Hulp nodig met de nieuwe versie van php.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »

Jelmer -

Jelmer -

04/09/2006 19:03:00
Quote Anchor link
Ik denk dat een klein lesje Superrrrrglobals je goed zal doen :)
 
PHP hulp

PHP hulp

03/05/2024 13:35:10
 
Pim Vernooij

Pim Vernooij

04/09/2006 21:03:00
Quote Anchor link
Het is veel makkelijker om gewoon met 1 isset() statement te controleren of alle velden wel zijn ingevoerd. Op het moment dat alle waarden zijn ingevuld, geeft isset() true terug:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php

if( isset( $var1, $var2, $var3, $var4 ) ) {
    echo "Alle variabelen zijn geset!";
}


?>
 
Pepijn van gastel

pepijn van gastel

04/09/2006 21:19:00
Quote Anchor link
Kijk het probleem is dat je eerst al heb moeten inloggen dus daar heb ik $_POST gebruikt. Maar nu moet ik ze weer op vragen omdat ik ze ergens anders weer nodig heb. Hoe doe ik dit?
 
Hipska BE

Hipska BE

04/09/2006 21:30:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? include('style.css'); ?>

dit is ook geen correct gebruik van css waarvoor het dient.
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

04/09/2006 23:16:00
Quote Anchor link
@Hipska
Dat weet je niet. Het bestand style.css wordt letterlijk geinclude dat kan best valide css opleveren. Bovendien weet jij niet wat er in dat bestand staat. Michien worden de passwords er wel in gedefinieerd.
 
Pepijn van gastel

pepijn van gastel

05/09/2006 08:26:00
Quote Anchor link
Met de .css is inieder geval niks aan de hand. Alleen hoe roep ik een eerder ingevulde $_POST weer op zonder dat iemand daar eerst weer voor moet inlogen?
 
Remco

remco

05/09/2006 09:15:00
Quote Anchor link
Je zou de ingevulde $_POST waarden in een $_SESSION moeten zetten dan kun je ze later wel weer opvragen.
 
- wes  -

- wes -

05/09/2006 09:22:00
Quote Anchor link
of nog beter een $_COOKIE

ook nog eens lekkerder, koekies
 
Remco

remco

05/09/2006 09:27:00
Quote Anchor link
@wes, maar als je koekjes uitgeschakeld hebt dan lukt het weer niet.
 
- wes  -

- wes -

05/09/2006 09:36:00
Quote Anchor link
als iemand dat heeft heeftie pech , die horen gewoon netjes aan te staan. if not , dikke pech
 
Pepijn van gastel

pepijn van gastel

05/09/2006 15:03:00
Quote Anchor link
wes:
als iemand dat heeft heeftie pech , die horen gewoon netjes aan te staan. if not , dikke pech


Wat bijn jij lekker aardig zeg :P
 
Pepijn van gastel

pepijn van gastel

05/09/2006 15:29:00
Quote Anchor link
Kan iemand mischien een voorbeeldt geven van hoe ik de informatie van een post form in een cookie zet en weer opleest? Ik dacht namelijk zo:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
//Plaatsen van cookie. Bezoeker heeft dan al zijn email in gevult

<?
setcookie('email', $_POST['email']);
session_start();

include("gameconfig.php");

$title = "Welkom";
[
/code]

En dan uitlezen via:
[
code]
$res = mysql_query("SELECT * FROM userdb WHERE email = '".$_COOKIE['email']."'");
[
/code]

Maar dit werkt niet. Wat doe ik fout?
 
- wes  -

- wes -

05/09/2006 15:30:00
Quote Anchor link
u aint seen nothing yet

bbebebebebaaaby u just aint seen nonoonnothing yet!

stel maar es een stomme vraag of iets met een criminalz script, go on, give me your best shot!
 
Pepijn van gastel

pepijn van gastel

05/09/2006 15:35:00
Quote Anchor link
Ik heb een criminals gedownload maar ik krijg hem niet online. Iemand zij dat ik eerst ruimte op internet nodig heb maar hoe kom ik daar aan?

Maar nou even serieus. Wat heb ik nou aan zo'n andwoord? Iederaan moet toch ooit eens beginnen...
 
Remco

remco

05/09/2006 16:06:00
Quote Anchor link
lees deze tut maar even daar staat het wel bij en ook wel hoe het moet met sessies als je toch overweegt dat te gebruikern
 
Pepijn van gastel

pepijn van gastel

05/09/2006 16:48:00
Quote Anchor link
Van die link heb ik ook het verhaaltje met de cookie vandaan. Alleen werkt het niet.
 
Pepijn van gastel

pepijn van gastel

05/09/2006 20:04:00
Quote Anchor link
Niemand een oplossing?
 
Remco

remco

05/09/2006 20:33:00
Quote Anchor link
Hier heb je nog een tut over koekjes deze is erg uitgebreid dus nu zal het wel moeten lukken denk ik.
 
Pepijn van gastel

pepijn van gastel

05/09/2006 20:54:00
Quote Anchor link
Ok dank je wel. Ik ga hem door lezen en als ik nog met vragen zit dan post ik ze hier.
 
Remco

remco

05/09/2006 21:11:00
Quote Anchor link
okeej probeer maar eens wat. Ik heb alleen niet heel veel verstand van $_COOKIES dus ik denk niet dat ik veel kan helpen.
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.