horisontaal menu text

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Als Front end developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

Full Stack Java ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor de politie zijn wij op zoek naar een Full stack Java ontwikkelaar. Als ervaren full stack Java ontwikkelaar binnen de gewenste deadlines meewerken aan de totstandkoming van de gewenste werkzaamheden. Taken Upgraden van GeoServer, SOLR, Oracle Spatial database, Tomcat Migreren Oracle Spatial naar PostgreSQL/PostGIS Migreren SOLR naar ElasticSearch Geografische gegevens op het interne netwerk beschikbaar maken Doorontwikkelen en actualiseren van de geografische services Het up to date brengen van de CI/CD pipeline, samen met medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de CI/CD tooling Aanspreekbaar op de solution architectuur en stemt die met collega's in het cluster Geo De opdracht

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer gezocht!

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het devlopmenttean. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met de

Bekijk vacature »
Thymen akker

thymen akker

25/02/2009 16:55:00
Quote Anchor link
goedendag,

ik ben al een tijdje met mijn site bezig en stuit nou weer op iets raars ik heb al op internet gekeken met

"margin:top;"

en zo maar ik kom er gewoon niet uit
ik ben bezig met een menu..
ik wil de links horizontaal dat is niet zo moeilijk
geen spaties maar een padding er tussen van 20px;
moet ik nog even bekijken
had is dus gedaan menu stond horizontaal maar niet in het midden van boven naar beneden!! :(
dus mijn vraag is hoe krijg ik dat nou goed ?
voor ie FF & safari
groetjes thymen
bedankt!

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<a href="#" >Status Profiel</a>
<a href="#">Doneren</a>
<a href="#">Casino</a>
<a href="#">reizen</a>
<a href="#">Ledenlijst</a>
<a href="#">Statistieken</a>
<a href="#">Contact</a>
<a href="#">Uitloggen</a>

ik ben de rest kwijt ( mijn fout)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Thymen akker
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 05:55:47
 
Han eev

Han eev

25/02/2009 17:00:00
Quote Anchor link
Om iets horizontaal uitgelijnd te krijgen is ook erg lastig.
Wat je meestal doet is het zelf uitlijnen met margin-top.
Maar jij gebruikt er inline elements voor, dat gaat niet werken ;) (a = inline)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<ul>
<li><a href="#">test</a></li>
</ul>

ul {
margin-top: 10px;
}
ul li {
 float: left;
list-style: none;
}

Zoiets :)
 
Thymen akker

thymen akker

25/02/2009 17:01:00
Quote Anchor link
ok bedankt voor je snelle reactie ik ga even kijken ;)

dus inplaats van <a href""
moet het <u href""?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door thymen akker
 
Han eev

Han eev

25/02/2009 17:04:00
Quote Anchor link
Nee, kijk goed naar mijn korte voorbeeldje, linkjes van een menu kan je zien als een lijst (ul = lijst, li = lijst item). En met die margin-top ga je het positioneren.
 
Thymen akker

thymen akker

25/02/2009 17:05:00
Quote Anchor link
ja ok maar moet ik dat dan met een div doen?
ik snap je voorbeeldje wel maar ik weet niet hoe je het moet toepassen
gr thymen
 
Han eev

Han eev

25/02/2009 17:11:00
Quote Anchor link
Je hebt meestal iets van deze opbouw

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<div id="menu">
<ul>
<li><a href="#">BOE</a></li>
<li><a href="#">BOE</a></li>
<li><a href="#">BOE</a></li>
<li><a href="#">BOE</a></li>
(enz...)
</ul>
</div>


Nu kan je het heel makkelijk stylen

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
#menu {
height: 40px;
}
#menu ul {
margin-top: 10px;
}
#menu ul li {
 float: left;
list-style: none;
}


enz... ;)
Got it?
 
Thymen akker

thymen akker

25/02/2009 17:15:00
Quote Anchor link
oh oke bedankt!
 
Eddy E

Eddy E

25/02/2009 18:14:00
Quote Anchor link
Waarom die <ul><li>?

Je kan je <a> ook gewoon een display: block; float: left; opgeven.

Iets wat jij wilt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<div class="menu">
<a href="#" >Status Profiel</a>
<a href="#">Doneren</a>
...
<a href="#">Contact</a>
<a href="#">Uitloggen</a>
</div>

div.menu a
 {
 display: block;
 height: 40px;
 padding: 5px; // overal minimaal
 padding-top: 15px; // afhankelijk van lettergrootte
 padding-left: 20px;
 float: left;
 }


Meer heb je dan niet nodig.
Eventueel kan je met text-indent ook nog heel wat bereiken.
Het is maar net wat je er nog meer in wilt.
Die <UL> en <LI> is totaal niet nodig.
Let wel dat ik nu alleen links in een div met de class 'menu' aanspreek. Dat kan je natuurlijk zelf wijzigen.
 
Kay Kay

Kay Kay

25/02/2009 18:46:00
Quote Anchor link
Eddy: NEE!!!
Het ziet er dan wel goed uit, maar dat moet je niet hebben! Het gaat er om dat het ook leesbaar is als er geen stylesheet is. Dus NIET doen wat Eddy zegt. slecht zeer slecht
@Ts: Kijk eens hier
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

25/02/2009 21:00:00
Quote Anchor link
Als de stylesheet niet wordt geladen bij mij druk ik een keer F5, daarvoor hoeft het niet van mij in een lijst te staan.. Maar het is wel daarvoor bedoelt.
 
Kay Kay

Kay Kay

25/02/2009 22:30:00
Quote Anchor link
Tommy schreef op 25.02.2009 21:00:
Als de stylesheet niet wordt geladen bij mij druk ik een keer F5, daarvoor hoeft het niet van mij in een lijst te staan.. Maar het is wel daarvoor bedoelt.

Maar het gaat dan ook om browsers die geen css ondersteunen, zoals hele oude mobile browsers.
 
Thymen akker

thymen akker

25/02/2009 22:44:00
Quote Anchor link
bedankt allemaal ik heb toch de 1e gebruikt werkt perfect ;)

gr thymen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.