hyperlink???

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Voor een opdrachtgever, met een prachtig kantoor in omgeving Wateringen zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind jij het leuk om in een Agile/Scrum omgeving te werken? Wil jij

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar MS Dynamics 365 Projecten

Samengevat: Deze werkgever is de kwaliteitsdienst in de tuinbouwsector. Ben jij een ervaren ontwikkelaar? Heb jij ervaring met Ms Dynamics 365 BC? Vaste baan: Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC ICT MBO 3.500 - 5.000 Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Ons bedrijf bewaakt en bevordert de kwaliteit van producten, processen en ketens in de tuinbouw. Wij kenmerken zich door openheid, ruimte voor initiatief, collegialiteit en zelfontplooiing. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Functie: Voor de vacature als Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Roelofarendsveen MBO

Bekijk vacature »

Laravel developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Technisch Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! In deze functie werk jij voornamelijk aan: Het onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Het opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werk je aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkel en implementeren je MS PowerApps en Power BI. Bedrijfsprofiel Je komt terecht bij een familiair

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer gezocht!

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het devlopmenttean. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met de

Bekijk vacature »
Shyaak Nana

Shyaak Nana

10/06/2010 19:07:11
Quote Anchor link
Hallo alleen,

Onderstaande script gebruik ik om data uit te tonen op mijn website (namen en adresgegevens). Nu wil ik dat men naar de websites van de naamhouders kan doorklikken. Ik heb begrepen dat het kan en mogelijk in sql databse dat op een of andere manier kan worden aangegeven.

Weet een van jullie hoe dat moet??

alvast bedankt







Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
<?php

$server
= 'localhost';
$user = 'XXXX';
$pass = 'XXXXXXXXXX';
$dbname = 'XXXXXXXXXXXXX';

$type = $_POST['type'];
$regio = $_POST['regio'];
$plaats = $_POST['plaats'];

if($type != "" && ($regio == "" && $plaats == ""))
{

    $query = "SELECT * FROM tabelnaam WHERE type='$type' ORDER BY 'naam'";
}



elseif($type == "" && $regio != "" && $plaats == "")
{

    $query = "SELECT * FROM xxxxxxxxxxxxxxxn WHERE regio='$regio' ORDER BY 'naam'";
}



elseif($type == "" && $regio == "" && $plaats != "")
{

    $query = "SELECT * FROM xxxxxxxx1 WHERE plaats='$plaats' ORDER BY 'naam'";
}



elseif($type != "" && $regio != "" && $plaats == "")
{

    $query = "SELECT * FROM ssssssssssssss WHERE type='$type' AND regio='$regio' ORDER BY 'naam'";
}


elseif($type != "" && $regio == "" && $plaats != "")
{

    $query = "SELECT * FROM xxxxxxx WHERE type='$type' AND plaats='$plaats' ORDER BY 'naam'";
}



elseif($type != "" && $regio != "" && $plaats != "")
{

    $query = "SELECT * FROM xxxxxxxxxx WHERE type='$type' AND regio='$regio' AND plaats='$plaats' ORDER BY 'naam'";
}


else
{
   $message .= "kan niet op aparte criteria sorteren.<\br>\n"; //wat moet er in dit geval gebeuren?
}

if($db = mysql_connect($server, $user, $pass))
{

    $message = "";
    
    if(mysql_select_db($dbname, $db))
    {

        $message .= "";
        
        if($result = mysql_query($query, $db))
        {

            $message .= "";
        }

        else
        {
            $message .= "tabel kan niet geselecteerd worden.<\br>\n";
        }
    }

    else
    {
        $message .= " Database $dbname niet gevonden.<\br>\n";
    }
}

else
{
    $message = "Verbinden met database is mislukt.<\br>\n";
}


echo "<table width='715' border='0' cellspacing='0' cellpadding='2' bgcolor='#ffffff' >\n";
echo "<tr>\n";
echo "<td width='90'></td>\n";
echo "<td width='90'></td>\n";
echo "<td width='90'></td>\n";
echo "<td width='60'></td>\n";
echo "<td width='90'></td>\n";
echo "<td width='110'></td>\n";//echo "<td widht='140'>Adres</td>\n"; dit zou adres weergeven in de kolom
echo "<td width='90'></td>\n";
echo "</tr>\n";

// alle cellen tussen <tr> (tabelrij) plaatsen zodat ze op een rij zijn

while(list($id, $type, $naam, $website, $regio, $postcode, $plaats, $adres, $telefoonnummer) = mysql_fetch_row($result))
{
   echo "<table width='715' border='0' cellspacing='0' cellpadding='2' bgcolor='#Ffffff' style='table-layout:fixed' \n";
    echo "<tr>\n";
    echo "<td width='169'><FONT size='-2' color='#FE4D1B'/>$naam</FONT></td>\n";
    echo "<td width='150'><FONT size='-2' color='#666666'/>$adres</FONT></td>\n";
    echo "<td width='55'><FONT size='-2' color='#666666'/>$postcode</FONT></td>\n";
    echo "<td width='74'><FONT size='-2' color='#666666'/>$plaats</FONT></td>\n";
    echo "<td width='90'><FONT size='-2' color='#666666'/>$telefoonnummer</FONT></td>\n";
    echo "<td width='178'><FONT size='-2' color='#666666'/>$website</FONT></td>\n";
    echo "</td>\n";
    echo "</tr>\n";
}

echo "</table>\n";


mysql_close($db);

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 21:01:24
 

10/06/2010 19:10:53
Quote Anchor link
Fijn voor je dat je dat scriptje hebt.
En wat verwacht je nu van ons?
Dat we gaan maken wat je wilt?
Als je niet weet hoe het moet ga je eerst maar eens de boel leren.
Verder lijkt het me slim om mysql_real_escape_string te gebruiken.
 
Shyaak Nana

Shyaak Nana

10/06/2010 19:15:23
Quote Anchor link
Beste Karl,

Als je niet postiever kan reageren op mijn topic, dan verzoek ik je dat na te laten. Ik heb mijn topic geplaats op het beginnersdeel van deze site. Indien je je dusdanig bevorderd acht om zulk hoogmoedigheid uit te stralen, dan mag je op het gevorderde gedeelte je meningen en feedback geven.

Ik hou het simpel. kan je wat voor me beteken dan graag ene positieve reactie anders maar geen reactie.
 

10/06/2010 19:17:40
Quote Anchor link
Shyaak Nana op 10/06/2010 19:15:23:
Als je niet postiever kan reageren op mijn topic, dan verzoek ik je dat na te laten. Ik heb mijn topic geplaats op het beginnersdeel van deze site. Indien je je dusdanig bevorderd acht om zulk hoogmoedigheid uit te stralen, dan mag je op het gevorderde gedeelte je meningen en feedback geven.

Ik feliciteer je met dit script.

Shyaak Nana op 10/06/2010 19:15:23:
Ik hou het simpel. kan je wat voor me beteken dan graag ene positieve reactie anders maar geen reactie.

En vraag wat je nu wilt.
Het is hier wel een hulp site. Dus is het wellicht wat handiger om je gewoon effe in de stof te verdiepen zodat je een select query kan schrijven zodat je troep uit de database kan trekken. Verder wijs ik je ook nog een keer op mysql_real_escape_string aangezien ze dat blijkbaar nagelaten hebben in je vorige topic.
 
Shyaak Nana

Shyaak Nana

10/06/2010 19:27:03
Quote Anchor link
Hoi Karl, Ik vond je bot overkomen. Vandaar mijn reactie terug.
Ik probeer al doende te leren, want klakkeloos blijven lezen werkt ook niet. Dit neemt niet weg dat ik een prille beginner ben, tutorial , forums lees etc.
maar toch tegen dingen aanloopt.

maar bedankt voor verwijziging naar de escape string. ik ga me in verdiepen
 
Jelmer -

Jelmer -

10/06/2010 22:34:21
Quote Anchor link
Karl is altijd bot, altijd geweest, en al 'ie waarschijnlijk ook altijd blijven. Net als PHP kan je daarmee leren omgaan :P

PHP werkt door op verzoek van een browser HTML pagina's te genereren—meestal door strings, stukjes platte tekst, aan elkaar te plakken—en dezen dan als antwoord op die request terug te sturen. Dat is een heel belangrijk principe dat veel beginners vaak niet meteen inzien.

Ow, wacht, dat is helemaal niet relevant voor m'n antwoord zie ik net. Stom, maar ach, misschien verheldert het nog iets.

Anyway, een link maken is heel simpel. Immers:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="http://google.com">Google!</a>

is al een werkende link. Nu wil jij dat hij niet verwijst naar google, maar naar de waarde van $website. Dus:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo "<td width='178'><FONT size='-2' color='#666666'><a href='$website'>$website</a></FONT></td>\n";
?>


Let wel op dat naar SQL injection (waar mysql_real_escape_string een middel tegen is) je op deze manier ook vatbaar bent voor HTML injection, of uiteindelijk XSS (cross-site-scripting) Het gaat bijvoorbeeld al fout wanneer er per ongeluk een quote in $website zit. htmlspecialchars($website, ENT_QUOTES) is daar al een oplossing voor. Maar voordat je dit script online voor publiek zet, zou ik me toch eerst even inlezen in die hack-trucjes.
 
Shyaak Nana

Shyaak Nana

10/06/2010 23:09:51
Quote Anchor link
Hoi Jelmer. Goeie tip zowel over Karl:-) als over de kwestbaarheid van mijn script. Valt nog veel te lezen en te leren. maar het is ook leuk om te zien;
actie=reactie :-)

thnx
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.