HULP nodig

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Full stack ontwikkelaar Laravel, Vue.js

Functie Als ontwikkelaar binnen deze organisatie hou jij je voornamelijk met lopende projecten voor de verschillende klanten. Zo bouw je de ene dag aan prijsschifting systemen en de andere dag onderzoek je crawlers en stel je ze zo in dat de data goed binnen komt binnen het systeem. Daarnaast bouw je mee aan dashboards en ben je dus constant bezig met het verbeteren van het platform. Er is een vaste werkwijze, zo werken ze met Trello kaarten en onderverdelen ze deze aan het begin van iedere week onder de developers. Dit wordt door de lead developer gedaan, maar in samenspraak

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Voor een bedrijf in Den Bosch zoek ik een PHP Developer, die al wat werkervaring heeft. Jij gaat aan de slag met de verdere professionalisering van de interne applicaties en software. In de functie ga je verder: Verdere ontwikkeling eigen CRM systeem, vooral middels PHP; Bouwen van verschillende API's & koppelingen; Meedenken om de software/applicaties te verbeteren/optimaliseren; Aan de slag met de interne tooling. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er werken ruim 70 medewerkers, verdeeld over verschillende afdelingen. De afdeling Development bestaat uit vijf collega's, onder

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

Low Code Developer - Consultant

Functie omschrijving Wil jij fungeren als een spin in het web en samenwerken met klanten? Voor een leuke en interessante opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een Low Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten en het leiden van projecten. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb jij verstand van datamodellering en NO CODE Platformen? Lees dan snel verder! Bij deze rol horen de volgende werkzaamheden: Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform,

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het applicatielandschap; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het applicatielandschap; Sparren met de business. Hier ga je werken De organisatie is werkzaam in de financiële dienstverlening met meer dan 200 medewerkers en meer dan 250.000 eindgebruikers is het een van de grotere binnen haar branche. Je komt te werken in een team waarmee je verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen en onderhouden van de financiële applicaties binnen de organisatie, denk hierbij aan het bouwen en onderhouden van portalen. Als .net developer ga jij het development team ondersteunen met de transitie naar

Bekijk vacature »

Freelance Fullstack Java Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren Fullstack JAVA Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid hebben

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

Senior Javascript developer

Functie Het platform is gebouwd in een moderne JavaScript stack, die gebruikt maakt van:  React.js  Redux  TypeScript  Node.js  Google Cloud functions (node.js)  Semantic UI Alle code wordt getest en beoordeeld door collega developers. De continuous integration pipeline maakt het mogelijk om elke dag waarde te leveren aan hun klanten. Het ontwikkelproces is pragmatisch en gebaseerd op Scrum. Wat je zult doen: Ten eerste kun je nadrukkelijk jouw eigen stempel drukken op de technologie, het product en de cultuur van het bedrijf. Je bent bezig met het uitwerken van de architectuur van nieuwe functionaliteiten op

Bekijk vacature »

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

PHP Programmeur

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda, ontwikkel je als PHP programmeur niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het constant inspelen op nieuwe innovaties m.b.t software ontwikkeling. Naast het ontwikkelen van webapplicaties, bouwt deze toffe werkgever ook webshops en websites voor hun opdrachtgevers. Wat ga je doen? Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony framework; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Kevin vdm

kevin vdm

14/03/2007 16:46:00
Quote Anchor link
nee dat is het niet ik krijg wel een titel en aanmelden etc maar de rest is gewoon wit IPV 'mijn' link te krijgen en account stats de site is http://www.fyver.nationvoice.com/dealer user:test pass:test en dit is hetsz ript op het moment.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<?session_start();
include('include.php');
head();
if(!isset($_SESSION['memberid'])){
    echo"U moet ingelogd zijn om uw stats te bekijken!";
}
else{
$query=mysql_query("SELECT * FROM users WHERE id='$memberid'");
while($object=mysql_fetch_object($query)){
    echo"<table border=\"0\" width=\"50%\"><tr><td>";
    echo"Uw url hosting te verkopen is: <input type=text size='40' value=\"http://www.fyver.nationvoice.com/dealer/koop.php?id=".$memberid."\"><br>";
    echo"U heeft al <b>".$object->euro."</b> verdient.<br>";
    echo"U heeft <b>".$object->glaasjes." hosting accounts</b> verkocht.<br>";
    if($object->ref){
        $query_referer=mysql_query("SELECT username FROM users WHERE id='$object->ref'");
        while($object_referer=mysql_fetch_object($query_referer)){
            echo"Uw referer is <b>".$object_referer->username."</b>.<br>";
        }
    }
    else{echo"U heeft <b>geen</b> referer.<br>";}
    $query_ref=mysql_query("SELECT * FROM users WHERE ref='$memberid'");
    $referalls=mysql_num_rows($query_ref);
    echo"U heeft <b>".$referalls." referalls</b>.<br>Uw ref's zijn:<br>";
    while($object_ref = mysql_fetch_object($query_ref)){
        echo$object_ref->username."<br>";
    }
    echo"</tr></td></table>";
}
}
foot();
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door kevin vdm
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 05:09:19
 
Kevin vdm

kevin vdm

15/03/2007 17:03:00
Quote Anchor link
ok maar nu logt hij wel degelijk in juist 1 probleem ik heb wel men navigatie maar de rest is wit waar normaal je link mote staan,id, e-mail,... test eens en zie zelf
account: test
passwoord: test
http://www.fyver.nationvoice.com/dealer
dit is het huidige stats script

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<?session_start();
include('include.php');
head();
if(!isset($_SESSION['memberid'])){
    echo"U moet ingelogd zijn om uw stats te bekijken!";
}
else{
$query=mysql_query("SELECT * FROM users WHERE id='$memberid'");
while($object=mysql_fetch_object($query)){
    echo"<table border=\"0\" width=\"50%\"><tr><td>";
    echo"Uw url hosting te verkopen is: <input type=text size='40' value=\"http://www.fyver.nationvoice.com/dealer/koop.php?id=".$memberid."\"><br>";
    echo"U heeft al <b>".$object->euro."</b> verdient.<br>";
    echo"U heeft <b>".$object->glaasjes." hosting accounts</b> verkocht.<br>";
    if($object->ref){
        $query_referer=mysql_query("SELECT username FROM users WHERE id='$object->ref'");
        while($object_referer=mysql_fetch_object($query_referer)){
            echo"Uw referer is <b>".$object_referer->username."</b>.<br>";
        }
    }
    else{echo"U heeft <b>geen</b> referer.<br>";}
    $query_ref=mysql_query("SELECT * FROM users WHERE ref='$memberid'");
    $referalls=mysql_num_rows($query_ref);
    echo"U heeft <b>".$referalls." referalls</b>.<br>Uw ref's zijn:<br>";
    while($object_ref = mysql_fetch_object($query_ref)){
        echo$object_ref->username."<br>";
    }
    echo"</tr></td></table>";
}
}
foot();
?>
 
Thijs X

Thijs X

15/03/2007 17:12:00
Quote Anchor link
Waar word $memberid opgehaald?
 
Kevin vdm

kevin vdm

15/03/2007 17:13:00
Quote Anchor link
in de data base w8 ik post ze even.
CREATE TABLE kopers (
id bigint(255) unsigned NOT NULL auto_increment,
ip varchar(255) default NULL,
time bigint(255) unsigned default NULL,
verkoperid bigint(255) unsigned default NULL,
url varchar(255) default NULL,
PRIMARY KEY (id),
UNIQUE KEY id (id),
KEY id_2 (id)
) TYPE=MyISAM;
# --------------------------------------------------------

#
# Tabel structuur voor tabel `users`
#

CREATE TABLE users (
id bigint(255) unsigned NOT NULL auto_increment,
username varchar(255) default NULL,
email varchar(255) default NULL,
ref bigint(255) default '0',
refglaasjes bigint(255) unsigned NOT NULL default '0',
glaasjes bigint(255) unsigned default '0',
euro float default '0',
pass varchar(255) default NULL,
PRIMARY KEY (id),
KEY id (id)
) TYPE=MyISAM;
 
Kevin vdm

kevin vdm

15/03/2007 17:45:00
Quote Anchor link
enig idee om men probleem op te lossen?
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.