http facebook image

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Traineeship ICT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

SQL developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de omgeving van Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL ontwikkelaar. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt er als volgt uit te zien: Het ontwerpen en implementeren van databaseschema's: Je bent in staat om een database te ontwerpen en de structuur van tabellen, relaties, indexen en andere objecten te definiëren; Het schrijven van complexe SQL-query's: Je kunt complexe query's schrijven om gegevens uit de database

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 4 volgende »

Rob migaleddu

rob migaleddu

22/03/2017 18:23:44
Quote Anchor link
het is mij gelukt om ssl toe te passen op de website alleen als ik gewoon inlog via normale weg dan is er geen probleem en ook foto upload via mijn computer ook geen probleem dan kan de website werken op ssl
maar als ik registreer en inloggen via facebook probeer (inloggen is geen probleem ) maar dan neemt die de foto van facebook en dat zet hij die op de website via http:// ipv https

nu weet ik niet als hier een fout in zit mischien dat iemand van jullie mij op weg kan brengen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
        if ($buzzywebsite_status==0){
        ?>

        <div class="row">
            <div class="span7 offset5"><a  href="<?php echo $link_prefix;?>oauth/fb/login_with_facebook.php"><img src="<?php echo $link_prefix;?>img/fb-login.png" style="margin-left:30px!important; display: block; width:365px;" alt="Sign in with Facebook" title="Sign in with Facebook"></a></div>
        </div>
        <?php } ?>

        <?php
        if ($buzzywebsite_status==1){
        ?>

        <div class="row">
            <div class="span7 offset5"><a  href="<?php echo $link_prefix;?>oauth/fb/login_with_facebook.php"><img src="<?php echo $link_prefix;?>img/fb-login.png" style="margin-left:30px!important; display: block; width:365px;" alt="Sign in with Facebook" title="Sign in with Facebook"></a></div>
        </div>
        <?php } ?>




gr rob
- Ariën -:
Gelieve in het vervolg bij code de [code][/code]-tags gebruiken.
Hier kan je meer lezen over de mogelijke opmaakcodes.
Alvast bedankt!
Gewijzigd op 22/03/2017 20:20:01 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 03:31:16
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/03/2017 18:56:17
Quote Anchor link
Waar staat die foto in je source?
Gewijzigd op 22/03/2017 20:20:39 door - Ariën -
 
Rob migaleddu

rob migaleddu

22/03/2017 21:21:24
Quote Anchor link
de foto staat op de frontpagina als ik kijk bij register .php
of als ik www.kaneka.eu kijk via Firefox dan via debugger op lijn 2748 dan zie je dat hij verwijst naar http://facebook ipv https://


gr
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/03/2017 21:36:08
Quote Anchor link
Ik zie inderdaad een paar verwijzingen naar het 'un-secured' http-protocol.
Je Facebook foto's die je toont linken daar ook naartoe. Ik heb geen idee waar die link vandaan komt, maar het lijkt mij dat er een s in de URL moet worden toegevoegd.

Verder verwijst je CDN van jQuery ook naar http.

En als ik los van dit alles nog een goede tip mag geven:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
   <img style="width:100px!important; height:100px!important; margin-left:10px!important; margin-bottom:10px!important;" src="img/profile-icon1.jpg" class="img-rounded"   alt="" />

Vermijd deze in-line fratsen en benut de kracht van style-sheets. Op deze manier maak je jouw code zeer ongestructureerd en wordt het lang debuggen met CSS als je problemen hebt.
 
Rob migaleddu

rob migaleddu

22/03/2017 22:29:24
Quote Anchor link
moet er niet meer staan in htaccess
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
# Do not remove this line or mod_rewrite rules and search engine friendly URLs will stop working
RewriteBase /


Toevoeging op 22/03/2017 22:29:58:

dat is al wat er in staat
Gewijzigd op 22/03/2017 22:30:19 door rob migaleddu
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

22/03/2017 22:37:01
Quote Anchor link
Waarom zou er meer in moeten staan? Heb je rewrites gebruikt?
 
Rob migaleddu

rob migaleddu

22/03/2017 22:39:02
Quote Anchor link
rewrites heb ik nog niet gebruik
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

22/03/2017 22:44:21
Quote Anchor link
Dan herhaal ik de vraag: waarom zou er meer moeten staan? Die rewritebase is al niet zinnig als je geen rewrites hebt.
Je zult gewoon de verwijzingen in je code goed moeten zetten, en de facebook images zijn niet je enige probleem, zie het bericht van Ariën.
 
Rob migaleddu

rob migaleddu

22/03/2017 22:49:29
Quote Anchor link
ja dat begrijp ik ben nu eerst die img verwijzingen aan het opzoeken om dat al te herstellen en dan ga ik die CDN van jQuery ook recht zetten
maar ik wil toch een code toevoegen in htaccess zodat hij altijd zo doorverwijzen nar https

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
# URL Rewrite
<IfModule mod_rewrite.c>
# Tell PHP that the mod_rewrite module is ENABLED.
SetEnv HTTP_MOD_REWRITE On


# Remove www subdomain in the URL
RewriteCond %{HTTPS} off
RewriteRule ^(.*)$ https://kaneka.eu/$1 [R=301,L]

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www\.(.+)$ [NC]
RewriteRule ^(.*)$ https://kaneka.eu/$1 [R=301,L]  

# Force the URL to be https
# RewriteCond %{HTTP:X-Forwarded-SSL} !on
# RewriteRule ^(.*)$ https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [R=301,L]
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/03/2017 23:04:55
Quote Anchor link
Dat geldt dan uiteraard alleen voor de requests naar je eigen domein.
Ikzelf gebruik dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
RewriteCond %{HTTPS} off
RewriteRule ^(.*)$ https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [L,R=301]


Dit verhelpt geen mixed-content vanaf een andere domein.
Gewijzigd op 22/03/2017 23:05:17 door - Ariën -
 
Rob migaleddu

rob migaleddu

22/03/2017 23:15:23
Quote Anchor link
tja maar bij mij werkt de bovenste en de onderste ook niet dat het rechtstreeks naar https moet gaan de requests was bedoelt voor kaneka in het bijzonder omdat het in de basic.php staat en niet in htaccess want die staat leeg
basic.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302
303
304
305
306
307
308
309
310
311
312
313
314
315
316
317
318
319
320
321
322
323
324
325
326
327
328
329
330
331
332
333
334
335
336
337
338
339
340
341
342
343
344
345
346
347
348
349
350
351
352
353
354
355
356
357
358
359
360
361
362
363
364
365
366
367
368
369
370
371
372
373
374
375
376
377
378
379
380
381
382
383
384
385
386
387
388
389
390
391
392
393
394
395
396
397
398
399
400
401
402
403
404
405
406
407
408
409
410
411
412
413
414
415
416
417
418
419
420
421
422
423
424
425
426
427
428
429
430
431
432
433
434
435
436
<?php
ini_set('display_errors', 0);
ini_set('display_startup_errors', 0);
error_reporting(0);
// Get HTTP/HTTPS (the possible values for this vary from server to server)
$myUrl = (isset($_SERVER['HTTPS']) && $_SERVER['HTTPS'] && !in_array(strtolower($_SERVER['HTTPS']),array('off','no'))) ? 'https' : 'http';
// Get domain portion
$myUrl .= '://'.$_SERVER['HTTP_HOST'];
// Get path to script
$myUrl .= $_SERVER['REQUEST_URI'];
// Add path info, if any
if (!empty($_SERVER['PATH_INFO'])) $myUrl .= $_SERVER['PATH_INFO'];
// Add query string, if any (some servers include a ?, some don't)
if (!empty($_SERVER['QUERY_STRING'])) $myUrl .= '?'.ltrim($_SERVER['REQUEST_URI'],'?');
if (strpos($myUrl,'http://') !== false) {
$htttp='http://';    
}

else if (strpos($myUrl,'https://') !== false) {
$htttp='https://';        
}
function
getUserIP()
{

    $client  = @$_SERVER['HTTP_CLIENT_IP'];
    $forward = @$_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'];
    $remote  = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];

    if(filter_var($client, FILTER_VALIDATE_IP))
    {

        $ip = $client;
    }

    elseif(filter_var($forward, FILTER_VALIDATE_IP))
    {

        $ip = $forward;
    }

    else
    {
        $ip = $remote;
    }


    return $ip;
}

$user_ipreal = getUserIP();

$now = time();

function
cm2feet($cm)
{

     $inches = $cm/2.54;
     $feet = intval($inches/12);
     $inches = $inches%12;
     return sprintf('%d ft %d ins', $feet, $inches);
}

function
kgToLb ($val) {
  return number_format((float)$val, 2, '.', '') * 2.20;
}


$website_allcurrencies_query = "SELECT * FROM buzzycurrencylist WHERE buzzycurrencylist_id=1";
$website_userglobals_query = "SELECT * FROM  buzzyuserglobals WHERE buzzyuserglobal_id=1";
foreach ($connread->query($website_userglobals_query) as $row) {
$buzzyuserglobal_credits=$row['buzzyuserglobal_credits'];
$buzzyuserglobal_creditprice=$row['buzzyuserglobal_creditprice'];
$twobuzzyuserglobal_credits=2*$buzzyuserglobal_credits;
$twobuzzyuserglobal_creditprice=2*$buzzyuserglobal_creditprice;
$fourbuzzyuserglobal_credits=4*$buzzyuserglobal_credits;
$fourbuzzyuserglobal_creditprice=4*$buzzyuserglobal_creditprice;
$eightbuzzyuserglobal_credits=8*$buzzyuserglobal_credits;
$eightbuzzyuserglobal_creditprice=8*$buzzyuserglobal_creditprice;

$buzzyuserpaypal_currency=$row['buzzyuserpaypal_currency'];
$buzzypaypal_email=$row['buzzypaypal_email'];
$buzzyuserskrill_currency=$row['buzzyuserskrill_currency'];
$buzzyskrill_email=$row['buzzyskrill_email'];
$paypal_url=$row['paypal_url'];
}

    $website_premium_query = "SELECT * FROM  buzzypaidservices WHERE buzzypaidservice_id=3";    
    foreach ($connread->query($website_premium_query) as $row) {
    $premiumbuzzypaidservice_title=$row['buzzypaidservice_title'];    
    $premiumbuzzypaidservice_price=$row['buzzypaidservice_price'];    
    }


    $website_gold_query = "SELECT * FROM  buzzypaidservices WHERE buzzypaidservice_id=4";    
    foreach ($connread->query($website_gold_query) as $row) {
    $goldbuzzypaidservice_title=$row['buzzypaidservice_title'];    
    $goldbuzzypaidservice_price=$row['buzzypaidservice_price'];    
    }


    $website_vip_query = "SELECT * FROM  buzzypaidservices WHERE buzzypaidservice_id=5";    
    foreach ($connread->query($website_vip_query) as $row) {
    $vipbuzzypaidservice_title=$row['buzzypaidservice_title'];    
    $vipbuzzypaidservice_price=$row['buzzypaidservice_price'];    
    }


    
$lat_news_query = "SELECT * FROM buzzynews WHERE buzzynews_approval_status=1 AND buzzynews_gstatus=0 ORDER by buzzynews_id DESC LIMIT 5";

$website_chosenthemes_query = "SELECT * FROM  buzzychosenthemes WHERE buzzychosentheme_id=1";
foreach ($connread->query($website_chosenthemes_query) as $row) {
$buzzytheme_id=$row['buzzytheme_id'];
}

$all_gifts_query = "SELECT * FROM buzzygifts  ORDER by buzzygift_id ASC";
$rand_rss_query = "SELECT * FROM buzzynews WHERE buzzynews_approval_status=1 AND buzzynews_gstatus=3 ORDER by RAND()LIMIT 5";
if (isset ($_GET['theme'])){
$buzzyfinaltheme_id=$_GET['theme'];    
}

else if (!isset ($_GET['theme'])){
$buzzyfinaltheme_id=$buzzytheme_id;    
}

$website_options_query = "SELECT * FROM  buzzysiteoptions WHERE buzzysiteoptions_id=1";
foreach ($connread->query($website_options_query) as $row) {
$buzzysite_safeupload=$row['buzzysite_safeupload'];
}
    
$website_emots_query = "SELECT * FROM  buzzyemots ORDER by buzzyemot_id ASC";
$website_css_options_query = "SELECT * FROM  buzzycss WHERE buzzycss_id=$buzzyfinaltheme_id";
foreach ($connread->query($website_options_query) as $row) {
$buzzysiteurl=$row['buzzysiteurl'];    
$buzzysitelogo=$row['buzzysitelogo'];
$buzzyemail=$row['buzzyemail'];
$buzzyoptimizedstatus=$row['buzzyoptimizedstatus'];
$buzzynewslimit=$row['buzzynewslimit'];
$buzzyyoutubeapi=$row['buzzyyoutubeapi'];
$buzzyfortumoid=$row['buzzyfortumoid'];
$buzzyfacebookaccess=$row['buzzyfacebookaccess'];
$buzzyfortumosecret=$row['buzzyfortumosecret'];
$buzzydistance_mesaure=$row['buzzydistance_mesaure'];
$buzzywebsite_status=$row['buzzywebsite_status'];
$buzzyversion=$row['buzzyversion'];
$buzzyupdatestatus=$row['buzzyupdatestatus'];
$buzzytimezone=$row['buzzytimezone'];
$buzzysitemeasure=$row['buzzysitemeasure'];
$buzzyuserimage_status=$row['buzzyuserimage_status'];
$buzzylanguage_status=$row['buzzylanguage_status'];
$buzzy_gzip=$row['buzzy_gzip'];
$unformat_buzzy_theme=$row['buzzy_theme'];
$unbuzzygrideffect=$row['buzzygrideffect'];
if($buzzy_gzip==0){
$gzz='';
}

else if($buzzy_gzip==1){
$gzz='.gz';
}


if ($buzzysitemeasure==0){
$height_array='<input type="number" min="130" max="230" name="buzzyuser_data_height"  required class="form-control" id="recipient-name">';    
$weight_array='<input type="number" min="35" max="300"  name="buzzyuser_data_weight" required class="form-control" id="recipient-name">';
$hes='kg';
$mes='cm';
$mess='cm';
}
    
else if ($buzzysitemeasure==1){
$hes='lbs';
$weight_array='<input type="number" min="70" max="600" " name="buzzyuser_data_lbweight" required class="form-control" id="recipient-name">';
$height_array='<select class="form-control" name="buzzyuser_data_height" required>
<option value="134.62">
4&#x27; 5&#x22;
</option>
<option value="137.16">
4&#x27; 6&#x22;
</option>
<option value="139.7">
4&#x27; 7&#x22;
</option>
<option value="142.24">
4&#x27; 8&#x22;
</option>
<option value="144.78">
4&#x27; 9&#x22;
</option>
<option value="147.32">
4&#x27; 10&#x22;
</option>
<option value="149.86">
4&#x27; 11&#x22;
</option>
<option value="152.4">
5&#x27; 0&#x22;
</option>
<option value="154.94">
5&#x27; 1&#x22;
</option>
<option value="157.48">
5&#x27; 2&#x22;
</option>
<option value="160.02">
5&#x27; 3&#x22;
</option>
<option value="162.56">
5&#x27; 4&#x22;
</option>
<option value="165.1">
5&#x27; 5&#x22;
</option>
<option value="167.64">
5&#x27; 6&#x22;
</option>
<option value="170.18">
5&#x27; 7&#x22;
</option>
<option value="172.72">
5&#x27; 8&#x22;
</option>
<option value="175.26">
5&#x27; 9&#x22;
</option>
<option value="177.8">
5&#x27; 10&#x22;
</option>
<option value="180.34">
5&#x27; 11&#x22;
</option>
<option value="182.88">
6&#x27; 0&#x22;
</option>
<option value="185.42">
6&#x27; 1&#x22;
</option>
<option value="187.96">
6&#x27; 2&#x22;
</option>
<option value="190.5">
6&#x27; 3&#x22;
</option>
<option value="193.04">
6&#x27; 4&#x22;
</option>
<option value="195.58">
6&#x27; 5&#x22;
</option>
<option value="198.12">
6&#x27; 6&#x22;
</option>
<option value="200.66">
6&#x27; 7&#x22;
</option>
<option value="203.2">
6&#x27; 8&#x22;
</option>
<option value="205.74">
6&#x27; 9&#x22;
</option>
<option value="208.28">
6&#x27; 10&#x22;
</option>
<option value="210.82">
6&#x27; 11&#x22;
</option>
</select>
'
;    
$mes='Feet and inches';    
$mess='';
}


date_default_timezone_set($buzzytimezone);
if ($buzzywebsite_status==0){
$register_inc='registeruser.php';
$fb_loginurl='oauth/fb/login_with_facebook.php';
$log_user='';
$log_pwd='';
}

else if($buzzywebsite_status==1){
$register_inc='registeruserdemo.php';
$fb_loginurl='oauth/fb/login_with_facebook.php';    
$log_user='[email protected]';
$log_pwd='123123';
}



if ($buzzydistance_mesaure==0){
$kmm='km';
}

else if ($buzzydistance_mesaure==1){
$kmm='miles';    
}


$fortumo_status=$row['fortumo_status'];
$buzzyfb_images=$row['buzzyfb_images'];
$buzzymax_pages=$row['buzzymax_pages'];
if ($fortumo_status==0){
$fok='?test=ok';    
}

else if ($fortumo_status==1){
$fok='';    
}
}

$actual_link = $htttp . $buzzysiteurl;
   if (strpos($actual_link, "localhost") == false) {
   $final_actual_link=$actual_link.'/';
    }

    else if (strpos($actual_link, "localhost")!= false) {
   $final_actual_link='';
    }

if($buzzyoptimizedstatus==0){
$index_prefix='index.php?category=';
$index_sufix='';
$news_prefix='news.php?news-url=';
$user_id_url='page.php?user-id=';
$profileimg_id_url='page.php?profile-img-id=';
$galleryimg_id_url='page.php?gallery-img-id=';
$my_gallery_id_url='page.php?session-gallery-id=';
$notifications_url='page.php?notifications=';
$privacy_url='page.php?privacy=1';
$terms_url='terms.php?privacy=1';
$matches_url='page.php?matches=';
$news_sufix='';
$link_prefix='';
$allcategories='allcategories.php';
$featured_url='featured.php';
$message_prefix='../';
}


//THIS IS PART FOR OPTIMIZED WEBSITE LINKS. HERE YOU CAN CHANGE YOUR LINK NAMES, BUT YOU MUST CHANGE IT IN HTTACCESS ALSO ---- START
else if($buzzyoptimizedstatus==1){
$index_prefix='category/';
$index_sufix='';
$news_prefix='news/';
$user_id_url='user/';
$profileimg_id_url='profile-img-id/';
$galleryimg_id_url='gallery-img-id/';
$my_gallery_id_url='my-gallery/';
$notifications_url='notifications/';
$privacy_url='privacy/';
$terms_url='terms/';
$matches_url='matches/';
$news_sufix='/';
$link_prefix=$actual_link.'/';
$allcategories='All-categories';
$featured_url='featured';
$message_prefix='';
}

//THIS IS PART FOR OPTIMIZED WEBSITE LINKS. HERE YOU CAN CHANGE YOUR LINK NAMES, BUT YOU MUST CHANGE IT IN HTTACCESS ALSO ---- END

$basicquest="?";
$quest="";    
$this_year=date("Y");

$website_language_query = "SELECT * FROM buzzylanguages WHERE buzzylanguage_id=1";
  if (isset($_POST['search'])) {
     $q=$_POST['q'];
     header('Location:'.$link_prefix.'index.php?search-page='.$q.'');
  }

 foreach ($connread->query($website_css_options_query) as $row) {
$buzzycss_color_css=$row['buzzycss_color_css'];
$buzzycss_color_css1=$row['buzzycss_color_css1'];
$buzzycss_color_css2=$row['buzzycss_color_css2'];
$buzzycss_color_css3=$row['buzzycss_color_css3'];
$buzzycss_width=$row['buzzycss_width'];
$buzzycss_headings_font_family=$row['buzzycss_headings_font_family'];
$buzzycss_headings_font_family_link=preg_replace("/ /","+",$buzzycss_headings_font_family);
$buzzycss_body_font_family=$row['buzzycss_body_font_family'];
$buzzycss_body_font_family_link=preg_replace("/ /","+",$buzzycss_body_font_family);
$buzzycss_style=$row['buzzycss_style'];
$buzzycss_loader=$row['buzzycss_loader'];
$buzzycss_bg=$row['buzzycss_bg'];
$img_cont_width=($buzzycss_width-10)/6;
$img_cont_width2=100/6;
$img_cont_width3=100/5;
$img_cont_width4=100/4;
$img_cont_width5=100/3;
$img_cont_width6=100/2;
}



$basic_limits_query = "SELECT * FROM buzzylimits WHERE buzzylimit_id=1";
foreach ($connread->query($basic_limits_query) as $row) {
$buzzylimit_chatone=$row['buzzylimit_chatone'];
$buzzylimit_chattwo=$row['buzzylimit_chattwo'];    
$buzzylimit_chatthree=$row['buzzylimit_chatthree'];    
}


$website_conn_query = "SELECT * FROM  buzzyconnection WHERE buzzyconnection_id=1";
foreach ($connread->query($website_conn_query) as $row) {
$buzzyconnection_value=$row['buzzyconnection_value'];

if($buzzyconnection_value==0){
$added_val=1;    
$connsufix='';    
}

else if($buzzyconnection_value==1){
$added_val=0;
$connsufix='two';    
}


$buzzyconnection_timestamp=$row['buzzyconnection_timestamp'];
$buzzyconnection_difference=$now-$buzzyconnection_timestamp;    
}
    


if($buzzywebsite_status==1){
$delete_usersunactive_query = "DELETE   FROM buzzyusers WHERE buzzyuser_age=0 AND buzzyuser_onlinestatus=0";
$stmt = $connwrite->prepare($delete_usersunactive_query);
$stmt->execute();
$OK = $stmt->rowCount();
}


$mailing_query = "SELECT * FROM buzzymailing_list";
if(2>5){
foreach ($connread->query($mailing_query) as $row) {
$buzzymailing_list_email=$row['buzzymailing_list_email'];        
$buzzymailing_list_timestamp=$row['buzzymailing_list_timestamp'];
$from=$buzzyemail;
$to = $buzzymailing_list_email;
$subject = 'Website Change Request';
$message = '<html>
<head>
<title>HTML email</title>
<style>

</style>
</head>
<body>
<p>This email contains HTML Tags!</p>
<table>
<tr>
<th>Firstname</th>
<th>Lastname</th>
</tr>
<tr>
<td>John</td>
<td>Doe</td>
</tr>
</table>
</body>
</html>'
;
        $headers  = 'MIME-Version: 1.0' . "\r\n";
        $headers .= 'Content-type: text/html; charset=iso-8859-1' . "\r\n";
        // Create email headers
        $headers .= 'From: '.$buzzyemail."\r\n".
        'Reply-To: '.$buzzyemail."\r\n" .
        'X-Mailer: PHP/' . phpversion();
mail($from, $to, $subject, $message, $headers);
}
}[
/code]

[
size=xsmall][i]Toevoeging op 22/03/2017 23:17:23:[/i][/size]

mixed-content  dat zijn uiteraard de ingeladen img
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/03/2017 23:49:12
Quote Anchor link
Die PHp-code is niet relevant.

Dit heb ik:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<IfModule mod_rewrite.c>
# Alle non-www request doorsturen naar www
RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.
RewriteRule ^(.*)$ https://www.%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [L,R=301]

# Alles rewriten naar https met de huidige www-hostname.
RewriteCond %{HTTPS} off
RewriteRule ^(.*)$ https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [L,R=301]
</IfModule>


Vergeet ook de sluitende statement op de laatste regel niet.
 
Rob migaleddu

rob migaleddu

22/03/2017 23:51:18
Quote Anchor link
mag ik deze gebruiken in mijn htaccess?


gr
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/03/2017 23:51:38
Quote Anchor link
Waarom zou je het niet mogen? ;-)
 
Rob migaleddu

rob migaleddu

22/03/2017 23:53:25
Quote Anchor link
snel even uittesten

gr

Toevoeging op 23/03/2017 22:58:44:

ik heb de fouten ( hersteld ...vermoed ik zo) want ik zie geen echte foutmeldingen meer in crome maar hij weigert toch in https te gaan ( mischien zie jij nog wat er fout is of onveilig ???


www.kaneka.eu
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

23/03/2017 23:00:59
Quote Anchor link
Er is zo te zien niet direct een fout, je mist alleen het redirecten naar https.
 
Rob migaleddu

rob migaleddu

23/03/2017 23:05:03
Quote Anchor link
bij explorer gaat deze wel
maar ik krijg toch foutmelding dat onveilig is

ik heb redirecten van hier boven gebruik van Ariën
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

23/03/2017 23:16:44
Quote Anchor link
Grappig, want redirecten doet hij niet. En het is geen cache probleem, want ik heb de site nog niet eerder geopend.
Chrome geeft ook geen directe beveiligingsmelding, maar wel een half verborgen melding die luidt als volgt:
Quote:
Mixed Content: The page at 'https://www.kaneka.eu/register.php' was loaded over HTTPS, but requested an insecure stylesheet 'http://fonts.googleapis.com/css?family=Lato:300,400,700'. This request has been blocked; the content must be served over HTTPS.

Hier kun je gerust https://fonts.googleapis.com/css?family=Lato:300,400,700 van maken. Ook zou ik als ik jou was nog eens naar die redirect kijken, want goed werken doet het niet.

EDIT:
RewriteCond %{HTTPS} off moet zijn RewriteCond %{HTTPS} !=on. %{HTTPS} is meestal leeg wanneer je niet op https zit.
Gewijzigd op 23/03/2017 23:19:09 door Ben van Velzen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/03/2017 23:19:08
Quote Anchor link
Ik krijg helemaal geen doorsturing naar https te zien. En die melding dat je site onveilig is, is een melding van je browser.

Als ik je request-headers bekijk, lijkt het erop dat je Nginx hebt als webserver. En daar werkt .htaccess volgens mij niet op. Je zult dan ook gebruik meoten maken van de Nginx configuratieopties voor je domein:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
# nginx configuration
location / {
if ($http_host !~ "^www\."){
rewrite ^(.*)$ https://www.$http_host$request_uri redirect;
}
rewrite ^(.*)$ https://$http_host$request_uri redirect;
}

Ik heb uit mijn hoofd geen idee waar je dit voor een losse user kan draaien instellen.
Maar vraag eerst eens na of ze Nginx draaien voordat je onnodige dingen doet.
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

23/03/2017 23:20:05
Quote Anchor link
Zie mijn edit hierboven. Zo te zien is nginx enkel een frontend.
>> Ik heb uit mijn hoofd geen idee waar je dit voor een losse user kan draaien instellen.
Niet. Nginx heeft geen htaccess variant. Hoeft ook niet erg te zijn, want nginx is alleen echt performant wanneer je rulesets goed zijn opgezet. Dit zou ik niet aan mijn users durven toevertrouwen.
Gewijzigd op 23/03/2017 23:25:33 door Ben van Velzen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/03/2017 23:26:13
Quote Anchor link
ja bedoelt dat Nginx als proxy dient. Dan gaat mijn verhaal inderdaad niet op.
 

Pagina: 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.