Host bannen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

IoT Software Developer PHP

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een IoT software developer met kennis van PHP. In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het vernieuwen van het multimedia platform van een super tof bedrijf in Breda. Je gebruikt PHP als programmeerlaag, en bent in staat om de helicopterview te pakken / projectmatig te werken. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "intern" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in het moderniseren van het platform door het deels opnieuw op te zetten of

Bekijk vacature »

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Back-end Developer Java

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van een zelfgebouwde applicatie in Java, Spring Framework, SQL, HTML, CSS en Javascript; End-to-end beheer m.b.t. de applicatie en koppelen van applicaties binnen het landschap; Ontwikkelen van rapportages voor de interne organisatie; Ontwikkelen van aanvullende functionaliteiten m.b.t. de applicatie; Uitvoeren van testen en code reviews. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die medische gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg in heel Nederland.

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Front end developer binnen de consultancy

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Software Developer / .NET / Azure

Dit ga je doen Als Lead .NET Software Developer zal je je bezig houden met: Het vertalen van bedrijfswensen naar een technische roadmap; Uitwerken van nieuwe architectuur / designs; Het team aansturen en motiveren; Toezien op de kwaliteit van de code; Mee ontwikkelen van nieuwe features en applicaties. Hier ga je werken Deze organisatie is op dit momenteel marktleider in het ontwikkelen van productielijnen voor de voedselindustrie en heeft een wereldwijd klantnetwerk. Binnen deze organisatie is het team van software developers dagelijks bezig met het ontwikkelen van maatwerk oplossingen om alle productiemachines aan te sturen, maar ook bedrijf kritische applicaties

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

27/01/2004 09:32:00
Quote Anchor link
Hallo Mensen,
Ik zit met een probleempje, Ik heb een website en nu is er steeds zo'n hond die steeds een scriptje probeer te uploaden om mijn site over tenemen , Het is hem al een paar x gelukt en wordt er nu wel zo'n beetje ziek van...

Nu had ik een ip banscript maar ja dat help ook niet want als je een proxy pak kan je er zo weer op

Maar als ik de host nou zou kunnen bannen komt ie er toch niet meer op..???

weet iemand waar ik zo'n script kan vinden
Alvast bedankt

Greetzz
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 00:10:17
 

27/01/2004 11:42:00
Quote Anchor link
een host bannen is hetzelfde als een ip adres bannen, als iemand een proxy aanneemt krijgt hij uiteraard ook een andere host
 

27/01/2004 11:43:00
Quote Anchor link
een host bannen is hetzelfde als een ip adres bannen, als iemand een proxy aanneemt krijgt hij uiteraard ook een andere host
 
Arend a

Arend a

27/01/2004 11:59:00
Quote Anchor link
Beste beginner. Misschien moet je het probleem en niet de symptonen oplossen. Als mensen scripts kunnen uploaden en uitvoeren op jouw site ben je verdomd slecht bezig. Ik denk dat wanneer je iemand banned op ip, de persoon die doorheeft dat je scripts kan schrijven om je site over te nemen, ook wel doorheeft hoe een proxy werkt.

Maar hoe kan je zo STOM zijn om mensen scripts te laten uploaden en uitvoeren?!
 

27/01/2004 12:36:00
Quote Anchor link
Nou Nou Arend,

Niet gelijk zo sago,
 
Mitch X

Mitch X

27/01/2004 13:41:00
Quote Anchor link
Hij heeft tog gewoon gelijk? Vink wel :P
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

27/01/2004 14:02:00
Quote Anchor link
Vin je dat sjaggo? Dan heb je hem nog neit 's morgens mee gemaakt... ;)

Maar Beginner, hij stelt wel een duidelijk punt waar je het mee eens moet zijn...

Je moet mensen de mogelijkhid niet eens geven...

Elwin
 
Arend a

Arend a

27/01/2004 15:08:00
Quote Anchor link
Het is zoiets als je deur open laten staan en verbaasd zijn dat er mensen binnenlopen. Je legt je autosleutels op en bloot neer en vind dat je dan maar degene die de autosleutels willen pakken niet meer in je huis mogen lopen, maar de rest nog wel.
 

27/01/2004 16:13:00
Quote Anchor link
Ik weet wel dat jullie gelijk hebben maar ben ook nog maar een beginner,

Ik heb een uploadcenter en ik heb al een paar dingetjes er in staan zodat je geen exe of htm kan uploaden en heb alles in de root naar 555 chmd ,

Maar op 1 of andere manier load hij een scriptje op in de uploadcenter waardoor hij gelijk heel je server vol gooit met files... waardoor je server overbelast word...

En daarom wou ik hem bannen, Dus daarom vroeg ik of er een script was voor proxy en host te bannen

Greetzz
 
Mitch X

Mitch X

27/01/2004 16:31:00
Quote Anchor link
Je wilt proxy en host bannen :S... dus iedereen die via die proxy komt wordt niet toegelaten en iedereen van die host ook niet? En van proxy veranderen is echt moeilijk denk je niet? Dus dan moet je alle proxies gaan bannen.... Niet zo slim lijkt mij! Zorg gewoon voor wat extra veiligheid -> dicht je lekken!!!
Gewijzigd op 27/01/2004 16:36:00 door Mitch X
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

27/01/2004 16:46:00
Quote Anchor link
Is het voor iedereen toegestaan om van je uploadcenter gebruik te maken? Mogen alleen leden gebruik maken van je uploadcenter? Kan je je uploadcenter niet eventueel in een met .htacces en .htpasswd beveiligde map zetten?
Als je het echt openbaar wilt houden en je wilt wel bepaalde bestandstypes, ook die gevaarlijk kunnen zijn... dan zit er niet veel op...

Je zou misschien met HTTP_X_FORWARDED_FOR kunnen werken...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
if (empty($SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR']))
{

   // Iemand komt zonder proxy, gelijk IP adres bannen...
} else {
   // Iemand komt met proxy, ban het IP adres achter de proxy ($SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'])...
}
?>


Meer informatie: http://www.google.nl/search?q=php+http_x_forwarded_for

Elwin
 
Arend a

Arend a

27/01/2004 16:54:00
Quote Anchor link
Ik raad je in elk geval aan, mocht het een openbare upload plek zijn (laat het maar niet aan geenstijl.nl weten ;) om php, shtml, perl en dergelijke te deny'en. En standaard 444 te chmodden.

Wat wellicht ook zal werken is, zet in een .htacces bestand in je UPLOAD dir:

RemoveType .php .php3 .php4 .phtml .pl .shtml .shtm .cgi

Zo wordt het gebruik van php, perl, shtml in alle smaken onmogelijk gemaakt.

Grtz,

Adje
Gewijzigd op 27/01/2004 17:01:00 door Arend a
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.