Hosting provider

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

Ervaren Full stack developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house functie bij een bedrijf met enorme groeipotentie? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging vol afwisseling en gezelligheid? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Wij zijn in omgeving Breda op zoek naar een ervaren full stack developer. Je gaat werken voor een zeer gewilde werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een plekje in het jonge IT team, work hard, play hard is hier duidelijk het motto! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van webapplicaties. Je bent

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

Cloud Developer

Cloud Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

Developer Angular & Kotlin

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van mobiele apps en webapplicaties; Het opstellen van technisch ontwerp en het bespreken van ontwerpen met de software architect; Het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van technisch testen; Het in de gaten houden van nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en het adviseren van de organisatie hierover. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze organisatie is van oorsprong een familiebedrijf, er wordt hard gewerkt, er heerst een no nonsense en doeners mentaliteit, een informele sfeer en er is een mix van

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Ontwikkelen in Blazor; Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie. Hier ga je werken Binnen deze organisatie werken duizenden mensen binnen allerlei verschillende disciplines. Tevens hebben zij veel specialiteiten in huis, waaronder ook .Net Developers. Ter uitbreiding van een nieuw team en ter ondersteuning van het project zijn ze opzoek naar een nieuwe collega voor het team. Als C#.NET Developer zal jij je

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar ABAP

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving De kandidaat zal worden ingezet binnen een van de DevOps teams binnen SCI (Service Centrum Inburgering) voor het ontwerpen en bouwen in SAP ABAP van de binnen SCI gebruikte informatiesystemen. Voornaamste voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen van en bouwen van nieuwe programmatuur in ABAP (Objects), waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van DDD (Domain Driven Design) en het opstellen/aanpassen van Functionele/Technische ontwerpen. Daarnaast moeten ook formulieren met SAP Smartforms worden aangepast. Verder speelt de overgang naar SAP4Hana en SAP CPI. Vanwege het veelvuldig gebruik van SAP PO is kennis hiervan een pré. Achtergrond opdracht Momenteel werken meerdere DevOps teams

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »
Fester Splinter

Fester Splinter

04/11/2015 17:13:42
Quote Anchor link
Hi,

Heeft iemand ervaring met http://www.hostinger.nl/?
Ik zit erover te denken om over te stappen en een premium pakket te nemen bij hostinger.
Wat ze aanbieden lijkt goed aangezien ik meerdere websites beheer.

Belangrijk vind ik dat er een snelle server cliënt verbinding is.

Alvast bedankt voor eventuele reacties
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 10:09:10
 

04/11/2015 19:50:18
Quote Anchor link
Server client verbinding??

Vaak zijn bulkhostings wel oke, en tegenwoordig kan iedereen een hosting partij beginnen lijkt het.
Meestal is de support minder maar merk je het voor kleinere websites weinig van.

Persoonlijk ken ik de naam niet en komt het me ook niet bekend voor.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/11/2015 09:16:43
Quote Anchor link
Als je in Nederland gehost zit, dan heb je altijd een goede en optimale snelheid. Ik zou zeggen, doe eens een 'ping' en 'traceroute' naar hun site. Je ziet dan hoe snel de server reageert, en waar deze ongeveer staat.
 
Ivo P

Ivo P

05/11/2015 09:24:51
Quote Anchor link
probeer eens een vraag via de support in te schieten en kijk naar de snelheid van antwoorden.
En wanneer krijg je antwoord als je de vraag op vrijdag om 16:45 inschiet?

Me wel eens vergist in een provider die na vrijdag 17:00 geen domeinen meer leek te verhuizen.
De handeling die normaal automatisch gaat en een minuut kost, was toen pas op maandag om 9:00 gedaan.

Bleek later te bestaan uit scholieren/studenten die het erbij deden, naast de studie.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/11/2015 09:30:03
Quote Anchor link
Kijk dan ook eens naar de contactgegevens, of er een echt bedrijf achter zit volgens streetview. Als je op een woning uitkomt, weet je met wie je te maken hebt. ;-)
 
Fester Splinter

Fester Splinter

05/11/2015 09:42:07
Quote Anchor link
Thx voor jullie reacties,

Ik heb eens een ping en traceroute geprobeerd. Ik wist niet dat deze tool bestond.
De provider is gehost in Noord Amerika.
De rsponse times waren allemaal binnen 1 seconde.

Ik had al een gratis account bij deze provider en ben over de klantenservice zeer tevreden.
Ik denk dat het de moeite waard is om het eens te proberen.
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

05/11/2015 09:44:41
Quote Anchor link
Ik vertrouw de website niet helemaal hoor, komt niet allemaal professioneel over..
 
Randy vsf

Randy vsf

05/11/2015 09:51:27
Quote Anchor link
PHP Maarten op 05/11/2015 09:44:41:
Ik vertrouw de website niet helemaal hoor, komt niet allemaal professioneel over..


Lol, wat een reactie...
Het is een grotere partij. Zou zeggen probeer het eens uit (is gratis).

Ik heb de gratis hosting vaak gebruikt voor andere mensen iets te laten zien. Was er wel tevreden over. Enige minpuntje was af en toe de snelheid. Maar het was gratis dus mocht niet klagen.

De klantenservice is er goed, en die hebben me verzekerd dat de premium pakketten geen last hebben van de lage snelheid :)
 
Peter K

Peter K

05/11/2015 09:53:47
Quote Anchor link
Komt inderdaad wel wat vreemd over:
http://www.hostinger.nl/ons-team

Om nog maar niet te spreken over de algemene voorwaarden:
Quote:
Jij of Hostinger.nl kan op elk moment je account afsluiten voor wat voor reden dan ook. Om je Hostinger.nl site en account te verwijderen moet je inloggen bij je account en het controlepaneel bezoeken.

DE HOSTINGER.NL DIENST WORDT AANGEBODEN "AS IS" EN "ZOLANG BESCHIKBAAR" ZONDER GARANTIE. VOOR ZOVER DE WET TOESTAAT VERWERPT HOSTINGER.NL ALLE GARANTIES EN VOORWAARDEN, EXPLICIET OF IMPLICIET. JE GAAT AKKOORD MET HET FEIT DAT ALS JE VERTROUWD OP INFORMATIE OF INHOUD VAN DE DIENST, JE DIT OP EIGEN RISICO DOET.
Gewijzigd op 05/11/2015 09:55:59 door Peter K
 
Pepijn van Gastel

Pepijn van Gastel

05/11/2015 15:20:28
Quote Anchor link
Als je toch gaat betalen voor Webhosting, waarom dat niet bij een partij in Nederland? Dit is, in ieder geval voor een Nederlands talige website altijd een pre.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/11/2015 15:40:15
Quote Anchor link
Als je bij een buitenlands partij webhosting aflsuit, dan zit je weer met het gedoe met tijdszones bij support-tickets. Ook die mensen daar willen slapen, terwijl het bij ons een ander tijdstip is.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.