HTML Script wil niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2

Danny Roelofs

Danny Roelofs

15/05/2008 19:08:00
Quote Anchor link
Ik begin niet over dat dit php(hulp) is, want deze forum sectie betreft aanvragen en bij deze bied ik je de oplossing aan:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
<html>
<head>
<title>Push me javascript.</title>
<meta name="Keywords"
content="push me javascript">
<meta name="Description"
content="Push me javascript. Loads of fun for your website and this script will keep your visitors amused for ages.">
<link rel="SHORTCUT ICON"
href="http://www.hypergurl.com/favicon.ico">
<script
language="JavaScript" type="Text/Javascript"><!--
//  Hide script from older browsers
 var urlAddress = "http://www.hypergurl.com/pushme.html";
 var pageName = "Push me javascript";

 function addToFavorites()
 {
  if (window.external)
  {
   window.external.AddFavorite(urlAddress,pageName)
  }
  else
  {
   alert("Sorry! Your browser doesn't support this function.");
  }
 }
// -->
</script>
<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
<!-- Author unknown -->
<!-- Distributed by http://www.hypergurl.com -->

<!-- Begin
var alerted_already;
var remark;
function theytyped(form) {
for (   j = 1;
j<=remark.length && remark[j]!=form.myoutxt.value;
j++){}
if (j>remark.length)
form.myoutxt.value = "Do not type here!";
return false;
}

function compute(form) {
for (var i = 1;
i<=remark.length && remark[i]!=form.myoutxt.value ;
i++){}
if (i==remark.length)
history.back();
if (i==remark.length-1)        
alert("Dear Sir or Madam:"+
"\n\nIt has come to our attention that you have been harassing one of the buttons on the web.  "+
"Although most buttons are understanding about this type of thing (being repeatedly pressed), "+
"several buttons have decided to form a support group and have petitioned the webmaster for funds "+
"to provide a secure place for rest and relaxation.  Warning:"+
"\nCONTINUE AND YOUR BROWSER WILL BE CLOSED! - The Federation Of Oppressed & Abused Buttons");
if (i<remark.length)
form.myoutxt.value = remark[i+1];
else
form.myoutxt.value = remark[1];
}
function initArray() {
      this.length = initArray.arguments.length;
      for (var i = 0; i < this.length; i++)
        this[i+1] = initArray.arguments[i];
}
remark = new initArray( "Thanks!",
                        "Once is enough!",
                        "Are you deaf?",
                        "Go Away!  Go back to whatever you were doing!",
                        "SOMEBODY STOP THIS GUY!",
                        "I give up. Please stop.",
                        "I SAID PLEASE, WHAT'S WRONG WITH YOU!",
                        "O.K. I HEARD YOU!",
                        "This is NOT funny!",
                        "I give up.",
                        "LAST WARNING! This is now a BACK BUTTON!");
alerted_already = false;
// End -->
</SCRIPT>

</head>

<body bgcolor="#FFFFFF" link="#3333FF" vlink="#3333FF" alink="#3333FF">
<div align="center"><br>
  
<form name="buttons" method="post" onSubmit="return false">
  <input type="button" name="pushme" value="Don't Push Me" onClick="compute(this.form)"
onMouseOver="window.status='LEAVE ME ALONE!'">
  <input type="text" value=" "
name="myoutxt"
onBlur="theytyped(this.form)"
onFocus="theytyped(this.form)"
onChange="theytyped(this.form)"
size=45>
</form>
</body>
</html>



Hij behoort te werken!, heb alleen de touched frog routine eruit gelaten, maar die kun je indien nodig zelf terug stoppen. Zo leer je eventueel ook nog wat!
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 17:11:51
 
Maarten

Maarten

15/05/2008 19:11:00
Quote Anchor link
Dankje, naar dat Script zocht ik, is dat nouw zo moelijk :)

(En hij doet het nog ook xD :))
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

15/05/2008 19:13:00
Quote Anchor link
Een website maken is niet alleen maar kopiëren en plakken, zoals Blanche al zei. Je zult er met je eigen hersens aan mee moeten denken om het allemaal in goede lijnen te laten verlopen en alles werkend te krijgen. Daar heb jij nou eenmaal niet de capaciteiten voor, en daar zul je je bij neer moeten leggen. Er zijn genoeg dingen die jij vast wel kunt, ga je daar dus op richten. Als je fysiek sterk en fit bent, kun je misschien onder een sport gaan die je leuk vind, daar hoef je geen ingewikkelde wiskunde te kennen om plezier te hebben. Plezier, dat moet je er ook in hebben. In jouw situatie zal het alleen maar frustraties en dergelijke opleveren, en dat ondersteunt jou nou bepaald niet.
 
Maarten

Maarten

15/05/2008 19:20:00
Quote Anchor link
Kijk, ik knip en plak niet altijd.
Als je knipt en plakt leer je er toch ook van.
Alles wat ik op mijn site zet lees ik een beetje goed door.
Ik ben wel heel goed in Scripts (Goede scripts) Te bewerken.
En laat nouw maar. Ik heb wat ik wouw.
Danny Roelofs Bedankt.
Hij zie ook: Zo leer je eventueel ook nog wat!
En dat van Knippen (Je mag het ook Kopie"eren noemen) en Plakken.
:)
(Maar, negeer dit Topic nouw maar :()
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

15/05/2008 19:24:00
Quote Anchor link
Kopiëren en plakken zonder een blik op het script te werpen van wat het nou eigenlijk doet is niet echt leerzaam, nee.
 
Riemer

Riemer

15/05/2008 19:25:00
Quote Anchor link
Ik moet helaas zeggen dat ik er niet mee eens ben, door het zelf te doen weet je namelijk over 1 maand nog goed hoe je iets hebt gedaan.
Dat kan ik niet over mijn knip en plak werk zeggen (ja ik doe het ook nog soms), maar meeste frusterende daarvan is dat het vaak net niet is wat je wilt.

Maarach, iedereen is zo begonnen. Beginnen met programmeren is veel prutsen (op manier van: wat als ik het zo doe?) en kijken naar de broncode van anderen.

In iedergeval, veel succes
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Riemer
 
Pepijn

Pepijn

15/05/2008 19:47:00
Quote Anchor link
Maarten schreef op 15.05.2008 18:31:
xD, ik zeg het effe simpel.
Je moet de script van de 1e site effe naar een gehelepagina maken,
Dus willen jullie effe van dat Script die op die Pagina staat effe een Pagina maken :) (Ik ben 13 XD)


idd. je leeftijd boeit niks. 5 maanden geleden wist ik half zo veel van php als nu.
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.