herlade = post

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »

Laravel developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

Ervaren Full stack developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house functie bij een bedrijf met enorme groeipotentie? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging vol afwisseling en gezelligheid? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Wij zijn in omgeving Breda op zoek naar een ervaren full stack developer. Je gaat werken voor een zeer gewilde werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een plekje in het jonge IT team, work hard, play hard is hier duidelijk het motto! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van webapplicaties. Je bent

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in ons development team met twee andere .NET developers. Als team werken jullie in scrum en is er iedere ochtend om 11.00 een standup. Jij krijgt als junior .NET ontwikkelaar een inwerk traject dat echt specifiek wordt ingericht op basis van wat jij nodig hebt. Een van de grootste pluspunten bij ons is dat wij binnen ons bedrijf veel (technische) vrijheid geven en juist eigen initiatieven erg stimuleren. Jouw werkzaamheden gaan er bij ons als volgt uit zien: – Het ontwikkelen van nieuwe software samen met interne en eventueel externe ontwikkelaars; – Het

Bekijk vacature »

Back-End Developer in Laravel / PHP

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP Laravel Developer voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Voor een enthousiast team die zich graag bezig houdt met softwareontwikkeling zijn wij op zoek naar versterking. Je werkt in een klein ontwikkelteam en bent zeer betrokken bij alle aspecten van de softwareoplossingen. Van het ontwerpen tot de oplevering. Binnen deze functie ga je aan de slag met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je krijgt veel te maken met koppelingen naar systemen en de verzoeken van de klant. Je komt terecht in een team, waarbij

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Php knipper

php knipper

08/01/2012 13:29:08
Quote Anchor link
ik heb een probleem.
ik heb een soutbox gemaakt met eronder een post form. nu iedere keer dat ik de home ( waar die box op staat ) herlaad na het posten van iets post hij het opnieuw. hoe kan ik er voor zorgen dat hij niet iedere keer weer post na het herladen?

alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 08:59:34
 
Jeroen VD

Jeroen VD

08/01/2012 13:31:31
Quote Anchor link
laat je code eens zien?
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

08/01/2012 13:32:08
Quote Anchor link
een soutbox?
Variabele leeg maken?
 
Php knipper

php knipper

08/01/2012 13:35:16
Quote Anchor link
div is de code

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
<?php
$sql
= "SELECT bericht, poster_id FROM scoutbox ORDER BY id desc";

if(!$res = mysql_query($sql))
{

    trigger_error(mysql_error().'<br />In query: '.$sql);
}

elseif(mysql_num_rows($res) == 0)
{

    echo 'Geen resultaten gevonden,Wees de eerste!';
}

else
{
echo '<div id="scouts">';
while ($gegevens = mysql_fetch_assoc($res)){
$gebruiker_ophaal = mysql_query("SELECT avatar, gebruikersnaam FROM gebruikers WHERE id=".$gegevens['poster_id']."");
$gebruiker = mysql_fetch_assoc($gebruiker_ophaal);
#kijken of de gebruiker een avatar heeft
      if (empty($gebruiker['avatar'])) {
         $avatar = "member/no_avatar.jpg";
      }
else {
         $avatar = $gebruiker['avatar'];
      }


echo '<div id="post"><img src="'.$avatar.'" alt="avatar" height="42" width="42" title="'.$gebruiker['gebruikersnaam'].'" align="left" />';
echo $gegevens['bericht'];
echo '</div><br><hr>';
}

echo '</div>';
}

if( $_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' )
{


if($_SESSION['rang'] = "3") {
$maxtekens = "1000";
}
else {
$maxtekens = "160";
}


if(empty($_POST['scout'])) {
echo 'Sorry.<br>Een lege scout wordt niet aanvaardt.<br><a href="">probeer opnieuw</a>';
}

elseif($_POST['scout'] == "Voeg zelf iets toe") {
echo 'Sorry.<br>Gelieve een geldige scout in te voegen<br><a href="">probeer opnieuw</a>';
}
elseif(strlen($_POST['scout']) > $maxtekens) {
echo 'Sorry,<br>U scout is te groot (max. '.$maxtekens.' tekens).<br><a href="">probeer opnieuw</a>';
}
else {
##-->posten
$date = date("d-m-Y G:i:s");
$sql = "
    INSERT INTO scoutbox
    (
        bericht,
        poster_id,
        toegevoegd_op
    )
    VALUES
    (
        '"
.mysql_real_escape_string($_POST['scout'])."',
        '"
.mysql_real_escape_string($_SESSION['gebruiker'])."',
        '"
.mysql_real_escape_string($date)."'
    )
"
;

if(!$res = mysql_query($sql))
{

    trigger_error(mysql_error().'<br />In query: '.$sql);
    echo '<div id="error">ERROR,<br>Sorry er is een error opgetreden toen we probeerde gegevens in te voegen. Gelieve de webmaister te contacteren.</div>';
}

else
{
echo 'De gegevens zijn ingevoegd.<br>Bedankt!';
}

##<--posten
}
}
else {
echo '<FORM action="'.$_SERVER['PHP_SELF'].'" method="post">';
echo '<textarea name="scout" rows="2" cols="20">Voeg zelf iets toe</textarea>';
echo '<INPUT type="submit" value="Toevoegen"></FORM>';
}

?>



als ik een variabel leeg maak dan post hij toch een lege text?
 
Wouter J

Wouter J

08/01/2012 13:43:50
Quote Anchor link
Ik mis mysql_real_escape_string op regel 16, dat maakt je script onveilig. En mysql_real_escape_string zonder '' in de query werkt ook niet. Zet die er dus ook in, verder als het een getal is kun je het typecasten met (int) $var, maar geen real_escape_string gebruiken (bij een getal dus, niet bij een string).

$_SERVER['PHP_SELF'] is ook hack gevoelig, dit kun je beter gewoon weglaten dan werkt je script ook.

Zet na het toevoegen eens: $_POST = Array(). Hierdoor leeg je de post variabele en kan er niks meer gepost worden.
 
Php knipper

php knipper

08/01/2012 13:45:41
Quote Anchor link
ok bedankt, de fouten zal ik ook eens behandelen

Toevoeging op 08/01/2012 13:52:22:

ok gebeurt ( dat van die regel 16 " ik dagt dat dat niet moest omdat dat werdt bedacht door mijn box ")
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
<?php
$sql
= "SELECT bericht, poster_id FROM scoutbox ORDER BY id desc";

if(!$res = mysql_query($sql))
{

    trigger_error(mysql_error().'<br />In query: '.$sql);
}

elseif(mysql_num_rows($res) == 0)
{

    echo 'Geen resultaten gevonden,Wees de eerste!';
}

else
{
echo '<div id="scouts">';
while ($gegevens = mysql_fetch_assoc($res)){
$gebruiker_ophaal = mysql_query("SELECT avatar, gebruikersnaam FROM gebruikers WHERE id=". mysql_real_escape_string($gegevens['poster_id'])."");
$gebruiker = mysql_fetch_assoc($gebruiker_ophaal);
#kijken of de gebruiker een avatar heeft
      if (empty($gebruiker['avatar'])) {
         $avatar = "member/no_avatar.jpg";
      }
else {
         $avatar = $gebruiker['avatar'];
      }


echo '<div id="post"><img src="'.$avatar.'" alt="avatar" height="42" width="42" title="'.$gebruiker['gebruikersnaam'].'" align="left" />';
echo $gegevens['bericht'];
echo '</div><br><hr>';
}

echo '</div>';
}

if( $_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' )
{


if($_SESSION['rang'] = "3") {
$maxtekens = "1000";
}
else {
$maxtekens = "160";
}


if(empty($_POST['scout'])) {
echo 'Sorry.<br>Een lege scout wordt niet aanvaardt.<br><a href="">probeer opnieuw</a>';
}

elseif($_POST['scout'] == "Voeg zelf iets toe") {
echo 'Sorry.<br>Gelieve een geldige scout in te voegen<br><a href="">probeer opnieuw</a>';
}
elseif(strlen($_POST['scout']) > $maxtekens) {
echo 'Sorry,<br>U scout is te groot (max. '.$maxtekens.' tekens).<br><a href="">probeer opnieuw</a>';
}
else {
##-->posten
$date = date("d-m-Y G:i:s");
$sql = "
    INSERT INTO scoutbox
    (
        bericht,
        poster_id,
        toegevoegd_op
    )
    VALUES
    (
        '"
.mysql_real_escape_string($_POST['scout'])."',
        '"
.mysql_real_escape_string($_SESSION['gebruiker'])."',
        '"
.mysql_real_escape_string($date)."'
    )
"
;

if(!$res = mysql_query($sql))
{

    trigger_error(mysql_error().'<br />In query: '.$sql);
    echo '<div id="error">ERROR,<br>Sorry er is een error opgetreden toen we probeerde gegevens in te voegen. Gelieve de webmaister te contacteren.</div>';
}

else
{
echo 'De gegevens zijn ingevoegd.<br>Bedankt!';
$_POST = Array()
}

##<--posten
}
}

echo '<FORM action="" method="post">';
echo '<textarea name="scout" rows="2" cols="20">Voeg zelf iets toe</textarea>';
echo '<INPUT type="submit" value="Toevoegen"></FORM>';
?>
Gewijzigd op 08/01/2012 13:54:49 door php knipper
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

08/01/2012 13:54:06
Quote Anchor link
Php knipper op 08/01/2012 13:45:41:
bevijlegingsfouten

De wat???
 
Php knipper

php knipper

08/01/2012 13:54:26
Quote Anchor link
het werkt niet ( hij post nog steeds )
Gewijzigd op 08/01/2012 13:55:55 door php knipper
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

08/01/2012 14:14:47
Quote Anchor link
Je code is slecht te lezen. Script op een duidelijke en eenduidige manier.
Je springt niet consequent in, de ene keer plaats je { aan het eind van de regel de andere keer aan het begin.

Als je gestructureerd te werk gaat, zie je wat er gebeurt.
Ik heb het idee dat je fout gaat bij je controle of het formulier verzonden is. Zo ja, dan vinden er een aantal controles plaats. Zo niet, dan gaat de else op: inserten...

Zelf code (leren) lezen en (leren) debuggen --> je kunt toch zelf controleren wat er stap voor stap gebeurt.
 
Php knipper

php knipper

08/01/2012 14:27:13
Quote Anchor link
ieder keer dat er wordt herlade dan denkt hij dat er gepost is. Hoe kan ik nadien de post verwijderen.


ik wil graag mijn code overzichtelijk houden ( witregels, inspringen bij haakjes ) maar wat is nu de beste manier op dat te doen.

debuggen lukt me al aardig ( ik krijg die post gewoon niet terug weg na het invoegen van gegevens )
 
Wouter J

Wouter J

08/01/2012 14:39:38
Quote Anchor link
De meest gebruikte manier van overzichtelijk PHP is zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php

$mijnVar
= 'Hello World';

if( isset($mijnVar) && ($mijnVar === 'Hello World') )
{
# Handle mijnVar = 'Hello World'
    // Replace World to Wereld

    $mijnVar = str_replace('World', 'Wereld', $mijnVar);
    // Show the var
    echo $mijnVar;

    if( $mijnVar === 'Hello Wereld' )
    {

        // Make hello netherlands
        $mijnVar = str_replace('Hello', 'Hallo', $mijnVar);
        echo $mijnVar;
    }

    else
    {
      echo '$mijnVar is niet gelijk aan Hello Wereld';
    }
}

?>
 
- SanThe -

- SanThe -

08/01/2012 14:44:20
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php
session_start();
$_SESSION['timer'] = isset($_SESSION['timer']) ? $_SESSION['timer'] : 0;

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    if(time() < $_SESSION['timer'])
    {

        echo 'Je mag niet posten';
    }

    else
    {
        $_SESSION['timer'] = time() + 60;
        echo 'Afhandelen formulier';
    }
}

else
{
    echo 'Formulier';
}

echo 'Pagina';
?>
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

08/01/2012 15:05:10
Quote Anchor link
Php knipper op 08/01/2012 14:27:13:
ik wil graag mijn code overzichtelijk houden ( witregels, inspringen bij haakjes ) maar wat is nu de beste manier op dat te doen.

Prima, maar dat zie ik niet terug in je voorbeeldcode hierboven.
Denk dat Wouter je een mooi voorbeeld geeft.

@wouter: ik zou $mijnVar op regel 20 buiten de quote plaatsen.
 
- SanThe -

- SanThe -

08/01/2012 15:08:05
Quote Anchor link
Obelix en Idefix op 08/01/2012 15:05:10:
@wouter: ik zou $mijnVar op regel 20 buiten de quote plaatsen.


Volgens mij is dit bewust gedaan.
 
Jaron T

Jaron T

08/01/2012 15:10:53
Quote Anchor link
- SanThe - op 08/01/2012 15:08:05:
Obelix en Idefix op 08/01/2012 15:05:10:
@wouter: ik zou $mijnVar op regel 20 buiten de quote plaatsen.


Volgens mij is dit bewust gedaan.


nee, of $mijnVar.'tekst'; of '{$mijnVar} tekst';
 
- SanThe -

- SanThe -

08/01/2012 15:12:38
Quote Anchor link
Volgens mij wil ie de tekst '$mijnVar' op het scherm hebben.
 
Wouter J

Wouter J

08/01/2012 15:16:37
Quote Anchor link
@Jaron, SanThe heeft gelijk. Ik wil gewoon $mijnVar (dus als tekst) op de pagina hebben. En met enkele quotes hoef je die niet te escapen.
 
Php knipper

php knipper

08/01/2012 15:45:41
Quote Anchor link
ok dan zal ik mijn code is "leesbaar maken " (maar hoe verwijder je dat je hebt gepost ) dus alsje drukt op post in een form dan krijg je iets van dat form wat die if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') laat afgaan ( dat wil ik weg )
 
- SanThe -

- SanThe -

08/01/2012 15:52:12
Quote Anchor link
Php knipper op 08/01/2012 15:45:41:
ok dan zal ik mijn code is "leesbaar maken " (maar hoe verwijder je dat je hebt gepost ) dus alsje drukt op post in een form dan krijg je iets van dat form wat die if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') laat afgaan ( dat wil ik weg )


En nu in het Nederlands.
 
Php knipper

php knipper

08/01/2012 15:53:13
Quote Anchor link
hetgene wat dit laat afgaan

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')

hoe doe ik dat?
 
- SanThe -

- SanThe -

08/01/2012 15:58:17
Quote Anchor link
Heb je mijn scriptje al bekeken. Daarmee kan je pas na een minuut weer posten. Uiteraard in te stellen.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.