[Help] Website

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Freelance Fullstack Java Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren Fullstack JAVA Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid hebben

Bekijk vacature »

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

Traineeship ICT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

Front end developer React

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in ons development team met twee andere .NET developers. Als team werken jullie in scrum en is er iedere ochtend om 11.00 een standup. Jij krijgt als junior .NET ontwikkelaar een inwerk traject dat echt specifiek wordt ingericht op basis van wat jij nodig hebt. Een van de grootste pluspunten bij ons is dat wij binnen ons bedrijf veel (technische) vrijheid geven en juist eigen initiatieven erg stimuleren. Jouw werkzaamheden gaan er bij ons als volgt uit zien: – Het ontwikkelen van nieuwe software samen met interne en eventueel externe ontwikkelaars; – Het

Bekijk vacature »

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »

Software developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze PHP/Symfony Developer. Een enthousiast persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe en nieuwe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel persoonlijke als professionele groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Aanpassingssuggesties van collega’s in kaart brengen, vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

Back-end ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meebouwen aan diverse databasesystemen in een klein bedrijf met een platte organisatie? In een team van ruim 10 ontwikkelaars wordt er aan diverse ICT oplossingen gewerkt. Jouw taken hierbij zullen bestaan uit: Het onderhouden en door-ontwikkelen van bestaande databases. Denk hierbij aan schema verbeteringen en performance-tuning. Bij nieuwe ontwikkelingen ga jij ook bezig met het bouwen van het databaseschema. Omdat je in een klein team werkt zal je ook de C# routine verder uitbouwen en ontwikkelen. Ook kan je meedraaien in algemene refactory-, ontwikkel- of testwerkzaamheden. Je zal voornamelijk gebruik maken van de volgende technieken: .NET

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »

Milo S

Milo S

01/08/2010 12:27:18
Quote Anchor link
Kom op jongens laten we het gezellig houden...

De site ziet er inderdaad nog een beetje leeg uit maar volgens mij is hij nog meer bezig met de lay-out niet waar?
Ik ben aan het kijken of we nog wat aan je html en css kunnen bijschaven zodat het er nog beter uit gaat zien al bespeur ik hier en daar steeds wel kleine verbeteringen..

Gr, milo
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 03:16:27
 
Jens van loocke

jens van loocke

01/08/2010 12:35:01
Quote Anchor link
Bedankt voor de reactie lars

ik zal er aan werken om meer dingen erop te zetten :)
 
Milo S

Milo S

01/08/2010 12:36:52
Quote Anchor link
Ik zal eerst zorgen dat je lay-out helemaal perfect is voor je er allemaal content ingooit want er zijn nog wel schoonheidsfoutjes te ontdekken.
Zodra ik klaar ben laat ik het je zien ;).
 
Jens van loocke

jens van loocke

01/08/2010 12:45:58
Quote Anchor link
ok , bedankt milo!
 
Lars Groot

Lars Groot

01/08/2010 12:58:16
Quote Anchor link
Is hij wel valid?
http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fchrisjte.oni.cc%2F&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&group=0

Helaas niet...
Probeer dat iig nog even te realiseren.
Dan werkt het in de meeste internet browser (*kuch* IE *kuch*)

Lars
 
Jens van loocke

jens van loocke

01/08/2010 13:12:26
Quote Anchor link
ok zal ik doen lars

maar snap sommige niet zoals <li> en <br> wat er mis aan is :)
want de li tags zitten wel tussen de ul tag en wat er mis is aan de br tags zie ik ook niet :)

thanks
 
Jordy nvt

Jordy nvt

01/08/2010 14:04:36
Quote Anchor link
Als je XHTML gebruikt (wat jij dus doet) moet je even <br> vervangen door <br />. (met spatie tussen de r en de /)
Gewijzigd op 01/08/2010 14:04:56 door Jordy nvt
 
Jens van loocke

jens van loocke

01/08/2010 14:18:13
Quote Anchor link
Ja heb nu alles verandert naar <br /> maar krijg nu een error dat dit ook niet juist is heh :)

http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fchrisjte.oni.cc%2F&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&group=0&user-agent=W3C_Validator%2F1.1

thanks
 
Jordy nvt

Jordy nvt

01/08/2010 15:16:25
Quote Anchor link
Zet die <br /> eens voor de <ul> tag?

En:
Regel 94: Er staat </noscript> terwijl je deze nergens hebt geopend.
Regel 95 t/m 97: Wat is het nut van twee verschillende divs in 1?
Regel 96: Wat is leftmargin / topmargin / etc.? Moet je daar niet wat anders voor gebruiken?
 
Jens van loocke

jens van loocke

01/08/2010 15:28:35
Quote Anchor link
7 fouten zijn nu weg :p

maar van die <ul> tag heb ik veel fouten en weet niet wat ze bedoelen,
en van die </nocscipt> tag vind ik zelf nergens in mijn code

thx
 

01/08/2010 15:33:05
Quote Anchor link
wtf is <ul /> voor onzin?
Leer eerst hoe en wat voordat je het toepast.
En vanaf die </noscript> komt reclame fouten.
 
Jens van loocke

jens van loocke

01/08/2010 15:54:01
Quote Anchor link
Karl Karl op 01/08/2010 15:33:05:
wtf is <ul /> voor onzin?
Leer eerst hoe en wat voordat je het toepast.
En vanaf die </noscript> komt reclame fouten.


dat brengt onderaan home enz naast elkaar moest je het niet weten
en die </noscript> is ja van die gratis webhost, maar
deze website is voor optetesten , ik koop wel later een webhost wanneer
hij af is..

Toevoeging op 01/08/2010 15:59:54:

Milo S op 01/08/2010 12:27:18:
Kom op jongens laten we het gezellig houden...

De site ziet er inderdaad nog een beetje leeg uit maar volgens mij is hij nog meer bezig met de lay-out niet waar?
Ik ben aan het kijken of we nog wat aan je html en css kunnen bijschaven zodat het er nog beter uit gaat zien al bespeur ik hier en daar steeds wel kleine verbeteringen..

Gr, milo


en ja ik ben nog niet bezig met het opvullen van de site, ik ben nu bezig met de layout , ben ook nog niet echt lang bezig eraan.
Gewijzigd op 01/08/2010 15:57:09 door jens van loocke
 

01/08/2010 16:08:48
Quote Anchor link
Jens van loocke op 01/08/2010 15:54:01:
Karl Karl op 01/08/2010 15:33:05:
wtf is <ul /> voor onzin?
Leer eerst hoe en wat voordat je het toepast.
En vanaf die </noscript> komt reclame fouten.


dat brengt onderaan home enz naast elkaar moest je het niet weten


Ik weet wat het doet, daarom vaag ik wat voor onzin het is.
Ga eerst eens xhtml leren als je het wilt gebruiken. Volgens mij snap je niet waarvoor je bepaalde dingen doet.
Wellicht is html simpeler / beter / handiger voor jouw.
 
Jens van loocke

jens van loocke

01/08/2010 16:32:53
Quote Anchor link
de foutjes zie je niet echt op de website ,
enja html is gemakkelijker maar vergeet niet het is mijn
eerste website , ik ben aan het proberen en vraag wat tips.
enja ik snap wel voor wat ik alles gebruik
 

01/08/2010 16:45:42
Quote Anchor link
Jens van loocke op 01/08/2010 16:32:53:
de foutjes zie je niet echt op de website ,
enja html is gemakkelijker maar vergeet niet het is mijn
eerste website , ik ben aan het proberen en vraag wat tips.
enja ik snap wel voor wat ik alles gebruik


Als je het snapt, waarvoor moet je dus wel <img src="angry.gif" alt="Angry face" /> doen en niet <ul /> ?
Dat je ze nu niet ziet, hoeft niet te betekenen dat je ze nooit ziet. Het kan toeval zijn dat het nu dus wel goed werkt, maar je kunt je site ook helemaal mee in de war schoppen met slechte html.
Verder moet iedereen zich gewoon aan de regels houden, dan krijg je ook geen problemen mee dat het er in verschillende browsers anders uitziet.
 
Jordy nvt

Jordy nvt

01/08/2010 16:51:32
Quote Anchor link
Karl Karl, als je nou gewoon eens even rustig doet, anders moet je niet reageren. Als dit zijn eerste website is, vind ik het knap gemaakt.

Die noscript vind ik echt vaag. Is dat serieus van die hoster?
Bovendien ziet je website er wat "scheef" uit omdat de footer (copyright en links) niet goed gecentreerd staan.
 
Jens van loocke

jens van loocke

01/08/2010 16:58:47
Quote Anchor link
ja je kan ook de link in de code zien van die host,

maar als ik er voor ga betalen zal dit niet meer zo zijn dusja
en ja zal het beter centreren
 

01/08/2010 17:01:09
Quote Anchor link
Jordy nvt op 01/08/2010 16:51:32:
Karl Karl, als je nou gewoon eens even rustig doet, anders moet je niet reageren. Als dit zijn eerste website is, vind ik het knap gemaakt.

Hij vraagt zich af waar die fouten vandaan komen. Nou, van iets wat ie eerder wel goed deed. Zie de code.

Jordy nvt op 01/08/2010 16:51:32:
Die noscript vind ik echt vaag. Is dat serieus van die hoster?
Bovendien ziet je website er wat "scheef" uit omdat de footer (copyright en links) niet goed gecentreerd staan.


Ja, die injecteren je code.
 
Jens van loocke

jens van loocke

01/08/2010 17:11:18
Quote Anchor link
ja,

met een andere host is dit opgelost
 
Jens van loocke

jens van loocke

04/08/2010 22:08:49
Quote Anchor link
Heeft iemand nog een suggestie voor deze webpagina : auto.html , autooo.php ,
ik probeer al heeltijd een stijl te vinden voor de auto"s er mooi op te zetten
maar ik geraak er niet uit , of ik het in een tabel zou doen en welke stijlen
en een zoek optie enzo, kan iemand helpen met een stijl te vinden?
http://chrisjte.oni.cc/autooo.php
http://chrisjte.oni.cc/auto.html

thanks
 

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.