Htaccess werkt niet :(

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »

Java Developer / Sociaal domein

Dit ga je doen Nieuwbouw en doorontwikkeling; Beheer en wanneer nodig onderhoud; Bijdrage leveren in het functioneel- en technisch ontwerptraject; Analyseren van productie verstoringen; Meedenken over vernieuwingen en verbeteringen. Hier ga je werken De organisatie waar jij komt te werken focust zich op software development met een maatschappelijk tintje. De afdeling software ontwikkeling bestaat uit vijf verschillende scrum teams, met allen hun eigen focus gebied. Zo zijn er een aantal teams die zich focussen op specifieke applicaties, maar is er ook een team gericht op projecten. Binnen de organisatie staat innovatie en kwaliteit voorop. Een aantal applicaties draait nog op

Bekijk vacature »

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

Developer Angular & Kotlin

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van mobiele apps en webapplicaties; Het opstellen van technisch ontwerp en het bespreken van ontwerpen met de software architect; Het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van technisch testen; Het in de gaten houden van nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en het adviseren van de organisatie hierover. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze organisatie is van oorsprong een familiebedrijf, er wordt hard gewerkt, er heerst een no nonsense en doeners mentaliteit, een informele sfeer en er is een mix van

Bekijk vacature »

JAVA Programmeur

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving We zoeken per direct enthousiaste software engineers die ons team komen versterken.We werken in DevOps teams met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Er wordt nauw samengewerkt met ons Business analyse team (BAT), met onze uitvoerende medewerkers en met de DevOps teams onderling binnen het domein. Het liefst hebben we veel en vaak interactie met onze interne en externe eindgebruikers om zo de juiste dingen te maken. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving. Achtergrond opdracht De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader

Bekijk vacature »

Integratie expert - Java Developer

Dit ga je doen Nieuw koppelingen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren; Je schakelt met de klanten om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Strategisch kijken naar nieuwe mogelijkheden op bestaande of nieuwe koppelingen zo effectief mogelijk te realiseren; Je bestaande toolset afwegen tegen nieuwe mogelijkheden om integratiedoelen steeds effectiever en/of effcienter te bewerkstelligen; Bestaande software koppelingen beheren, dit zijn koppelingen met zowel interne als externe systemen; Overleg met zowel directe collega's als met stakeholders om nieuwe integratieplannen concreet te maken; Je kunt de junioren meenemen op sleeptouw. Hier ga je werken Onze klant is op zoek naar een ervaren

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

.Net Ontwikkelaar

Dit ga je doen Het ontwerpen en ontwikkelen van software voor klanten; Het bijdragen van kennis en ervaring; Het integreren van van de software en afstemmen met klanten; Het functioneel testen van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij momenteel op zoek naar een .Net Developer die wilt werken aan software die draait op machines wereldwijd. De organisatie produceert software voor applicaties die gebruikt worden in verschillende branches. De software wordt geleverd aan fabrikanten van verschillende robotica en machines. Als .Net ontwikkelaar ben je intern onderdeel van het team wat de applicatie omgevingen ontwikkeld en

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Wessel Johnson

Wessel Johnson

01/09/2007 18:17:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben al een tijdje bezig met m'n site en ik gebruik dus htaccess, dat werkte allemaal prima op mn localhost. Dus ik probeerde het online, en het werkte niet. Het bestand stond WEL in de lijst met bestanden van m'n site. Als htaccess niet werkt krijg ik meestal een melding. Nu dus niet. Mijn vraag: moet ik een of ander bestand configureren of "aanzetten" zodat dit werkt of is er iets goed min (zal vast niet)?

Alvast bedankt,
Wessel

Edit:

Online site: http://www.wesselb.nl
Geen commentaar op de layout aub, dat komt later ;)

Htaccess:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^~(.*)$ index.php?p_id=$1

Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wessel Johnson
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 23:50:40
 
Joren de Wit

Joren de Wit

01/09/2007 19:08:00
Quote Anchor link
Kijk eens naar deze tutorial en controleer of de instellingen goed staan...
 
Martijn

Martijn

01/09/2007 19:11:00
Quote Anchor link
Met .htaccess heb je een webserver nodig die Apache gebruikt. Dit kun je controleren door het volgende scriptje even te uploaden en hem daarna te openen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?PHP echo phpinfo(); ?>


Want volgens mij kan dat wel eens de oorzaak zijn.

EDIT: ^--- wat hij zei :D
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Martijn
 
Wessel Johnson

Wessel Johnson

01/09/2007 19:23:00
Quote Anchor link
@Blanche, Martijn
Ik heb het geleerd van die tut XD en de instellingen op mn server staan goed, ik heb geen idee waar het aan zou kunnen liggen.

Voor de PHPINFO: http://www.wesselb.nl
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

01/09/2007 19:28:00
Quote Anchor link
@martijn, als je met de webdeveloper toolbar in firefox werkt kan je zien bij de response headers dat het de volgende server betreft:
Server: Apache/2.0.53 (Fedora)

@wesselB, heb je al vaker htaccess gebruikt op die server?
 
Wessel Johnson

Wessel Johnson

01/09/2007 19:31:00
Quote Anchor link
Nee, dit is de eerste keer
 
Wessel Johnson

Wessel Johnson

02/09/2007 13:02:00
Quote Anchor link
Iemand een idee?

(Ik van iets gehoord dat het met de config van mn site heeft te maken)
 
PHP Newbie

PHP Newbie

02/09/2007 13:30:00
Quote Anchor link
escape dat golfje eens
 
Wessel Johnson

Wessel Johnson

02/09/2007 13:46:00
Quote Anchor link
Zal ik proberen.

PS: het werkte wel op mn loclahost :S

Edit:

werkt niet.. =S
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wessel Johnson
 
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

02/09/2007 14:52:00
Quote Anchor link
Misschien staat allowoverwrite niet goed in de httpd.conf.
Kan je wel andere dingen doen met je htaccess?
 
Rien van Hulten

Rien van Hulten

02/09/2007 14:58:00
Quote Anchor link
Ik heb hier ook een keer last van gehad. Waarschijnlijk heb je een onjuiste RewriteBase. Zet dit maar eens in je .htaccess, waarbij je rootdir zelf nog moet veranderen (de goede rootdir vind je in je phpinfo()).

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
RewriteBase /~rootdir/
 
Wessel Johnson

Wessel Johnson

03/09/2007 07:18:00
Quote Anchor link
@M-D
Waar kan ik de httpd.conf wijzigen op mn site, nog nooit gedaan, alleen op localhost? XD

@Rien
Zal ik even naar gaan kijken, moet nu naar school. Alvast bedankt, want dit kan het zijn. :)

Edit:
typo
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wessel Johnson
 
Wessel Johnson

Wessel Johnson

03/09/2007 19:38:00
Quote Anchor link
@Rien
Waar zou ik dan moeten kijken in phpinfo(); ik kan het niet vinden :(

PS: /./ Als rootdir werkt niet.

Edit:
Ahh cmon ;) M'n vorige post was in de ochtend en nu is het avond :| Das een halve dag, toch :D


Edit:
Weer een edit. Dat komt ervan als je niet mag bumpen =P

Ik heb ergens gelezen dat ik het moet ontgrendelen ofzo op mn site in de httpd.conf, maar ik heb geen idee waar die staat. Vervolgens moest ik mn server opnieuw opstarten met een command, en dat weet ik al helemaal niet.
Dus ik blijf maar hopen dat iemand snel met de goude tip komt :-)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wessel Johnson
 
- SanThe -

- SanThe -

03/09/2007 19:44:00
Quote Anchor link
Niet Bumpen.
Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig deAfbeelding knop om je tekst aan te passen.
 
Wessel Johnson

Wessel Johnson

04/09/2007 15:59:00
Quote Anchor link
Woehoe, ik denk dat ik de oplossing voel!

Ik dacht, laat ik die .htaccess maar zitten en een eigen 404 page gaan maken. Wat bleek nou, ddar had je ook .htaccess voor nodig. Dus ik voer dat keurig netjes in, en wat bleek nou. Het werkte WEL online!!!

Dus iemand heeft de oplossing:
Rien:
Ik heb hier ook een keer last van gehad. Waarschijnlijk heb je een onjuiste RewriteBase. Zet dit maar eens in je .htaccess, waarbij je rootdir zelf nog moet veranderen (de goede rootdir vind je in je phpinfo()).

Alleen nou weet ik niet hoe ik aan m'n rootdir moet komen :( Je zou me heel gelukkig maken als je dan wist :)

groeten, Wessel
 
Joren de Wit

Joren de Wit

04/09/2007 16:05:00
Quote Anchor link
Controleer dan of de rewrite module wel geactiveerd is (te checken via phpinfo()) en of je AllowOverride instellingen in je httpd.conf wel goed staan.
 
Wessel Johnson

Wessel Johnson

04/09/2007 16:09:00
Quote Anchor link
In de phpinfo() staat dat de module is geactiveerd, en ik heb geen idee hoe ik in de httpd.conf moet komen. Misschien dat je me daarmee wilt helpen?
 
Wessel Johnson

Wessel Johnson

05/09/2007 07:28:00
Quote Anchor link
Iemand die de oplossing heeft?
Zo niet, dan zal ik jullie hiermee ook niet meer lastigvallen :|
 
Wessel Johnson

Wessel Johnson

05/09/2007 17:04:00
Quote Anchor link
Iemand nog??

Ik word er echt doodziek van dat het niet werkt, ben er al 5 dagen mee aan het kloten. Kan iemand me plzplz helpen??
 
Manaus

Manaus

05/09/2007 17:17:00
Quote Anchor link
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^~(.*)$ index.php?p_id=$1

moet je die ~ niet escapen?:P
 
Winston Smith

Winston Smith

05/09/2007 17:32:00
Quote Anchor link
Je bent al een keertje gewaarschuwd voor bumpen, en vervolgens bump je nog twee keer achter elkaar. Hardleers?

Verder kan je eens kijken in de documentatie van Apache zelf, zoek maar op mod_rewrite en dan kom je er wel. Ik neem aan dat Engels geen probleem voor je is?

Edit:
Overigens krijg ik nu een Internal Server Error op je website, dus er klopt iets nog niet helemaal ;) Controleer de error logs als je daarbij kan. Overigens kan je waarschijnlijk niet in de httpd.conf (indien je hosting huurt, wel als je zelf host maar dan had je waarschijnlijk wel geweten wat httpd.conf is en waar te vinden).
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Winston Smith
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.