet wat het doet, daarom vaag ik wat voor onzin het is.
Ga eerst eens xhtml leren als je het wilt gebruiken. Volgens mij snap je niet waarvoor je bepaalde dingen doet.
Wellicht is html simpeler / beter / handiger voor jouw.
 
Jens van loocke

jens van loocke

01/08/2010 16:32:53
Quote Anchor link
de foutjes zie je niet echt op de website ,
enja html is gemakkelijker maar vergeet niet het is mijn
eerste website , ik ben aan het proberen en vraag wat tips.
enja ik snap wel voor wat ik alles gebruik
 

01/08/2010 16:45:42
Quote Anchor link
Jens van loocke op 01/08/2010 16:32:53:
de foutjes zie je niet echt op de website ,
enja html is gemakkelijker maar vergeet niet het is mijn
eerste website , ik ben aan het proberen en vraag wat tips.
enja ik snap wel voor wat ik alles gebruik


Als je het snapt, waarvoor moet je dus wel <img src="angry.gif" alt="Angry face" /> doen en niet <ul /> ?
Dat je ze nu niet ziet, hoeft niet te betekenen dat je ze nooit ziet. Het kan toeval zijn dat het nu dus wel goed werkt, maar je kunt je site ook helemaal mee in de war schoppen met slechte html.
Verder moet iedereen zich gewoon aan de regels houden, dan krijg je ook geen problemen mee dat het er in verschillende browsers anders uitziet.
 
Jordy nvt

Jordy nvt

01/08/2010 16:51:32
Quote Anchor link
Karl Karl, als je nou gewoon eens even rustig doet, anders moet je niet reageren. Als dit zijn eerste website is, vind ik het knap gemaakt.

Die noscript vind ik echt vaag. Is dat serieus van die hoster?
Bovendien ziet je website er wat "scheef" uit omdat de footer (copyright en links) niet goed gecentreerd staan.
 
Jens van loocke

jens van loocke

01/08/2010 16:58:47
Quote Anchor link
ja je kan ook de link in de code zien van die host,

maar als ik er voor ga betalen zal dit niet meer zo zijn dusja
en ja zal het beter centreren
 

01/08/2010 17:01:09
Quote Anchor link
Jordy nvt op 01/08/2010 16:51:32:
Karl Karl, als je nou gewoon eens even rustig doet, anders moet je niet reageren. Als dit zijn eerste website is, vind ik het knap gemaakt.

Hij vraagt zich af waar die fouten vandaan komen. Nou, van iets wat ie eerder wel goed deed. Zie de code.

Jordy nvt op 01/08/2010 16:51:32:
Die noscript vind ik echt vaag. Is dat serieus van die hoster?
Bovendien ziet je website er wat "scheef" uit omdat de footer (copyright en links) niet goed gecentreerd staan.


Ja, die injecteren je code.
 
Jens van loocke

jens van loocke

01/08/2010 17:11:18
Quote Anchor link
ja,

met een andere host is dit opgelost
 
Jens van loocke

jens van loocke

04/08/2010 22:08:49
Quote Anchor link
Heeft iemand nog een suggestie voor deze webpagina : auto.html , autooo.php ,
ik probeer al heeltijd een stijl te vinden voor de auto"s er mooi op te zetten
maar ik geraak er niet uit , of ik het in een tabel zou doen en welke stijlen
en een zoek optie enzo, kan iemand helpen met een stijl te vinden?
http://chrisjte.oni.cc/autooo.php
http://chrisjte.oni.cc/auto.html

thanks
 

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.