herlade = post

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

Medior/Senior Front-end Developers gezocht (Utrech

Functie Het team bestaat uit 10+ gespecialiseerde (veel senior) front-end ontwikkelaars en ontwerpers die werken aan projecten voor klanten van verschillende groottes (kan twee jaar bezig zijn met 1 klant). Je helpt klanten met ingewikkelde front-end vraagstukken, hierbij kun je denken aan: UX/UI design, CI/CD, architectuur en integratie met back-end systemen. De werkzaamheden verricht je op locatie bij de klant, dit is vaak in de Randstad. De organisatiestructuur is plat en er heerst een informele sfeer, zo kun je met vragen dus terecht bij de directie. Er wordt veel nadruk gelegd op het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling door middel van

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

.NET Developer C#

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken Als C# .NET Developer wordt je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor belangrijkste product van deze organisatie. Dit product is een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Er

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »

Front-end Developer Angular

Dit ga je doen Jouw taken als Front End Developer bestaan uit: Het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor klanten; Het meedenken over nieuwe tools en technieken; Het begeleiden van junioren; Het meewerken aan diverse projecten; Het meedenken in UX/UI design. Hier ga je werken Als Front-End Developer ga je in een Scrum team aan de slag met de nieuwste digitale technologieën om klanten en overheden over de hele wereld te ondersteunen met het ondersteunen van hun software, veelal op het gebied van watermanagement en infra. Door middel van real-time data in combinatie met voorspellende analyses, AI, Deep Learning en Machine Learning

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »

Lead Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig wil bezig houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator door middel van

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Php knipper

php knipper

08/01/2012 13:29:08
Quote Anchor link
ik heb een probleem.
ik heb een soutbox gemaakt met eronder een post form. nu iedere keer dat ik de home ( waar die box op staat ) herlaad na het posten van iets post hij het opnieuw. hoe kan ik er voor zorgen dat hij niet iedere keer weer post na het herladen?

alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 09:16:47
 
Jeroen VD

Jeroen VD

08/01/2012 13:31:31
Quote Anchor link
laat je code eens zien?
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

08/01/2012 13:32:08
Quote Anchor link
een soutbox?
Variabele leeg maken?
 
Php knipper

php knipper

08/01/2012 13:35:16
Quote Anchor link
div is de code

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
<?php
$sql
= "SELECT bericht, poster_id FROM scoutbox ORDER BY id desc";

if(!$res = mysql_query($sql))
{

    trigger_error(mysql_error().'<br />In query: '.$sql);
}

elseif(mysql_num_rows($res) == 0)
{

    echo 'Geen resultaten gevonden,Wees de eerste!';
}

else
{
echo '<div id="scouts">';
while ($gegevens = mysql_fetch_assoc($res)){
$gebruiker_ophaal = mysql_query("SELECT avatar, gebruikersnaam FROM gebruikers WHERE id=".$gegevens['poster_id']."");
$gebruiker = mysql_fetch_assoc($gebruiker_ophaal);
#kijken of de gebruiker een avatar heeft
      if (empty($gebruiker['avatar'])) {
         $avatar = "member/no_avatar.jpg";
      }
else {
         $avatar = $gebruiker['avatar'];
      }


echo '<div id="post"><img src="'.$avatar.'" alt="avatar" height="42" width="42" title="'.$gebruiker['gebruikersnaam'].'" align="left" />';
echo $gegevens['bericht'];
echo '</div><br><hr>';
}

echo '</div>';
}

if( $_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' )
{


if($_SESSION['rang'] = "3") {
$maxtekens = "1000";
}
else {
$maxtekens = "160";
}


if(empty($_POST['scout'])) {
echo 'Sorry.<br>Een lege scout wordt niet aanvaardt.<br><a href="">probeer opnieuw</a>';
}

elseif($_POST['scout'] == "Voeg zelf iets toe") {
echo 'Sorry.<br>Gelieve een geldige scout in te voegen<br><a href="">probeer opnieuw</a>';
}
elseif(strlen($_POST['scout']) > $maxtekens) {
echo 'Sorry,<br>U scout is te groot (max. '.$maxtekens.' tekens).<br><a href="">probeer opnieuw</a>';
}
else {
##-->posten
$date = date("d-m-Y G:i:s");
$sql = "
    INSERT INTO scoutbox
    (
        bericht,
        poster_id,
        toegevoegd_op
    )
    VALUES
    (
        '"
.mysql_real_escape_string($_POST['scout'])."',
        '"
.mysql_real_escape_string($_SESSION['gebruiker'])."',
        '"
.mysql_real_escape_string($date)."'
    )
"
;

if(!$res = mysql_query($sql))
{

    trigger_error(mysql_error().'<br />In query: '.$sql);
    echo '<div id="error">ERROR,<br>Sorry er is een error opgetreden toen we probeerde gegevens in te voegen. Gelieve de webmaister te contacteren.</div>';
}

else
{
echo 'De gegevens zijn ingevoegd.<br>Bedankt!';
}

##<--posten
}
}
else {
echo '<FORM action="'.$_SERVER['PHP_SELF'].'" method="post">';
echo '<textarea name="scout" rows="2" cols="20">Voeg zelf iets toe</textarea>';
echo '<INPUT type="submit" value="Toevoegen"></FORM>';
}

?>



als ik een variabel leeg maak dan post hij toch een lege text?
 
Wouter J

Wouter J

08/01/2012 13:43:50
Quote Anchor link
Ik mis mysql_real_escape_string op regel 16, dat maakt je script onveilig. En mysql_real_escape_string zonder '' in de query werkt ook niet. Zet die er dus ook in, verder als het een getal is kun je het typecasten met (int) $var, maar geen real_escape_string gebruiken (bij een getal dus, niet bij een string).

$_SERVER['PHP_SELF'] is ook hack gevoelig, dit kun je beter gewoon weglaten dan werkt je script ook.

Zet na het toevoegen eens: $_POST = Array(). Hierdoor leeg je de post variabele en kan er niks meer gepost worden.
 
Php knipper

php knipper

08/01/2012 13:45:41
Quote Anchor link
ok bedankt, de fouten zal ik ook eens behandelen

Toevoeging op 08/01/2012 13:52:22:

ok gebeurt ( dat van die regel 16 " ik dagt dat dat niet moest omdat dat werdt bedacht door mijn box ")
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
<?php
$sql
= "SELECT bericht, poster_id FROM scoutbox ORDER BY id desc";

if(!$res = mysql_query($sql))
{

    trigger_error(mysql_error().'<br />In query: '.$sql);
}

elseif(mysql_num_rows($res) == 0)
{

    echo 'Geen resultaten gevonden,Wees de eerste!';
}

else
{
echo '<div id="scouts">';
while ($gegevens = mysql_fetch_assoc($res)){
$gebruiker_ophaal = mysql_query("SELECT avatar, gebruikersnaam FROM gebruikers WHERE id=". mysql_real_escape_string($gegevens['poster_id'])."");
$gebruiker = mysql_fetch_assoc($gebruiker_ophaal);
#kijken of de gebruiker een avatar heeft
      if (empty($gebruiker['avatar'])) {
         $avatar = "member/no_avatar.jpg";
      }
else {
         $avatar = $gebruiker['avatar'];
      }


echo '<div id="post"><img src="'.$avatar.'" alt="avatar" height="42" width="42" title="'.$gebruiker['gebruikersnaam'].'" align="left" />';
echo $gegevens['bericht'];
echo '</div><br><hr>';
}

echo '</div>';
}

if( $_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' )
{


if($_SESSION['rang'] = "3") {
$maxtekens = "1000";
}
else {
$maxtekens = "160";
}


if(empty($_POST['scout'])) {
echo 'Sorry.<br>Een lege scout wordt niet aanvaardt.<br><a href="">probeer opnieuw</a>';
}

elseif($_POST['scout'] == "Voeg zelf iets toe") {
echo 'Sorry.<br>Gelieve een geldige scout in te voegen<br><a href="">probeer opnieuw</a>';
}
elseif(strlen($_POST['scout']) > $maxtekens) {
echo 'Sorry,<br>U scout is te groot (max. '.$maxtekens.' tekens).<br><a href="">probeer opnieuw</a>';
}
else {
##-->posten
$date = date("d-m-Y G:i:s");
$sql = "
    INSERT INTO scoutbox
    (
        bericht,
        poster_id,
        toegevoegd_op
    )
    VALUES
    (
        '"
.mysql_real_escape_string($_POST['scout'])."',
        '"
.mysql_real_escape_string($_SESSION['gebruiker'])."',
        '"
.mysql_real_escape_string($date)."'
    )
"
;

if(!$res = mysql_query($sql))
{

    trigger_error(mysql_error().'<br />In query: '.$sql);
    echo '<div id="error">ERROR,<br>Sorry er is een error opgetreden toen we probeerde gegevens in te voegen. Gelieve de webmaister te contacteren.</div>';
}

else
{
echo 'De gegevens zijn ingevoegd.<br>Bedankt!';
$_POST = Array()
}

##<--posten
}
}

echo '<FORM action="" method="post">';
echo '<textarea name="scout" rows="2" cols="20">Voeg zelf iets toe</textarea>';
echo '<INPUT type="submit" value="Toevoegen"></FORM>';
?>
Gewijzigd op 08/01/2012 13:54:49 door php knipper
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

08/01/2012 13:54:06
Quote Anchor link
Php knipper op 08/01/2012 13:45:41:
bevijlegingsfouten

De wat???
 
Php knipper

php knipper

08/01/2012 13:54:26
Quote Anchor link
het werkt niet ( hij post nog steeds )
Gewijzigd op 08/01/2012 13:55:55 door php knipper
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

08/01/2012 14:14:47
Quote Anchor link
Je code is slecht te lezen. Script op een duidelijke en eenduidige manier.
Je springt niet consequent in, de ene keer plaats je { aan het eind van de regel de andere keer aan het begin.

Als je gestructureerd te werk gaat, zie je wat er gebeurt.
Ik heb het idee dat je fout gaat bij je controle of het formulier verzonden is. Zo ja, dan vinden er een aantal controles plaats. Zo niet, dan gaat de else op: inserten...

Zelf code (leren) lezen en (leren) debuggen --> je kunt toch zelf controleren wat er stap voor stap gebeurt.
 
Php knipper

php knipper

08/01/2012 14:27:13
Quote Anchor link
ieder keer dat er wordt herlade dan denkt hij dat er gepost is. Hoe kan ik nadien de post verwijderen.


ik wil graag mijn code overzichtelijk houden ( witregels, inspringen bij haakjes ) maar wat is nu de beste manier op dat te doen.

debuggen lukt me al aardig ( ik krijg die post gewoon niet terug weg na het invoegen van gegevens )
 
Wouter J

Wouter J

08/01/2012 14:39:38
Quote Anchor link
De meest gebruikte manier van overzichtelijk PHP is zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php

$mijnVar
= 'Hello World';

if( isset($mijnVar) && ($mijnVar === 'Hello World') )
{
# Handle mijnVar = 'Hello World'
    // Replace World to Wereld

    $mijnVar = str_replace('World', 'Wereld', $mijnVar);
    // Show the var
    echo $mijnVar;

    if( $mijnVar === 'Hello Wereld' )
    {

        // Make hello netherlands
        $mijnVar = str_replace('Hello', 'Hallo', $mijnVar);
        echo $mijnVar;
    }

    else
    {
      echo '$mijnVar is niet gelijk aan Hello Wereld';
    }
}

?>
 
- SanThe -

- SanThe -

08/01/2012 14:44:20
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php
session_start();
$_SESSION['timer'] = isset($_SESSION['timer']) ? $_SESSION['timer'] : 0;

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    if(time() < $_SESSION['timer'])
    {

        echo 'Je mag niet posten';
    }

    else
    {
        $_SESSION['timer'] = time() + 60;
        echo 'Afhandelen formulier';
    }
}

else
{
    echo 'Formulier';
}

echo 'Pagina';
?>
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

08/01/2012 15:05:10
Quote Anchor link
Php knipper op 08/01/2012 14:27:13:
ik wil graag mijn code overzichtelijk houden ( witregels, inspringen bij haakjes ) maar wat is nu de beste manier op dat te doen.

Prima, maar dat zie ik niet terug in je voorbeeldcode hierboven.
Denk dat Wouter je een mooi voorbeeld geeft.

@wouter: ik zou $mijnVar op regel 20 buiten de quote plaatsen.
 
- SanThe -

- SanThe -

08/01/2012 15:08:05
Quote Anchor link
Obelix en Idefix op 08/01/2012 15:05:10:
@wouter: ik zou $mijnVar op regel 20 buiten de quote plaatsen.


Volgens mij is dit bewust gedaan.
 
Jaron T

Jaron T

08/01/2012 15:10:53
Quote Anchor link
- SanThe - op 08/01/2012 15:08:05:
Obelix en Idefix op 08/01/2012 15:05:10:
@wouter: ik zou $mijnVar op regel 20 buiten de quote plaatsen.


Volgens mij is dit bewust gedaan.


nee, of $mijnVar.'tekst'; of '{$mijnVar} tekst';
 
- SanThe -

- SanThe -

08/01/2012 15:12:38
Quote Anchor link
Volgens mij wil ie de tekst '$mijnVar' op het scherm hebben.
 
Wouter J

Wouter J

08/01/2012 15:16:37
Quote Anchor link
@Jaron, SanThe heeft gelijk. Ik wil gewoon $mijnVar (dus als tekst) op de pagina hebben. En met enkele quotes hoef je die niet te escapen.
 
Php knipper

php knipper

08/01/2012 15:45:41
Quote Anchor link
ok dan zal ik mijn code is "leesbaar maken " (maar hoe verwijder je dat je hebt gepost ) dus alsje drukt op post in een form dan krijg je iets van dat form wat die if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') laat afgaan ( dat wil ik weg )
 
- SanThe -

- SanThe -

08/01/2012 15:52:12
Quote Anchor link
Php knipper op 08/01/2012 15:45:41:
ok dan zal ik mijn code is "leesbaar maken " (maar hoe verwijder je dat je hebt gepost ) dus alsje drukt op post in een form dan krijg je iets van dat form wat die if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') laat afgaan ( dat wil ik weg )


En nu in het Nederlands.
 
Php knipper

php knipper

08/01/2012 15:53:13
Quote Anchor link
hetgene wat dit laat afgaan

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')

hoe doe ik dat?
 
- SanThe -

- SanThe -

08/01/2012 15:58:17
Quote Anchor link
Heb je mijn scriptje al bekeken. Daarmee kan je pas na een minuut weer posten. Uiteraard in te stellen.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.