Hoe te beginnen met een FileBrowser?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Mathieu Posthumus

Mathieu Posthumus

31/03/2014 13:04:32
Quote Anchor link
Heey ik ben al een stukje verder met mijn filebrowser. Maar nu heb ik dus het volgende probleem wanneer ik een mapje verder ga krijg ik ook in mijn url 'c:\xampp\htdocs....' te staan maar nu wil ik dus dat c:\xampp\htdocs\ eruit wordt gegooid. Ik heb het geprobeerd met str_replace alleen snap ik niet wrm hij het niet doet dan.

Hopelijk kunnen jullie me helpen.

Dit is mijn code zonder str_replace:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
<!DOCTYPE html>
<html>
    <head>
        <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8">
        <title></title>
    </head>
    <body>
        <?php

        function showFiles($scan) {
            foreach ($scan as $files) {
                if (is_dir($_GET['url'] . '\\' . $files)) {
                    print_r('<strong><a href="index.php?url=' . realpath($_GET['url']) . '\\' . $files . '">' . $files . '</a></strong><br>');
                }
else {
                    print_r($files . '<br>');
                }
            }
        }

        function
showIndex($scan) {
            foreach ($scan as $files) {
                if (is_dir($files)) {
                    print_r('<strong><a href="index.php?url=' . $files . '">' . $files . '</a></strong><br>');
                }
else {
                    print_r($files . '<br>');
                }
            }
        }


        if (isset($_GET['url'])) {
            if (is_dir($_GET['url'])) {
                $scan = scandir($_GET['url']);
                showFiles($scan);
            }
elseif (is_file($_GET['url'])) {
                
            }
else {
                echo 'Dit bestand bestaat niet!';
            }
        }
else {
            $scan = scandir(getcwd());
            showIndex($scan);
        }

        echo '<pre>';
        print_r($_SERVER);
        echo '</pre>';
        ?>

    </body>
</html>


Dit is mijn code met str_replace: (Tussen de QQ...QQ Is wat erbij is gekomen(En dat is er niet bij gekomen in mijn code^^))
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
<!DOCTYPE html>
<html>
    <head>
        <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8">
        <title></title>
    </head>
    <body>
        <?php

        function showFiles($scan) {
            QQstr_replace('\\', '/', getcwd());QQ
            foreach ($scan as $files) {
                if (is_dir($_GET['url'] . '\\' . $files)) {
                    print_r('<strong><a href="index.php?url=' . realpath($_GET['url']) . '\\' . $files . '">' . $files . '</a></strong><br>');
                }
else {
                    print_r($files . '<br>');
                }
            }
        }

        function
showIndex($scan) {
            foreach ($scan as $files) {
                if (is_dir($files)) {
                    print_r('<strong><a href="index.php?url=' . $files . '">' . $files . '</a></strong><br>');
                }
else {
                    print_r($files . '<br>');
                }
            }
        }


        if (isset($_GET['url'])) {
            if (is_dir($_GET['url'])) {
                $scan = scandir($_GET['url']);
                showFiles($scan);
            }
elseif (is_file($_GET['url'])) {
                
            }
else {
                echo 'Dit bestand bestaat niet!';
            }
        }
else {
            $scan = scandir(getcwd());
            showIndex($scan);
        }

        echo '<pre>';
        print_r($_SERVER);
        echo '</pre>';
        ?>

    </body>
</html>


Toevoeging op 31/03/2014 13:19:11:

Op internet staan velschillende dingen en heb het ook wel geprobeerd maar dat werkt allemaal ook niet:(
Gewijzigd op 31/03/2014 13:05:11 door Mathieu Posthumus
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 19:17:33
 
Snelle Jaap

Snelle Jaap

01/04/2014 11:07:09
Quote Anchor link
Wat wil je precies dan? Mooie urls?
 
Mathieu Posthumus

Mathieu Posthumus

01/04/2014 12:40:54
Quote Anchor link
Snelle Jaap op 01/04/2014 11:07:09:
Wat wil je precies dan? Mooie urls?


Nou wel beter maar ze mogen maar tot een bepaald bestand bekijken want nu kunnen ze me hele schijf bekijken.
 
Snelle Jaap

Snelle Jaap

02/04/2014 15:25:17
Quote Anchor link
Is geen 1 april grap toch :P?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/04/2014 15:29:29
Quote Anchor link
Stel je basedir gewoon goed in in php.ini.
 
Mathieu Posthumus

Mathieu Posthumus

02/04/2014 17:24:08
Quote Anchor link
- Aar - op 02/04/2014 15:29:29:
Stel je basedir gewoon goed in in php.ini.


Dankje Aar!
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.