http://nickdijkstra.nl

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Als Lead PHP developer bijdragen aan het onderwijs

Functie Als Lead PHP developer zet je samen met het team en de andere lead developers de technische lijnen uit als het gaat om het ontwikkelen van de applicaties en bepaal je samen met de PO waar elke sprint aan gewerkt zal worden. Je kunt op basis van een user story een goede aanpak formuleren en een planning opstellen, en andere hierin meenemen. Wanneer je team code schrijft verwacht je degelijke oplossingen, bij voorkeur gebruik makend van Domain Driven Design. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Gezocht front-end developer! Voor een toffe organisatie in de regio Rhenen zij wij op zoek naar een front-end developer die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. In deze functie heb je een adviserende rol en beschik je over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Samen met collega’s en klanten overleg je om aangeleverde designs om te zetten naar unieke concepten. Zo draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Voor klanten wordt jij het vaste aanspreekpunt als het gaat over planningen hierin houdt je alle betrokkenen goed op de

Bekijk vacature »

Back-end developer (Magento2)

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het applicatielandschap; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het applicatielandschap; Sparren met de business. Hier ga je werken De organisatie is werkzaam in de financiële dienstverlening met meer dan 200 medewerkers en meer dan 250.000 eindgebruikers is het een van de grotere binnen haar branche. Je komt te werken in een team waarmee je verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen en onderhouden van de financiële applicaties binnen de organisatie, denk hierbij aan het bouwen en onderhouden van portalen. Als .net developer ga jij het development team ondersteunen met de transitie naar

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

Delphi Programmeur

Functie omschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in kantoor-bedrijfssoftware en zit gevestigd in omgeving Numansdorp. Als programmeur ben jij bij dit bedrijf met het volgende bezig; Je vertaalt technische en functionele ontwerpen naar kwalitatieve software. Je ontwikkelt, ontwerpt en test software. Je maakt daarbij veel gebruik met de volgende tools & technologieën: Delphi 10.3 (Rio), QuickReport 6. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je levert projecten van A - Z op, en werkt daarbij projectmatig en gestructureerd. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf richt zich op maatwerk software oplossingen. Deze software oplossingen worden ingezet in de financiële branche. Het betreft een

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Oracle Apex Developer

Dit ga je doen Jouw taken bestaan uit: Het bouwen maatwerk Oracle applicaties voor Europese business units; Het implementeren van de nieuwste technieken om te blijven innoveren; Actief meedenken en aandragen van verbetervoorstellen. Hier ga je werken Deze organisatie in de regio Veenendaal is een van wereld grootste retailers met ruim 16.000 winkels in 27 markten en jaarlijks ruim 5,3 miljard klanten die winkelen bij een van hun welbekende retailmerken. Binnen de organisatie is er een IT Group actief die dient als IT Service Provider voor de hele organisatie en waar dagelijks IT'ers werken aan state-of-the-art IT oplossingen. Dit doen

Bekijk vacature »

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

01/09/2010 13:22:32
Quote Anchor link
Hey,

dit is mijn website:

Nickdijkstra.nl

Ben benieuw wat jullie er van vinden;)
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 09:43:41
 
B a s
Beheerder

B a s

01/09/2010 13:27:56
Quote Anchor link
Leuk gedaan ook dat filmpje, maar waarom registreer je niet een domeinnam alsin gratiswebsitemaken.nl oid?
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

01/09/2010 13:29:30
Quote Anchor link
ja, moet ik nog doen, maar ik ga hem eerst helemaal perfect maken :P
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

01/09/2010 13:55:33
Quote Anchor link
mooi gemaakt wat betreft opmaak en alles. In 1 klap duidelijk wat je met de site wilt.
 
John D

John D

01/09/2010 14:06:06
Quote Anchor link
Denk nog even na over het verstrekken van meer informatie over nickdijkstra. Als je "Algemene voorwaarden" (die juridische consequenties kunnen hebben) publiceert moet je eigenlijk ook opnemen wie cq welke rechtspersoon nickdijkstra.nl is en eventueel KvK gegevens erbij etc. Doe je dat niet dan val je meteen in de categorie "vage partijen op internet" en loop je klanten mis. Verder moet je ook duidelijk maken waarom een adverteerder juist op nickdijkstra.nl wil adverteren en niet op nu.nl of google addsense.
Gewijzigd op 01/09/2010 14:07:59 door John D
 
Moe BE

Moe BE

01/09/2010 14:16:59
Quote Anchor link
Als ik mijn eigen website wil maken zonder dat ik er kennis van had, zou ik dat nooit via deze site doen. Hij komt te rommelig over naar mijn mening, waardoor ik binnen de 2 seconden al weer op google zit.

Nog enkele opmerkingen:
- Het filmpje is te breed en valt onder je rechter kant.
- Veld controle op het contact formulier zou ook mogen, want ik geraak er door zonder iets in te vullen.
 
Jens V

Jens V

01/09/2010 15:03:52
Quote Anchor link
Dag Nick,

Op het eerste zicht lijkt de website wel oké, hoewel ze naar mijn inzicht nog wel wat gebreken en opmaakt-foutjes bevat.

Ten eerste: Het doel van de site is om een eigen gratis website te kunnen maken. Toen ik de site opende, dacht ik eerlijk gezegd op een meubelwinkel-website te zitten. Waarom heb je twee zetels rechts boven staan?

De advertentie onder je logo staat naar mijn mening op de verkeerde plaats. Die kan je beter bijvoorbeeld aan de rechterkant onder het "Nieuws" zetten.

Het hoofdmenu (aan de bovenkant van de pagina) is denk ik veel te dik (in de hoogte). Voor een gewone tekstuele menu te zijn zonder verdere effecten van kleur of shading is de balk gewoon overkill. Ze neemt echt wel te veel aandacht van het essentiële weg.

Je headers van de andere kopjes ("Aanmelden" en "Nieuws") lijken ook niet echt samen te hangen met de rest. Ik begrijp dat je je website "liquid" (ik geloof toch dat het zo noemt) wilt maken, waardoor ze net zo breed is als het scherm van de gebruiker. Maar wederom, dit is overkill. Door de zware menubalk en headers is dit gewoon niet zo aangenaam om naar te kijken.

Zoals gezegd is ook je Youtube-venster (het filmpje bedoel ik daarmee) te groot. En daarmee bedoel ik niet zoals Moe BE zegt dat ze ergens onder steekt. Het filmpje is gewoon te groot... Weeral niet zo aangenaam in een webpagina. Youtube heeft de functie dat mensen fullscreen kunnen kijken. Laat ze die functie gebruiken als ze een groter beeld willen...

Voor de rest, je logo ziet er prima uit, hoewel het niet al te veel met het geheel te maken heeft (denk ik alleszins).

Oh ja,
Als je op "Link Partners" klikt, heb je een aanhalingsteken of zoiets links boven de menu staan. Die doe je ook best weg denk ik ;)

In't algemeen dus, nog wat werk aan de winkel. Maar de opzet is alleszins al goed!

Met vriendelijke groeten,
Jens
 
Jasper DS

Jasper DS

01/09/2010 15:12:11
Quote Anchor link
Moe BE heeft al gezegt dat je zomaar door het contact formulier geraakt, dat lukt ook bij het registreren, misschien een mail check? als ik wilkeurige letters intyp bij de mail kan ik me al registreren.. Dat hoort niet zo neem ik aan.
Als je een simpele maar goede mail-checker wilt mag je me pmen
 
SilverWolf NL

SilverWolf NL

01/09/2010 16:50:42
Quote Anchor link
Waarom heeft nog niemand iets gezegd over XSS?
http://www.nickdijkstra.nl/verkeerd.php?text=%3Cscript%3Ealert%28%27LOL%20XSS%27%29;%3C/script%3E
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

01/09/2010 16:52:47
Quote Anchor link
?? wat bedoel je daarmee?
 
SilverWolf NL

SilverWolf NL

01/09/2010 17:10:38
Quote Anchor link
jah je ziet het nu niet goed, maar als je die link helemaal volgt, dan krijg je een alert te zien. Dit betekend dat ik javascript kan uitvoeren op jou pagina, en dat als ik zo'n link met javascript naar iemand zou sturen die erop zou klikken, ik bijvoorbeeld alle cookiedata kan krijgen. Google eens op XSS!

Wat je er tegen zou kunnen doen is
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?PHP
echo $_GET["text"];
?>

veranderen in
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?PHP
echo htmlspecialchars($_GET["text"]);
?>
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

01/09/2010 17:11:31
Quote Anchor link
ok;) bedankt
 
Niels K

Niels K

01/09/2010 19:22:44
Quote Anchor link
Ik zou error code in een switch afhandelen

dus:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
switch( $_GET['error'] )
{
    case
1:
        // Echo hier foutmelding
    break;

    case
2:
        // Echo hier foutmelding 2
    break;
    default:

        // Hier standaard foutmeldingen of zo
    break;
}
Gewijzigd op 01/09/2010 19:22:59 door Niels K
 
Niek s

niek s

01/09/2010 20:19:16
Quote Anchor link
http://www.nickdijkstra.nl/contact.php

Wat een vage default username? :P

EDIT:
@login gedeelte
Gewijzigd op 01/09/2010 20:20:26 door niek s
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

01/09/2010 20:33:05
Quote Anchor link
Koop die domeinnaam maar gauw of hij wordt gekaapt..
Ik had hier ooit op phphulp een review van mijn design geplaatst en de titel niet geblurt en de week er na wanneer ik het domein wou registreren zag ik dat het een dag er voor was geregistreerd..
 
Www JdeRuijterNL

www JdeRuijterNL

01/09/2010 20:43:51
Quote Anchor link
Paradox - op 01/09/2010 20:33:05:
Koop die domeinnaam maar gauw of hij wordt gekaapt..
Ik had hier ooit op phphulp een review van mijn design geplaatst en de titel niet geblurt en de week er na wanneer ik het domein wou registreren zag ik dat het een dag er voor was geregistreerd..


:')
Wie wilt er nou zoiets doen, is toch mooier om iets unieks te bedenken.
Gewijzigd op 01/09/2010 20:44:06 door www JdeRuijterNL
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

01/09/2010 20:45:20
Quote Anchor link
Overdatum puntNL op 01/09/2010 20:43:51:
Paradox - op 01/09/2010 20:33:05:
Koop die domeinnaam maar gauw of hij wordt gekaapt..
Ik had hier ooit op phphulp een review van mijn design geplaatst en de titel niet geblurt en de week er na wanneer ik het domein wou registreren zag ik dat het een dag er voor was geregistreerd..


:')
Wie wilt er nou zoiets doen, is toch mooier om iets unieks te bedenken.


Iemand van op phphulp blijkbaar :s..
 
Www JdeRuijterNL

www JdeRuijterNL

01/09/2010 20:48:24
Quote Anchor link
NickDijkstra.nl
Je eigen website in een handomdraai!

Welkom op NickDijkstra.nl

Beste Jey,

Uw aanvraag van de website is NIET goedgekeurd. Lees eerst, voordat u een andere site aanmaakt, de algemene voorwaarden.

Ik hoop u genoeg te hebben geïnformeerd. Heeft u alsnog vragen of heeft u suggesties? Ga dan naar onze contact pagina.

Met vriendelijke groeten,

Nick Dijkstra

---

Waarom op dit wachten als je het live kunt maken? Zal wat worden als je alles moet goedkeuren om te kijken of het je pagina niet in 2en breekt.

Heb je tijd over?
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

01/09/2010 20:51:37
Quote Anchor link
hey Overdatum PuntNL,

Ik weet niet hoe ik dat moet doen, ivm met de database.
Ik heb hem niet goedgekeurd ivm je sitenaam;)

ennuh ik heb toch niet veel site aanvragen, dus het lukt wel:P

groetjes Nick
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

01/09/2010 20:52:37
Quote Anchor link
Nick Dijkstra op 01/09/2010 20:51:37:
hey Overdatum PuntNL,

Ik weet niet hoe ik dat moet doen, ivm met de database.
Ik heb hem niet goedgekeurd ivm je sitenaam;)

ennuh ik heb toch niet veel site aanvragen, dus het lukt wel:P

groetjes Nick


Nu nog, stel dat dit project slaagt en even populair wordt als bv webs.com
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

01/09/2010 20:53:42
Quote Anchor link
hoop ik ook:P

haha
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.