hoe sla je rss feeds op ?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2

Kevin van Leeuwen

Kevin van Leeuwen

13/07/2010 11:15:17
Quote Anchor link
hij werkt nu wel alleen als ik een van de dingen aanklik dan zie ik een witte pagina
als je naar http://www.stylehosting.nl/mediorenstartpagina.nl/admin/newsop.php gaat en je klikt de 1e aan en je klikt op verder zie je een witte pagina.
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 17:01:31
 
Mick ForSure

Mick ForSure

13/07/2010 11:34:06
Quote Anchor link
Ja kijk eens in je broncode... je hebt een <form> in de loop staan, dat is niet goed, daarnaast TARGET="_self" is nergens goed voor.

als je gaat debuggen in safe.php doe je gewoon print_r($_POST); en kijk je welke waardes hij mee krijgt...
 
Kevin van Leeuwen

Kevin van Leeuwen

13/07/2010 11:34:13
Quote Anchor link
hij insert niks meer, ik heb NIKS veranderd, maar zie een witte pagina
en als ik de pagina sluit en opnieuw open en safe.php open zie ik :
,, Er is niks gepost ! ''

Er is dus nog iets fout, maar wat ?
 
Kevin van Leeuwen

Kevin van Leeuwen

13/07/2010 11:36:36
Quote Anchor link
werkt nog niet
 
Mick ForSure

Mick ForSure

13/07/2010 11:42:16
Quote Anchor link
Zet eens bovenin safe.php :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php error_reporting(E_ALL ^ E_STRICT); ?>

heb je include goed gezet van google_cofig naar google_config ?

anders ff zo proberen.
 
Kevin van Leeuwen

Kevin van Leeuwen

13/07/2010 11:47:22
Quote Anchor link
jah ik heb google_config.php geïncluded
alleen nu zie ik weer INTERNAL SERVER ERROR (500)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php
 error_reporting(E_ALL ^ E_STRICT);
 {

    include("google_config.php");  
  //er is iets gepost, laten we dat controleren

    $id = mysql_real_escape_string($_POST['id']);
    $url = mysql_real_escape_string($_POST['url']);
    $descr = mysql_real_escape_string($_POST['descr']);

    if(mysql_query("INSERT INTO googletoolbox (id, url, descr) VALUES ('$id', '$url', '$descr')")) {
      echo "de gegevens zijn direct opgelsagen";
      print_r($_POST);
    }

    else { trigger_error("Query fout"); }
}

else{
   echo'Er is niks gepost!';
}}

?>
 
Mick ForSure

Mick ForSure

13/07/2010 11:50:28
Quote Anchor link
ja -__-'

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php
 error_reporting(E_ALL ^ E_STRICT);
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
 {

    include("google_config.php");  
  //er is iets gepost, laten we dat controleren

    $id = mysql_real_escape_string($_POST['id']);
    $url = mysql_real_escape_string($_POST['url']);
    $descr = mysql_real_escape_string($_POST['descr']);

    if(mysql_query("INSERT INTO googletoolbox (id, url, descr) VALUES ('$id', '$url', '$descr')")) {
      echo "de gegevens zijn direct opgelsagen";
      print_r($_POST);
    }

    else { trigger_error("Query fout"); }
}

else{
   echo'Er is niks gepost!';
}


?>


je moet nie die server request method weghalen;)
Gewijzigd op 13/07/2010 11:54:44 door Mick ForSure
 
Kevin van Leeuwen

Kevin van Leeuwen

13/07/2010 11:56:55
Quote Anchor link
ok, wat ik nu zie is het volgende :

niks dus :(
 
Mick ForSure

Mick ForSure

13/07/2010 11:59:14
Quote Anchor link
loop al je haakjes eens na { en } want dat scriptje wat ik als laatste heb gepost MOET werken. het beste is nog om include helemaal bovenaan te zetten buiten de IF nog..
 
Kevin van Leeuwen

Kevin van Leeuwen

13/07/2010 12:01:03
Quote Anchor link
ja, gedaan, snap het alleen niet
met die haakjes is niks mis, staat gewoon goed (H)
alleen zie ik een witte pagina :S
volgensmij zijn die haakjes gwn goed.
 
Kevin van Leeuwen

Kevin van Leeuwen

13/07/2010 12:32:21
Quote Anchor link
nee werkt nog steeds niet, maar de haakjes staan toch goed ?
of ben ik nu zo scheel aan het kijken ?
 
Mick ForSure

Mick ForSure

13/07/2010 12:38:29
Quote Anchor link
ik ben ff lokaal aan het kijken, als ik het werkend heb post ik em wel voor je dit duurt te lang ;)
 
Mick ForSure

Mick ForSure

13/07/2010 12:52:58
Quote Anchor link
heb het heel snel ff gefixed, moet werken en is trouwens maar 1 bestand en niet in 2.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
<?php
include("google_config.php");

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {
    
    $id = mysql_real_escape_string($_POST['id']);
    $url = mysql_real_escape_string($_POST['url']);
    $descr = mysql_real_escape_string($_POST['descr']);
    
    foreach($_POST['artikel'] as $id => $titel) {
        foreach($_POST as $row => $value) {
            if($row != 'artikel' && $row != 'save') {
                $row = explode("_", $row);
                if($id == $row[1]) {
                    $data[$row[0]] = $value;
                }
            }
        }

        $q = mysql_query("INSERT INTO googletoolbox (url, descr) VALUES('$data[url]', '$data[descr]')");
        if($q) {
            print 'De gegevens zijn opgeslagen!';
        }

        else {
            trigger_error(mysql_error());
        }
    }
}

else {
    print '<form action="" method="POST">';
    
    // elementen ophalen uit google en vervolgens tonen //
    //define the source of the feed

    define(feed,'http://blogsearch.google.com/blogsearch_feeds?hl=nl&q=medioren&lr=&ie=utf-8&num=10&output=rss');
    //recive file form server
    $xml_feed = file_get_contents(feed);
    //create a xml phraser
    $xml_praser = xml_parser_create();
    //tell the vars to the xml phrasers
    xml_parse_into_struct($xml_praser,$xml_feed,$xml_keys,$xml_index);
    //lets phrase ^^
    xml_parser_free($xml_praser);
    //generate the headlines
    for($i = 0;!empty($xml_index['TITLE'][$i]);$i++){
        if($i == 0){
        echo '<strong>GOOGLE TOOLBOX : Het laatste actuele nieuws: <br<br /><a href="'.$xml_keys[$xml_index['LINK'][$i]]['value'].'">'.$xml_keys[$xml_index['TITLE'][$i]]['value'].'</a></strong><br />';
        }

        else{
            echo '<a href="'.$xml_keys[$xml_index['LINK'][$i]]['value'].'">'.$xml_keys[$xml_index['TITLE'][$i]]['value'].'</a>
            <input type="checkbox" name="artikel[]" value="'
.$xml_keys[$xml_index['TITLE'][$i]]['value'].'">
            <input type="hidden" name="url_'
.($i-1).'" value="'.$xml_keys[$xml_index['LINK'][$i]]['value'].'">
            <input type="hidden" name="descr_'
.($i-1).'" value="'.$xml_keys[$xml_index['DESCRIPTION'][$i]]['value'].'"><br />';
        }
    }

    print '<input type="submit" name="save" value="Opslaan"></form>';
}

?>
 
Kevin van Leeuwen

Kevin van Leeuwen

13/07/2010 13:17:54
Quote Anchor link
super bedankt! Het werkt! Thanks!

Ik kan weer vooruit ! Danjewel!
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.