HULP nodig

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

Front-end developer (Vue.js) gezocht!

Functie Als Front-end developer is het jouw doel om efficiënte en effectieve frontend code te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden die goed aansluit bij de functionele behoefte vanuit de klant. Je zorgt voor optimale SEO-resultaten, sitespeed en frontend security. You build it, you run it, you own it! Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Lead Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig wil bezig houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator door middel van

Bekijk vacature »

Senior Java Developer

Als Senior Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en

Bekijk vacature »

Java Programmeur

Functie Heb jij altijd al samen willen werken met ervaren java ontwikkelaars dan hebben wij hier de ultieme kans voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving van Naaldwijk zijn wij op zoek naar uitbreiding van het vaste ontwikkel team. Je zult je hier voornamelijk bezig gaan houden met; Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren, hier wordt je diep in betrokken; Samen met consultants sluit je aan bij gesprekken met klanten, voor alle projecten; Je schakelt veel met consultants, wat is de behoefte van de klant? Hoe kan je hierop integreren?; Het framework moet naar de Cloud gebracht worden, je wordt betrokken bij

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Kevin vdm

kevin vdm

13/03/2007 17:19:00
Quote Anchor link
hey ik heb dus dat dealerscript bij anouksweb, ik heb al veel foutn ontdekt maar als ik dan wil inloggen vernieuwd hij de pagina heb me aub hier is de code

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27

<?
session_start();
$mysql_server = "localhost";//mysql server
$mysql_pass = "xxx";//wachtwoord
$mysql_login = "xxx";//gebruikersnaam
$mysql_database = "xxx";//database
$mysql_conn = mysql_connect ("$mysql_server", "$mysql_login", "$mysql_pass");
mysql_select_db("$mysql_database");

if($_POST["submit"]){

$query = mysql_query("SELECT * FROM users WHERE username = '". $_post["gb"] . "' AND pass = '". $_post["ww"] . "'");
$result = mysql_num_rows($query);

if(!$result){
    header('Location: inloggen.php?gb=' . $_post["gb"]);
}

else{
while($object = mysql_fetch_object($_post["query"])){
$memberid = $object->id;
}

session_register('memberid');
header("Location: index.php?id=" . $_post["id"]);
}
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kevin vdm
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 09:31:17
 
Danny K

Danny K

13/03/2007 17:22:00
Quote Anchor link
Je doet:

$result = mysql_num_rows();
Hier komt een integer uit voort.
Dan ga jij het controleren dmv een booleanse waarde.
Zo werkt dat niet..
En waarschijnlijk, omdat php een "quick and dirty" taaltje is accepteert hij dat.
Dit omdat hij 1 ook als True ziet.
Maar daar zit je fout dus.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Danny K
 
Frank -

Frank -

13/03/2007 17:23:00
Quote Anchor link
De functie session_register() is nog van voor de oorlog, pas dat eens aan.

Verder zou het kunnen zijn dat jouw query mislukt, maar de foutmelding zet jij nergens op het scherm. Zo kun je dus niet debuggen.

Je doet trouwens niets aan beveiliging, inloggen zonder de juiste gegevens is nu gewoon mogelijk. Gebruik bij COOKIE, GET en POST altijd de functie mysql_real_escape_string() om SQL-injection tegen te gaan. (zie Google)
 
Danny K

Danny K

13/03/2007 17:27:00
Quote Anchor link
Duidelijke topic titel trouwens. 99% van de mensen die hier post heeft hulp nodig.
 
Kevin vdm

kevin vdm

13/03/2007 17:33:00
Quote Anchor link
door wat moet ik session_register() vervangen? of kan je de code even verbeteren?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door kevin vdm
 
Danny K

Danny K

13/03/2007 17:38:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    $_SESSION
['naamverzinnen'] = $strVariabeleNaam;
?>


Googlen helpt een hoop hoor..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Danny K
 
Kevin vdm

kevin vdm

13/03/2007 17:42:00
Quote Anchor link
het werkt nog altijd niet.
de site is http://www.fyver.nationvoice.com/dealer/
passw=test
user=test
wat zou er fout zijn?dat hij alleen maar vernieuwd?
 
Danny K

Danny K

13/03/2007 17:46:00
Quote Anchor link
nou lijkt me duidelijk:

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'fyvernat_dealer'@'localhost' (using password: YES) in /home/fyvernat/public_html/dealer/include.php on line 29
I cannot connect to the database because: Access denied for user 'fyvernat_dealer'@'localhost' (using password: YES)
 
Kevin vdm

kevin vdm

13/03/2007 17:48:00
Quote Anchor link
het lijntje 29 is $mysql_conn = mysql_connect ("$mysql_server", "$mysql_login", "$mysql_pass");
mysql_select_db("$mysql_database"); en daat is niets mis mee het is gewoon dat vreienwen en vnwar haal jij die foutmelding?
 
- SanThe -

- SanThe -

13/03/2007 17:53:00
Quote Anchor link
kevin schreef op 13.03.2007 17:48:
vreienwen en vnwar

Nederlands?

Waarom staan al die $vars tussen quotes?
En $_POST is niet hetzelfde als $_post.
 
Kevin vdm

kevin vdm

13/03/2007 17:54:00
Quote Anchor link
ow daar zal men fout dan zitten en sorry ik zal in het vervolg mooi nl typen.
 
Kevin vdm

kevin vdm

13/03/2007 17:57:00
Quote Anchor link
ok die fout is opgelost maar nu krijg ik
Warning: mysql_fetch_object(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/fyvernat/public_html/dealer/inloggen1.php on line 19

Warning: session_register(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/fyvernat/public_html/dealer/inloggen1.php:19) in /home/fyvernat/public_html/dealer/inloggen1.php on line 22

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/fyvernat/public_html/dealer/inloggen1.php:19) in /home/fyvernat/public_html/dealer/inloggen1.php on line 23
 
- SanThe -

- SanThe -

13/03/2007 18:01:00
Quote Anchor link
Is de query wel gelukt? Dat moet je checken.
 
Kevin vdm

kevin vdm

13/03/2007 19:16:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 13.03.2007 18:01:
Is de query wel gelukt? Dat moet je checken.
ik ben nog maar een beginner hoe doe ik dat?
 
- SanThe -

- SanThe -

13/03/2007 20:48:00
Quote Anchor link
Niet de allermooiste manier, maar er zit een check in. Verder een beetje de vreemde 'dingen' aangepast.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<?php
session_start();
$mysql_server = "localhost";//mysql server
$mysql_pass = "xxx";//wachtwoord
$mysql_login = "xxx";//gebruikersnaam
$mysql_database = "xxx";//database
mysql_connect ($mysql_server, $mysql_login, $mysql_pass) or die("Kan geen databaseverbinding maken");
mysql_select_db($mysql_database) or die("Kan geen database selecteren");

if($_POST['submit'])
{

    $query = "SELECT *
                    FROM users
                    WHERE username = '"
. $_POST['gb'] . "'
                    AND pass = '"
. $_POST['ww'] . "'";
    $result = mysql_query($query) or die("Query is mislukt");
    
     if(mysql_num_rows($result) == 0)
     {

         header('Location: inloggen.php?gb=' . $_POST['gb']);
     }

     else
     {
         $object = mysql_fetch_object($result);
         $memberid = $object->id;
         $_SESSION['memberid') = $memberid;
         header('Location: index.php?id=' . $memberid);
     }
}

?>

Edit: Uiteraard de session-gegevens checken voordat je iemand op beveiligde pagina's laat komen. De id=... in de url kan iedereen simpel wijzigen dus dat heeft verder niks met beveiligen te maken. Dat kan waarschijnlijk zelfs weg.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Kevin vdm

kevin vdm

14/03/2007 13:31:00
Quote Anchor link
ok bedankt! ik probeer het metteen!
 
Kevin vdm

kevin vdm

14/03/2007 13:40:00
Quote Anchor link
kzalt later proberen men domme host is nu offline.
 
Kevin vdm

kevin vdm

14/03/2007 15:31:00
Quote Anchor link
ok gelukt ik ben ingelogt maar nu toont hij niets meer van de stats hier is het stats script

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<?session_start();
include('include.php');
head();
if(!session_is_registered('memberid')){
    echo"U moet ingelogd zijn om uw stats te bekijken!";
}
else{
$query=mysql_query("SELECT * FROM users WHERE id='$memberid'");
while($object=mysql_fetch_object($query)){
    echo"<table border=\"0\" width=\"50%\"><tr><td>";
    echo"Uw url hosting te verkopen is: <input type=text size='40' value=\"http://www.fyver.nationvoice.com/dealer/koop.php?id=".$memberid."\"><br>";
    echo"U heeft al <b>".$object->euro."</b> verdient.<br>";
    echo"U heeft <b>".$object->glaasjes." hosting accounts</b> verkocht.<br>";
    if($object->ref){
        $query_referer=mysql_query("SELECT username FROM users WHERE id='$object->ref'");
        while($object_referer=mysql_fetch_object($query_referer)){
            echo"Uw referer is <b>".$object_referer->username."</b>.<br>";
        }
    }
    else{echo"U heeft <b>geen</b> referer.<br>";}
    $query_ref=mysql_query("SELECT * FROM users WHERE ref='$memberid'");
    $referalls=mysql_num_rows($query_ref);
    echo"U heeft <b>".$referalls." referalls</b>.<br>Uw ref's zijn:<br>";
    while($object_ref = mysql_fetch_object($query_ref)){
        echo$object_ref->username."<br>";
    }
    echo"</tr></td></table>";
}
}
foot();
?>


en dit is het admin panel:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
session_start();
include('include.php');

if(!session_is_registered('admin')){
    if(!$_GET['submit']){
        ?>

<form method='GET' action='admin.php'>
<input type="hidden" name="submit" value="1">
Gebruikersnaam:<br><input type='text' name='gebruikersnaam'><br>
Wachtwoord:<br><input type='password' name='wachtwoord'><br>
<input type='submit' value='Inloggen'></form>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<?
    }
    else{
        if($_GET['gebruikersnaam'] == $gb AND $_GET['wachtwoord'] == $ww){
            $admin=1;
            session_register('admin');
            echo"<META HTTP-EQUIV=Refresh CONTENT='0; URL=admin.php'>";
        }

        else{
            echo"Gebruikersnaam en/of Wachtwoord verkeerd.";
        }
    }
}

else{
    if(!$_GET["pid"] AND !$_GET["del"] AND !$_GET["do"]){
        $query = mysql_query("SELECT * FROM users ORDER BY username DESC");
        echo"<table>";
        while($object=mysql_fetch_object($query)){
            echo"<tr><td><a href='?pid=".$object->id."'>".$object->username."</a></td><td><a href='mailto:".$object->email."'>".$object->email."</a></td><td>[€".$object->euro."]</td></tr>";
        }

        echo"</table>";
    }

    elseif(!$_GET["del"] AND $_GET["pid"] AND !$_GET["do"]){
        $query = mysql_query("SELECT * FROM kopers WHERE verkoperid = '$_GET[pid]'");
        echo"<a href='?'>Terug</a><br><a href='?do=del&pid=".$_GET['pid']."'>Verwijder deze user.</a><hr>";
        ?>

<form method="get" action="admin.php">
<input type="hidden" name="do" value="extra">
<input type="hidden" name="pid" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?echo $_GET['pid']?>
">
Geef deze user extra geld:&nbsp;<input type="text" name="extra" size="6">&nbsp;<input type="submit" value="Stort"></form>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<?
        echo"Hieronder ziet u de urls vanwaar de inhits gekomen zijn.<br>";
        while($object = mysql_fetch_object($query)){
            if(!$object->url){
                echo"<a href='?del=".$object->id."&pid=".$_GET['pid']."'>Onbekende url</a><br>";
            }

            else{
                echo"<a href='?del=".$object->id."&pid=".$_GET['pid']."'>".$object->url."</a><br>";
            }
        }
    }

    elseif($_GET["del"] AND $_GET["pid"]){
        mysql_query("DELETE FROM kopers WHERE id = '$_GET[del]'");
        mysql_query("UPDATE users SET euro = euro - 100, glaasjes = glaasjes - 1 WHERE id = '$_GET[pid]'");
        echo"Gegevens bij gewerkt.<br><a href='javascript:history.back();'>Terug</a>";
    }

    elseif($_GET["do"] == 'del' AND $_GET["pid"]){
        mysql_query("DELETE FROM users WHERE id = '$_GET[pid]'");
        mysql_query("DELETE FROM kopers WHERE verkoperid = '$_GET[pid]'");
        echo"Gegevens bij gewerkt.<br><a href='javascript:history.back(-2);'>Terug</a>";
    }

    elseif($_GET['do'] == 'extra'){
        mysql_query("UPDATE users SET euro = euro + $_GET[extra] WHERE id = $_GET[pid]");
        echo"Gegevens bij gewerkt.<br><a href='javascript:history.back(-2);'>Terug</a>";
    }

    else{
        echo"Foutje";
    }
}

?>

daar krijg ik alleen de gebruikersnaam en e-mail en credits bij te zien
Alvast bedankt
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door kevin vdm
 
- SanThe -

- SanThe -

14/03/2007 15:40:00
Quote Anchor link
session_is_registered en session_register eruit halen en vervangen door $_SESSION['.........']. Zie in mijn voorbeeldscript.
 
Kevin vdm

kevin vdm

14/03/2007 15:47:00
Quote Anchor link
!$_SESSION['memberid'])
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door kevin vdm
 
- SanThe -

- SanThe -

14/03/2007 16:10:00
Quote Anchor link
Je kunt $_SESSION behandelen als een gewone $var dus:
if(!isset($_SESSION['memberid']))
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.