Help!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

IoT Developer

Ben jij innovatief, heb jij passie voor energie en ben je data gedreven? Bouw dan mee aan IoT binnen Bredenoord. Samen met een gedreven team werk jij aan mooie technische en innovatieve oplossingen. Wat houdt de functie van IoT Developer in? Binnen Bredenoord zijn wij momenteel volop in ontwikkeling met ons IoT platform. Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een IoT Developer. Je zal in projectverband meehelpen met het implementeren van IoT vraagstukken binnen Bredenoord. Als IoT Developer op onze R&D-afdeling word je verantwoordelijk voor het verder inrichten en beheren van ons nieuwe IoT platform. Dat

Bekijk vacature »

Front-end developer (Angular)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

Java Developer

Functieomschrijving Are you an experienced Java Developer who wants to be challenged? Then this is your job! As a Java Developer, you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape. Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE). Together with the IT department, you are responsible for the daily adjustments and expansions of our IT systems. In addition, you will work in small scrum teams using the Agile methodologies. Besides the realization of our in-house systems, you are responsible for the roll-out of the application (version) as well as the operational support after going live. Team

Bekijk vacature »

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

Java Programmeur

Functie Heb jij altijd al samen willen werken met ervaren java ontwikkelaars dan hebben wij hier de ultieme kans voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving van Naaldwijk zijn wij op zoek naar uitbreiding van het vaste ontwikkel team. Je zult je hier voornamelijk bezig gaan houden met; Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren, hier wordt je diep in betrokken; Samen met consultants sluit je aan bij gesprekken met klanten, voor alle projecten; Je schakelt veel met consultants, wat is de behoefte van de klant? Hoe kan je hierop integreren?; Het framework moet naar de Cloud gebracht worden, je wordt betrokken bij

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Jij als developer gaat ons helpen onze producten verder te ontwikkelen en in te zetten in de markt. Op dit moment bestaat ons SaaS product uit 3 componenten die zowel los als in een pakket gekocht kunnen worden. Het gaat hier om een online kaartapplicatie, een workflow tool en een monitoring tool. Momenteel zijn wij 3 jaar geleden gestart met de ontwikkeling. De tech-stack waarmee we werken is voornamelijk Javascript, Vue.js en Python. Daarnaast gebruiken wij FaundaDB als database en werken we veel met GIS applicaties. De uitdaging die we momenteel hebben is dat we momenteel een intern team

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een gewaardeerde werkgever in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om

Bekijk vacature »

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »
Zero Dead

Zero Dead

22/08/2005 13:44:00
Quote Anchor link
Hoi,

Ik ben nu alweer 2 dagen bezig met een script aan het maken, maar het wil me niet lukken, ik krijg steeds deze error:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Parse error: parse error, unexpected $ in /home/eliteaveng/domains/eliteavengers.w3b.be/public_html/new/esta.php on line 98


dan als ik het stukje dat deze error oorzaakt weghaal dan is het weer goed, dan splits ik ze(vanaf de eerste } else { tot de laatste }) dan blijft die error er nog, dan haal ik de andere helft die deze error veroorzaakt weg en blijft hij er nog...

Terwijl als ik ze samen weghaal dan is er helemaal geen error...

ps regel 98 is de laatste regel, en het is niet dat ik een } ben vergeten, ik heb alles 3x nageteld, en ook nog een replace all gedaan... Het klopt precies..

xD vandaag, 24 april 2006 even aan het googlene kwam ik deze topic weer tegen:P
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Zero Dead
 
PHP hulp

PHP hulp

16/04/2024 19:47:58
 
Alfred -

Alfred -

22/08/2005 13:48:00
Quote Anchor link
Enige broncode?
 
Zero Dead

Zero Dead

22/08/2005 13:52:00
Quote Anchor link
Removed, delete topic please;)

ik heb ff aangegeven welk stuk je weg kan halen, dan werkt ie wel.
Gewijzigd op 22/08/2005 16:19:00 door Zero Dead
 
Alfred -

Alfred -

22/08/2005 13:59:00
Quote Anchor link
Wanneer ik
Quote:
print <<<ENDHTML
<table width="40%" align="center">
<tr><td class="subTitle"><b>For Sale</b></td></tr>
<tr><td class="mainTxt" align="center">
<form method="post" action="esta.php?e={$_GET['e']}">
<img src="images/esta/For Sale.jpg" width="150" height="150" border="0" alt="For Sale!"><br>
This establishment is for sale for <b>\${$prijs}</b>!<br>
<input type="text" name="buyit" value="Buy It!">
</form>
</td></tr>
</table>
ENDHTML;


Hier weghaal, lijkt alles in orde... Dus daar ligt je fout veronderstel ik...
 
Han eev

Han eev

22/08/2005 15:40:00
Quote Anchor link
?>
<table width="40%" align="center">
<tr><td class="subTitle"><b>Establishment Owned</b></td></tr>
<tr><td class="mainTxt" align="center">This land is currently owned by <b>{$esta->owner}</b>.
</td></tr>
</table>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
je vraagt daar een var op terwijl het buiten het php staat dus een fout
dat moet [code]<?=$esta->owner?>
worden
 
Zero Dead

Zero Dead

22/08/2005 16:10:00
Quote Anchor link
ik had daar eerst print <<<ENDHTML
en dan
ENDHTML;
maar dat had ik verandert om te kijken of het heel misschien werkte...
 
Zero Dead

Zero Dead

22/08/2005 16:14:00
Quote Anchor link
ik heb die print <<<ENDHTML en ENDHTML; die ik was vergeten te vervangen vervangen en nu werkt ie wel!

thx anyway!
 

11/09/2005 10:14:00
Quote Anchor link
lolol!!!!!!!!!!! zero having truble with yr game then i see ;)
 

11/09/2005 10:15:00
Quote Anchor link
zero lololololololololololo!!!! i see yr having truble with yr game :-\


trust me to find u hear ;)
 

28/09/2005 21:22:00
Quote Anchor link
zero ur game suks dis y aint it workin it aint bin workin for nearly a month wtf sort ur head out and the game (and the price of the satalites people pay millions if not billions on them n the u give them in return $20 an hour) everything ur changing because of the bandwidth is ur own fault u shud of thought things through before hand p.s i like the cars:)
 
- SanThe -

- SanThe -

28/09/2005 21:56:00
Quote Anchor link
@ZeRoDeaD: Vriendjes van je? Zo te zien hebben ze zojuist hun allereerste Engelse les gehad. Ze moeten nog een hoop oefenen, dat is duidelijk.
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

28/09/2005 21:58:00
Quote Anchor link
@ SanThe : wat zal ik zeggen dit is een nieuwe trent om zo openlijk iemand af te maken en dan ook nog verschuilen in het babytalk engels...
 
- SanThe -

- SanThe -

28/09/2005 22:09:00
Quote Anchor link
@Lissy: Het vertelt inderdaad veel over de inzenders zelf.....
 
Zero Dead

Zero Dead

29/09/2005 18:18:00
Quote Anchor link
Ik ken Smith ja, hij spreekt een beetje Nederlands, en is het aan het leren maar die andere die zal wel van mijn site af komen:P

Maar ik zou niet weten hoe ze aan deze link komen:|
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.