htaccess

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

Back end developer Python, PHP

Functie Jij als full stack ontwikkelaar zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar een PO en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult voornamelijk (lees 75%) werken aan de roostersoftware. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere flexwerkers ingezet kan worden. Verder willen ze financiële koppelingen gaan maken

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer werk jij samen in een multidisciplinair ontwikkel team met 1-2 Senior .NET developers, twee front-end developers, Data Scientists en één UX designer. Als team werken jullie aan het ontwikkelen van een Cloud based applicatie en aan het stabieler maken van deze applicatie. Ook unit testing gaat erg belangrijk worden in jouw nieuwe functie. Samen met de Senior .NET ontwikkelaar wordt jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de API. Jullie werken met veel data en incidenteel komen er ook data vraagstukken en zullen er wat queries gedraaid moeten worden. Dit betekend dat jij veel gaat werken met

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »

Lasrobotprogrammeur/operator

Heb je interesse in trekkers en beschik je overvlijmscherpse precisie? Solliciteer dan op deze vacature! Als Lasoperator ben je vooral bezig met het maken van nieuwe lasrobotprogramma’s en het optimaliseren van bestaande programma’s, zowel online als offline (incl. het bedienen van de Lasrobots). Daarnaast draag je bij aan een optimaal rendement van de las robots. Verder heb je de volgende werkzaamheden: Het meewerken als operator c.q. Robotlassen niveau 2 (van complexe samenstellingen/halffabricaten), het om- en instellen van de diverse stations van lasmallen (productdragers), het afwerken van laswerk (verwijderen lasspetters en oxiden), het bewaken van de machineplanning (op bewerkingen) incl. de

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Als Senior PHP developer heb je een sterke mening over de architectuur van projecten en de processen binnen het team. Je bent de sparringpartner voor je Team Lead. Ook ondersteun je met jouw kennis de minder ervaren developers in jouw team. Ze werken regelmatig aan projecten vanaf scratch en dit geeft ruimte om voor nieuwe technieken te kiezen. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Als Senior Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende best-gecertificeerde Java community. Deze bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Aval en de Nationale Politie. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We

Bekijk vacature »

.NET Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een .NET Developer! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans en kijk snel of jouw vaardigheden aansluiten bij onderstaand profiel! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als .NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving Bergen. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en verricht betekenisvol werk. Binnen dit bedrijf wordt gewerkt aan de productie en ontwikkeling van medische middelen. Als .NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je wordt betrokken bij alle fasen van software

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

27/02/2012 14:44:08
Quote Anchor link
Hallo,

Ik zoek een htaccess scriptje dat ik url's kan veranderen

Ik wil bijvoorbeeld www.website.nl/v2/?p=profiel&gebruiker=naam dat dat wordt:

www.website.nl/v2/profiel/naam

*Die v2 is voor omdat ik nu een nieuwe website aan het maken ben op de zelfde domeinnaam. dit wordt later omgezet zonder v2.

Heeft iemand hier een scriptje voor?

Ik zoek alleen dat ik het appart kan schakelen. dus elke pagina andere regel in de htaccess.

Alvast bedankt,

Toevoeging op 27/02/2012 14:52:43:

RewriteRule ^/profiel/(.*) index.php?p=profiel&gebruiker=$1

Ik kreeg deze maar die werktte niet.
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 16:59:49
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/02/2012 15:59:57
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
RewriteEngine On
RewriteRule ^/profiel/(.*) index.php?p=profiel&gebruiker=$1

werkt dit?
 
Wouter J

Wouter J

27/02/2012 16:05:06
Quote Anchor link
@Aar ik zou het nog wat flexibeler maken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
RewriteEngine On
RewriteBase /

RewriteRule ^/v2/(\w*?)/(.*?)$ /v2/$1/$2
RewriteRule ^/v2/(\w*?)$ /v2/$1/


Kevin, je weet wel dat je hiermee domein.nl/v2/profiel/naam doorstuurt naar domein.nl/v2/index.php?p=profiel&gebruiker=name en niet andersom? En heb je wel de mod_rewrite module aanstaan op Apache?
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

28/02/2012 13:02:59
Quote Anchor link
Hallo,

Heb het inmiddels opgelost!

Heb het zo gedaan:
RewriteEngine On
RewriteRule ^profiel/(.*) index.php?p=profiel&gebruiker=$1

Maar nu had ik nog een vraag:

RewriteRule ^forum index.php?p=forum
RewriteRule ^forum/(.*) index.php?p=forum&cat=$1

Als ik deze 2 tegelijk in htaccess zet, werkt de 2de niet.

Hoe kan dat?

www.website.nl/forum/topic/324/2

Hoe maak ik dit in htaccess?

RewriteRule ^forum/topic/page/(.*) index.php?p=forum&showtopic=$1&page=????????

Wat moet op de plek van het ?
 
Wouter J

Wouter J

28/02/2012 13:07:52
Quote Anchor link
Je moet altijd eerst de meeste parameters plaatsen en dan de mindere. Voorbeeld:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
RewriteRule ^/page/(.*?)/(.*?)$ index.php?p=page&foo=$1&bar=$2 [L]
RewriteRule ^/page/(.*?)$ index.php?p=page&foo=$1 [L]
RewriteRule ^/page$ index.php?p=page


Merk op dat ik hier de L flag gebruik. Dit is om ervoor te zorgen dat als de eerste rule werkt hij niet verder gaat met de andere, dit is volgens mij wat sneller.
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

28/02/2012 13:10:20
Quote Anchor link
Wouter J op 28/02/2012 13:07:52:
Je moet altijd eerst de meeste parameters plaatsen en dan de mindere. Voorbeeld:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
RewriteRule ^/page/(.*?)/(.*?)$ index.php?p=page&foo=$1&bar=$2 [L]
RewriteRule ^/page/(.*?)$ index.php?p=page&foo=$1 [L]
RewriteRule ^/page$ index.php?p=page


Merk op dat ik hier de L flag gebruik. Dit is om ervoor te zorgen dat als de eerste rule werkt hij niet verder gaat met de andere, dit is volgens mij wat sneller.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
RewriteRule ^forum/cat/(.*) index.php?p=forum&cat=$1
RewriteRule ^forum/topic/(.*) index.php?p=forum&showtopic=$1
RewriteRule ^forum index.php?p=forum

heb ze op deze volgorde, en nu werkt de bovenste en de middelste niet.
 
Jacco Brandt

Jacco Brandt

28/02/2012 13:15:08
Quote Anchor link
Er moet een / voor index.php?p=...
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

28/02/2012 13:16:10
Quote Anchor link
Jacco Brandt op 28/02/2012 13:15:08:
Er moet een / voor index.php?p=...


Dat werkt al helemaal niet...
 
Wouter J

Wouter J

28/02/2012 13:19:38
Quote Anchor link
Plaats eens een $ achter de eerste expressie op elke regel.
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

28/02/2012 13:35:51
Quote Anchor link
Wouter J op 28/02/2012 13:19:38:
Plaats eens een $ achter de eerste expressie op elke regel.


hoe bedoel je?
 
Victor -

Victor -

28/02/2012 13:43:17
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
RewriteRule ^forum/cat/(.*)$ index.php?p=forum&cat=$1
RewriteRule ^forum/topic/(.*)$ index.php?p=forum&showtopic=$1
RewriteRule ^forum$ index.php?p=forum

Zo.

Toevoeging op 28/02/2012 13:44:27:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
RewriteRule ^forum/cat/(.*)/?$ index.php?p=forum&cat=$1
RewriteRule ^forum/topic/(.*)/?$ index.php?p=forum&showtopic=$1
RewriteRule ^forum/?$ index.php?p=forum


Zo werkt het ook met een slash erachter (/)
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

28/02/2012 13:50:42
Quote Anchor link
Victor - op 28/02/2012 13:43:17:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
RewriteRule ^forum/cat/(.*)/?$ index.php?p=forum&cat=$1


Alleen die werkt nu niet.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.