herlade = post

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

App Developer

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Dat is de impact die jij kan hebben als App Developer bij VGZ. Wil jij een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt? Bekijk dan de vacature. Uit onderzoek van Computable is VGZ verkozen tot ‘beste niet-ICT werkgever voor ICT’ers van Nederland’ Hoe ook jij het verschil maakt Als App developer werk jij aan het belangrijkste communicatiekanaal van VGZ, namelijk de App! Als App developer bij VGZ maak je onderdeel uit van een van onze App-teams. Met een goede mix van kennis en ervaring zet je

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

Senior front end developer Digital Agency Amsterda

Functie Wij werken in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten, echter blijf je niet gebonden aan 1 team. Dit houdt in dat wij verschillende specialisten in dienst hebben en deze door middel van een roulatiesysteem in multidisciplinaire teams laten werken. Het team bestaat vaak uit Frontend developer(s), Backend Developer(s), Designer(s), Tester(s) en Mobile Developer(s). Deze teams worden afgewisseld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om met iedereen een keer samen te werken. Als Frontend Developer ben jij ónze Specialist op dit gebied. Jij werkt mee aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten, zoals’; BAM, IDFA en Ultimaker. Hierbij zorg

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in regio Etten-Leur zijn wij op zoek naar een Fullstack Developer met PHP/Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het bouwen van maatwerk software voor klanten die actief zijn in een specifieke markt. Als fullstack developer ben je samen met een enthousiast team van 7 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en innovatie van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Verder ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Ervaring met Laravel is een must. Om de klant zo goed mogelijk te

Bekijk vacature »

Front-end developer gezocht

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Backend Developer PHP Laravel SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Backend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf, in de regio Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een ervaren Backend Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een

Bekijk vacature »

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Php knipper

php knipper

08/01/2012 13:29:08
Quote Anchor link
ik heb een probleem.
ik heb een soutbox gemaakt met eronder een post form. nu iedere keer dat ik de home ( waar die box op staat ) herlaad na het posten van iets post hij het opnieuw. hoe kan ik er voor zorgen dat hij niet iedere keer weer post na het herladen?

alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 22:07:36
 
Jeroen VD

Jeroen VD

08/01/2012 13:31:31
Quote Anchor link
laat je code eens zien?
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

08/01/2012 13:32:08
Quote Anchor link
een soutbox?
Variabele leeg maken?
 
Php knipper

php knipper

08/01/2012 13:35:16
Quote Anchor link
div is de code

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
<?php
$sql
= "SELECT bericht, poster_id FROM scoutbox ORDER BY id desc";

if(!$res = mysql_query($sql))
{

    trigger_error(mysql_error().'<br />In query: '.$sql);
}

elseif(mysql_num_rows($res) == 0)
{

    echo 'Geen resultaten gevonden,Wees de eerste!';
}

else
{
echo '<div id="scouts">';
while ($gegevens = mysql_fetch_assoc($res)){
$gebruiker_ophaal = mysql_query("SELECT avatar, gebruikersnaam FROM gebruikers WHERE id=".$gegevens['poster_id']."");
$gebruiker = mysql_fetch_assoc($gebruiker_ophaal);
#kijken of de gebruiker een avatar heeft
      if (empty($gebruiker['avatar'])) {
         $avatar = "member/no_avatar.jpg";
      }
else {
         $avatar = $gebruiker['avatar'];
      }


echo '<div id="post"><img src="'.$avatar.'" alt="avatar" height="42" width="42" title="'.$gebruiker['gebruikersnaam'].'" align="left" />';
echo $gegevens['bericht'];
echo '</div><br><hr>';
}

echo '</div>';
}

if( $_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' )
{


if($_SESSION['rang'] = "3") {
$maxtekens = "1000";
}
else {
$maxtekens = "160";
}


if(empty($_POST['scout'])) {
echo 'Sorry.<br>Een lege scout wordt niet aanvaardt.<br><a href="">probeer opnieuw</a>';
}

elseif($_POST['scout'] == "Voeg zelf iets toe") {
echo 'Sorry.<br>Gelieve een geldige scout in te voegen<br><a href="">probeer opnieuw</a>';
}
elseif(strlen($_POST['scout']) > $maxtekens) {
echo 'Sorry,<br>U scout is te groot (max. '.$maxtekens.' tekens).<br><a href="">probeer opnieuw</a>';
}
else {
##-->posten
$date = date("d-m-Y G:i:s");
$sql = "
    INSERT INTO scoutbox
    (
        bericht,
        poster_id,
        toegevoegd_op
    )
    VALUES
    (
        '"
.mysql_real_escape_string($_POST['scout'])."',
        '"
.mysql_real_escape_string($_SESSION['gebruiker'])."',
        '"
.mysql_real_escape_string($date)."'
    )
"
;

if(!$res = mysql_query($sql))
{

    trigger_error(mysql_error().'<br />In query: '.$sql);
    echo '<div id="error">ERROR,<br>Sorry er is een error opgetreden toen we probeerde gegevens in te voegen. Gelieve de webmaister te contacteren.</div>';
}

else
{
echo 'De gegevens zijn ingevoegd.<br>Bedankt!';
}

##<--posten
}
}
else {
echo '<FORM action="'.$_SERVER['PHP_SELF'].'" method="post">';
echo '<textarea name="scout" rows="2" cols="20">Voeg zelf iets toe</textarea>';
echo '<INPUT type="submit" value="Toevoegen"></FORM>';
}

?>



als ik een variabel leeg maak dan post hij toch een lege text?
 
Wouter J

Wouter J

08/01/2012 13:43:50
Quote Anchor link
Ik mis mysql_real_escape_string op regel 16, dat maakt je script onveilig. En mysql_real_escape_string zonder '' in de query werkt ook niet. Zet die er dus ook in, verder als het een getal is kun je het typecasten met (int) $var, maar geen real_escape_string gebruiken (bij een getal dus, niet bij een string).

$_SERVER['PHP_SELF'] is ook hack gevoelig, dit kun je beter gewoon weglaten dan werkt je script ook.

Zet na het toevoegen eens: $_POST = Array(). Hierdoor leeg je de post variabele en kan er niks meer gepost worden.
 
Php knipper

php knipper

08/01/2012 13:45:41
Quote Anchor link
ok bedankt, de fouten zal ik ook eens behandelen

Toevoeging op 08/01/2012 13:52:22:

ok gebeurt ( dat van die regel 16 " ik dagt dat dat niet moest omdat dat werdt bedacht door mijn box ")
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
<?php
$sql
= "SELECT bericht, poster_id FROM scoutbox ORDER BY id desc";

if(!$res = mysql_query($sql))
{

    trigger_error(mysql_error().'<br />In query: '.$sql);
}

elseif(mysql_num_rows($res) == 0)
{

    echo 'Geen resultaten gevonden,Wees de eerste!';
}

else
{
echo '<div id="scouts">';
while ($gegevens = mysql_fetch_assoc($res)){
$gebruiker_ophaal = mysql_query("SELECT avatar, gebruikersnaam FROM gebruikers WHERE id=". mysql_real_escape_string($gegevens['poster_id'])."");
$gebruiker = mysql_fetch_assoc($gebruiker_ophaal);
#kijken of de gebruiker een avatar heeft
      if (empty($gebruiker['avatar'])) {
         $avatar = "member/no_avatar.jpg";
      }
else {
         $avatar = $gebruiker['avatar'];
      }


echo '<div id="post"><img src="'.$avatar.'" alt="avatar" height="42" width="42" title="'.$gebruiker['gebruikersnaam'].'" align="left" />';
echo $gegevens['bericht'];
echo '</div><br><hr>';
}

echo '</div>';
}

if( $_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' )
{


if($_SESSION['rang'] = "3") {
$maxtekens = "1000";
}
else {
$maxtekens = "160";
}


if(empty($_POST['scout'])) {
echo 'Sorry.<br>Een lege scout wordt niet aanvaardt.<br><a href="">probeer opnieuw</a>';
}

elseif($_POST['scout'] == "Voeg zelf iets toe") {
echo 'Sorry.<br>Gelieve een geldige scout in te voegen<br><a href="">probeer opnieuw</a>';
}
elseif(strlen($_POST['scout']) > $maxtekens) {
echo 'Sorry,<br>U scout is te groot (max. '.$maxtekens.' tekens).<br><a href="">probeer opnieuw</a>';
}
else {
##-->posten
$date = date("d-m-Y G:i:s");
$sql = "
    INSERT INTO scoutbox
    (
        bericht,
        poster_id,
        toegevoegd_op
    )
    VALUES
    (
        '"
.mysql_real_escape_string($_POST['scout'])."',
        '"
.mysql_real_escape_string($_SESSION['gebruiker'])."',
        '"
.mysql_real_escape_string($date)."'
    )
"
;

if(!$res = mysql_query($sql))
{

    trigger_error(mysql_error().'<br />In query: '.$sql);
    echo '<div id="error">ERROR,<br>Sorry er is een error opgetreden toen we probeerde gegevens in te voegen. Gelieve de webmaister te contacteren.</div>';
}

else
{
echo 'De gegevens zijn ingevoegd.<br>Bedankt!';
$_POST = Array()
}

##<--posten
}
}

echo '<FORM action="" method="post">';
echo '<textarea name="scout" rows="2" cols="20">Voeg zelf iets toe</textarea>';
echo '<INPUT type="submit" value="Toevoegen"></FORM>';
?>
Gewijzigd op 08/01/2012 13:54:49 door php knipper
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

08/01/2012 13:54:06
Quote Anchor link
Php knipper op 08/01/2012 13:45:41:
bevijlegingsfouten

De wat???
 
Php knipper

php knipper

08/01/2012 13:54:26
Quote Anchor link
het werkt niet ( hij post nog steeds )
Gewijzigd op 08/01/2012 13:55:55 door php knipper
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

08/01/2012 14:14:47
Quote Anchor link
Je code is slecht te lezen. Script op een duidelijke en eenduidige manier.
Je springt niet consequent in, de ene keer plaats je { aan het eind van de regel de andere keer aan het begin.

Als je gestructureerd te werk gaat, zie je wat er gebeurt.
Ik heb het idee dat je fout gaat bij je controle of het formulier verzonden is. Zo ja, dan vinden er een aantal controles plaats. Zo niet, dan gaat de else op: inserten...

Zelf code (leren) lezen en (leren) debuggen --> je kunt toch zelf controleren wat er stap voor stap gebeurt.
 
Php knipper

php knipper

08/01/2012 14:27:13
Quote Anchor link
ieder keer dat er wordt herlade dan denkt hij dat er gepost is. Hoe kan ik nadien de post verwijderen.


ik wil graag mijn code overzichtelijk houden ( witregels, inspringen bij haakjes ) maar wat is nu de beste manier op dat te doen.

debuggen lukt me al aardig ( ik krijg die post gewoon niet terug weg na het invoegen van gegevens )
 
Wouter J

Wouter J

08/01/2012 14:39:38
Quote Anchor link
De meest gebruikte manier van overzichtelijk PHP is zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php

$mijnVar
= 'Hello World';

if( isset($mijnVar) && ($mijnVar === 'Hello World') )
{
# Handle mijnVar = 'Hello World'
    // Replace World to Wereld

    $mijnVar = str_replace('World', 'Wereld', $mijnVar);
    // Show the var
    echo $mijnVar;

    if( $mijnVar === 'Hello Wereld' )
    {

        // Make hello netherlands
        $mijnVar = str_replace('Hello', 'Hallo', $mijnVar);
        echo $mijnVar;
    }

    else
    {
      echo '$mijnVar is niet gelijk aan Hello Wereld';
    }
}

?>
 
- SanThe -

- SanThe -

08/01/2012 14:44:20
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php
session_start();
$_SESSION['timer'] = isset($_SESSION['timer']) ? $_SESSION['timer'] : 0;

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    if(time() < $_SESSION['timer'])
    {

        echo 'Je mag niet posten';
    }

    else
    {
        $_SESSION['timer'] = time() + 60;
        echo 'Afhandelen formulier';
    }
}

else
{
    echo 'Formulier';
}

echo 'Pagina';
?>
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

08/01/2012 15:05:10
Quote Anchor link
Php knipper op 08/01/2012 14:27:13:
ik wil graag mijn code overzichtelijk houden ( witregels, inspringen bij haakjes ) maar wat is nu de beste manier op dat te doen.

Prima, maar dat zie ik niet terug in je voorbeeldcode hierboven.
Denk dat Wouter je een mooi voorbeeld geeft.

@wouter: ik zou $mijnVar op regel 20 buiten de quote plaatsen.
 
- SanThe -

- SanThe -

08/01/2012 15:08:05
Quote Anchor link
Obelix en Idefix op 08/01/2012 15:05:10:
@wouter: ik zou $mijnVar op regel 20 buiten de quote plaatsen.


Volgens mij is dit bewust gedaan.
 
Jaron T

Jaron T

08/01/2012 15:10:53
Quote Anchor link
- SanThe - op 08/01/2012 15:08:05:
Obelix en Idefix op 08/01/2012 15:05:10:
@wouter: ik zou $mijnVar op regel 20 buiten de quote plaatsen.


Volgens mij is dit bewust gedaan.


nee, of $mijnVar.'tekst'; of '{$mijnVar} tekst';
 
- SanThe -

- SanThe -

08/01/2012 15:12:38
Quote Anchor link
Volgens mij wil ie de tekst '$mijnVar' op het scherm hebben.
 
Wouter J

Wouter J

08/01/2012 15:16:37
Quote Anchor link
@Jaron, SanThe heeft gelijk. Ik wil gewoon $mijnVar (dus als tekst) op de pagina hebben. En met enkele quotes hoef je die niet te escapen.
 
Php knipper

php knipper

08/01/2012 15:45:41
Quote Anchor link
ok dan zal ik mijn code is "leesbaar maken " (maar hoe verwijder je dat je hebt gepost ) dus alsje drukt op post in een form dan krijg je iets van dat form wat die if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') laat afgaan ( dat wil ik weg )
 
- SanThe -

- SanThe -

08/01/2012 15:52:12
Quote Anchor link
Php knipper op 08/01/2012 15:45:41:
ok dan zal ik mijn code is "leesbaar maken " (maar hoe verwijder je dat je hebt gepost ) dus alsje drukt op post in een form dan krijg je iets van dat form wat die if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') laat afgaan ( dat wil ik weg )


En nu in het Nederlands.
 
Php knipper

php knipper

08/01/2012 15:53:13
Quote Anchor link
hetgene wat dit laat afgaan

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')

hoe doe ik dat?
 
- SanThe -

- SanThe -

08/01/2012 15:58:17
Quote Anchor link
Heb je mijn scriptje al bekeken. Daarmee kan je pas na een minuut weer posten. Uiteraard in te stellen.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.