hoe booleans

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »
Paul Lambrechts

Paul Lambrechts

05/01/2011 15:42:26
Quote Anchor link
ik heb een script over genomen van een boek academic service
if (!Isset($_POST['Submit'] $_POST['Submit']) != 'Calculate')
maar tussen de twee $_post staan twee rechte streepjes hoe plaats je die?
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 20:55:57
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

05/01/2011 15:45:32
Quote Anchor link
zo: ||

(bij mij zit dat streepje links van de ENTER toets)
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

05/01/2011 15:45:44
Quote Anchor link
Zit op een gewoon toetsenbord vaak boven de enter. het is de shift van \

EDIT: Sneller leren typen, Ozzie was me voor
Gewijzigd op 05/01/2011 15:47:02 door Tobias Tobias
 
John D

John D

05/01/2011 15:54:07
Quote Anchor link
Het "pipe" teken, een van de zegeningen van het unix tijdperk en lang voordat windows op de markt was....
 
Pim -

Pim -

05/01/2011 16:09:04
Quote Anchor link
OR is ook fijn hoor ;)
 
Kevin de Groot

Kevin de Groot

05/01/2011 16:29:38
Quote Anchor link
" Shift + \ " (zonder die quotes).

Tevens is de voorwaarde ook fout, met de || inbegrepen heb jij dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if (!Isset($_POST['Submit'] || $_POST['Submit']) != 'Calculate') ?>


Dat moet volgens mij worden:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if (!Isset($_POST['Submit']) || $_POST['Submit'] != 'Calculate') ?>


Edit: dit zijn geen booleans. Een boolean kan true of false zijn. Dit zijn (logische) operators.
Gewijzigd op 05/01/2011 16:31:56 door Kevin de Groot
 
Chris -

Chris -

05/01/2011 16:32:59
Quote Anchor link
Pim - op 05/01/2011 16:09:04:
OR is ook fijn hoor ;)


In princiepe staat || voor OR, maar OR wordt eigenlijk alleen binnen SQL gebruikt. (OR word inderdaad wel ondersteund door PHP ;-))
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

05/01/2011 16:48:06
Quote Anchor link
Kevin de Groot op 05/01/2011 16:29:38:
" Shift + \ " (zonder die quotes).

Tevens is de voorwaarde ook fout, met de || inbegrepen heb jij dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if (!Isset($_POST['Submit'] || $_POST['Submit']) != 'Calculate') ?>


Dat moet volgens mij worden:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if (!Isset($_POST['Submit']) || $_POST['Submit'] != 'Calculate') ?>


Edit: dit zijn geen booleans. Een boolean kan true of false zijn. Dit zijn (logische) operators.

Gelukkig is de code goed te lezen :)
 
Kevin de Groot

Kevin de Groot

05/01/2011 16:49:33
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 05/01/2011 16:48:06:
Kevin de Groot op 05/01/2011 16:29:38:
" Shift + \ " (zonder die quotes).

Tevens is de voorwaarde ook fout, met de || inbegrepen heb jij dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if (!Isset($_POST['Submit'] || $_POST['Submit']) != 'Calculate') ?>


Dat moet volgens mij worden:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if (!Isset($_POST['Submit']) || $_POST['Submit'] != 'Calculate') ?>


Edit: dit zijn geen booleans. Een boolean kan true of false zijn. Dit zijn (logische) operators.

Gelukkig is de code goed te lezen :)


Tijd voor een feestje? :)
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

05/01/2011 16:53:19
Quote Anchor link
He, nu kan ik m ineens weer lezen? :-s

:-)
 
Jelmer -

Jelmer -

05/01/2011 17:29:59
Quote Anchor link
Chris Horeweg op 05/01/2011 16:32:59:
Pim - op 05/01/2011 16:09:04:
OR is ook fijn hoor ;)


In princiepe staat || voor OR, maar OR wordt eigenlijk alleen binnen SQL gebruikt. (OR word inderdaad wel ondersteund door PHP ;-))

Belangrijker is om te onthouden dat de precedence van OR lager is dan die van ||, zelfs zo laag dat hij onder de precedence van de assignment operators staat. Effect:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
echo $a = $b || $c; // $a = ($b || $c)
// is niet hetzelfde als

echo $a = $b or $c; // ($a = $b) || $c
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.