.htaccess redirect

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Front-end developer (Vue.js) gezocht!

Functie Als Front-end developer is het jouw doel om efficiënte en effectieve frontend code te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden die goed aansluit bij de functionele behoefte vanuit de klant. Je zorgt voor optimale SEO-resultaten, sitespeed en frontend security. You build it, you run it, you own it! Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer React Sportsoftw

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van onze stack; Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor

Bekijk vacature »

Back end developer

Functie Jij als full stack ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor 90% van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van grote maatwerk applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. De technische uitdaging momenteel is dat

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Functieomschrijving Junior PHP Developer gezocht! Voor een opdrachtgever in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer die onderdeel gaat worden van het ontwikkelingsteam van deze organisatie. In deze functie ga jij aan de slag met het schrijven van software voor de aansturing van en het managen van windparken en bijbehorende onderdelen. Hiernaast ga jij je bezighouden met het ontwikkelen, testen en onderhouden van diverse webapplicaties. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 3 developers, hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt echter wel van je

Bekijk vacature »

Integratie Developer / Architect

Dit ga je doen Als Integratie Developer / Architect binnen deze organisatie krijg je echt de kans om impact te maken. De organisatie is groeiende maar houdt een corporate cultuur buiten de deur. Heb je een goede business case: zorg voor goede argumentatie en ga ervoor! Geen stroperig beslissingsproces dat jouw ideeën in de weg staat! Enkele van jouw taken: Je ontwerpt en ontwikkelt nieuwe integraties met behulp van interne tools (Boomi) of externe partners; Je vertaalt functionele specificaties naar technische oplossingen; Je denkt mee over strategische ontwikkelingen op het gebied van applicatie integratie; Je voert regie op leveranciers en

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

.NET Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een .NET Developer! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans en kijk snel of jouw vaardigheden aansluiten bij onderstaand profiel! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als .NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving Bergen. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en verricht betekenisvol werk. Binnen dit bedrijf wordt gewerkt aan de productie en ontwikkeling van medische middelen. Als .NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je wordt betrokken bij alle fasen van software

Bekijk vacature »

Back end developer Python, PHP

Functie Jij als full stack ontwikkelaar zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar een PO en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult voornamelijk (lees 75%) werken aan de roostersoftware. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere flexwerkers ingezet kan worden. Verder willen ze financiële koppelingen gaan maken

Bekijk vacature »

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden gebouwd, of grote complexe wijzigingen worden doorgevoerd op bestaande omgevingen. Je kunt (afhankelijk van jouw wensen en doelen) dus afwisselend werken in beide teams. Hiernaast participeer je in het Chapter Front-end development waar gezamenlijk kennis en ervaring wordt gedeeld. Als Front-end developer is het jouw doel

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Jan R

Jan R

05/08/2021 10:44:05
Quote Anchor link
Hi

Ik heb 2 webpaginas die omzeggens identiek zijn.
Nu zou ik willen dat alle aanroepen van alle bestanden inclusief submappen doorgesluisd worden naar de andere pagina. De data kan ik daar opvangen via PHP. De tabel structuren zijn dezelfde.

Hier is mijn huidige .htaccess bestand
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
ErrorDocument 401 /fouten/fout401.html
ErrorDocument 403 /fouten/fout403.html
ErrorDocument 404 /fouten/fout404.html

Header add "disablevcache" "true"

RewriteEngine On

RewriteBase /
RewriteRule ^/redirect/van/(.*)$ /redirect/naar/$1 [R=301,L]

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^domain.be
RewriteRule (.*) http://www.domain.be/$1 [R=301,L]

RewriteCond %{HTTPS} off
RewriteRule (.*) https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI}

De lijnen 9-10 heb ik toegevoegd maar er wordt niets doorgegeven.

Ik heb eigenlijk totaal geen ervaring net .htaccess. Ik zoek maar iets op internet en pas het aan.

lijn 5 komt van de provider.

Jan
Gewijzigd op 05/08/2021 10:45:16 door Jan R
 
PHP hulp

PHP hulp

03/05/2024 19:59:51
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/08/2021 10:51:54
Quote Anchor link
Kan je niet dit doen?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Redirect 301 /redirect/van    /redirect/naar
Gewijzigd op 05/08/2021 10:52:14 door - Ariën -
 
Jan R

Jan R

05/08/2021 11:43:33
Quote Anchor link
Blijkbaar niet. Ik heb wel geprobeerd.

Let wel. Het adres in de adresbar mag niet wijzigen.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

05/08/2021 12:13:24
Quote Anchor link
Dit is vaak een kwestie van e.e.a. testen.

Wijzig dit:

RewriteRule ^/redirect/van/(.*)$ /redirect/naar/$1 [R=301,L]

eens in:

RewriteRule ^redirect/van/(.*)$ https://www/domain.be/$1 [R=301,L]
 
Jan R

Jan R

05/08/2021 18:29:26
Quote Anchor link
Nee Ozzie werkt ook niet.
RewriteRule ^redirect/1/(.*)$ https://%{HTTP_HOST}%/redirect/files/$1 [R=301,L] eveneens niet
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

05/08/2021 20:35:14
Quote Anchor link
Je probeert nu een redirect te combineren met een rewrite rule. Dat werkt nooit zo. Probeer die twee uit elkaar te houden, want de technologie is wezenlijk anders.

Redirect: server geeft cliënt een 30x HTTP-respons waarna de cliënt de nieuwe URL opvraagt.

Rewrite rule: server herschrijft client request onzichtbaar naar een ander request, zodat een andere service op de server het request kan afhandelen.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

05/08/2021 22:09:16
Quote Anchor link
Jan R op 05/08/2021 18:29:26:
Nee Ozzie werkt ook niet.

Ik zie dat er een foutje in mijn code stond. Nogmaals:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
RewriteRule ^redirect/van/(.*)$ https://www.domain.be/$1 [R=301,L]


Als het niet werkt, haal dan eens die RewriteBase weg.

Als het niet werkt, wat werkt er dan niet? "Werkt niet" is een beetje nogal vaag.
 
Jan R

Jan R

06/08/2021 08:03:58
Quote Anchor link
@ozzie
beide geprobeerd. Lukt niet. Even vaag maar hoe moet ik het anders schrijven. Er wordt niets doorgesluisd.
@ward.
In mijn oorspronkelijk bericht schreef ik dan ook. Ik heb er geen verstand van :)
Hoe moet het dan wel?

Algemeen opnieuw proberen uitleggen wat ik wil
Ik heb 2 clubs met hun competitieresultaten
Nu wil ik dat welk bestand/pagina ik ook opvraag deze automatisch doorsluisd naar de andere map zodat ik niet steeds op 2 plaatsen moet vernieuwen of aanmaken en include gebruiken
De bestanden zijn dus dezelfde of verwijzen via include naar het andere momenteel maar dat is omslachtig.

Ik wil dus als ik vraag naar www.clubresultaten.be/club2/index.php alles intern maar niet op de adresbar hij www.clubresultaten.be/club1/index.php gaat lezen en uitvoeren.
In mijn php bestand kijk ik dan welke club het is en dan gebruik ik een prefix voor de tabellen.

Deze werkwijze zou volgens mij ook moeten werken met 3, 4 of zelfs met 100 clubs :) enige probleem. Ik krijg het niet werkende.

Jan
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/08/2021 09:28:28
Quote Anchor link
Vanwaar gebruik je genummerde directories, en vermoedelijk ook dubbele code?
Toch even benieuwd.

DRY:
Don't
Repeat
Yourself
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

06/08/2021 10:27:48
Quote Anchor link
Je zou de url kunnen ontleden en zien welke club van toepassing is.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?php
$url
= 'http://www.clubresultaten.be/club2/index.php';
$parse = parse_url($url);
echo '<pre>' . print_r( $parse, TRUE ) . '</pre>';

$path = explode( '/', $parse['path'] );
echo '<pre>' . print_r( $path, TRUE ) . '<pre>';
echo '<pre>' . $path[1] . '</pre>';
?>


<?php
$url
= 'http://www.clubresultaten.be/club1';
$parse = parse_url($url);
echo '<pre>' . print_r( $parse, TRUE ) . '</pre>';

$path = explode( '/', $parse['path'] );
echo '<pre>' . print_r( $path, TRUE ) . '<pre>';
echo '<pre>' . $path[1] . '</pre>';
?>


<?php
$url
= 'http://www.clubresultaten.be';
$parse = parse_url($url);
echo '<pre>' . print_r( $parse, TRUE ) . '</pre>';

$path = explode( '/', $parse['path'] );
echo '<pre>' . print_r( $path, TRUE ) . '<pre>';
echo '<pre>' . $path[1] . '</pre>';
?>


https://www.php.net/manual/en/function.parse-url.php
Gewijzigd op 06/08/2021 10:28:51 door Adoptive Solution
 
Jan R

Jan R

06/08/2021 11:03:14
Quote Anchor link
- Ariën - op 06/08/2021 09:28:28:
Vanwaar gebruik je genummerde directories, en vermoedelijk ook dubbele code?
Toch even benieuwd.


Ik moet toch met iets testen :)
in de productie zullen het clubnamen zijn

Adoptive Solution op 06/08/2021 10:27:48:
Je zou de url kunnen ontleden en zien welke club van toepassing is.

Dat is wat ik probeer te verwezenlijken. maar eerst moet het doorverbonden worden of wat de term ook is.

Nu doe ik alles met de bestanden voor de 2° club heraanmaken met als inhoud
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
    include $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'] . '/incl/includes.php';

    include '../club_1/' . basename($_SERVER['SCRIPT_NAME']);
?>

Maar ik zou het automatisch willen laten linken via welke methode dan ook.


In php heb in een include file met
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?
    $website
= $_SERVER['SERVER_NAME'] . $_SERVER['SCRIPT_NAME'] . '?' . $_SERVER['QUERY_STRING'];
    switch (true) {
        case (

            strpos($website, '/sc_post-gent/')!==false
        ):
                define('TRNPREFIX', 'trn_');
                define('clubNaam', 'Schaakclub Post-Gent 1945');
                define('SPEELDAG', 2);
                define('MENU', 'menu_post.php');
            break;
        case (

            strpos($website, '/sc_de_witte_kaproen/')!==false
        ):
                define('TRNPREFIX', 'tr2_');
                define('clubNaam', 'Schaakclub De witte kaproen');
                define('MENU', 'menu_wk.php');
                define('SPEELDAG', 4);
            break;
    }

?>
Gewijzigd op 06/08/2021 11:11:03 door Jan R
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

06/08/2021 11:25:39
Quote Anchor link
Moest even zoeken hoe het ook alweer genoemd werd.
Helpt dit?
https://steampixel.de/en/simple-and-elegant-url-routing-with-php/
 
Jan R

Jan R

06/08/2021 11:36:37
Quote Anchor link
Niet echt. Hier sturen ze alles door naar index.php en doen daar alles in. ik wil de structuur van dorsturen enkel op 1 folder en voor alle bestanden naar dezelfde naam in een andere map.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/08/2021 11:40:08
Quote Anchor link
Jan R op 06/08/2021 11:03:14:
- Ariën - op 06/08/2021 09:28:28:
Vanwaar gebruik je genummerde directories, en vermoedelijk ook dubbele code?
Toch even benieuwd.


Ik moet toch met iets testen :)
in de productie zullen het clubnamen zijn


Clubnamen of nummers, beiden zijn geen goed voorbeeld van goede pragmatische code in jouw voorbeeld. Je wilt liever niet voor elke club een aparte directory aanmaken met een script erin die voor elke club haast gelijk is. Stel dat je een basale wijziging aan je site uitvoert, waarin bijvoorbeeld 262 clubs van toepassing zijn. Ga je al die scripts handmatig langs?

Waarom maak je niet één script die de clubnaam opvangt die alles dan afhandelt? Dan hoef je ook geen moeilijke fratsen uit te voeren met .htaccess.

Thomas v/d Heuvel (waar is hij gebleven?) heeft op zijn site een mooi voorbeeld staan van een mooi doorgeefluikje via een specifieke index.php-file: http://fangorn.thijma.nl/news/redirecting-all-requests-to-index-php-with-htaccess
Gewijzigd op 06/08/2021 11:43:59 door - Ariën -
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

06/08/2021 14:09:06
Quote Anchor link
Maak eens een back-up van je .htaccess

Maak vervolgens een nieuw .htaccess bestand, en kijk of een van de onderstaande varianten het gewenste resultaat oplevert. (Plaats alleen deze code erin en niet de oude code die er al in stond.)

redirect/van, redirect/naar en domain.be moet je uiteraard aanpassen naar de juiste waarden.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
RewriteEngine On

RewriteRule ^redirect/van/(.*)$ https://www.domain.be/redirect/naar/$1 [R=301,L]


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
RewriteEngine On

RewriteRule ^/redirect/van/(.*)$ https://www.domain.be/redirect/naar/$1 [R=301,L]


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
RewriteEngine On

RewriteBase /
RewriteRule ^redirect/van/(.*)$ www.domain.be/redirect/naar/$1 [R=301,L]


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
RewriteEngine On

RewriteBase /
RewriteRule ^/redirect/van/(.*)$ www.domain.be/redirect/naar/$1 [R=301,L]
 
Jan R

Jan R

08/08/2021 09:31:47
Quote Anchor link
Hi

Optie 2 werkt niet. De andere opties blijken wel te werken. Echter de adresbar mag niet wijzigen en dat is bij de 3 gevallen wel zo.

Ik vond ook deze pagina: http://dk.co.nz/seo
Deze verteld zo ongeveer wat ik wil met betere termen.
Quote:
Verberg de GET parameters
Quote:
. Misschien maakt dat het duidelijker.

Maar blijkbaar ZOU ONE.COM mod_rewite niet ondersteunen en dan stopt het ook:(

Ik maakte een klein test-linkje https://www.janr.be/schaak/
Als ik op de 1° link klik gebruik ik nu https://www.janr.be/schaak/?club=sc_post-gent wat ik wil is https://www.janr.be/schaak/sc_post-gent al dan niet gevolgd door een extra / en natuurlijk de andere benodigde GETs


Jan
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/08/2021 09:58:34
Quote Anchor link
Maak eens een testbestand met:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
phpinfo();
?>


Staat Apache ertussen met zijn instellingen?
En zo ja, staat ook mod_rewrite vermeld?

Als Apache er niet tussenstaat, dan is het alsnog geen probleem, maar wordt het wel lastig uit te zoeken of mod_rrerite werkt.

Hoeveel ik mij niet kan indenken dat ze deze module niet ondersteunen.
Gewijzigd op 08/08/2021 09:59:28 door - Ariën -
 
Jan R

Jan R

08/08/2021 10:49:54
Quote Anchor link
Apaceh ja
mod_rewrite Nee

Ik vraag het hun wel eens.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

08/08/2021 16:20:21
Quote Anchor link
Probeer nog eens dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
RewriteEngine On

RewriteRule ^redirect/van/(.*)$ https://www.domain.be/redirect/naar/$1 [P]
 
Jan R

Jan R

09/08/2021 11:56:02
Quote Anchor link
Dan krijg ik een 404. Wat hierbij ook opvalt als ik https://www.janr.be/schaak dus zonder 1 of zonder 2 dat de mappen niet zichtbaar zijn op de index of pagina.
 
Jan R

Jan R

11/08/2021 21:05:31
Quote Anchor link
Jan R op 08/08/2021 10:49:54:
Apaceh ja
mod_rewrite Nee

Ik vraag het hun wel eens.

Volgens hun zoàu het moeten werken ondanks dat het in php_info niet staat.
We zien dus wel eens ik het werkende krijg onder wamp

Jan
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.