HTTP Error 405

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior/Senior Front-end Developers gezocht (Utrech

Functie Het team bestaat uit 10+ gespecialiseerde (veel senior) front-end ontwikkelaars en ontwerpers die werken aan projecten voor klanten van verschillende groottes (kan twee jaar bezig zijn met 1 klant). Je helpt klanten met ingewikkelde front-end vraagstukken, hierbij kun je denken aan: UX/UI design, CI/CD, architectuur en integratie met back-end systemen. De werkzaamheden verricht je op locatie bij de klant, dit is vaak in de Randstad. De organisatiestructuur is plat en er heerst een informele sfeer, zo kun je met vragen dus terecht bij de directie. Er wordt veel nadruk gelegd op het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling door middel van

Bekijk vacature »

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

Ervaren Full stack developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house functie bij een bedrijf met enorme groeipotentie? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging vol afwisseling en gezelligheid? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Wij zijn in omgeving Breda op zoek naar een ervaren full stack developer. Je gaat werken voor een zeer gewilde werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een plekje in het jonge IT team, work hard, play hard is hier duidelijk het motto! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van webapplicaties. Je bent

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

Als Front-end developer werken aan apps voor het o

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als C# ontwikkelaar ben jij de spin in het web bij deze organisatie. Jij begeleidt en traint de field engineers die bij de klanten machines leveren en installeren. Daarnaast ondersteun jij de field engineers als zij bij de klant vastlopen bij het installeren van de machine m.b.t. software matige vragen. Jouw doel is dan ook om de technische kennis van de field engineers door middel van training zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ervoor te zorgen dat zij zelfstandiger software matige problemen kunnen oplossen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van software oplossingen voor klanten en dit

Bekijk vacature »

Junior Back end developer PHP, Symfony

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

PHP Developer - medior functie

Functieomschrijving Ben jij innovatief en wil jij je kennis graag delen met jouw nieuwe collega's? Lees dan snel verder! Voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Roosendaal zoeken wij een Symfony developer. Of je nou junior, medior of senior bent, je krijgt hier alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen loopbaan te ontwikkelen. Je gaat je hier bezig houden met en inspelen op de actualiteiten van jouw vakgebied. Techstack: Symfony, PHP, mySQL. Kennis van Svelte is helemaal mooi meegenomen. Bedrijfsprofiel Al sinds '99 is dit webbureau actief. De kernwaarden binnen het bedrijf zijn integer, dienstbaar en deskundig. Je komt

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Medior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

REMOTE - Front-end Angular developer

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn momenteel op zoek naar een ervaren Front-end developer die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaat, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties bezig is. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden gebouwd, of grote complexe wijzigingen worden doorgevoerd op bestaande omgevingen. Je kunt (afhankelijk van jouw wensen en doelen) dus afwisselend werken in beide teams. Hiernaast participeer je in het Chapter Front-end development waar gezamenlijk kennis en ervaring wordt gedeeld. Als Front-end developer is het jouw doel

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »
Koen Vestjens

Koen Vestjens

14/11/2012 11:31:04
Quote Anchor link
Beste mensen,

Op dit moment ben ik bezig met de Rabobank OmniKassa. In de handleiding staat dat in de from action de volgende link dient te staan.

https://payment-webinit.simu.omnikassa.rabobank.nl/paymentServlet

Door technische redenen, wil ik echter dat deze niet in de action komt te staan, maar dat deze op een ander moment een redirect naar deze pagina krijgt. Wanneer ik

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
header( "Location: https://payment-webinit.simu.omnikassa.rabobank.nl/paymentServlet");
?>


gebruik krijg ik echter een HTTP Error 405, weet iemand hoe ik dit kan oplossen?

Bij voorbaat dank!
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 10:35:20
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/11/2012 11:35:47
Quote Anchor link
HTTP error 405 staat voor: 'HTTP Error 405 Method not allowed'

Je doet een normale aanvraag zonder POST of GET via location, en dat staat de Omnikassa niet toe.
Ik vraag me af wat je redenen zijn waarom je deze URL niet in je action wilt hebben? Ik zie er (uiteraard) geen gebruikersgegevens in...

Een mogelijke oplossing is om gebruik te maken van cURL om een POST-request te doen.
 
Kees Schepers

kees Schepers

14/11/2012 11:36:45
Quote Anchor link
Redirecten naar de pagina heeft geen zin, want dan mist omnikassa namelijk de formulier velden. Ik vraag me af waarom je het niet in de action zou willen duwen? Om technische redenen??

Mocht je het toch 'zelf' willen doen, zul je een POST request moeten versturen naar bovenstaande URL via PHP (kan bijvoorbeeld met curl) en de juiste formulier waarden mee moet sturen. Maar ik zou jezelf sterk afvragen of je dat wel wilt..

Aar was me net voor!
Gewijzigd op 14/11/2012 11:37:19 door kees Schepers
 
Koen Vestjens

Koen Vestjens

14/11/2012 11:58:40
Quote Anchor link
Oke, het is mij nu duidelijk waarom het niet werkt.

Ik wil die echter niet in de action aangezien ik controleer of alle velden correct zijn ingevuld, wanneer dit niet het geval is moet de gebruiker natuurlijk niet naar de kassa worden gestuurd, dit gebeurt wel aangezien het in de action staat. De bruiker moet dus pas naar de kassa worden gestuurd als alle velden correct zijn ingevuld en deze handeling moet dus op een andere locatie in mijn script gedaan worden.
 
Reshad F

Reshad F

14/11/2012 12:01:57
Quote Anchor link
Dat is een reden wat natuurlijk gewoon niet klopt.

Je kan toch een tussen pagina maken waar je controleert. is het goed ga verder is het niet goed ga terug..
 
Koen Vestjens

Koen Vestjens

14/11/2012 12:03:08
Quote Anchor link
De gebruiker krijgt ook respons boven het formulier op het moment dat op de submit button wordt gedrukt.
 
Reshad F

Reshad F

14/11/2012 12:37:29
Quote Anchor link
En wat lukt er dan niet? geef even wat relevante code want volgens mij snap je zelf niet wat je doet.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
+----+
|FORM<----------+---->FALSE
+-^--+          |
  |  |   +------+-----+
  |  +--->controlepage|
  |      +-----+------+
+-+--+         |
|bank<---------+
+----+         |
               v
              TRUE


even jou situatie geschetst zo, moet jou logica zijn.
 
Koen Vestjens

Koen Vestjens

14/11/2012 13:13:56
Quote Anchor link
Ik probeer het eerst nog een keer uit te leggen, want de code is best lang en het is moeilijk om daar maar een stukje uit te halen.

Wanneer de gebruiker niet alle gegevens correct ingevuld worden de gegevens die niet correct ingevuld zijn in een array erros geplaats. Deze array wordt boven het formulier getoond.

Wanneer alle gegevens wel correct zijn ingevoerd zijn er dus geen erros en wordt de code die moet worden uitgevoerd in onderstaant statement uitgevoerd.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
if(empty($_SESSION['errors']))
{
}

?>


Als ik de link naar de omnikassa in de action plaats, wordt de gebruiker altijd naar deze kassa gestuurd, ook al zijn de gegevens niet correct ingevuld.

Er is dus geen controlepagina want de controle wordt uitgevoerd op de pagina waar het formulier staat.
Gewijzigd op 14/11/2012 13:15:07 door Koen Vestjens
 
Reshad F

Reshad F

14/11/2012 13:38:12
Quote Anchor link
Dan klopt er dus niets van je if/else structuur en nogmaals zonder relevante code kunnen we niet zien wat je precies fout doet. nu zul je moeten wachten tot onze glazen bol weer opgeladen is.
 
Koen Vestjens

Koen Vestjens

14/11/2012 13:54:46
Quote Anchor link
Oke, dit is de controle:
Maak jullie geen zorgen, die codes van de omnikassa zijn codes voor de simulator.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
<?php
    session_start();
    require('config.php');
    
ini_set('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL);
                    
    mysql_select_db($db);
                    
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    // Zorgen dat de array met errors leeg is.
    $_SESSION['errors'] = array();
    $_SESSION['input'] = array();
    
    // Velden in het formulier definiëren
    $formuliervelden = array(
        'firstname' => 'text',
        'preposition' => 'text',
        'surname' => 'text',
        'email' => 'text',
        'street' => 'text',
        'address' => 'text',
        'zipcode' => 'text',
        'city' => 'text',
        'country' => 'text',
        'birthdate' => 'text',
        'sex' => 'text',
        'phonenumber' => 'text',
        'newsletter' => 'checkbox',
        'agreement' => 'agreement'
    );
    
    // Velden waar geen controle op uitgevoerd hoeft te worden.
    $no_check = array('newsletter');
    
    // Loop alle elementen uit de $_POST array langs
    foreach($formuliervelden as $veld => $type)
    {

        if($type == 'agreement')
        {

            if((empty($_POST[$veld])) && (!in_array($veld, $no_check)))
            {

                $_SESSION['errors'][$veld] = true;
                $errors[] = 'U moet de <a href="voorwaarden.php">Algemene Voorwaarden</a> accepteren.';
            }

            else
            {
                $_SESSION['input'][$veld] = $_POST[$veld];
            }
        }

        elseif($type == 'radio')
        {

            if(empty($_POST[$veld]) && !in_array($veld, $no_check))
            {

                $_SESSION['errors'][$veld] = true;
                $errors[] = 'Kies een optie bij "'.$veld.'"';
            }

            else
            {
                $_SESSION['input'][$veld] = $_POST[$veld];
            }
        }
  
        else
        {
            if(isset($_POST[$veld]))
            {

                // Spaties voor en achter input verwijderen
                $value = trim($_POST[$veld]);
                
                // Ingevulde waarden in een sessievariabele zetten.
                $_SESSION['input'][$veld] = $value;
                
                // Controle van verschillende velden.
                // Velden waar geen controle op uitgevoerd hoeft te worden overslaan.

                if(in_array($veld, $no_check))
                {

                    continue;
                }

                // Controle op geldige voornaam (langer dan 1 tekens).
                elseif($veld == 'firstname')
                {

                    if(strlen($value) <= 1)
                    {

                        $_SESSION['errors'][$veld] = true;
                        if(strlen($value) == 0)
                        {

                            $errors[] = 'U bent uw voornaam vergeten in te vullen.';
                        }

                        else
                        {
                            $errors[] = 'Controleer of u uw voornaam juist hebt ingevuld.';
                        }
                    }
                }

                // Controle op geldige achternaam (langer dan 1 tekens).
                elseif($veld == 'preposition')
                {

                    if(strlen($value) == 1)
                    {

                        $_SESSION['errors'][$veld] = true;
                        $errors[] = 'Controleer of u uw tussenvoegsel juist hebt ingevuld.';
                    }
                }

                // Controle op geldige achternaam (langer dan 1 tekens).
                elseif($veld == 'surname')
                {

                    if(strlen($value) <= 1)
                    {

                        $_SESSION['errors'][$veld] = true;
                        if(strlen($value) == 0)
                        {

                            $errors[] = 'U bent uw achternaam vergeten in te vullen.';
                        }

                        else
                        {
                            $errors[] = 'Controleer of u uw achternaam juist hebt ingevuld.';
                        }
                    }
                }
    
                // Controle op land overeenkomst .
                elseif($veld == 'country')
                {

                    if(strlen($value) <= 1)
                    {

                        $_SESSION['errors'][$veld] = true;
                        $errors[] = 'U bent vergeten uw land in te vullen.';
                    }
                }

                
                elseif($veld == 'email')
                {

                    if($_POST['email'] == '')
                    {

                        $errors[] = 'U bent uw e-mail adres vergeten in te vullen.';
                    }

                    elseif (function_exists('filter_var') && !filter_var($_POST['email'], FILTER_VALIDATE_EMAIL))
                    {

                        $_SESSION['errors'][$veld] = true;
                        $errors[] = 'U hebt geen geldig e-mail adres ingevuld.';
                    }
                }

                
                // Controle op geldige postcode (4 cijfers + 2 letters).
                elseif($veld == 'zipcode')
                {

                    if(!preg_match('/^[0-9]{4}[[:space:]]?[a-z]{2}$/i', $value))
                    {

                        $_SESSION['errors'][$veld] = true;
                        $errors[] = 'U hebt geen geldige postcode ingevuld.';
                    }
                }

                // Controle of rest van de velden ingevuld zijn.
                else
                {
                    if(empty($value)
                    ||
$value == "Voornaam"
                    || $value == "Tussenvoegsel"
                    || $value == "Achternaam"
                    || $value == "email"
                    || $value == "Straat"
                    || $value == "Huisnummer"
                    || $value == "Postcode"
                    || $value == "Stad"
                    || $value == "Land"
                    || $value == "Geboortedatum"
                    || $value == "Telefoon nummer")
                    {

                        $_SESSION['errors'][$veld] = true;
                        if($veld == 'street')
                        {

                            $errors[] = 'U bent uw straat vergeten in te vullen.';
                        }

                        if($veld == 'address')
                        {

                            $errors[] = 'U bent uw huisnummer vergeten in te vullen.';
                        }

                        if($veld == 'city')
                        {

                            $errors[] = 'U bent uw woonplaats vergeten in te vullen.';
                        }

                        if($veld == 'birthdate')
                        {

                            $errors[] = 'U bent uw geboortedatum vergeten in te vullen.';
                        }

                        if($veld == 'phonenumber')
                        {

                            $errors[] = 'U bent uw telefoonnummer vergeten in te vullen.';
                        }
                    }
                
                }
            }

            else
            {
                if($veld == 'sex')
                {

                    $errors[] = 'U bent vergeten uw geslacht in te vullen.';
                }

                if($veld == 'newsletter')
                {

                    $errors[] = 'U bent vergeten een keuze te maken bij het ontvangen van de nieuwsbrief.';
                }

                //$errors[] = 'Het veld '.$veld.' ontbreekt aan het formulier';
            }
            
        }      
    }

    // Verwerk het formulier als er geen fouten opgetreden zijn.
    if(empty($_SESSION['errors']))
    {

                
        //Ga naar de kassa

        $transactionReference = $six_digit_random_number = mt_rand(100000, 999999);
        $Amount = '11155'; // in centen

        $Data = utf8_encode('amount='.$Amount.'|currencyCode=978|merchantId=002020000000001|normalReturnUrl=http://localhost/inmood/betaling-ontvangen.php|transactionReference='.$six_digit_random_number.'|keyVersion=1|paymentMeanBrandList=IDEAL,VISA,MASTERCARD,MAESTRO,INCASSO');
        $secretKey = utf8_encode('002020000000001_KEY1');
        
        $Seal = hash('sha256', $Data.$secretKey);
        $Action = 'https://payment-webinit.simu.omnikassa.rabobank.nl/paymentServlet';

    }
}

?>


Het formulier:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
<?php
                <form method="post" name="example" action="https://payment-webinit.simu.omnikassa.rabobank.nl/paymentServlet">
                <
table width="500px">
                <
tr>
                    <
td class="tabeldik">Inschrijven activiteit</td>
                    <
td></td>
                <
/tr>
                <
tr>
                    <
td>Voornaam:</td>
                    <
td><input type="text" class="registreerusername"id="firstname" name="firstname" onfocus="onFocus(this);"
                    value="<?php echo isset($_SESSION['input']['firstname']) ? $_SESSION['input']['firstname'] : ''; ?>"/></td>
                <
/tr>
                <
tr>
                    <
td>Tussenvoegsel:</td>
                    <
td><input type="text" class="registreerusername"id="preposition" name="preposition" onfocus="onFocus(this);"
                    value="<?php echo isset($_SESSION['input']['preposition']) ? $_SESSION['input']['preposition'] : ''; ?>"/></td>
                <
/tr>
                <
tr>
                    <
td>Achternaam:</td>
                    <
td><input type="text" class="registreerusername"id="surname" name="surname" onfocus="onFocus(this);"
                    value="<?php echo isset($_SESSION['input']['surname']) ? $_SESSION['input']['surname'] : ''; ?>"/></td>
                <
/tr>
                <
tr>
                    <
td>E-mail:</td>
                    <
td><input type="text" class="registreerusername"id="email" name="email" onfocus="onFocus(this);"
                    value="<?php echo isset($_SESSION['input']['email']) ? $_SESSION['input']['email'] : ''; ?>"/></td>
                <
/tr>
                <
tr>
                    <
td>Straat / Huisnummer:</td>
                    <
td><input type="text" class="registreerusername"id="street" name="street" onfocus="onFocus(this);" style="width:30%;"
                    value="<?php echo isset($_SESSION['input']['street']) ? $_SESSION['input']['street'] : ''; ?>"/>
                    <
input type="text" class="registreerusername"id="address" name="address" onfocus="onFocus(this);" style="width:12%;"
                    value="<?php echo isset($_SESSION['input']['address']) ? $_SESSION['input']['address'] : ''; ?>"/></td>
                <
/tr>
                <
tr>
                    <
td>Postcode / Woonplaats:</td>
                    <
td><input type="text" maxlength="6" class="registreerusername"id="zipcode" name="zipcode" onfocus="onFocus(this);" style="width:15%;"
                    value="<?php echo isset($_SESSION['input']['zipcode']) ? $_SESSION['input']['zipcode'] : ''; ?>"/>
                    <
input type="text" class="registreerusername"id="city" name="city" onfocus="onFocus(this);" style="width:27%;"
                    value="<?php echo isset($_SESSION['input']['city']) ? $_SESSION['input']['city'] : ''; ?>"/> </td>
                <
/tr>
                <
tr>
                    <
td>Land:</td>
                    <
td><input type="text" class="registreerusername"id="country" name="country" onfocus="onFocus(this);"
                    value="<?php echo isset($_SESSION['input']['country']) ? $_SESSION['input']['country'] : ''; ?>"/></td>
                <
/tr>
                <
td>Geboortedatum:</td>
                    <
td><input type="text" class="registreerusername"id="datepicker" name="birthdate" onfocus="onFocus(this);"
                    value="<?php echo isset($_SESSION['input']['birthdate']) ? $_SESSION['input']['birthdate'] : ''; ?>"/></td></td>
                <
/tr>
                <
tr>
                    <
td>Geslacht:</td>
                    <
td><input type="radio" name="sex" id="sexMen" value="man" checked
                    [code]<?php if(isset($_SESSION['input']['Sex']) && $_SESSION['input']['Sex'] == 'rood') echo 'checked="checked"'; ?>
/>
                    <label for="man">Man</label>
                    
                    <input type="radio" name="sex" id="sexWoman" value="vrouw" style="margin-left:35px;"
                    <?php if(isset($_SESSION['input']['Sex']) && $_SESSION['input']['Sex'] == 'blauw') echo 'checked="checked"'; ?>/>
                    <label for="vrouw">Vrouw</label></td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>Telefoonnummer:</td>
                    <td><input type="text" class="registreerusername"id="phonenumber" name="phonenumber" onfocus="onFocus(this);"
                    value="<?php echo isset($_SESSION['input']['phonenumber']) ? $_SESSION['input']['phonenumber'] : ''; ?>"/> </td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>Activiteit</td>    
                    <td>        
                    <?php
                        //Select the activities
                        $result = mysql_query("SELECT id, date, name, subname, price FROM agenda ORDER BY date") or die(mysql_error());
                        
                        //check date
                        $todays_date = date("Y-m-d");
                        $today = strtotime($todays_date);
                
                        echo "<select name='Activiteiten' id='Activiteiten' onmouseup='onMouseUp();'>";
                        while($row = mysql_fetch_assoc($result))
                        {

                            $todaysDate = strtotime($row['date']);
                            if($todaysDate >= $today)
                            {

                                $date = implode('-', array_reverse(explode('-', $row['date'])));
                                echo '<option value='.$row['id'].'>'.$date.' '.$row['name'].' - '.$row['subname'].' - €'.$row['price'].'</option>';
                            }
                        }

                        echo "</select>";
                    ?>

                    </td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>Ik kom</td>
                    <td>
                    <input type="radio" value="Alleen" name="HowMuchPeople" id="HowMuchPeopleAlone" checked>Alleen
                    <input type="radio" value="Samen met" name="HowMuchPeople" id="HowMuchPeopleTogether" style="margin-left:45px;">Samen met
                    <select name="ikKom" id="ikKom" onfocus="setRadio();">
                            <option selected="selected" value="0">00</option>
                            <option value="1">01</option>
                            <option value="2">02</option>
                        </select> single personen
                    </td>
                </tr>
                <script>
                    function setRadio()
                    {
                        document.getElementById("HowMuchPeopleTogether").checked=true
                    }
                </script>
                <tr>
                    <td>Totaalprijs</td>
                    <td><b> 50</b></td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>Hoe ken je ons?</td>
                    <td><select name="knowledge" id="knowledge">
                    <option value="Via vriend of vriendin">Via vriend of vriendin</option>
                    <option value="Internet">Internet</option>
                    </select></td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>Nieuwsbrief ontvangen?</td>
                    <td>
                    <input type="radio" name="newsletter" id="nieuwsBriefYes" value="1" checked
                    <?php if(isset($_SESSION['input']['newsletter']) && $_SESSION['input']['newsletter'] == 'rood') echo 'checked="checked"'; ?> />
                    <label for="man">Ja</label>
                    
                    <input type="radio" name="newsletter" id="sexWoman" value="0"
                    <?php if(isset($_SESSION['input']['newsletter']) && $_SESSION['input']['newsletter'] == 'blauw') echo 'checked="checked"'; ?>/>
                    <label for="vrouw">Nee</label>
                    </td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>
                    </td>
                    <td>
                        <input type="checkbox" name="agreement" id="agreement" value="1" />
                        <label for="agreement" class="<?php if(!empty($_SESSION['errors']['agreement'])) echo 'error'; ?>"/>
                        Ik ga akkoord met de <a target="_blank" href="voorwaarden.php">Algemene Voorwaarden</a>
                    </td>
                        </label>
                </tr>
                    <td style="height: 10px;">
                </td>
                <!-- omnikassa -->
                <input type="hidden" name="Data" value="<?php echo $Data ?>">
                <input type="hidden" name="InterfaceVersion" value="HP_1.0">
                <input type="hidden" name="Seal" value="<?php echo $Seal ?>">                
                <tr>
                    <td></td>
                    <td><input type="image" src="images/bevestigen.png" alt="submit" name="submit" /></td>
                </tr>
            </table>
            </form>
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.