htaccess

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij recent jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een erkende werkgever in regio Waalwijk zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer werk jij samen in een multidisciplinair ontwikkel team met 1-2 Senior .NET developers, twee front-end developers, Data Scientists en één UX designer. Als team werken jullie aan het ontwikkelen van een Cloud based applicatie en aan het stabieler maken van deze applicatie. Ook unit testing gaat erg belangrijk worden in jouw nieuwe functie. Samen met de Senior .NET ontwikkelaar wordt jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de API. Jullie werken met veel data en incidenteel komen er ook data vraagstukken en zullen er wat queries gedraaid moeten worden. Dit betekend dat jij veel gaat werken met

Bekijk vacature »

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

Front-end Developer - React - Data Driven

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een snelgroeiende organisatie die een data-driven inspectieapp op de markt hebben gebracht die nu al een aantal jaar door verschillende organisaties wereldwijd gebruikt wordt. Er zijn zo'n 6 mensen werkzaam bij dit bedrijf en ze zijn nu vooral op zoek naar een sterke front-end developer die wil gaan werken aan nieuwbouw applicaties en de uitbouw van de huidige applicaties. De reden dat ze zoeken is omdat er veel werk op komst is en ze hier de juiste capaciteit voor willen hebben. Er heerst hier een hele prettige sfeer waarin respect en eerlijke communicatie belangrijk is. Ook

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

27/02/2012 14:44:08
Quote Anchor link
Hallo,

Ik zoek een htaccess scriptje dat ik url's kan veranderen

Ik wil bijvoorbeeld www.website.nl/v2/?p=profiel&gebruiker=naam dat dat wordt:

www.website.nl/v2/profiel/naam

*Die v2 is voor omdat ik nu een nieuwe website aan het maken ben op de zelfde domeinnaam. dit wordt later omgezet zonder v2.

Heeft iemand hier een scriptje voor?

Ik zoek alleen dat ik het appart kan schakelen. dus elke pagina andere regel in de htaccess.

Alvast bedankt,

Toevoeging op 27/02/2012 14:52:43:

RewriteRule ^/profiel/(.*) index.php?p=profiel&gebruiker=$1

Ik kreeg deze maar die werktte niet.
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 07:17:43
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/02/2012 15:59:57
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
RewriteEngine On
RewriteRule ^/profiel/(.*) index.php?p=profiel&gebruiker=$1

werkt dit?
 
Wouter J

Wouter J

27/02/2012 16:05:06
Quote Anchor link
@Aar ik zou het nog wat flexibeler maken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
RewriteEngine On
RewriteBase /

RewriteRule ^/v2/(\w*?)/(.*?)$ /v2/$1/$2
RewriteRule ^/v2/(\w*?)$ /v2/$1/


Kevin, je weet wel dat je hiermee domein.nl/v2/profiel/naam doorstuurt naar domein.nl/v2/index.php?p=profiel&gebruiker=name en niet andersom? En heb je wel de mod_rewrite module aanstaan op Apache?
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

28/02/2012 13:02:59
Quote Anchor link
Hallo,

Heb het inmiddels opgelost!

Heb het zo gedaan:
RewriteEngine On
RewriteRule ^profiel/(.*) index.php?p=profiel&gebruiker=$1

Maar nu had ik nog een vraag:

RewriteRule ^forum index.php?p=forum
RewriteRule ^forum/(.*) index.php?p=forum&cat=$1

Als ik deze 2 tegelijk in htaccess zet, werkt de 2de niet.

Hoe kan dat?

www.website.nl/forum/topic/324/2

Hoe maak ik dit in htaccess?

RewriteRule ^forum/topic/page/(.*) index.php?p=forum&showtopic=$1&page=????????

Wat moet op de plek van het ?
 
Wouter J

Wouter J

28/02/2012 13:07:52
Quote Anchor link
Je moet altijd eerst de meeste parameters plaatsen en dan de mindere. Voorbeeld:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
RewriteRule ^/page/(.*?)/(.*?)$ index.php?p=page&foo=$1&bar=$2 [L]
RewriteRule ^/page/(.*?)$ index.php?p=page&foo=$1 [L]
RewriteRule ^/page$ index.php?p=page


Merk op dat ik hier de L flag gebruik. Dit is om ervoor te zorgen dat als de eerste rule werkt hij niet verder gaat met de andere, dit is volgens mij wat sneller.
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

28/02/2012 13:10:20
Quote Anchor link
Wouter J op 28/02/2012 13:07:52:
Je moet altijd eerst de meeste parameters plaatsen en dan de mindere. Voorbeeld:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
RewriteRule ^/page/(.*?)/(.*?)$ index.php?p=page&foo=$1&bar=$2 [L]
RewriteRule ^/page/(.*?)$ index.php?p=page&foo=$1 [L]
RewriteRule ^/page$ index.php?p=page


Merk op dat ik hier de L flag gebruik. Dit is om ervoor te zorgen dat als de eerste rule werkt hij niet verder gaat met de andere, dit is volgens mij wat sneller.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
RewriteRule ^forum/cat/(.*) index.php?p=forum&cat=$1
RewriteRule ^forum/topic/(.*) index.php?p=forum&showtopic=$1
RewriteRule ^forum index.php?p=forum

heb ze op deze volgorde, en nu werkt de bovenste en de middelste niet.
 
Jacco Brandt

Jacco Brandt

28/02/2012 13:15:08
Quote Anchor link
Er moet een / voor index.php?p=...
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

28/02/2012 13:16:10
Quote Anchor link
Jacco Brandt op 28/02/2012 13:15:08:
Er moet een / voor index.php?p=...


Dat werkt al helemaal niet...
 
Wouter J

Wouter J

28/02/2012 13:19:38
Quote Anchor link
Plaats eens een $ achter de eerste expressie op elke regel.
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

28/02/2012 13:35:51
Quote Anchor link
Wouter J op 28/02/2012 13:19:38:
Plaats eens een $ achter de eerste expressie op elke regel.


hoe bedoel je?
 
Victor -

Victor -

28/02/2012 13:43:17
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
RewriteRule ^forum/cat/(.*)$ index.php?p=forum&cat=$1
RewriteRule ^forum/topic/(.*)$ index.php?p=forum&showtopic=$1
RewriteRule ^forum$ index.php?p=forum

Zo.

Toevoeging op 28/02/2012 13:44:27:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
RewriteRule ^forum/cat/(.*)/?$ index.php?p=forum&cat=$1
RewriteRule ^forum/topic/(.*)/?$ index.php?p=forum&showtopic=$1
RewriteRule ^forum/?$ index.php?p=forum


Zo werkt het ook met een slash erachter (/)
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

28/02/2012 13:50:42
Quote Anchor link
Victor - op 28/02/2012 13:43:17:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
RewriteRule ^forum/cat/(.*)/?$ index.php?p=forum&cat=$1


Alleen die werkt nu niet.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.