Hosting provider

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

Front-end Developer Angular

Dit ga je doen Jouw taken als Front End Developer bestaan uit: Het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor klanten; Het meedenken over nieuwe tools en technieken; Het begeleiden van junioren; Het meewerken aan diverse projecten; Het meedenken in UX/UI design. Hier ga je werken Als Front-End Developer ga je in een Scrum team aan de slag met de nieuwste digitale technologieën om klanten en overheden over de hele wereld te ondersteunen met het ondersteunen van hun software, veelal op het gebied van watermanagement en infra. Door middel van real-time data in combinatie met voorspellende analyses, AI, Deep Learning en Machine Learning

Bekijk vacature »

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

Senior Fullstack developer wanted! (C#, Java, Angu

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Functieomschrijving Junior PHP Developer gezocht! Voor een opdrachtgever in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer die onderdeel gaat worden van het ontwikkelingsteam van deze organisatie. In deze functie ga jij aan de slag met het schrijven van software voor de aansturing van en het managen van windparken en bijbehorende onderdelen. Hiernaast ga jij je bezighouden met het ontwikkelen, testen en onderhouden van diverse webapplicaties. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 3 developers, hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt echter wel van je

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functieomschrijving In deze uitdagende functie als Software Developer ga je de volgende taken uitvoeren: Maatwerk back-end software programmeren; API koppelingen bouwen; Software optimaliseren voor klanten; Bouwen maatwerk applicaties; Werken met Microsoft stack zoals C#, .NET (Core) en Entity framework; Bedrijfsprofiel Je gaat werken bij een klein softwareontwikkelingsbureau, die maatwerk software bouwt voor klanten door heel Nederland. Dit doen zij al meer dan 20 jaar. Het is van oorsprong een familiebedrijf, opgezet door de eigenaar, die er nog steeds werkt. Het team bestaat vooral uit back-end developers en één systeembeheerder. Je krijgt veel kans om jezelf te ontwikkelen en krijgt tevens

Bekijk vacature »

Junior full stack developer

Functie Als full stack developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »
Fester Splinter

Fester Splinter

04/11/2015 17:13:42
Quote Anchor link
Hi,

Heeft iemand ervaring met http://www.hostinger.nl/?
Ik zit erover te denken om over te stappen en een premium pakket te nemen bij hostinger.
Wat ze aanbieden lijkt goed aangezien ik meerdere websites beheer.

Belangrijk vind ik dat er een snelle server cliënt verbinding is.

Alvast bedankt voor eventuele reacties
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 06:47:45
 

04/11/2015 19:50:18
Quote Anchor link
Server client verbinding??

Vaak zijn bulkhostings wel oke, en tegenwoordig kan iedereen een hosting partij beginnen lijkt het.
Meestal is de support minder maar merk je het voor kleinere websites weinig van.

Persoonlijk ken ik de naam niet en komt het me ook niet bekend voor.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/11/2015 09:16:43
Quote Anchor link
Als je in Nederland gehost zit, dan heb je altijd een goede en optimale snelheid. Ik zou zeggen, doe eens een 'ping' en 'traceroute' naar hun site. Je ziet dan hoe snel de server reageert, en waar deze ongeveer staat.
 
Ivo P

Ivo P

05/11/2015 09:24:51
Quote Anchor link
probeer eens een vraag via de support in te schieten en kijk naar de snelheid van antwoorden.
En wanneer krijg je antwoord als je de vraag op vrijdag om 16:45 inschiet?

Me wel eens vergist in een provider die na vrijdag 17:00 geen domeinen meer leek te verhuizen.
De handeling die normaal automatisch gaat en een minuut kost, was toen pas op maandag om 9:00 gedaan.

Bleek later te bestaan uit scholieren/studenten die het erbij deden, naast de studie.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/11/2015 09:30:03
Quote Anchor link
Kijk dan ook eens naar de contactgegevens, of er een echt bedrijf achter zit volgens streetview. Als je op een woning uitkomt, weet je met wie je te maken hebt. ;-)
 
Fester Splinter

Fester Splinter

05/11/2015 09:42:07
Quote Anchor link
Thx voor jullie reacties,

Ik heb eens een ping en traceroute geprobeerd. Ik wist niet dat deze tool bestond.
De provider is gehost in Noord Amerika.
De rsponse times waren allemaal binnen 1 seconde.

Ik had al een gratis account bij deze provider en ben over de klantenservice zeer tevreden.
Ik denk dat het de moeite waard is om het eens te proberen.
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

05/11/2015 09:44:41
Quote Anchor link
Ik vertrouw de website niet helemaal hoor, komt niet allemaal professioneel over..
 
Randy vsf

Randy vsf

05/11/2015 09:51:27
Quote Anchor link
PHP Maarten op 05/11/2015 09:44:41:
Ik vertrouw de website niet helemaal hoor, komt niet allemaal professioneel over..


Lol, wat een reactie...
Het is een grotere partij. Zou zeggen probeer het eens uit (is gratis).

Ik heb de gratis hosting vaak gebruikt voor andere mensen iets te laten zien. Was er wel tevreden over. Enige minpuntje was af en toe de snelheid. Maar het was gratis dus mocht niet klagen.

De klantenservice is er goed, en die hebben me verzekerd dat de premium pakketten geen last hebben van de lage snelheid :)
 
Peter K

Peter K

05/11/2015 09:53:47
Quote Anchor link
Komt inderdaad wel wat vreemd over:
http://www.hostinger.nl/ons-team

Om nog maar niet te spreken over de algemene voorwaarden:
Quote:
Jij of Hostinger.nl kan op elk moment je account afsluiten voor wat voor reden dan ook. Om je Hostinger.nl site en account te verwijderen moet je inloggen bij je account en het controlepaneel bezoeken.

DE HOSTINGER.NL DIENST WORDT AANGEBODEN "AS IS" EN "ZOLANG BESCHIKBAAR" ZONDER GARANTIE. VOOR ZOVER DE WET TOESTAAT VERWERPT HOSTINGER.NL ALLE GARANTIES EN VOORWAARDEN, EXPLICIET OF IMPLICIET. JE GAAT AKKOORD MET HET FEIT DAT ALS JE VERTROUWD OP INFORMATIE OF INHOUD VAN DE DIENST, JE DIT OP EIGEN RISICO DOET.
Gewijzigd op 05/11/2015 09:55:59 door Peter K
 
Pepijn van Gastel

Pepijn van Gastel

05/11/2015 15:20:28
Quote Anchor link
Als je toch gaat betalen voor Webhosting, waarom dat niet bij een partij in Nederland? Dit is, in ieder geval voor een Nederlands talige website altijd een pre.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/11/2015 15:40:15
Quote Anchor link
Als je bij een buitenlands partij webhosting aflsuit, dan zit je weer met het gedoe met tijdszones bij support-tickets. Ook die mensen daar willen slapen, terwijl het bij ons een ander tijdstip is.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.