[html] Video slomer afspelen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Full Stack developer

Bedrijfsomschrijving tbd Functieomschrijving Full Stack Java Development bij Randstad Groep Nederland (HQ) Er is een vacature in het Corporate Client Solutions (CCS) team. Dit team is met een ander team net begonnen aan het project ‘Grip op Inhuur’. Het doel van dit project is de tevredenheid van onze leveranciers te verhogen en de efficiëntie van onze administratie te verbeteren. Onderdeel daarvan is een ‘Mijn-omgeving’ voor ZZP’ers en leveranciers. Naast dit nieuwe project werkt het team ook aan het onderhoud en verbeteren van een digitaal vacature management systeem waarmee dagelijks vele vacatures worden voorzien. Het team ontwikkelt zo veel mogelijk zelf

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

Low Code Developer - Consultant

Functie omschrijving Wil jij fungeren als een spin in het web en samenwerken met klanten? Voor een leuke en interessante opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een Low Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten en het leiden van projecten. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb jij verstand van datamodellering en NO CODE Platformen? Lees dan snel verder! Bij deze rol horen de volgende werkzaamheden: Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform,

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Als developer bouw je in DevOps teams aan enterprise applicaties, nieuwe IOT, Chatbots of AI oplossingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij vorig jaar Microsoft Partner of the year geworden.

Bekijk vacature »

Cloud Developer

Cloud Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Frontend Developer – Leeuwarden Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »
Vincent

Vincent

01/03/2008 10:58:00
Quote Anchor link
Hee,

Ik heb iets super cools gevonden op internet =)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<object id='Media1' height="415" width="520" classid='CLSID:22d6f312-b0f6-11d0-94ab-0080c74c7e95'>
    <PARAM NAME='FileName' VALUE='sweet.mp3'>
    <PARAM NAME='ShowControls' VALUE='1'>
    <PARAM NAME='ShowStatusBar' VALUE='1'>
    <PARAM NAME='AutoSize' VALUE='0'>
    <PARAM NAME='rate' VALUE='1'>
    <PARAM NAME='AutoStart' VALUE='1'>
    <PARAM NAME='fullscreen' VALUE='0'>
    <PARAM NAME='enableContextMenu' VALUE='1'>
    <PARAM NAME='invokeURLs' VALUE='0'>
    <embed src="sweet.mp3" width="520" height="415" autostart="1" filename="sweet.mp3" showcontrols="1" showstatusbar="1" autosize="1" rate="1" fullscreen="1" enablecontextmenu="1" invokeurls="0"></embed>
</object>
                
<table width="100%" border="0" cellspacing="5" cellpadding="0">
    <tr>        
        <td width="70%" valign="middle" align="left">
            Speed: <input name="BtnPlay3" value="++++ Fast" onclick="Media1.rate=1.5" type="button" style="width:70px" />
            <input name="BtnPlay3" value="+++ Fast" onclick="Media1.rate=1.3" type="button" style="width:65px" />
            <input name="BtnPlay3" value="++ Fast" onclick="Media1.rate=1.2" type="button" style="width:60px" />
            <input name="BtnPlay3" value="+ Fast" onclick="Media1.rate=1.1" type="button" style="width:58px" />
            <input name="BtnPlay1" value="Normal" onclick="Media1.rate=1" type="button" style="width:56px" />
            <input name="BtnPlay3" value="+ Slow" onclick="Media1.rate=.9" type="button" style="width:58px" />
            <input name="BtnPlay3" value="++ Slow" onclick="Media1.rate=.8" type="button" style="width:60px" />
             <input name="BtnPlay6" value="+++ Slow" onclick="Media1.rate=.7" type="button" style="width:65px" />
            <input name="BtnPlay6" value="++++Slow" onclick="Media1.rate=.5" type="button" style="width:70px" />                    
        </td>
    </tr>
</table>


Het resultaat wat je dan krijgt is dit:

[im]http://img01.picoodle.com/img/img01/4/3/1/f_ditm_d723b2d.jpg[/im]

Door op die knoppen te drukken speelt hij (filmpjes of liedjes) slomer af.
Dit werkt echter alleen in Internet Explorer..
Ik wil het graag werkend hebben in Firefox..
Weet iemand hoe je dat doet?
of weet een goed alternatief ( wel iets waarbij je echt KNOPPEN hebt om het slomer af te spelen dus niet rechtermuisknop slomer afspelen gedoe) ?

Groeten, Vincent
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Vincent
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 01:02:07
 
Jeffrey H

Jeffrey H

01/03/2008 11:07:00
Quote Anchor link
Je kunt media (mp3, maar ook video's) afspelen met de player van jeroen wijering:
(klik hier)
Is erg handig, ik gebruik hem ook
 
Vincent

Vincent

01/03/2008 11:16:00
Quote Anchor link
Ja ik ken die. maar dat wil ik niet.. ik wil iets slomer / langzamer afspelen..
=)
 
Vincent

Vincent

04/03/2008 19:01:00
Quote Anchor link
Bump. - .pmuB
 
Vincent

Vincent

06/03/2008 18:38:00
Quote Anchor link
- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -
 
Robin de Vries

Robin de Vries

06/03/2008 18:44:00
Quote Anchor link
@Vincent funny
maar het lijkt mij niet echt handig, een zee van knoppen om een filmpje af te spelen. Play = Playh en pauze=pauze. en niets ertussen in is handig
 
Vincent

Vincent

07/03/2008 21:22:00
Quote Anchor link
Ik heb het nodig voor gitaar noten te achterhalen uit nummers.
Dus dan vind ik het wel handig.
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

07/03/2008 22:07:00
Quote Anchor link
Als je het eigenlijk voor jezelf gebruikt, waarom gebruik je het dan niet in IE ipv FF?
 
Vincent

Vincent

07/03/2008 22:07:00
Quote Anchor link
IE vind ik kut, en misschien ga ik het nog online gebruiken, maar ga nou ff ontopic. xD
 
Tom K

Tom K

08/03/2008 08:31:00
Quote Anchor link
als je windows gebruikt kun je dan niet Windows Movie Maker gebruiken

anders weet ik het ook niet
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.