Htaccess maand

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Integratie Developer / Architect

Dit ga je doen Als Integratie Developer / Architect binnen deze organisatie krijg je echt de kans om impact te maken. De organisatie is groeiende maar houdt een corporate cultuur buiten de deur. Heb je een goede business case: zorg voor goede argumentatie en ga ervoor! Geen stroperig beslissingsproces dat jouw ideeën in de weg staat! Enkele van jouw taken: Je ontwerpt en ontwikkelt nieuwe integraties met behulp van interne tools (Boomi) of externe partners; Je vertaalt functionele specificaties naar technische oplossingen; Je denkt mee over strategische ontwikkelingen op het gebied van applicatie integratie; Je voert regie op leveranciers en

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Backend Developer Integraties API HBO REST

Samengevat: Deze werkgever is een IT-consultancy. Wil jij werken als Backend Developer Integraties? Heb jij kennis van gangbare berichtformaten? Vaste baan: Backend Developer Integraties API HBO €3.100 - €4.400 Zij bieden innovatieve oplossingen die bedrijven efficiënter en wendbaarder maken, waardoor onze klanten zich net zo snel kunnen ontwikkelen als de business van hen vraagt. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Tot jouw takenpakket behoort onder andere: Webapplicaties ontwerpen, bouwen, testen en implementeren in .NET/C#.; Ontwikkelen, implementeren en beheren van maatwerkapplicaties; Onderhouden en beheren van standaardpakketten; Onderzoeken en beoordelen van nieuwe technieken. Hier ga je werken Als .NET ontwikkelaar kom je te werken bij een grote semioverheidsinstelling in Nijmegen. De organisatie staat garant voor het leveren van onderwijs en les- en onderzoeksmateriaal voor duizenden betrokkenen. De organisatie wil bijdragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Binnen de teams hangt een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer.

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Java Developer

Java Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

16/10/2019 15:29:08
Quote Anchor link
Beste leden,

Graag zou ik de maand in tekst willen hebben in de URL.
Het is wel gelukt om de maanden in cijfers te krijgen, in de URL(Htaccess).
Ik weet dat F de volledige naam van een maand is.

$dt = new DateTime();
if(isset($_GET['y']) && isset($_GET['m'])) {
if(checkdate($_GET['m'], 1, $_GET['y'])) {
$dt = new DateTime($_GET['y'].'-'.$_GET['m'].'-1');
}
}
$intervalStart = $dt->format('Y-m-d'); // today
$intervalEnd = $dt->format('Y-m-t'); // end of month


echo '<a href="' . $dt->sub(new \DateInterval('P1M'))->format("m-Y") . '">Last month</a>

Htaccess -> ?m=$1&y=$2

Waar kan ik dit het beste allemaal aanpassen?

Met vriendelijke groet,

Levy

Toevoeging op 16/10/2019 15:30:38:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
// PHP program to convert number to month name
  
// Declare month number and initialize it

$monthNum = 10;
  
// Create date object to store the DateTime format
$dateObj = DateTime::createFromFormat('!m', $monthNum);
  
// Store the month name to variable
$monthName = $dateObj->format('F');
  
// Display output
echo $monthName."\n";  
  
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 04:31:57
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/10/2019 15:34:13
Quote Anchor link
Met welke reden wil je dat? Er hoeft maar een instelling op de server scheef te staan en je krijgt 'August' in plaats van 'Augustus', en je pagina is onbereikbaar.
Je kan ook prima een datum als dd-mm-yyyy opgeven, afhankelijk van de context.
 

16/10/2019 15:40:49
Quote Anchor link
Voor de indexering van Google en het is overzichtelijker dan een nummer. De bedoeling is dat de maand in de URL in het Engels komt.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/10/2019 15:49:32
Quote Anchor link
Als ik op internet rondkijk naar datums in URL, en de SEO, dan maakt het echt niet uit.
 

16/10/2019 16:13:29
Quote Anchor link
Oke, bedankt. Dan laat ik het zo.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

16/10/2019 16:48:12
Quote Anchor link
Idealiter wil je ook niet voor elk stuk functionaliteit een (of zelfs meer) rewriterules creëren. Dit wordt al gauw een onoverzichtelijke brei.

Dit zou ook min of meer inhouden dat elke pagina achter de schermen een bijbehorend standalone script heeft. Dus elke pagina vormt dan in wezen een ingang naar je website of -applicatie.

Als je zoiets aan het bouwen bent dan zul je dit proces meer moeten stroomlijnen (uit gebruikersgemak, maar ook uit oogpunt van veiligheid). Heel kort door de bocht zorg je dat je hele applicate één poort heeft die je toegang verschaft tot de rest van de code. Deze zogenaamde single point of entry is vaak index.php.

Wat dit soort applicatie dan ook vaak hebben is één enkele rewriterule die alles (intern) doorstuurt naar index.php. In index.php wordt dan de oorspronkelijk aangeroepen URL ($_SERVER['REQUEST_URI']) geïnspecteerd en wordt uitgerekend welke pagina geserveerd moet worden, of als blijkt dat dit bij nader inzien toch een onbekende pagina was, dan wordt een 404 pagina geserveerd. Je rekent dus in feite handmatig de pagina uit die bij een URL hoort, maar daarbij heb je het werk dus gedelegeerd van .htaccess naar PHP.

Een bijkomend voordeel van deze aanpak is dat je het verder uitrekenen van een specifieke pagina op zijn beurt ook verder kunt delegeren naar specifieke functionaliteit. Zo zou je (vanuit index.php) kunnen besluiten dat alles van de vorm calendar/* verder verwerkt wordt door de kalender-functionaliteit zelf. Hiermee paas je in wezen alles door naar de "interne voordeur" van dit specifieke stuk functionaliteit. En dit beïnvloedt verder niet de standaard "flow" waarbij alles door index.php gaat.

Zo zou je dus ook alles van de vorm forum/* kunnen delegeren naar een "forum index.php". Net zoals bij een kalender kan dit zeer handig zijn, want de diversiteit aan (zoekmachinevriendelijke) URL's die deze pagina's allemaal hebben is waarschijnlijk (op den duur) nogal groot, hiervan wil je niet een lijst in index.php hebben die alles doormapt naar een forum-overzicht, -categorie of -berichtenpagina. Dat zou een beetje onbegonnen werk zijn.

Het moge duidelijk zijn dat deze aanpak (single point of entry) zeer behulpzaam kan zijn bij het opstellen van zoekmachinevriendelijke URLs, zonder dat je je hiermee op voorhand beperkt qua mogelijkheden of vrijheid in de naamgeving.
 

16/10/2019 19:33:21
Quote Anchor link
Bedankt voor je reactie! Ja, dan heb je nog een betere structuur.
 
Mozen Rozendale

Mozen Rozendale

26/10/2019 14:01:40
Quote Anchor link
$dt = date("F",strtotime($dt));
echo '<a href="www.yoursite.com/index.php/iets'.$dt.'">>Last month</a>;
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

26/10/2019 14:32:02
Quote Anchor link
Iedereen kan URL's breien. Het is ook zaak dat bij aanroep de juiste handelingen worden verricht bij het verwerken van het request.

Het bovenstaande is dus maar een half antwoord, en daarmee dus eigenlijk geen antwoord.

Je hebt nu al op (ten minste) drie topics gereageerd met vanuit-de-heup-geschoten antwoorden die nogal kort door de bocht zijn.

Het gaat er niet om dat je zoveel mogelijk antwoorden geeft, het gaat erom dat je antwoorden geeft waar iemand iets aan heeft, en waar men mogelijk/hopelijk wat van opsteekt.

Het is fijn dat je zo enthousiast aan het typen bent, maar zou je dit enthousiasme wat in kunnen dammen ten faveure van iets langere, en beter onderbouwde, antwoorden die ook wat uitleg geven? Het bovenstaande voegt namelijk niet zoveel toe.
 
Mozen Rozendale

Mozen Rozendale

27/10/2019 13:06:10
Quote Anchor link
Als $dt in PHPmyAdmin staat als een date type, dan je met de vorige reactie de hele datum veranderen in de volledige maand.

$dt = new DateTime(); //2019-11-27 06:00
$dt = date("F",strtotime($dt)); //November

Waarom voegt dit niks toe? En wat is dat voor achtelijke reactie, Thomas?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/10/2019 13:24:19
Quote Anchor link
Ik sluit mij aan bij Thomas en ik vind dit ook een antwoord die weinig betrekking heeft op het vraagstuk. In een ander topic legt Thomas je precies uit wat er niet goed gaat.

Het is erg attent dat je iemand wilt helpen, maar let dan op of een topic actueel is, en let er op dat je goede concrete antwoorden geeft die aansluiten op het vraagstuk. Tot nu toe zijn de gegeven antwoorden nog niet echt zinvol te noemen, hoewel het vriendelijk bedoeld zal zijn. Ook is enige uitleg als je een stukje code plaatst zeker niet overbodig.
Gewijzigd op 27/10/2019 13:37:47 door - Ariën -
 
Mozen Rozendale

Mozen Rozendale

27/10/2019 14:12:21
Quote Anchor link
Ja neem me niet kwalijk, dit is allemaal nieuw voor mij. Ik ben zonder studieachtergrond begonnen met PHP en loop vaak vast met dingen die niet lukken en probeer dingen te googlen.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

27/10/2019 17:05:02
Quote Anchor link
Dat is prima, en het helpt veel als je zo'n onderzoekende aard hebt. Maar dat is pas het begin :).

Ik Google ook vaak wat dingen bij elkaar die ik zo niet precies weet en dat is prima, maar ik neem niet zomaar klakkeloos code of antwoorden over maar probeer te doorgronden wat er gebeurt zodat ik ook echt kan constateren dat het overnemen van code of een idee ook resulteert in het gewenste resultaat.

Vaak kom ik na een korte zoektocht op stackoverflow of een aanverwante site uit en het komt geregeld voor dat de reactie met de hoogste score, die het "antwoord" zou moeten geven op de vraag, niet het goede of beste antwoord is. Ik lees dus altijd nog even verder om te kijken of ik iets mis. Dit kan ontzettend veel inzicht opleveren. Vaak kun je prima volstaan met het (gedachtenloos) overnemen van het "antwoord" maar je mist dan (ten minste) een leermoment.

Dit inzicht, wat je ook opdoet door te programmeren, fouten te maken en deze vervolgens te debuggen (waarbij je echt met de neus op de feiten wordt gedrukt), is vele malen belangrijker dan de precieze code die je inklopt.

De implementatie doet er in wezen niet toe, deze doet naar alle waarschijnlijkheid wat deze behoort te doen en kan vele vormen hebben. Het gaat (wat mij betreft, in ieder geval) om de achterliggende gedachte(n) bij deze code. Daarom reageerde ik misschien wat gepikeerd op de korte codefragmenten zonder enige toelichting, die ook niet echt deden wat de topicstarter voor ogen had.

Achter zo'n reactie steekt misschien wel een briljant idee (waar zelfs ik niet aan gedacht had ;-)) maar als je dat dan niet onder woorden brengt/kunt brengen, hoe moeten anderen dan (direct) begrijpen wat je probeert te bereiken? Toegegeven, dat is een kunst apart, maar ook dat kun je min of meer leren door te oefenen.

En om antwoord te geven op je vraag:
Quote:
Waarom voegt dit niks toe?

Ik zei "niet zoveel", niet "niks". Op het moment dat je een soort van (complete) custom naamgeving wilt in de adressen van je webpagina's moet je ineens een heleboel dingen gaan regelen. Je moet dan een soort van stramien hebben die je in staat stelt om elke willekeurige URL te kunnen verwerken. En liefst ook een beetje op een fijne manier, wat het bakken van 4389573489538957358 RewriteRules al min of meer uitsluit :).

Vrije naamgeving in URLs valt min of meer in twee delen uiteen:
#1 het opstellen van de URLs zelf, en
#2 het verwerken van een URL die resulteert in het uitvoeren van de juiste bijbehorende code

Het gros van het werk zit in #2. Neemt niet weg dat #1 minder belangrijk is, maar als je ergens de nadruk op zou moeten leggen dan is dat #2.

Je zou #1 uit de losse pols kunnen doen, die verder helemaal niet is afgestemd op #2. Dat is in feite wat je in jouw codefragment doet: je verzint een of andere naamgeving voor een maand en plakt deze in een of andere (weliswaar statische, hard coded) URL. Prima, dat doet in wezen wat het moet doen en geeft "antwoord" op de vraag. Het dekt #1 min of meer, afgezien van het feit dat je rechtstreeks /index.php/ aanspreekt. Het idee van custom naamgeving is juist dat index.php zijn werk stilzwijgend op de achtergrond doet. Ook bestaat de site mogelijk uit meerdere onderdelen, dus het is misschien handig om dit op zijn minst te compartimenteren in een apart /calendar/ onderdeel ofzo. Wat in de kalenderfunctionaliteit gebeurt zou geen invloed moeten hebben op de naamgeving van de rest van de site tenzij misschien de hele website één grote kalender is ofzo, maar dat weet ik niet, dus daar doe ik ook geen aannames over.

Maar dan ga je eens kijken naar #2, de afhandeling hiervan. Hoe ga je zorgen dat deze altijd en onder alle omstandigheden werkt? De URL uit #1 was voor een groot deel statisch: het domein is hard coded. Dit heeft al tot gevolg dat zodra je deze code naar een ander domein verplaatst dat deze niet meer werkt. Er staat ook geen protocol voor de www, dus mogelijk wordt deze URL als een relatieve link beschouwd. Dan heb je gekozen voor "iets" als prefix (voorvoegsel), gevolgd door de maandnaam. Maar je bent helemaal vrij in je naamgeving, wat als je hier iets anders van maakt, bijvoorbeeld "kalender" ofzo, je hebt dan een omschrijvende naam van wat dat onderdeel doet. Hierbij zou (?) je ook gebruik moeten maken van slashes (/) om de verschillende onderdelen aan te duiden en niet alles simpelweg aan elkaar plakken. Elk partje van de URL heeft dan op die manier ook echt "betekenis". Een URL wordt dan bijvoorbeeld /kalender/december, ik noem maar wat. Maar je URL is nog steeds statisch. Wat als op een gegeven moment besloten wordt dat de /kalender functionaliteit verhuist naar het onderdeel /evenementen? Op dit moment is er geen enkele koppeling tussen #1 en #2 dus dat verandert niet automatisch mee. Je moet dan weer in code/een template gaan hacken om deze hard coded waarde te fixen. Wat ook weer foutgevoeliger wordt als je vanuit meerdere plaatsen naar deze functionaliteit verwijst.

Dit zou een ander verhaal zijn wanneer de volledige URL dynamisch opgebouwd zou worden met een soort van linkfunctie. Dan zou het protocol, de website en de interne locatie (van de "voordeur" van deze functionaliteit) dynamisch mee kunnen veranderen op het moment dat deze wijzigen en deze functionaliteit genereert dan automatisch de nieuwe URL zonder dat je ook maar één letter code hoeft aan te passen.

Als je dus met dit soort routingsvraagstukken te simpele oplossingen kiest dan bijt dit je waarschijnlijk na verloop van tijd enorm in je staart. Het is van groot belang dat je veel zorg en denkwerk steekt in je aanpak, zodat je hier bij een generieke implementatie de vruchten van kunt plukken.

Het streven zou altijd "Zo simpel mogelijk, maar niet simpeler." moeten zijn.

Het makkelijke deel van dit hele verhaal zit nog steeds in het genereren van de URLs (wat dus eigenlijk dynamisch zou moeten zijn) en in zekere zin maakt het niet zoveel uit wat je kiest (maar zinvole naamgeving is wel een pre) dus het enkel geven van een "implementatie" van één naamgevingsvariant lost het probleem nou niet bepaald op. Te meer omdat je nog met de hele verwerking (#2) zit. En daarbij de rest van je site ook nog normaal door moet blijven werken.

Daarom voegt jouw antwoord dus niet zoveel toe :).

NB: je zou natuurlijk ook voor een tussenvorm kunnen kiezen, waarbij je gedeeltes van URLs dynamisch maakt. Dan zou je wel wat meer RewriteRules kunnen inzetten, maar het gevaar daarvan is dat je dan toch snel weer op een hellend vlak terecht komt.
Gewijzigd op 27/10/2019 17:09:04 door Thomas van den Heuvel
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.