Herinneringen

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Lead Front End Developer

Functieomschrijving Voor Stichting Waternet zijn wij op zoek naar een senior Lead Front End Developer. Binnen het DevOps team Online zijn we op zoek naar een Senior Lead Front End developer met kennis van toegankelijkheid. Deze developer zal zich bezighouden met development van webpaginas die in verbinding staan met systemen uit het back office. Taken Ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, documenteren en beheren van webapplicaties in een Azure-omgeving Debuggen, analyseren en oplossen van problemen in de OTAPomgevingen Je participeert in het DevOpsTeam Online voor het verder uitwerken en implementeren van gebruikerswensen Je bent betrokken bij toegankelijkheid audits en het implementeren van WCAG

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Social Media Specialist

Social Media Specialist locatie: Rotterdam (Zuid Holland) Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega, een social media specialist/ adviseur sociale media (24 uur), voor ons sprankelende team Communicatie van CJG Rijnmond. Onze focus ligt op het informeren en binden van onze in- en externe klanten en stakeholders en het versterken van onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Dat doen we in nauwe samenwerking met elkaar. Over de functie Ons team bestaat uit 7 communicatieprofessionals met ieder een eigen expertise. Als lid van het online team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en analyseren van onze socialemediastrategie. Ook stel je campagnes

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Front-end Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Jij komt te werken in een team van 5 developers. het product is continue in beweging. Nieuwe en bestaande klanten vragen om vaak nieuwe features. Hierin ben jij zeer belangrijk om te zorgen dat de functionaliteiten goed opgezet worden op technisch vlak. Designs krijg je aangeleverd van een externe partij zodat jij je primair kan focussen op de techniek! Je hebt daarbij alle vrijheid om je eigen creativiteit toe te passen en mee te denken over de gebruikte technieken. Het gezamenlijke doel is een product dat functioneel zeer gebruiksvriendelijk is en het bedrijfsproces van de gebruikers versneld en kwalitatief

Bekijk vacature »

Developer Angular & Kotlin

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van mobiele apps en webapplicaties; Het opstellen van technisch ontwerp en het bespreken van ontwerpen met de software architect; Het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van technisch testen; Het in de gaten houden van nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en het adviseren van de organisatie hierover. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze organisatie is van oorsprong een familiebedrijf, er wordt hard gewerkt, er heerst een no nonsense en doeners mentaliteit, een informele sfeer en er is een mix van

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg waar jij de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je gaat projecten vanaf het begin tot het eind begeleiden. Je sluit aan bij meetings met klanten om hun processen in kaart te brengen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »
Roel -

Roel -

17/12/2013 12:47:06
Anchor link
Toch jammer dat een kleine grap gelijk fatale gevolgen kan hebben.
Herinneringen blijven, maar vriendschap en vertrouwen helaas niet.

Mij zullen jullie hier niet meer terugzien.
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 22:43:05
 
Albert de Wit

Albert de Wit

17/12/2013 12:54:17
Anchor link
Jammer dat je er zo over denkt.
Gewijzigd op 17/12/2013 12:54:56 door Albert de Wit
 
CNEPHP -

CNEPHP -

17/12/2013 12:57:33
Anchor link
doei
 
Chris -

Chris -

17/12/2013 13:12:12
Anchor link
in tegenstelling tot de rest van het team kon roel de gevolgen van zijn 'grap' niet inzien, en zoals hij zelf al aangeeft is het vertrouwen geschaad.

dat je geen teamlid meer bent betekend overigens niet dat je hier niet welkom bent, als je besluit weg te gaan is dat een beslissing van jezelf wat ik jammer zou vinden. misschien tot de volgende keer? om op z'n brabants te blijven: houdoe.
 
Michael -

Michael -

17/12/2013 13:21:26
Anchor link
Wat is er gebeurd?

Edit:
Offtopic
Waarom is trouwens het profiel van Roel, Albert, Chris niet zichtbaar wanneer ik niet ben ingelogd, maar mijn profiel (en anderen) wel? Ik zie hiervoor geen instelling op de instellingen-pagina
Gewijzigd op 17/12/2013 13:24:37 door Michael -
 
Albert de Wit

Albert de Wit

17/12/2013 13:28:51
Anchor link
Offtopic:

Afbeelding
Te vinden bij Voorkeuren
Gewijzigd op 17/12/2013 13:29:27 door Albert de Wit
 
Michael -

Michael -

17/12/2013 14:01:18
Anchor link
Albert de Wit op 17/12/2013 13:28:51:
Offtopic:

Afbeelding
Te vinden bij Voorkeuren

Offtopic:
Bedankt :)
 
TJVB tvb

TJVB tvb

17/12/2013 14:46:07
Anchor link
Michael - op 17/12/2013 13:21:26:
Wat is er gebeurd?

Dat vraag ik me ook af, zou er uitleg kunnen komen?
 
Chris -

Chris -

17/12/2013 14:52:16
Anchor link
simpel gezegd, roel dacht een bug te hebben gevonden in de beheerpagina van de polls. dit was echter geen bug, maar expres op die manier gemaakt zodat er HTML kon worden gebruikt (vandaar ook dat je kan klikken op een plaatje van een mok ipv de tekst 'een mok'). roel vond het nodig/leuk om er een javascript redirect op te zetten zodat iedere bezoeker werd doorgestuurd en realiseerde zich niet wat voor consequenties dit zou hebben voor zowel hem als voor de website. een 'responsible disclosure' (bug testen, weghalen, melding maken) was beter geweest maar volgens hem is de boel nogal opgeblazen en was er niets aan de hand.
 
Albert de Wit

Albert de Wit

17/12/2013 14:53:23
Anchor link
Chris was net iets eerder.
Roel haalde, in zijn ogen, een grap uit waardoor hij zijn moderator rechten misbruikte.
Gewijzigd op 17/12/2013 14:54:49 door Albert de Wit
 
Michael -

Michael -

17/12/2013 14:55:38
Anchor link
Oeps :) Niks van gemerkt trouwens. Wel weer snel herstelt dus.
 
Chris -

Chris -

17/12/2013 14:58:30
Anchor link
de overige moderators/beheerders (wouter, bas, albert en ik) waren er vrij snel bij, dus ben blij dat je niets ervan hebt gemerkt!
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

17/12/2013 15:14:22
Anchor link
Chris - op 17/12/2013 14:52:16:
roel vond het nodig/leuk om er een javascript redirect op te zetten zodat iedere bezoeker werd doorgestuurd...

En waar werd een bezoeker dan naar doorgestuurd?
 
TJVB tvb

TJVB tvb

17/12/2013 15:14:42
Anchor link
Bedankt voor de uitleg

Dat is ook wel een ondoordachte actie van Roel. Ik vind het dan ook niet raar dat Roel zijn rechten ingetrokken zijn. Jammer dat hij dan meteen geheel wil vertrekken, maar dat is zijn eigen keuze.
 
Reshad F

Reshad F

17/12/2013 16:06:12
Anchor link
@Ozzie een andere website ( youtube dacht ik )
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

17/12/2013 16:38:12
Anchor link
Ik ken natuurlijk het hele verhaal niet, maar had Roel kwaad in de zin dan? Of was het gewoon even een geintje wat hij naderhand zelf gewoon weer zou hebben teruggedraaid? Het was uiteraard geen slimme actie, maar het is wel van belang om de intentie te begrijpen vind ik. Hebben we ooit niet allemaal eens een keer stiekem te hard gereden in papa's auto als hij er niet bij was. Gewoon 1 keertje... om even te proberen? Nee natuurlijk mag dat niet, maar het is eventjes iets onschuldigs, gewoon omdat het kan. In zo'n geval is er geen kwade opzet in het spel, maar noem het "ontdekken" of een stukje baldadigheid. Als er verder geen kwade opzet in het spel was, vraag ik me af of het nodig was om zijn rechten in te trekken. En dat er sprake is van een "vertrouwensbreuk" vind ik wel erg grote woorden voor (met alle respect) een vrijwillig forum. Maar goed, zoals ik in het begin al zei, ik ken de ins en outs niet. Wellicht kan Roel zijn excuses aanbieden en toegeven dat het niet een hele slimme actie was, en vervolgens beloven het nooit meer te doen? Laten we vooral niet vergeten dat de soep nooit zo heet wordt gegeten als ie wordt opgediend ;)
 
Chris -

Chris -

17/12/2013 16:51:57
Anchor link
dat ik het heb moeten oplossen lijkt mij genoeg zeggen. er is direct een topic aangemaakt in het admin forum, en het duurde even voordat roel naar voren kwam. juist in een team dat als vrijwilligers de rest van de community wilt helpen, is het van belang dat je elkaar kunt vertrouwen. als dat niet het geval is (zoals nu) is het op het gebied van moderator gewoon klaar. lijkt mij vrij logisch.

voor de duidelijkheid herhaling van wat ik al eerder zei; het is z'n eigen keuze om hier weg te gaan, daar hebben wij verder niets mee te maken (er staat bijv. geen ban op zijn account).

Offtopic:
komt je vader erachter dat je te hard heb gereden in zijn auto en krijgt hij een boete thuisgestuurd, zal hij dat ook niet zo fijn vinden. om even in hetzelfde voorbeeld te blijven haha
 
Wouter J

Wouter J

17/12/2013 17:12:40
Anchor link
Jammer dat mensen bij een kleine tegenslag altijd zichzelf verplaatsen naar het andere uiterste.

PHPhulp heeft in de avonden zo'n 40 bezoekers (incl. leden). Daarin kunnen ook toekomstige adventeerders, etc. zitten. Dit forum wil een professionele uitstraling en dan is het niet verstandig om een redirect naar http://www.youtube.com/watch?v=8zEQhhaJsU4 te maken, op de homepagina.

Maar laten we dit verhaal vooral niet hier gaan discussiëren. Dit is intern gebeurd en dat Roel het prettig vind om dit openbaar op te blazen en vervolgens zelf te vertrekken is wat mij betreft alleen maar jammer en niks meer.

Roel, ik hoop dat je na een paar nachtjes slapen en een glaasje water toch weer zin hebt om herinneringen te maken en hier terug te komen als forum lid :)
Gewijzigd op 17/12/2013 17:13:24 door Wouter J
 
Roel -

Roel -

17/12/2013 17:48:25
Anchor link
Precies wat Ozzie zegt. Ik heb het forum nauw in de gaten gehouden en ik wou het na hooguit tien minuten weghalen, maar als iemand me dan voor is om me vervolgens direct m'n rechten af te nemen, dan is het voor mij voorlopig even klaar. Mensen die mij al wat langer kennen weten dat ik geen kwade bedoelingen heb gehad met deze actie. Ik zou niet direct het zeggen dat ik hier als oud vuil behandeld word, maar zo voelt het treurig genoeg wel - ik word zonder pardon het team uitgezet.

Ik had inderdaad beter mijn excuses kunnen aanbieden, maar de reden waarom ik het heb gedaan weet het 'team'.

Uiteindelijk heb ik mezelf er niet echt mee, er zijn nl. genoeg alternatieven en PHPhulp is op deze manier toch weer een bron van kennis (en een teamlid) kwijt. Jammer dat mooie dingen op zo'n manier moet eindigen, maar ik heb hier wel even mijn buik vol van; mensen die oordelen zonder dat ze weten hoe de vork in de steel steekt. Dit had ik overigens ook niet verwacht van het team, wat het extra treurig maakt. Al met al vind ik het nogal een flauwe actie vanuit de kant van het team.
Gewijzigd op 17/12/2013 17:50:29 door Roel -
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

17/12/2013 18:01:57
Anchor link

Hoi Roel,

Graag dit verder te bespreken met Bas Kreleger via de PM of mail.
Dit hoeft niet op het forum te staan. Daarom sluit ik dit topic.

Alvast bedankt!
[/modedit]
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.