hoe booleans

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Medior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als ervaren Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van de

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als senior .NET ontwikkelaar en aankomend lead developer ben jij in één van de drie development teams verantwoordelijk voor het volgende: • Jij hebt een oogpunt op modernisering en bent verantwoordelijk voor de technische staat en architectuur van de applicatie; • Jij bent verantwoordelijk voor het reviewen van de technische haalbaarheid van verschillende onderwerpen; • Jij bent verantwoordelijk voor een goede aansluiting binnen het multidisciplinaire team en de bijbehorende taken; • Jij bent verantwoordelijk voor het aandragen van verbetervoorstellen en ontwikkelstandaarden in zowel de techniek als architectuur; • Jij bent meewerkend voorman en ondersteunt en coacht jouw team op

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

Fullstack Webdeveloper .NET Azure Big Data SaaS

Bedrijfsomschrijving Deze klant van ons is recentelijk onderdeel geworden van een grote moederorganisatie, ze zijn dé partij als het gaat om software maken voor ambitieuze ondernemers, ze maken maatwerk software. Vanuit het fantastisch vormgegeven hightech gebouw te Rotterdam centrum werken ze met zo'n 40 medewerkers aan hoogwaardige software gericht op financiële data, betaalinformatie, maar ook backoffice software. De software wordt webbased, desktop en mobile aangeboden en er worden zeer moderne ontwikkeltechnieken toegepast. Je moet dan denken aan patroonherkenning, Big Data, Machine Learning en OCR. Als Developer, ongeacht je niveau, ga je hier te maken krijgen met de allerleukste kant van

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in regio Etten-Leur zijn wij op zoek naar een Fullstack Developer met PHP/Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het bouwen van maatwerk software voor klanten die actief zijn in een specifieke markt. Als fullstack developer ben je samen met een enthousiast team van 7 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en innovatie van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Verder ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Ervaring met Laravel is een must. Om de klant zo goed mogelijk te

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie Middels Scrum en sprints bouw jij in deze functie mee aan complexe webapplicaties en ons SaaS platform. Hierbij hoort ook architectuur tot een van je taken. Daarnaast ben je één van de leden van het Scrum team. Dat betekent dat je naast je kerntaken ook in contact staat met de product owner. Oftewel, je bent bij het gehele ontwikkelproces betrokken. Tools die hierbij gebruikt worden zijn o.a. PHP, Symfony en Git. Eisen • Minimaal HBO werk- en denkniveau • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met PHP • Kennis en ervaring Symfony (Laravel is pré) & Lando • Kennis van

Bekijk vacature »

Front-end developer gezocht

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »
Paul Lambrechts

Paul Lambrechts

05/01/2011 15:42:26
Quote Anchor link
ik heb een script over genomen van een boek academic service
if (!Isset($_POST['Submit'] $_POST['Submit']) != 'Calculate')
maar tussen de twee $_post staan twee rechte streepjes hoe plaats je die?
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 07:30:57
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

05/01/2011 15:45:32
Quote Anchor link
zo: ||

(bij mij zit dat streepje links van de ENTER toets)
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

05/01/2011 15:45:44
Quote Anchor link
Zit op een gewoon toetsenbord vaak boven de enter. het is de shift van \

EDIT: Sneller leren typen, Ozzie was me voor
Gewijzigd op 05/01/2011 15:47:02 door Tobias Tobias
 
John D

John D

05/01/2011 15:54:07
Quote Anchor link
Het "pipe" teken, een van de zegeningen van het unix tijdperk en lang voordat windows op de markt was....
 
Pim -

Pim -

05/01/2011 16:09:04
Quote Anchor link
OR is ook fijn hoor ;)
 
Kevin de Groot

Kevin de Groot

05/01/2011 16:29:38
Quote Anchor link
" Shift + \ " (zonder die quotes).

Tevens is de voorwaarde ook fout, met de || inbegrepen heb jij dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if (!Isset($_POST['Submit'] || $_POST['Submit']) != 'Calculate') ?>


Dat moet volgens mij worden:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if (!Isset($_POST['Submit']) || $_POST['Submit'] != 'Calculate') ?>


Edit: dit zijn geen booleans. Een boolean kan true of false zijn. Dit zijn (logische) operators.
Gewijzigd op 05/01/2011 16:31:56 door Kevin de Groot
 
Chris -

Chris -

05/01/2011 16:32:59
Quote Anchor link
Pim - op 05/01/2011 16:09:04:
OR is ook fijn hoor ;)


In princiepe staat || voor OR, maar OR wordt eigenlijk alleen binnen SQL gebruikt. (OR word inderdaad wel ondersteund door PHP ;-))
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

05/01/2011 16:48:06
Quote Anchor link
Kevin de Groot op 05/01/2011 16:29:38:
" Shift + \ " (zonder die quotes).

Tevens is de voorwaarde ook fout, met de || inbegrepen heb jij dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if (!Isset($_POST['Submit'] || $_POST['Submit']) != 'Calculate') ?>


Dat moet volgens mij worden:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if (!Isset($_POST['Submit']) || $_POST['Submit'] != 'Calculate') ?>


Edit: dit zijn geen booleans. Een boolean kan true of false zijn. Dit zijn (logische) operators.

Gelukkig is de code goed te lezen :)
 
Kevin de Groot

Kevin de Groot

05/01/2011 16:49:33
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 05/01/2011 16:48:06:
Kevin de Groot op 05/01/2011 16:29:38:
" Shift + \ " (zonder die quotes).

Tevens is de voorwaarde ook fout, met de || inbegrepen heb jij dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if (!Isset($_POST['Submit'] || $_POST['Submit']) != 'Calculate') ?>


Dat moet volgens mij worden:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if (!Isset($_POST['Submit']) || $_POST['Submit'] != 'Calculate') ?>


Edit: dit zijn geen booleans. Een boolean kan true of false zijn. Dit zijn (logische) operators.

Gelukkig is de code goed te lezen :)


Tijd voor een feestje? :)
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

05/01/2011 16:53:19
Quote Anchor link
He, nu kan ik m ineens weer lezen? :-s

:-)
 
Jelmer -

Jelmer -

05/01/2011 17:29:59
Quote Anchor link
Chris Horeweg op 05/01/2011 16:32:59:
Pim - op 05/01/2011 16:09:04:
OR is ook fijn hoor ;)


In princiepe staat || voor OR, maar OR wordt eigenlijk alleen binnen SQL gebruikt. (OR word inderdaad wel ondersteund door PHP ;-))

Belangrijker is om te onthouden dat de precedence van OR lager is dan die van ||, zelfs zo laag dat hij onder de precedence van de assignment operators staat. Effect:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
echo $a = $b || $c; // $a = ($b || $c)
// is niet hetzelfde als

echo $a = $b or $c; // ($a = $b) || $c
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.