.htaccess

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Applicatie ontw

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: We verwachten van je, dat je: Brede ervaring hebt als JAVA-ontwikkelaar; Ervaring hebt met Agile/Scrum-werken en je thuis voelt in een Agile omgeving; Een aandeel levert aan het scrumproces en in de SAFe-releasetrain; Zelfstandig werkt in een scrumteam en intensief de samenwerking op zoekt met je directe collega’s en je omgeving; Ervaring meebrengt met het schattten en inplannen van taken tot en met het testen en demonstreren van de opgeleverde functionaliteit; Collega’s in je

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »

PHP developer (Symfony, Doctrine)

Functie Als PHP developer wordt er een hoge mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed opereert in een team waar kennis wordt gedeeld en dingen als codereviews erg veel voorkomen. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg waar jij de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je gaat projecten vanaf het begin tot het eind begeleiden. Je sluit aan bij meetings met klanten om hun processen in kaart te brengen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Voor Troostwijk Groep zoeken wij een: Mendix Developer Wij zoeken Je bent een getalenteerde en ervaren Mendix Developer en het is tijd om je horizon te verbreden. Je wilt minder coderen en meer modelleren, minder bezig zijn met allerlei technische details en randvoorwaarden en meer met functionaliteit. Daarnaast ben je trots op de innovatieve en gebruiksvriendelijke applicaties die je in de loop van de jaren hebt gebouwd. Werk je graag in een enthousiast team, wil je veel vrijheid en kun je tegelijkertijd goed met deadlines omgaan, dan ben jij absoluut degene die wij zoeken! Wat je nodig hebt is ruime

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »
Dave schaafsma

dave schaafsma

14/04/2012 10:12:00
Quote Anchor link
Beste leden.

Ik ben bezig voor iemand met een site met mod rewrite.

Dit is de huidige url :
> http://www.jevice.nl/Abeco/index.php?pagina=home


Dat wil ik veranderen in :
http://www.jevice.nl/abeco/home


Zo wil ik alle links kort maken , aleen nu had ik een regel, maar ik krijg het maar niet werkend hoe kan dit ?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
RewriteEngine On
RewriteBase /abeco/

RewriteRule ^/(.*?)$ index.php?pagina=$1



Wat doe ik nou fout ?
Gewijzigd op 14/04/2012 10:36:04 door Dave schaafsma
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 18:04:53
 
Bram w

bram w

14/04/2012 10:15:55
Quote Anchor link
je hebt nu
RewriteRule ^/(.*?)/$ index.php?pagina=$1

met een / aan het einde.
Dan moet je het ook aanroepen met een / aan het einde.
Dus je link wordt dan http://www.jevice.nl/abeco/home/
Gewijzigd op 14/04/2012 10:17:21 door bram w
 
Dave schaafsma

dave schaafsma

14/04/2012 10:24:03
Quote Anchor link
Dus als ik die slash weghaal moet hij het goed weergeven ? , ik ga het even uitprobeeren.

Oke ik heb het weggehaald maar de index pagina is nog niet vindbaar via http://www.jevice.nl/Abeco/home , Ik zie door de bomen het bos niet meer !

Hij rewrite ook geen enkele regel waar kan dit aan liggen ?
Gewijzigd op 14/04/2012 10:47:04 door dave schaafsma
 
Bram w

bram w

14/04/2012 10:48:52
Quote Anchor link
Kan je niet gewoon dit doen ? (ik heb zelf ook niet zoveel ervaring met htaccess ;) )
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
RewriteEngine On
RewriteRule ^abeco/(.*?)$ index.php?pagina=$1
 
Dave schaafsma

dave schaafsma

14/04/2012 10:53:44
Quote Anchor link
Hij rewrite bij mij helemaal niks , waar kan dit aan liggen als ik al : mod rewrite rule aan heb staan op mijn server ?
 
Bram w

bram w

14/04/2012 11:01:27
Quote Anchor link
Dit zou gewoon moetten werken, net even snel getest.
Staat AllowOverride aan bij je host?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
RewriteEngine On
RewriteRule ^abeco/(.*) index.php?pagina=$1
 
Dave schaafsma

dave schaafsma

15/04/2012 18:28:56
Quote Anchor link
AllowOverride staat aan :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<Directory "/httpdocs/Abeco">
    Options FollowSymLinks
    AllowOverride ALL
</Directory>


Heb het na 3 dagen nog niet werkend hoe kan dit ?
Gewijzigd op 15/04/2012 18:29:24 door dave schaafsma
 
Wouter J

Wouter J

15/04/2012 18:33:49
Quote Anchor link
Wat voer je in en wat verwacht je dan te krijgen en wat wil je krijgen.

Weet je zeker dat je niet dezelfde denkfout maakt als Reshadd: http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/htaccess/83398/ ?
 
Dave schaafsma

dave schaafsma

15/04/2012 18:39:07
Quote Anchor link
Ik wil de links verkorten , dat is ook het enige dat ik verwacht maar ik krijg het maar niet voorelkaar er word gewoon geen enkele url verkort .
 
Wouter J

Wouter J

15/04/2012 18:42:49
Quote Anchor link
Ok, ik denk dat jij hetzelfde probleem hebt als iedere andere beginner die met HTACCESS werkt.

Wat jij verwacht dat HTACCESS werkt:
Als jij deze Rule hebt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
RewriteRule ^/(.*?)/(.*?)/$ show_post.php?id=$2&slug=$1

verwacht jij dat als je naar domein.nl/show_post.php?id=12&slug=Hello-world gaat hij domein.nl/Hello-world/12/ wordt doorgestuurd.
Klopt deze gedachte?
 
Dave schaafsma

dave schaafsma

15/04/2012 18:44:06
Quote Anchor link
Ja dat klopt ongeveer wel ja .
 
Frank WD

Frank WD

15/04/2012 18:54:35
Quote Anchor link
Wouter,

De gedachten achter .htaccess is toch als volgt:
Als ik deze url heb: domein.nl/show_post.php?id=12&slug=Hello-world
Dan wil ik deze SEO vriendelijke hebben met .htacces.

Als ik dan naar url: domein.nl/hello-world/12 ga.
Dan word ik toch als ware door gestuurd naar: domein.nl/show_post.php?id=12&slug=Hello-world. Maar dan transparant als ware.

Klopt mijn gedachten gang, dus eigenlijk het omgekeerde van jou voorbeeld?
Hiermee heb je dan als ware 2 url's om de site te bezoeken. Deze gedachten gang heb ik tenminste altijd gehad bij .htaccess.
Gewijzigd op 15/04/2012 18:57:07 door Frank WD
 
Wouter J

Wouter J

15/04/2012 19:05:58
Quote Anchor link
Frank, ja dat klopt. Maar ik ging even in het wereld je van dave in, dave denkt hoe ik het voordeed.

Dave, als dat klopt dan is dat dus niet hoe HTACCESS werkt. Mod_rewrite werkt zoals Frank het uitlegde.

HTACCESS werkt dat als je met die vorige rule naar domein.nl/hello-world/12/ gaat je de pagina show_page.php?id=12&slug=hello-world te zien krijgt. Precies andersom dus. En dat zei ik in mijn vorige bericht ook al naar de link van Reshadd.

Als je eerst dit deed op een html pagina:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="show_page?id=12&slug=hello">Hello</a>

Moet je nu dit doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="/hello/12/">Hello</a>

Nu krijg je als het goed is bij beide links hetzelfde resultaat.
 
Frank WD

Frank WD

15/04/2012 19:25:45
Quote Anchor link
Wouter, ja ik heb de gedachten achter .htaccess ook niet altijd even goed door.
Daarom was mijn vraag ook even eigenlijk en niet om jou te corrigeren er in.

Ik wou dus met de vraag voor mij zelf even duidelijk hebben dat mijn gedachten goed was. Gelukkig is dat dus wel het geval.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.