hoe booleans

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Front-end Developer! Als Front-end Developer binnen dit softwarebedrijf ga je de frontends voor zowel je eigen interne projecten als die voor klanten opzetten, onderhouden en uitbreiden. Je zet ideeën om naar mooie successen voor de klanten. Dat is in een notendop wat je gaat doen! Wat kun je verwachten? Je werkt aan de doorontwikkeling van bestaande maatwerkapplicaties. Bijvoorbeeld wanneer de klant de applicatie wil uitbreiden met een nieuwe feature; Samen met het team van backenders en desginers zet je nieuwe ideeën van klanten om naar mooie oplossingen; Je werkt met verschillende frameworks.

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Full Stack Software Developer C#.NET

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer wordt jij onderdeel van ons ICT team. In dit multidisciplinaire team ben jij samen met onze senior .NET ontwikkelaar en medior .NET ontwikkelaar verantwoordelijk voor ons ERP systeem. In dit systeem (Navision) ga jij leren ontwikkelen. Wij bieden jou dan ook een gedegen opleiding aan, samen met de ondersteuning van onze Senior .NET developer. Daarnaast ga jij aan de slag met ons portaal geschreven in Sharepoint. Verder ben jij verantwoordelijk voor EDI verkeer en het ontwikkelen binnen het ERP systeem en andere toepassingen en rapportages. Van jou wordt verwacht dat jij het proces goed leert kennen

Bekijk vacature »

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »
Paul Lambrechts

Paul Lambrechts

05/01/2011 15:42:26
Quote Anchor link
ik heb een script over genomen van een boek academic service
if (!Isset($_POST['Submit'] $_POST['Submit']) != 'Calculate')
maar tussen de twee $_post staan twee rechte streepjes hoe plaats je die?
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 13:37:22
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

05/01/2011 15:45:32
Quote Anchor link
zo: ||

(bij mij zit dat streepje links van de ENTER toets)
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

05/01/2011 15:45:44
Quote Anchor link
Zit op een gewoon toetsenbord vaak boven de enter. het is de shift van \

EDIT: Sneller leren typen, Ozzie was me voor
Gewijzigd op 05/01/2011 15:47:02 door Tobias Tobias
 
John D

John D

05/01/2011 15:54:07
Quote Anchor link
Het "pipe" teken, een van de zegeningen van het unix tijdperk en lang voordat windows op de markt was....
 
Pim -

Pim -

05/01/2011 16:09:04
Quote Anchor link
OR is ook fijn hoor ;)
 
Kevin de Groot

Kevin de Groot

05/01/2011 16:29:38
Quote Anchor link
" Shift + \ " (zonder die quotes).

Tevens is de voorwaarde ook fout, met de || inbegrepen heb jij dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if (!Isset($_POST['Submit'] || $_POST['Submit']) != 'Calculate') ?>


Dat moet volgens mij worden:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if (!Isset($_POST['Submit']) || $_POST['Submit'] != 'Calculate') ?>


Edit: dit zijn geen booleans. Een boolean kan true of false zijn. Dit zijn (logische) operators.
Gewijzigd op 05/01/2011 16:31:56 door Kevin de Groot
 
Chris -

Chris -

05/01/2011 16:32:59
Quote Anchor link
Pim - op 05/01/2011 16:09:04:
OR is ook fijn hoor ;)


In princiepe staat || voor OR, maar OR wordt eigenlijk alleen binnen SQL gebruikt. (OR word inderdaad wel ondersteund door PHP ;-))
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

05/01/2011 16:48:06
Quote Anchor link
Kevin de Groot op 05/01/2011 16:29:38:
" Shift + \ " (zonder die quotes).

Tevens is de voorwaarde ook fout, met de || inbegrepen heb jij dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if (!Isset($_POST['Submit'] || $_POST['Submit']) != 'Calculate') ?>


Dat moet volgens mij worden:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if (!Isset($_POST['Submit']) || $_POST['Submit'] != 'Calculate') ?>


Edit: dit zijn geen booleans. Een boolean kan true of false zijn. Dit zijn (logische) operators.

Gelukkig is de code goed te lezen :)
 
Kevin de Groot

Kevin de Groot

05/01/2011 16:49:33
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 05/01/2011 16:48:06:
Kevin de Groot op 05/01/2011 16:29:38:
" Shift + \ " (zonder die quotes).

Tevens is de voorwaarde ook fout, met de || inbegrepen heb jij dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if (!Isset($_POST['Submit'] || $_POST['Submit']) != 'Calculate') ?>


Dat moet volgens mij worden:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if (!Isset($_POST['Submit']) || $_POST['Submit'] != 'Calculate') ?>


Edit: dit zijn geen booleans. Een boolean kan true of false zijn. Dit zijn (logische) operators.

Gelukkig is de code goed te lezen :)


Tijd voor een feestje? :)
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

05/01/2011 16:53:19
Quote Anchor link
He, nu kan ik m ineens weer lezen? :-s

:-)
 
Jelmer -

Jelmer -

05/01/2011 17:29:59
Quote Anchor link
Chris Horeweg op 05/01/2011 16:32:59:
Pim - op 05/01/2011 16:09:04:
OR is ook fijn hoor ;)


In princiepe staat || voor OR, maar OR wordt eigenlijk alleen binnen SQL gebruikt. (OR word inderdaad wel ondersteund door PHP ;-))

Belangrijker is om te onthouden dat de precedence van OR lager is dan die van ||, zelfs zo laag dat hij onder de precedence van de assignment operators staat. Effect:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
echo $a = $b || $c; // $a = ($b || $c)
// is niet hetzelfde als

echo $a = $b or $c; // ($a = $b) || $c
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.