hotmail email

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden gebouwd, of grote complexe wijzigingen worden doorgevoerd op bestaande omgevingen. Je kunt (afhankelijk van jouw wensen en doelen) dus afwisselend werken in beide teams. Hiernaast participeer je in het Chapter Front-end development waar gezamenlijk kennis en ervaring wordt gedeeld. Als Front-end developer is het jouw doel

Bekijk vacature »

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als senior .NET ontwikkelaar en aankomend lead developer ben jij in één van de drie development teams verantwoordelijk voor het volgende: • Jij hebt een oogpunt op modernisering en bent verantwoordelijk voor de technische staat en architectuur van de applicatie; • Jij bent verantwoordelijk voor het reviewen van de technische haalbaarheid van verschillende onderwerpen; • Jij bent verantwoordelijk voor een goede aansluiting binnen het multidisciplinaire team en de bijbehorende taken; • Jij bent verantwoordelijk voor het aandragen van verbetervoorstellen en ontwikkelstandaarden in zowel de techniek als architectuur; • Jij bent meewerkend voorman en ondersteunt en coacht jouw team op

Bekijk vacature »
Vincent Huisman

Vincent Huisman

04/03/2012 22:02:21
Quote Anchor link
Hallo,

wanneer ik een html mailtje stuur dan komen de afbeeldingen niet goed aan in hotmail. Als ik in gmail kijk dan komen ze wel goed aan. Ik krijg het idee dat het komt omdat hotmail de afbeeldingen binnen hun "imageproxy" draait. Ik gebruik verder swiftmailer maar ik denk niet dat het daar aan ligt.

Ook mijn css afbeeldingen doen het niet, maar ik weet niet of hotmail die sowieso wel ondersteund
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 10:16:01
 
Koen Hollander

Koen Hollander

04/03/2012 22:36:47
Quote Anchor link
hotmail heeft toch een iets betere beveiliging, ik adviseer om hem in chrome te openen
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

05/03/2012 16:05:53
Quote Anchor link
ook in chrome blijft het het zelfde. Maar weet iemand toevallig hoe dit kan? Kan het er toevallig ook aan liggen dat ik de mailtjes vanaf mijn localhost stuur en dat de smtp server hetzelfde is als die van het domein van het emailadres?
 
Albert de Wit

Albert de Wit

05/03/2012 16:13:36
Quote Anchor link
op mijn mail komt geen enkele mail helemaal geopend aan. Meestal moet ik ze eerst goedkeuren voordat ik de plaatjes kan zien. De contactpersonen die plaatjes sturen (die dus eigenlijk vertrouwd zijn) kan ik wel zien maar spam mails zoals die dingen die viagra adverteren krijg ik zowieso niet te zien.
 
- SanThe -

- SanThe -

05/03/2012 16:13:56
Quote Anchor link
Veel emailprogramma's blokken (gelukkig) plaatjes.
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

05/03/2012 16:15:56
Quote Anchor link
het is niet zo dat ik een linkje krijg waar ik eerst op moet klikken, ik zie gewoon een broken image. Hij blijft hangen bij de imageproxy van hotmail, want als ik het linkje uit die url haal werkt het wel gewoon...
 
Albert de Wit

Albert de Wit

05/03/2012 16:16:57
Quote Anchor link
huh..... das iets anders idd.
 
Joakim Broden

Joakim Broden

12/04/2012 13:54:25
Quote Anchor link
Offtopic
Misschien vinden jullie niet nodig om oud topic te openen, alleen ik vind het wel handig aangezien de TS hier geen antwoord op heeft gekregen en anderen hier misschien nog baat bij hebben. Want nieuwsbrieven bouwen is niet 1 2 3 klaar.

Ontopic
Vincent Huisman op 04/03/2012 22:02:21:
Ook mijn css afbeeldingen doen het niet, maar ik weet niet of hotmail die sowieso wel ondersteund


CSS word zowiezo nauwelijks ondersteund in e-mail clients vooral outlook is zwaar achterhaald. Als je een afbeelding wilt gebruiken moet het via <img>.

Als je een nieuwsbrief wilt maken denk dan 15 jaar terug, en doe dit ook in tabellen.
Gewijzigd op 12/04/2012 13:55:48 door Joakim Broden
 
Raymond van Os

raymond van Os

19/04/2012 17:10:50
Quote Anchor link
Quote:
Jou zou onderstaande eens even kunnen proberen. Verder klopt het dat plaatjes geblokt kunnen worden in bijvoorbeeld hotmail, dit komt omdat de mails met afbeelding niet gelijk als vertrouwelijk kunnen worden gezien door hotmail of ander mail prog. De ontvanger moet dan eerst aangeven dat de inhoud in zijn volledigheid getoond mag worden. Zorg er daarom voor dat je altijd goede alt teksten gebruikt omdat, dit probleem vaak voor komt.


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<td width="109" id="banner">
                                                        
    <map name="map">
        <area alt="Mailing Logo" href="http://www.link.nl/" coords="109,90,109,90" target="_blank" />                                                      
    </map>                                                    
    <img alt="Designpro Mailing" id="banner" src="http://www.website.nl/images/logo.jpg" usemap="#map" />
</td>                                                


Quote:
Verder moet je zoals Hertog Jan al zij zo min mogelijk gebruik van css maken dit omdat het door de mail progs bijna altijd uit de <head> of <body> wordt gefilterd. Als je dit desondanks wel wil gebruiken hou het dan beperkt zoals: a en span. Geef de style ook dubbel mee aan bijv: a.
dee eerste plek is in de <head>. de tweede plek waar je de style mee geef (inline style) is in de <body>. Je doet dit twee keer om te voorkomen dat als je style wordt verwijderd uit je <head> je toch nog je style aan je a kan geven.


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<html>
   <head>
        <style>
            a{ color:#FFF;}
            a:hover{ color:#000;}
        </style>
    </head>
    <body>
        <table bgcolor="#e7e7e7" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
            <tbody>
                <tr height="90">
                    <td width="37"><a href="http://www.link1.nl/" alt="klik hier en ga verder naar onze website" title="link 1" style="color: #FFF; hover: #000; " >link1</a></td>
                    <td width="37"><a href="http://www.link2.nl/" alt="klik hier en ga verder naar onze website" title="link 2" style="color: #FFF; hover: #000; " >>link2</a></td>
                    <td width="37"><a href="http://www.link3.nl/" alt="klik hier en ga verder naar onze website" title="link 3" style="color: #FFF; hover: #000; " >>link3</a></td>
                </tr>
            </tbody>
        </table>
    </body>
</html>


Quote:
Natuurlijk is het gebruik van de juiste meta tags ook belangrijk...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.