http facebook image

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Low-code developer

Functie omschrijving Heb jij altijd al een training willen volgen in het buitenland? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alphen ad Rijn zijn wij op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als Low Code Developer! Beschik jij over HBO/WO nivo, bij voorkeur Informatica, maar een ander technische opleiding zoals bijv. wiskunde, natuurkunde is ook goed. Heb jij aantoonbare affiniteit met IT en ben jij gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en klantgericht? Lees dan snel verder! Je wordt getraind tot een volwaardig Low Code Developer, het traject ziet er als volgt uit: Start 1e week januari, opleiding van 3 weken

Bekijk vacature »

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »

Full stack developer Python, React

Functie Jij als full stack developer komt binnen onze Technology afdeling te werken. Deze bestaat momenteel uit 15 man. De stack waarmee wij werken is voornamelijk Python, Javascript, React en GraphQL. Binnen deze afdeling wordt er met multidisciplinaire teams gewerkt aan verschillende projecten. Projecten duren vaak langer dan 3 maanden en je bent van begin tot eind vaak betrokken. Naast dat je als full stack ontwikkelaar aan de slag gaat ben je ook Consultant. Dit betekent dat je ook klantcontact hebt in je rol en werkshops geeft. De verhouding tussen deze werkzaamheden zijn ongeveer 70% development en 30% consultancy. Een

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

Java Developer

Functieomschrijving Are you an experienced Java Developer who wants to be challenged? Then this is your job! As a Java Developer, you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape. Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE). Together with the IT department, you are responsible for the daily adjustments and expansions of our IT systems. In addition, you will work in small scrum teams using the Agile methodologies. Besides the realization of our in-house systems, you are responsible for the roll-out of the application (version) as well as the operational support after going live. Team

Bekijk vacature »

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Alblasserdam zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 4 volgende »

Rob migaleddu

rob migaleddu

22/03/2017 18:23:44
Quote Anchor link
het is mij gelukt om ssl toe te passen op de website alleen als ik gewoon inlog via normale weg dan is er geen probleem en ook foto upload via mijn computer ook geen probleem dan kan de website werken op ssl
maar als ik registreer en inloggen via facebook probeer (inloggen is geen probleem ) maar dan neemt die de foto van facebook en dat zet hij die op de website via http:// ipv https

nu weet ik niet als hier een fout in zit mischien dat iemand van jullie mij op weg kan brengen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
        if ($buzzywebsite_status==0){
        ?>

        <div class="row">
            <div class="span7 offset5"><a  href="<?php echo $link_prefix;?>oauth/fb/login_with_facebook.php"><img src="<?php echo $link_prefix;?>img/fb-login.png" style="margin-left:30px!important; display: block; width:365px;" alt="Sign in with Facebook" title="Sign in with Facebook"></a></div>
        </div>
        <?php } ?>

        <?php
        if ($buzzywebsite_status==1){
        ?>

        <div class="row">
            <div class="span7 offset5"><a  href="<?php echo $link_prefix;?>oauth/fb/login_with_facebook.php"><img src="<?php echo $link_prefix;?>img/fb-login.png" style="margin-left:30px!important; display: block; width:365px;" alt="Sign in with Facebook" title="Sign in with Facebook"></a></div>
        </div>
        <?php } ?>




gr rob
- Ariën -:
Gelieve in het vervolg bij code de [code][/code]-tags gebruiken.
Hier kan je meer lezen over de mogelijke opmaakcodes.
Alvast bedankt!
Gewijzigd op 22/03/2017 20:20:01 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

01/06/2024 03:03:48
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/03/2017 18:56:17
Quote Anchor link
Waar staat die foto in je source?
Gewijzigd op 22/03/2017 20:20:39 door - Ariën -
 
Rob migaleddu

rob migaleddu

22/03/2017 21:21:24
Quote Anchor link
de foto staat op de frontpagina als ik kijk bij register .php
of als ik www.kaneka.eu kijk via Firefox dan via debugger op lijn 2748 dan zie je dat hij verwijst naar http://facebook ipv https://


gr
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/03/2017 21:36:08
Quote Anchor link
Ik zie inderdaad een paar verwijzingen naar het 'un-secured' http-protocol.
Je Facebook foto's die je toont linken daar ook naartoe. Ik heb geen idee waar die link vandaan komt, maar het lijkt mij dat er een s in de URL moet worden toegevoegd.

Verder verwijst je CDN van jQuery ook naar http.

En als ik los van dit alles nog een goede tip mag geven:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
   <img style="width:100px!important; height:100px!important; margin-left:10px!important; margin-bottom:10px!important;" src="img/profile-icon1.jpg" class="img-rounded"   alt="" />

Vermijd deze in-line fratsen en benut de kracht van style-sheets. Op deze manier maak je jouw code zeer ongestructureerd en wordt het lang debuggen met CSS als je problemen hebt.
 
Rob migaleddu

rob migaleddu

22/03/2017 22:29:24
Quote Anchor link
moet er niet meer staan in htaccess
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
# Do not remove this line or mod_rewrite rules and search engine friendly URLs will stop working
RewriteBase /


Toevoeging op 22/03/2017 22:29:58:

dat is al wat er in staat
Gewijzigd op 22/03/2017 22:30:19 door rob migaleddu
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

22/03/2017 22:37:01
Quote Anchor link
Waarom zou er meer in moeten staan? Heb je rewrites gebruikt?
 
Rob migaleddu

rob migaleddu

22/03/2017 22:39:02
Quote Anchor link
rewrites heb ik nog niet gebruik
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

22/03/2017 22:44:21
Quote Anchor link
Dan herhaal ik de vraag: waarom zou er meer moeten staan? Die rewritebase is al niet zinnig als je geen rewrites hebt.
Je zult gewoon de verwijzingen in je code goed moeten zetten, en de facebook images zijn niet je enige probleem, zie het bericht van Ariën.
 
Rob migaleddu

rob migaleddu

22/03/2017 22:49:29
Quote Anchor link
ja dat begrijp ik ben nu eerst die img verwijzingen aan het opzoeken om dat al te herstellen en dan ga ik die CDN van jQuery ook recht zetten
maar ik wil toch een code toevoegen in htaccess zodat hij altijd zo doorverwijzen nar https

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
# URL Rewrite
<IfModule mod_rewrite.c>
# Tell PHP that the mod_rewrite module is ENABLED.
SetEnv HTTP_MOD_REWRITE On


# Remove www subdomain in the URL
RewriteCond %{HTTPS} off
RewriteRule ^(.*)$ https://kaneka.eu/$1 [R=301,L]

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www\.(.+)$ [NC]
RewriteRule ^(.*)$ https://kaneka.eu/$1 [R=301,L]  

# Force the URL to be https
# RewriteCond %{HTTP:X-Forwarded-SSL} !on
# RewriteRule ^(.*)$ https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [R=301,L]
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/03/2017 23:04:55
Quote Anchor link
Dat geldt dan uiteraard alleen voor de requests naar je eigen domein.
Ikzelf gebruik dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
RewriteCond %{HTTPS} off
RewriteRule ^(.*)$ https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [L,R=301]


Dit verhelpt geen mixed-content vanaf een andere domein.
Gewijzigd op 22/03/2017 23:05:17 door - Ariën -
 
Rob migaleddu

rob migaleddu

22/03/2017 23:15:23
Quote Anchor link
tja maar bij mij werkt de bovenste en de onderste ook niet dat het rechtstreeks naar https moet gaan de requests was bedoelt voor kaneka in het bijzonder omdat het in de basic.php staat en niet in htaccess want die staat leeg
basic.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302
303
304
305
306
307
308
309
310
311
312
313
314
315
316
317
318
319
320
321
322
323
324
325
326
327
328
329
330
331
332
333
334
335
336
337
338
339
340
341
342
343
344
345
346
347
348
349
350
351
352
353
354
355
356
357
358
359
360
361
362
363
364
365
366
367
368
369
370
371
372
373
374
375
376
377
378
379
380
381
382
383
384
385
386
387
388
389
390
391
392
393
394
395
396
397
398
399
400
401
402
403
404
405
406
407
408
409
410
411
412
413
414
415
416
417
418
419
420
421
422
423
424
425
426
427
428
429
430
431
432
433
434
435
436
<?php
ini_set('display_errors', 0);
ini_set('display_startup_errors', 0);
error_reporting(0);
// Get HTTP/HTTPS (the possible values for this vary from server to server)
$myUrl = (isset($_SERVER['HTTPS']) && $_SERVER['HTTPS'] && !in_array(strtolower($_SERVER['HTTPS']),array('off','no'))) ? 'https' : 'http';
// Get domain portion
$myUrl .= '://'.$_SERVER['HTTP_HOST'];
// Get path to script
$myUrl .= $_SERVER['REQUEST_URI'];
// Add path info, if any
if (!empty($_SERVER['PATH_INFO'])) $myUrl .= $_SERVER['PATH_INFO'];
// Add query string, if any (some servers include a ?, some don't)
if (!empty($_SERVER['QUERY_STRING'])) $myUrl .= '?'.ltrim($_SERVER['REQUEST_URI'],'?');
if (strpos($myUrl,'http://') !== false) {
$htttp='http://';    
}

else if (strpos($myUrl,'https://') !== false) {
$htttp='https://';        
}
function
getUserIP()
{

    $client  = @$_SERVER['HTTP_CLIENT_IP'];
    $forward = @$_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'];
    $remote  = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];

    if(filter_var($client, FILTER_VALIDATE_IP))
    {

        $ip = $client;
    }

    elseif(filter_var($forward, FILTER_VALIDATE_IP))
    {

        $ip = $forward;
    }

    else
    {
        $ip = $remote;
    }


    return $ip;
}

$user_ipreal = getUserIP();

$now = time();

function
cm2feet($cm)
{

     $inches = $cm/2.54;
     $feet = intval($inches/12);
     $inches = $inches%12;
     return sprintf('%d ft %d ins', $feet, $inches);
}

function
kgToLb ($val) {
  return number_format((float)$val, 2, '.', '') * 2.20;
}


$website_allcurrencies_query = "SELECT * FROM buzzycurrencylist WHERE buzzycurrencylist_id=1";
$website_userglobals_query = "SELECT * FROM  buzzyuserglobals WHERE buzzyuserglobal_id=1";
foreach ($connread->query($website_userglobals_query) as $row) {
$buzzyuserglobal_credits=$row['buzzyuserglobal_credits'];
$buzzyuserglobal_creditprice=$row['buzzyuserglobal_creditprice'];
$twobuzzyuserglobal_credits=2*$buzzyuserglobal_credits;
$twobuzzyuserglobal_creditprice=2*$buzzyuserglobal_creditprice;
$fourbuzzyuserglobal_credits=4*$buzzyuserglobal_credits;
$fourbuzzyuserglobal_creditprice=4*$buzzyuserglobal_creditprice;
$eightbuzzyuserglobal_credits=8*$buzzyuserglobal_credits;
$eightbuzzyuserglobal_creditprice=8*$buzzyuserglobal_creditprice;

$buzzyuserpaypal_currency=$row['buzzyuserpaypal_currency'];
$buzzypaypal_email=$row['buzzypaypal_email'];
$buzzyuserskrill_currency=$row['buzzyuserskrill_currency'];
$buzzyskrill_email=$row['buzzyskrill_email'];
$paypal_url=$row['paypal_url'];
}

    $website_premium_query = "SELECT * FROM  buzzypaidservices WHERE buzzypaidservice_id=3";    
    foreach ($connread->query($website_premium_query) as $row) {
    $premiumbuzzypaidservice_title=$row['buzzypaidservice_title'];    
    $premiumbuzzypaidservice_price=$row['buzzypaidservice_price'];    
    }


    $website_gold_query = "SELECT * FROM  buzzypaidservices WHERE buzzypaidservice_id=4";    
    foreach ($connread->query($website_gold_query) as $row) {
    $goldbuzzypaidservice_title=$row['buzzypaidservice_title'];    
    $goldbuzzypaidservice_price=$row['buzzypaidservice_price'];    
    }


    $website_vip_query = "SELECT * FROM  buzzypaidservices WHERE buzzypaidservice_id=5";    
    foreach ($connread->query($website_vip_query) as $row) {
    $vipbuzzypaidservice_title=$row['buzzypaidservice_title'];    
    $vipbuzzypaidservice_price=$row['buzzypaidservice_price'];    
    }


    
$lat_news_query = "SELECT * FROM buzzynews WHERE buzzynews_approval_status=1 AND buzzynews_gstatus=0 ORDER by buzzynews_id DESC LIMIT 5";

$website_chosenthemes_query = "SELECT * FROM  buzzychosenthemes WHERE buzzychosentheme_id=1";
foreach ($connread->query($website_chosenthemes_query) as $row) {
$buzzytheme_id=$row['buzzytheme_id'];
}

$all_gifts_query = "SELECT * FROM buzzygifts  ORDER by buzzygift_id ASC";
$rand_rss_query = "SELECT * FROM buzzynews WHERE buzzynews_approval_status=1 AND buzzynews_gstatus=3 ORDER by RAND()LIMIT 5";
if (isset ($_GET['theme'])){
$buzzyfinaltheme_id=$_GET['theme'];    
}

else if (!isset ($_GET['theme'])){
$buzzyfinaltheme_id=$buzzytheme_id;    
}

$website_options_query = "SELECT * FROM  buzzysiteoptions WHERE buzzysiteoptions_id=1";
foreach ($connread->query($website_options_query) as $row) {
$buzzysite_safeupload=$row['buzzysite_safeupload'];
}
    
$website_emots_query = "SELECT * FROM  buzzyemots ORDER by buzzyemot_id ASC";
$website_css_options_query = "SELECT * FROM  buzzycss WHERE buzzycss_id=$buzzyfinaltheme_id";
foreach ($connread->query($website_options_query) as $row) {
$buzzysiteurl=$row['buzzysiteurl'];    
$buzzysitelogo=$row['buzzysitelogo'];
$buzzyemail=$row['buzzyemail'];
$buzzyoptimizedstatus=$row['buzzyoptimizedstatus'];
$buzzynewslimit=$row['buzzynewslimit'];
$buzzyyoutubeapi=$row['buzzyyoutubeapi'];
$buzzyfortumoid=$row['buzzyfortumoid'];
$buzzyfacebookaccess=$row['buzzyfacebookaccess'];
$buzzyfortumosecret=$row['buzzyfortumosecret'];
$buzzydistance_mesaure=$row['buzzydistance_mesaure'];
$buzzywebsite_status=$row['buzzywebsite_status'];
$buzzyversion=$row['buzzyversion'];
$buzzyupdatestatus=$row['buzzyupdatestatus'];
$buzzytimezone=$row['buzzytimezone'];
$buzzysitemeasure=$row['buzzysitemeasure'];
$buzzyuserimage_status=$row['buzzyuserimage_status'];
$buzzylanguage_status=$row['buzzylanguage_status'];
$buzzy_gzip=$row['buzzy_gzip'];
$unformat_buzzy_theme=$row['buzzy_theme'];
$unbuzzygrideffect=$row['buzzygrideffect'];
if($buzzy_gzip==0){
$gzz='';
}

else if($buzzy_gzip==1){
$gzz='.gz';
}


if ($buzzysitemeasure==0){
$height_array='<input type="number" min="130" max="230" name="buzzyuser_data_height"  required class="form-control" id="recipient-name">';    
$weight_array='<input type="number" min="35" max="300"  name="buzzyuser_data_weight" required class="form-control" id="recipient-name">';
$hes='kg';
$mes='cm';
$mess='cm';
}
    
else if ($buzzysitemeasure==1){
$hes='lbs';
$weight_array='<input type="number" min="70" max="600" " name="buzzyuser_data_lbweight" required class="form-control" id="recipient-name">';
$height_array='<select class="form-control" name="buzzyuser_data_height" required>
<option value="134.62">
4&#x27; 5&#x22;
</option>
<option value="137.16">
4&#x27; 6&#x22;
</option>
<option value="139.7">
4&#x27; 7&#x22;
</option>
<option value="142.24">
4&#x27; 8&#x22;
</option>
<option value="144.78">
4&#x27; 9&#x22;
</option>
<option value="147.32">
4&#x27; 10&#x22;
</option>
<option value="149.86">
4&#x27; 11&#x22;
</option>
<option value="152.4">
5&#x27; 0&#x22;
</option>
<option value="154.94">
5&#x27; 1&#x22;
</option>
<option value="157.48">
5&#x27; 2&#x22;
</option>
<option value="160.02">
5&#x27; 3&#x22;
</option>
<option value="162.56">
5&#x27; 4&#x22;
</option>
<option value="165.1">
5&#x27; 5&#x22;
</option>
<option value="167.64">
5&#x27; 6&#x22;
</option>
<option value="170.18">
5&#x27; 7&#x22;
</option>
<option value="172.72">
5&#x27; 8&#x22;
</option>
<option value="175.26">
5&#x27; 9&#x22;
</option>
<option value="177.8">
5&#x27; 10&#x22;
</option>
<option value="180.34">
5&#x27; 11&#x22;
</option>
<option value="182.88">
6&#x27; 0&#x22;
</option>
<option value="185.42">
6&#x27; 1&#x22;
</option>
<option value="187.96">
6&#x27; 2&#x22;
</option>
<option value="190.5">
6&#x27; 3&#x22;
</option>
<option value="193.04">
6&#x27; 4&#x22;
</option>
<option value="195.58">
6&#x27; 5&#x22;
</option>
<option value="198.12">
6&#x27; 6&#x22;
</option>
<option value="200.66">
6&#x27; 7&#x22;
</option>
<option value="203.2">
6&#x27; 8&#x22;
</option>
<option value="205.74">
6&#x27; 9&#x22;
</option>
<option value="208.28">
6&#x27; 10&#x22;
</option>
<option value="210.82">
6&#x27; 11&#x22;
</option>
</select>
'
;    
$mes='Feet and inches';    
$mess='';
}


date_default_timezone_set($buzzytimezone);
if ($buzzywebsite_status==0){
$register_inc='registeruser.php';
$fb_loginurl='oauth/fb/login_with_facebook.php';
$log_user='';
$log_pwd='';
}

else if($buzzywebsite_status==1){
$register_inc='registeruserdemo.php';
$fb_loginurl='oauth/fb/login_with_facebook.php';    
$log_user='[email protected]';
$log_pwd='123123';
}



if ($buzzydistance_mesaure==0){
$kmm='km';
}

else if ($buzzydistance_mesaure==1){
$kmm='miles';    
}


$fortumo_status=$row['fortumo_status'];
$buzzyfb_images=$row['buzzyfb_images'];
$buzzymax_pages=$row['buzzymax_pages'];
if ($fortumo_status==0){
$fok='?test=ok';    
}

else if ($fortumo_status==1){
$fok='';    
}
}

$actual_link = $htttp . $buzzysiteurl;
   if (strpos($actual_link, "localhost") == false) {
   $final_actual_link=$actual_link.'/';
    }

    else if (strpos($actual_link, "localhost")!= false) {
   $final_actual_link='';
    }

if($buzzyoptimizedstatus==0){
$index_prefix='index.php?category=';
$index_sufix='';
$news_prefix='news.php?news-url=';
$user_id_url='page.php?user-id=';
$profileimg_id_url='page.php?profile-img-id=';
$galleryimg_id_url='page.php?gallery-img-id=';
$my_gallery_id_url='page.php?session-gallery-id=';
$notifications_url='page.php?notifications=';
$privacy_url='page.php?privacy=1';
$terms_url='terms.php?privacy=1';
$matches_url='page.php?matches=';
$news_sufix='';
$link_prefix='';
$allcategories='allcategories.php';
$featured_url='featured.php';
$message_prefix='../';
}


//THIS IS PART FOR OPTIMIZED WEBSITE LINKS. HERE YOU CAN CHANGE YOUR LINK NAMES, BUT YOU MUST CHANGE IT IN HTTACCESS ALSO ---- START
else if($buzzyoptimizedstatus==1){
$index_prefix='category/';
$index_sufix='';
$news_prefix='news/';
$user_id_url='user/';
$profileimg_id_url='profile-img-id/';
$galleryimg_id_url='gallery-img-id/';
$my_gallery_id_url='my-gallery/';
$notifications_url='notifications/';
$privacy_url='privacy/';
$terms_url='terms/';
$matches_url='matches/';
$news_sufix='/';
$link_prefix=$actual_link.'/';
$allcategories='All-categories';
$featured_url='featured';
$message_prefix='';
}

//THIS IS PART FOR OPTIMIZED WEBSITE LINKS. HERE YOU CAN CHANGE YOUR LINK NAMES, BUT YOU MUST CHANGE IT IN HTTACCESS ALSO ---- END

$basicquest="?";
$quest="";    
$this_year=date("Y");

$website_language_query = "SELECT * FROM buzzylanguages WHERE buzzylanguage_id=1";
  if (isset($_POST['search'])) {
     $q=$_POST['q'];
     header('Location:'.$link_prefix.'index.php?search-page='.$q.'');
  }

 foreach ($connread->query($website_css_options_query) as $row) {
$buzzycss_color_css=$row['buzzycss_color_css'];
$buzzycss_color_css1=$row['buzzycss_color_css1'];
$buzzycss_color_css2=$row['buzzycss_color_css2'];
$buzzycss_color_css3=$row['buzzycss_color_css3'];
$buzzycss_width=$row['buzzycss_width'];
$buzzycss_headings_font_family=$row['buzzycss_headings_font_family'];
$buzzycss_headings_font_family_link=preg_replace("/ /","+",$buzzycss_headings_font_family);
$buzzycss_body_font_family=$row['buzzycss_body_font_family'];
$buzzycss_body_font_family_link=preg_replace("/ /","+",$buzzycss_body_font_family);
$buzzycss_style=$row['buzzycss_style'];
$buzzycss_loader=$row['buzzycss_loader'];
$buzzycss_bg=$row['buzzycss_bg'];
$img_cont_width=($buzzycss_width-10)/6;
$img_cont_width2=100/6;
$img_cont_width3=100/5;
$img_cont_width4=100/4;
$img_cont_width5=100/3;
$img_cont_width6=100/2;
}



$basic_limits_query = "SELECT * FROM buzzylimits WHERE buzzylimit_id=1";
foreach ($connread->query($basic_limits_query) as $row) {
$buzzylimit_chatone=$row['buzzylimit_chatone'];
$buzzylimit_chattwo=$row['buzzylimit_chattwo'];    
$buzzylimit_chatthree=$row['buzzylimit_chatthree'];    
}


$website_conn_query = "SELECT * FROM  buzzyconnection WHERE buzzyconnection_id=1";
foreach ($connread->query($website_conn_query) as $row) {
$buzzyconnection_value=$row['buzzyconnection_value'];

if($buzzyconnection_value==0){
$added_val=1;    
$connsufix='';    
}

else if($buzzyconnection_value==1){
$added_val=0;
$connsufix='two';    
}


$buzzyconnection_timestamp=$row['buzzyconnection_timestamp'];
$buzzyconnection_difference=$now-$buzzyconnection_timestamp;    
}
    


if($buzzywebsite_status==1){
$delete_usersunactive_query = "DELETE   FROM buzzyusers WHERE buzzyuser_age=0 AND buzzyuser_onlinestatus=0";
$stmt = $connwrite->prepare($delete_usersunactive_query);
$stmt->execute();
$OK = $stmt->rowCount();
}


$mailing_query = "SELECT * FROM buzzymailing_list";
if(2>5){
foreach ($connread->query($mailing_query) as $row) {
$buzzymailing_list_email=$row['buzzymailing_list_email'];        
$buzzymailing_list_timestamp=$row['buzzymailing_list_timestamp'];
$from=$buzzyemail;
$to = $buzzymailing_list_email;
$subject = 'Website Change Request';
$message = '<html>
<head>
<title>HTML email</title>
<style>

</style>
</head>
<body>
<p>This email contains HTML Tags!</p>
<table>
<tr>
<th>Firstname</th>
<th>Lastname</th>
</tr>
<tr>
<td>John</td>
<td>Doe</td>
</tr>
</table>
</body>
</html>'
;
        $headers  = 'MIME-Version: 1.0' . "\r\n";
        $headers .= 'Content-type: text/html; charset=iso-8859-1' . "\r\n";
        // Create email headers
        $headers .= 'From: '.$buzzyemail."\r\n".
        'Reply-To: '.$buzzyemail."\r\n" .
        'X-Mailer: PHP/' . phpversion();
mail($from, $to, $subject, $message, $headers);
}
}[
/code]

[
size=xsmall][i]Toevoeging op 22/03/2017 23:17:23:[/i][/size]

mixed-content  dat zijn uiteraard de ingeladen img
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/03/2017 23:49:12
Quote Anchor link
Die PHp-code is niet relevant.

Dit heb ik:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<IfModule mod_rewrite.c>
# Alle non-www request doorsturen naar www
RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.
RewriteRule ^(.*)$ https://www.%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [L,R=301]

# Alles rewriten naar https met de huidige www-hostname.
RewriteCond %{HTTPS} off
RewriteRule ^(.*)$ https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [L,R=301]
</IfModule>


Vergeet ook de sluitende statement op de laatste regel niet.
 
Rob migaleddu

rob migaleddu

22/03/2017 23:51:18
Quote Anchor link
mag ik deze gebruiken in mijn htaccess?


gr
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/03/2017 23:51:38
Quote Anchor link
Waarom zou je het niet mogen? ;-)
 
Rob migaleddu

rob migaleddu

22/03/2017 23:53:25
Quote Anchor link
snel even uittesten

gr

Toevoeging op 23/03/2017 22:58:44:

ik heb de fouten ( hersteld ...vermoed ik zo) want ik zie geen echte foutmeldingen meer in crome maar hij weigert toch in https te gaan ( mischien zie jij nog wat er fout is of onveilig ???


www.kaneka.eu
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

23/03/2017 23:00:59
Quote Anchor link
Er is zo te zien niet direct een fout, je mist alleen het redirecten naar https.
 
Rob migaleddu

rob migaleddu

23/03/2017 23:05:03
Quote Anchor link
bij explorer gaat deze wel
maar ik krijg toch foutmelding dat onveilig is

ik heb redirecten van hier boven gebruik van Ariën
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

23/03/2017 23:16:44
Quote Anchor link
Grappig, want redirecten doet hij niet. En het is geen cache probleem, want ik heb de site nog niet eerder geopend.
Chrome geeft ook geen directe beveiligingsmelding, maar wel een half verborgen melding die luidt als volgt:
Quote:
Mixed Content: The page at 'https://www.kaneka.eu/register.php' was loaded over HTTPS, but requested an insecure stylesheet 'http://fonts.googleapis.com/css?family=Lato:300,400,700'. This request has been blocked; the content must be served over HTTPS.

Hier kun je gerust https://fonts.googleapis.com/css?family=Lato:300,400,700 van maken. Ook zou ik als ik jou was nog eens naar die redirect kijken, want goed werken doet het niet.

EDIT:
RewriteCond %{HTTPS} off moet zijn RewriteCond %{HTTPS} !=on. %{HTTPS} is meestal leeg wanneer je niet op https zit.
Gewijzigd op 23/03/2017 23:19:09 door Ben van Velzen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/03/2017 23:19:08
Quote Anchor link
Ik krijg helemaal geen doorsturing naar https te zien. En die melding dat je site onveilig is, is een melding van je browser.

Als ik je request-headers bekijk, lijkt het erop dat je Nginx hebt als webserver. En daar werkt .htaccess volgens mij niet op. Je zult dan ook gebruik meoten maken van de Nginx configuratieopties voor je domein:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
# nginx configuration
location / {
if ($http_host !~ "^www\."){
rewrite ^(.*)$ https://www.$http_host$request_uri redirect;
}
rewrite ^(.*)$ https://$http_host$request_uri redirect;
}

Ik heb uit mijn hoofd geen idee waar je dit voor een losse user kan draaien instellen.
Maar vraag eerst eens na of ze Nginx draaien voordat je onnodige dingen doet.
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

23/03/2017 23:20:05
Quote Anchor link
Zie mijn edit hierboven. Zo te zien is nginx enkel een frontend.
>> Ik heb uit mijn hoofd geen idee waar je dit voor een losse user kan draaien instellen.
Niet. Nginx heeft geen htaccess variant. Hoeft ook niet erg te zijn, want nginx is alleen echt performant wanneer je rulesets goed zijn opgezet. Dit zou ik niet aan mijn users durven toevertrouwen.
Gewijzigd op 23/03/2017 23:25:33 door Ben van Velzen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/03/2017 23:26:13
Quote Anchor link
ja bedoelt dat Nginx als proxy dient. Dan gaat mijn verhaal inderdaad niet op.
 

Pagina: 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.