Hulp nodig bij mollie script

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Marvin van der meer

marvin van der meer

14/10/2011 05:34:53
Quote Anchor link
goei nacht/morgen,

ben niet zoo een php genie, en heb hulp nodig bij de volgende code
deze code is om er voor te zorgen dat wanneer de klant een premium link opslaat na de betaling, niet door gestuurd kan worden en of de volgende dag opnieuw gebruik van kan maken. omdat hij of zei de link dan al weet

mijn vraag is nu hoe krijg ik hem werkende heb hem percies zo op de debetrevende pagina gezet. en word toegelaten terwijl de script moet controleren of ik heb betaald, wat ik niet heb gedaan

de directe link naar premium content
rechts boven zie je geen toegaan staan maar het laat wel het premium content zien :(

http://watsert.vistapanel.net/premium/

en de home page
http://watsert.vistapanel.net/

wie weet wat ik moet veranderen aan het script ??

alvast bedankt


script heb ik niet zelf geschreven maar is een voorbeeld van mollie bv


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$toegangscode
= $_GET["toegangscode"];
$url = "http://www.mollie.nl/partners/api/micropayment/".
       "?toegangscode=".urlencode($toegangscode);
$result = @implode("",file($url));

if ($result != "OK")
  die("Geen toegang");
?>
Gewijzigd op 14/10/2011 05:36:09 door Marvin van der meer
 
PHP hulp

PHP hulp

27/05/2024 02:32:32
 
- Raoul -

- Raoul -

14/10/2011 08:19:55
Quote Anchor link
$result returnt een array dus probeer het zo:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$toegangscode
= $_GET["toegangscode"];
$url = file_get_contents("http://www.mollie.nl/partners/api/micropayment/".
       "?toegangscode=".urlencode($toegangscode));

if ($url != "OK")
  die("Geen toegang");
?>
 
Marvin van der meer

marvin van der meer

16/10/2011 20:03:15
Quote Anchor link
het heeft niet geholpen :(
maar toch bedankt voor de moeite

Internet Verslaafde op 14/10/2011 08:19:55:
$result returnt een array dus probeer het zo:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$toegangscode
= $_GET["toegangscode"];
$url = file_get_contents("http://www.mollie.nl/partners/api/micropayment/".
       "?toegangscode=".urlencode($toegangscode));

if ($url != "OK")
  die("Geen toegang");
?>
 
L D

L D

16/10/2011 21:24:17
Quote Anchor link
probeer dit is


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
if ( !toegang() )
  die("Geen toegang");



    function toegang()
    {

        if (!isset( $_GET["toegangscode"] ))
          return false;

        $toegangscode = $_GET["toegangscode"];

        $verify = file_get_contents("http://www.mollie.nl/partners/api/micropayment/" . "?toegangscode=" . urlencode($toegangscode));

        if ($verify == "OK")
          return true;

        return false;
    }



De code op "http://watsert.vistapanel.net/premium/" werkt gewoon goed, maar de template word eerder geroepen dan dat uw de code uitvoert. rechtsboven staat gewoon Geen toegang alhoewel je dat snel over de hoofd kunt zien.
Gewijzigd op 16/10/2011 21:24:46 door L D
 
Marvin van der meer

marvin van der meer

17/10/2011 02:29:55
Quote Anchor link
helaas doet het ook niet
toch thanks voor de moeite:)

iemand nog andere suggesties ??


Laurens dragicevic op 16/10/2011 21:24:17:
probeer dit is


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
if ( !toegang() )
  die("Geen toegang");



    function toegang()
    {

        if (!isset( $_GET["toegangscode"] ))
          return false;

        $toegangscode = $_GET["toegangscode"];

        $verify = file_get_contents("http://www.mollie.nl/partners/api/micropayment/" . "?toegangscode=" . urlencode($toegangscode));

        if ($verify == "OK")
          return true;

        return false;
    }



De code op "http://watsert.vistapanel.net/premium/" werkt gewoon goed, maar de template word eerder geroepen dan dat uw de code uitvoert. rechtsboven staat gewoon Geen toegang alhoewel je dat snel over de hoofd kunt zien.

 
Marvin van der meer

marvin van der meer

20/10/2011 04:57:37
Quote Anchor link
niemand ??
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.