Help!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »

Webshop beheerder / Fullstack developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig gaat houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »

Senior Mobile Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Mobile Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Senior front end developer Digital Agency Amsterda

Functie Wij werken in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten, echter blijf je niet gebonden aan 1 team. Dit houdt in dat wij verschillende specialisten in dienst hebben en deze door middel van een roulatiesysteem in multidisciplinaire teams laten werken. Het team bestaat vaak uit Frontend developer(s), Backend Developer(s), Designer(s), Tester(s) en Mobile Developer(s). Deze teams worden afgewisseld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om met iedereen een keer samen te werken. Als Frontend Developer ben jij ónze Specialist op dit gebied. Jij werkt mee aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten, zoals’; BAM, IDFA en Ultimaker. Hierbij zorg

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij een team met 12 programmeurs. Jullie zijn verantwoordelijk voor het huidige platform van deze organisatie. Als team werken jullie in tweewekelijkse sprints en starten jullie iedere dag met een stand-up. Jij werkt samen met jouw team aan het uitbreiden van het huidige platform door middel van nieuwe features. Daarnaast zorg jij er samen met jouw team voor dat het platform veilig is en gebruiken jullie de nieuwste technieken om deze veiligheid te waarborgen. Zo maken jullie gebruik van C# .NET, .NET Core, React, Azure, Kubernetes, ASP.NET, MVC. Jij gaat aan het werk in

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

Social Media Specialist

Social Media Specialist locatie: Rotterdam (Zuid Holland) Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega, een social media specialist/ adviseur sociale media (24 uur), voor ons sprankelende team Communicatie van CJG Rijnmond. Onze focus ligt op het informeren en binden van onze in- en externe klanten en stakeholders en het versterken van onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Dat doen we in nauwe samenwerking met elkaar. Over de functie Ons team bestaat uit 7 communicatieprofessionals met ieder een eigen expertise. Als lid van het online team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en analyseren van onze socialemediastrategie. Ook stel je campagnes

Bekijk vacature »

Java Front-end Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten in Java met tools als Springboot, MS SQL Server (T-SQL) en JavaScript; Het onderhouden van de (web-)applicaties binnen een complexe omgeving; Werken aan de migratie van een monolithisch systeem naar een architectuur gebaseerd op Kubernetes; Code reviews met collega's en actieve kennisuitdelingsessies voeren; Het uitvoeren van unit- en systeemtests Experimenteren met nieuwe tools en technieken. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »
Zero Dead

Zero Dead

22/08/2005 13:44:00
Quote Anchor link
Hoi,

Ik ben nu alweer 2 dagen bezig met een script aan het maken, maar het wil me niet lukken, ik krijg steeds deze error:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Parse error: parse error, unexpected $ in /home/eliteaveng/domains/eliteavengers.w3b.be/public_html/new/esta.php on line 98


dan als ik het stukje dat deze error oorzaakt weghaal dan is het weer goed, dan splits ik ze(vanaf de eerste } else { tot de laatste }) dan blijft die error er nog, dan haal ik de andere helft die deze error veroorzaakt weg en blijft hij er nog...

Terwijl als ik ze samen weghaal dan is er helemaal geen error...

ps regel 98 is de laatste regel, en het is niet dat ik een } ben vergeten, ik heb alles 3x nageteld, en ook nog een replace all gedaan... Het klopt precies..

xD vandaag, 24 april 2006 even aan het googlene kwam ik deze topic weer tegen:P
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Zero Dead
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 20:02:49
 
Alfred -

Alfred -

22/08/2005 13:48:00
Quote Anchor link
Enige broncode?
 
Zero Dead

Zero Dead

22/08/2005 13:52:00
Quote Anchor link
Removed, delete topic please;)

ik heb ff aangegeven welk stuk je weg kan halen, dan werkt ie wel.
Gewijzigd op 22/08/2005 16:19:00 door Zero Dead
 
Alfred -

Alfred -

22/08/2005 13:59:00
Quote Anchor link
Wanneer ik
Quote:
print <<<ENDHTML
<table width="40%" align="center">
<tr><td class="subTitle"><b>For Sale</b></td></tr>
<tr><td class="mainTxt" align="center">
<form method="post" action="esta.php?e={$_GET['e']}">
<img src="images/esta/For Sale.jpg" width="150" height="150" border="0" alt="For Sale!"><br>
This establishment is for sale for <b>\${$prijs}</b>!<br>
<input type="text" name="buyit" value="Buy It!">
</form>
</td></tr>
</table>
ENDHTML;


Hier weghaal, lijkt alles in orde... Dus daar ligt je fout veronderstel ik...
 
Han eev

Han eev

22/08/2005 15:40:00
Quote Anchor link
?>
<table width="40%" align="center">
<tr><td class="subTitle"><b>Establishment Owned</b></td></tr>
<tr><td class="mainTxt" align="center">This land is currently owned by <b>{$esta->owner}</b>.
</td></tr>
</table>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
je vraagt daar een var op terwijl het buiten het php staat dus een fout
dat moet [code]<?=$esta->owner?>
worden
 
Zero Dead

Zero Dead

22/08/2005 16:10:00
Quote Anchor link
ik had daar eerst print <<<ENDHTML
en dan
ENDHTML;
maar dat had ik verandert om te kijken of het heel misschien werkte...
 
Zero Dead

Zero Dead

22/08/2005 16:14:00
Quote Anchor link
ik heb die print <<<ENDHTML en ENDHTML; die ik was vergeten te vervangen vervangen en nu werkt ie wel!

thx anyway!
 

11/09/2005 10:14:00
Quote Anchor link
lolol!!!!!!!!!!! zero having truble with yr game then i see ;)
 

11/09/2005 10:15:00
Quote Anchor link
zero lololololololololololo!!!! i see yr having truble with yr game :-\


trust me to find u hear ;)
 

28/09/2005 21:22:00
Quote Anchor link
zero ur game suks dis y aint it workin it aint bin workin for nearly a month wtf sort ur head out and the game (and the price of the satalites people pay millions if not billions on them n the u give them in return $20 an hour) everything ur changing because of the bandwidth is ur own fault u shud of thought things through before hand p.s i like the cars:)
 
- SanThe -

- SanThe -

28/09/2005 21:56:00
Quote Anchor link
@ZeRoDeaD: Vriendjes van je? Zo te zien hebben ze zojuist hun allereerste Engelse les gehad. Ze moeten nog een hoop oefenen, dat is duidelijk.
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

28/09/2005 21:58:00
Quote Anchor link
@ SanThe : wat zal ik zeggen dit is een nieuwe trent om zo openlijk iemand af te maken en dan ook nog verschuilen in het babytalk engels...
 
- SanThe -

- SanThe -

28/09/2005 22:09:00
Quote Anchor link
@Lissy: Het vertelt inderdaad veel over de inzenders zelf.....
 
Zero Dead

Zero Dead

29/09/2005 18:18:00
Quote Anchor link
Ik ken Smith ja, hij spreekt een beetje Nederlands, en is het aan het leren maar die andere die zal wel van mijn site af komen:P

Maar ik zou niet weten hoe ze aan deze link komen:|
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.