Hyperlinks positioneren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Front-end developer (Angular)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Starter/junior Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als starter/junior developer zul je direct begeleid worden door een senior uit het team. Het is van belang dat

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

Developer Angular & Kotlin

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van mobiele apps en webapplicaties; Het opstellen van technisch ontwerp en het bespreken van ontwerpen met de software architect; Het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van technisch testen; Het in de gaten houden van nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en het adviseren van de organisatie hierover. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze organisatie is van oorsprong een familiebedrijf, er wordt hard gewerkt, er heerst een no nonsense en doeners mentaliteit, een informele sfeer en er is een mix van

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »
John De Zon

John De Zon

11/12/2015 14:32:37
Quote Anchor link
Hallo iedereen,

Ik wil mijn hyperlinks op bepaalde plaatsen op mijn pagina zetten.
Ik heb al zitten knoeien met positions maar het wil niet baten. Hoe kan ik dit oplossen?
Hieronder mijn code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<style>
                .registerlink {
                    padding-top: 500px;
                    font-size: 40px;
                    position: relative;
                    left: 200px;
                }
            </style>
            <a class="registerlink" href="../registreren.php">Registreren</a>
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 20:28:04
 
Max Vaessen

Max Vaessen

11/12/2015 14:53:01
Quote Anchor link
Hoi Chris,

Heb je een link / iets meer code om te zien hoe wat en waar (en misschien iets meer tekst en uitleg waar het moet komen)?
 
John De Zon

John De Zon

11/12/2015 14:56:22
Quote Anchor link
Ik heb een background en een beetje tekst op mijn pagina. Ik wil de hyperlinks gewoon onder de tekst op sommige plaatsen zetten. De een staat hoger dan de ander.

Alvast bedankt voor je snelle reactie!
 
Max Vaessen

Max Vaessen

11/12/2015 14:58:01
Quote Anchor link
Hoi Chris,

Heb je iets van een screenshot? Ik word er eerlijk gezegd niet veel wijzer van :)
 
John De Zon

John De Zon

11/12/2015 15:04:53
Quote Anchor link
Sorry, hier heb ik een screenshot.
http://s4.postimg.org/slssw2zf1/Website.png

Ik zou de Registreren dan naar beneden willen.
Gewijzigd op 11/12/2015 15:05:52 door John De Zon
 
Max Vaessen

Max Vaessen

11/12/2015 15:18:32
Quote Anchor link
Mogelijk werkt dit, eventueel met een position:absolute als de rest ook naar beneden gaat:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<style>
    .registerlink {
        position: relative;
        top:50px;
        left: 200px;
        font-size: 40px;
    }
</style>


(het blijft wel een beetje gissen op basis van een screenshot uiteraard :) )
Gewijzigd op 11/12/2015 15:22:52 door Max Vaessen
 
John De Zon

John De Zon

11/12/2015 15:25:46
Quote Anchor link
Dank je! Het werkt! Maar ik heb nog 1 probleem.
Als ik mijn venster kleiner maak dan overlapt de tekst. Hoe kan ik ervoor zorgen dat deze niet overlapt en dat je moet scrollen?
Ik heb de code een beetje aangepast.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
            <style>
                .registerlink {
                    position: relative;
                    top:75%;
                    left: 200px;
                    font-size: 40px;
                }
            </style>
 
Max Vaessen

Max Vaessen

11/12/2015 15:30:01
Quote Anchor link
Zou je de broncode hier kunnen plaatsen, je kunt de tekst en plaatjes er verder uitlaten.
Het gaat vooral om de opzet en de verschillende blokken die je gebruikt, dan kan ik er goed naar kijken.
 
John De Zon

John De Zon

11/12/2015 15:32:59
Quote Anchor link
Ok, ---------... = tekst
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
<style>
    @import url(https://fonts.googleapis.com/css?family=Raleway:300|Open+Sans:300);
</style>
<!DOCTYPE html>
<html>
    <head>
        <meta charset="UTF-8">
        <link rel="stylesheet" type="text/css" href="css/style.css" />
        <title>Titel</title>
    </head>
    <body>
        <style>
            body {
                background: url(../images/background.jpg) no-repeat center center fixed;
                -webkit-background-size: cover;
                -moz-background-size: cover;
                -o-background-size: cover;
                background-size: cover;
            }
        </style>
        <div class="content">
            <div id="content">
                <br/>
-------------------------------
            </div>
        </div>
            <style>
                .registerlink {
                    position: relative;
                    top:75%;
                    left: 200px;
                    font-size: 40px;
                }
            </style>
            <a class="registerlink" href="../registreren.php">Registreren</a>
    </body>
</html>


En voor de CSS:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
body {
    margin: 0;
    font-family: 'Raleway';
}

h1 {
    margin: 0px;
    font-size: 45px;
}

h2 {
    margin: 0px;
    font-size: 20px;
}

p {
    margin: 0px;
}

a {
    color: white;
}

.text {
}

.content {
    position: absolute;
    width: 500px;
    padding-left: 30%;
    height: 500px;
    text-align: center;
}

#content {
    color: white;
}

#head {
    width: 100%;
    height: 350px;
    background-image: url(../images/background.jpg);
    background-position: center center;
    background-repeat: no-repeat;
    background-size: cover;
}

.title {
    padding-top: 75px;
    margin-left: 50px;
}

.box {
    margin: 20px 100px 20px 100px;
    border: 1px solid #e7e8ec;
}

input.text {
    height: 30px;
    width: 250px;
    border: 1px solid #e7e8ec;
}

textarea.message {
    height: 100px;
    width: 250px;
    border: 1px solid #e7e8ec;
    margin-left: 10px;
}

input.submit {
    width: 82px;
    height: 40px;
    background-color: #ffffff;
    color: #183951;
    margin-left: 10px;
    border: 1px solid #e7e8ec;
    font-size: 13px;
}

input.submit:hover {
    width: 82px;
    height: 40px;
    background-color: #e7e8ec;
    color: #183951;
    margin-left: 10px;
    border: 1px solid #e7e8ec;
    font-size: 13px;
}

input.submit:hover {
    width: 82px;
    height: 40px;
    background-color: #e7e8ec;
    color: #183951;
    margin-left: 10px;
    border: 1px solid #e7e8ec;
    font-size: 13px;
}

#text {
    margin-left: 20px;
    margin-top: 10px;
}
Gewijzigd op 11/12/2015 15:33:54 door John De Zon
 
Max Vaessen

Max Vaessen

11/12/2015 15:48:10
Quote Anchor link
Hoi Chris,

En hoe moet de button zich gedragen? Want hij valt nu (responsive gezien) op een gegeven punt inderdaad over de title / text.
Als je de button altijd links wilt houden, zul je toch ergens concessies moeten doen.

Je kunt kiezen voor media-queries (om bij bepaalde breedtes van het scherm de marges e.d. aan te passen). Misschien kun je beter voor een framework als Bootstrap kiezen (alleen het grid systeem) als je een website responsive wilt maken.

Responsive sites maken met absolute posities op de containers (in jouw geval .content) werk vaak niet heel goed.

Je zou ook kunnen kiezen voor iets in deze richting:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
.contentWrapper {
   display:table;
   margin:0 auto;
   width: 500px;
}

.content {
   display:table-cell;
}

.registerlink {
   display:table-cell;
   padding:0 50px 0 0;
   margin-left:-40px;
}

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<div class="contentWrapper">

   <a class="registerlink" href="../registreren.php">Registreren</a>

   <div class="content">
      <div id="content">
         Duis facilisis fermentum est sit amet facilisis. Nullam varius mauris nec scelerisque rutrum. Etiam id ante et felis pharetra vehicula quis non leo.
      </div>
   </div>

</div>
Gewijzigd op 11/12/2015 16:42:12 door Max Vaessen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.